Select All
  • Don't Want To See You In The Next Life (Volume1)
    962K 27.7K 137

    [COMPLETE] Summary: In his previous life, Xia Lin gave his heart and soul to Song Yan but never got rid of the fate of being the spare tire. In the next life, Xia Lin decided to cut off their bad relationship and stay away from Song Yan. Chinese Title: 来生不见 Author: 天袭 (Tian Xi) Link for raw: https://www.shubaow.net/5...

    Completed  
  • Flirty ━ na jaemin
    295K 18.6K 32

    " Are you http? Because without you im just :// " ⁀➷ ohdoie // 2020 ver ⁀➷ na jaemin fanfiction

    Completed  
  • HELLO,MR.HUSBAND!
    78.5K 6.1K 43

    [COMPLETED STORY] THIS BEAUTIFUL COVER MADE BY MY CUTIE PIE FRIEND, @Ilmi Hanya kerana sebuah lafaz,Waina nekad membawa diri jauh dari kenangan silam. "Aku ceraikan kau,Aisya Huwaina Kim binti Huwaidi Kim dengan talak satu.."-Arman Talha "Astaghfirullahalzim,Ha,apa Ha buat ni?!"-Puan Zaiton,ibu Talha. "Dia curang bu,d...

  • MISS MAFIA
    18.8K 1.8K 21

    [Romance+Action] Hidupnya penuh dengan masalah. Semuanya disebabkan oleh satu pangkat yang bakal disandang serta statusnya. Dia bernama Tengku Zara Camila atau dikenali sebagai Zara. Berdarah kacukan serta mempunyai mata biru yang menawan. Seorang yang mesra, ramah, baik dan bijak. Tetapi disisi lain dia merupakan or...

  • Tersuka + YJW ✓
    11.6K 2.8K 12

    ⿻ 𝗧𝗘𝗥𝗦𝗨𝗞𝗔 : Jangan pernah percaya kat adik korang, sebab gara-gara adik aku lah, aku tersuka jiran baru aku. ⿻ 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗷𝘂𝗻𝗴𝘄𝗼𝗻 | 𝗷𝗲𝗼𝗻 𝗮𝗲𝗿𝗮 ©SKIECAFES,, 2O2O S : completed Cover by me.

    Completed  
  • Golden Brain vs Golden Physical
    79.1K 14.3K 39

    ▪︎Kenapa kita perlu pilih untuk menjadi salah satu, sedangkan kita boleh menjadi kedua-duanya sekali▪︎ 《A Jeon Jungkook High School Fanfiction 》 《🔹️Menampilkan Pengetahuan Sains🔹️》

  • [C] 1997 | jjk
    31K 5.3K 12

    Another short stories from iamyourcupcake. ©All rights reserved 2020

    Completed  
  • reject. ❝jimin
    101K 13K 23

    ; a jimin short story + kisah dimana seorang perempuan yang berusaha menarik perhatian sunbaenya menggunakan sticky notes , tetapi akhirnya ditolak . © dyan 2017 (masa ni saya form 2, jadi fanfic ni memang bangang diantara yang bangang. maafkan saya.) ⇨ my third published fanfic . yang lagi dua tu dah terbang ke alam...

    Completed  
  • I'm NOT Single! | Pjm
    140K 9.7K 30

    Jimin seorang pelajar yang terkenal di sekolahnya kerana mempunyai rupa yang menarik dan appanya juga adalah pengetua sekolah.Di sebalik rupa yang menarik,badan yang tegap.Dia juga mempunyai musuh seorang yeoja yang selalu mengejeknya kerana ketinggiannya sama seperti ketinggian yeoja. Di sebabkan selalu bergaduh deng...

    Completed  
  • Wattpad Strategies No One Told You About ✔
    379K 33.1K 37

    ❝ If you are one of the people who made another account just to vote on your own book, read this because you are not the only one. ❞ I've been on Wattpad since 2013, and believe me when I say I discovered a lot. - cover design by @Milochondria - © 2020 walkingecho Highest ranking: #1 tips #1 strategies #1 hacks #2 ran...

    Completed  
  • [√] Mr.Gynophobia | 정국
    65.2K 8.6K 27

    ❛ I'm a handsome guy who can't touch a girl easily. Tapi kau pulihkan aku❜ - Jeon Jungkook Siapa sangka ? Lelaki sekacak dirinya mempunyai masalah peribadi. Fobia terhadap perempuan. Uwau, dia tak patut ada penyakit itu ! Macam mana nak gunakan wajah dia untuk mengurat ? Datangnya punca fobiannya membuatkan dirinya se...

    Completed  
  • GAMER ✓ DIBUKUKAN
    526K 33.9K 115

    Kemurungan, Punca kehidupannya musnah. Tetapi dia hanya ada satu peneman,GAME. Dia terkenal di dalam game dengan namanya sahaja namun tiada seorang pun tahu siapa dirinya. Tetapi pada kehidupan yang sebenar, dia tidak dipedulikan oleh sesiapa. Gadis ini telah menjadi satu-satunya 'girl gamer' yang melayakkan diri di...

    Completed  
  • My Life Changer :Jjk
    1.4K 397 22

    [complete] 🍒' Kenapa kau asyik nk ganggu hidup aku? Aku rimas tau tak?! ' -kim sihyun ' aku bukan nk ganggu hidup kau tapi aku nak ubah hidup kau menjadi lebih baik' -jeon jungkook seorang gadis yg hidup nya malang dan penuh kesedihan sejak perkara yg tidak di ingini berlaku. Selalu dibuli,dimaki,dan diperta...

