Select All
  • [C]Serial Killer | JJK
    97K 12.5K 16

    "Kau lari. Kau tidak akan selamat." Start: 04/10/2018 End. : 15/10/2018 #1 in fanfiction [29/5/2019] Cover: @ochi ❤

    Completed  
  • OG | Her Majesty : Malika Al-Azwar [KTH]
    4.6K 1.3K 45

    THE BEST FANFICTION [EMERALD AWARD] •An Action Romance Islamic Fanfiction• "Taehyung nak bawa saya ke mana?" Dia terkalih sesaat ke arahku. Senyuman terukir manis. "Dalam hati saya. Saya nak simpan dan kurung Malika dalam hati saya sampai bila-bila." ×•× He is hers, and she is his. She is his graceful queen, while he...

  • The Ladykiller»JJK+The Maniac Killer»KTH
    61.4K 4.9K 23

    The Ladykiller=❁Completed❁[✔] Jungkook seorang assasian yang hanya membunuh perempuan dan 'target' seterusnya ialah..- ❛❛who are you, man behind the mask?❜❜ |Started:20/11/15| |Ended: 02/09/17| The Killer maniac=ON-HOLD Side story 'The ladykiller' di antara Taehyung serta kawan