    Completed  
  • 𝐄𝐧𝐭𝐡𝐨𝐮𝐬𝐢𝐚𝐭𝐞 + 𝒫𝒶𝓇𝓀 𝒥𝒾𝓂𝒾𝓃
    77.8K 8K 44

    "Tak tau asal usul lubuk mana tah tetiber je dia tidur kat katil kesayangan aku, nak dipendekkan cerita ha camtulah fanfiction ini" Kata Minchae dengan muka selamba kepada para readers Yang membaca sinopsis

    Completed  
  • [ C ] Diary + Jjk
    9.4K 554 25

    Tak baik curi baca diari orang

    Completed  
  • 🌸Right Here Waiting For You🌸[BTS]
    173 13 5

    ✨bila semuanya berakhir, tiada lagi BTS yang diingati..semuanya tinggal kenangan sekarang bila Jungkook memulakan segalanya.. ✨"Hyung? don't you want BTS comeback again? after for along time?"-? "Enough...we're already disband.. just forget the dream jebal.."-? ✨"saya takkan lepaskan semua lagi! walaupun dia tak setuj...

  • •√•pain 'jjk'
    780 146 12

    •short story• friends can break your heart too

  • There's a Sad Story Than Sadness +BTS
    50.2K 6.3K 22

    "Promise me, you won't forget our laughs, our jokes, our smiles, our memories and our friendship." +BTS Friendship's Fanfiction.

  • Lie•P.J.M•[✔]
    2.6K 269 26

    Caught in a lie...

    Completed  
  • |√| [S1 & S2] Iphone - JJK
    172K 19.4K 89

    [idaekim's romance angst fanfiction] Completed S1 (2018) Completed S2 (2018) Jeon Jungkook X Han Yoona Season 1 -bila iphone baru kau jatuh rosak sebab bias yang kau sayangi jatuhkan waktu fanmeeting? Start S1: 26 May 2018 Ended S1: 9 June 2018 Season 2 -entah apa yang difikirkannya sehingga dia sanggup lepaskan perem...

    Completed  
  • [C] fake- pjm
    10.8K 992 35

    +fakehope, fake love, fake friend. apa lagi yang aku kena hadap? started : 041018 ended : 291219

    Completed  
  • [ COMPLETED ] Ambulophobia 복부 공포증 (Min Yoongi)✔
    20.6K 3.5K 32

    ❝ It's okay. I will stay by your side. Aku takkan tinggalkan kau lagi. Aku janji. Itu bukan kesilapan kau, itu kecuaian aku sendiri. ❞ -Min Yoongi- ❝ Awak yakin yang saya boleh sembuh sepenuhnya? Awak yakin ada cara untuk atasi phobia saya ni? Saya rasa cuma nak awak supaya jangan tinggalkan saya, itu je. ❞ -Jeon Haer...

    Completed  
  • Don't Leave (MALAY)
    86.9K 6.4K 21

    Bangtan, bagi Jimin mereka ialah keluarganya, Baginya mereka adalah segalanya. Hidup mereka selalu dipenuhi dengan memori indah. Mereka saling melengkapi. Tapi,Segalanya berubah semenjak dia disahkan menghidap barah otak peringkat serius. kesilapan demi kesilapan dilakukannya akhirnya membuatkan bangtan dalam kesusah...

    Completed  
  • [ ✓ ] First Love + pjm
    112K 9.2K 56

    Siapa sangka lelaki yang dulunya dipandang keji semasa zaman persekolahan kini disanjungi atas salah satu nama kumpulan terkenal, bts. Start ; 19 June 2018 End ; 23 Dec 2018 Highest ranking ; # 1 in bts | # 1 in jimin Dilarang meniru storyline. [ Dalam proses mengedit : ) ] ©syhrhanz

    Completed  
  • [√] LET ME IN S2 | P.J.M
    20.1K 1.8K 25

    I loved you and I loved you. Over and over again. Until it kills me.. Lie edition. Completed

    Completed  
  • [√] LET ME IN | P.J.M
    59.6K 4.5K 35

    I want to live for you. I want to be everything to you. I love you. Lie edition. Completed

    Completed  
  • TEAR | jimin ff |
    74.5K 4.6K 27

    aku ingat walaupun kahwin paksa rumah tangga akan indah. tapi aku salah, rumah tangga aku musnah. disebabkan suamiku yang ego, park jimin. "kau nak aku mati kan? kalau aku mati, jangan kau sesekali nak menangis sebab aku. "

    Completed  
  • Instagram ; PJM
    2.4K 238 7

    Dengan instagram , kisah aku dengan dia bermula . " kenapa kau block aku ? Kau benci aku ke ? " Start ; [ 21 Sep 2018 ] End ; tunggu kerbau terbang

  • [C] Régret. jjk
    84.7K 7.3K 34

    + sekuel kepada MEMORY -- "Tindakan kau amat bodoh Jeon Jungkook. Aku ini isteri kau. Hari ini, esok dan selamanya, kau tak akan pernah jadi erti beban untuk aku!" Keputusan itu melukakan dua hati dan Jeon Jungkook tidak mengerti. Bukankah itu keputusan yang terbaik? Oh Jeon Jungkook, hentikan pemikiran engkau yang...

    Completed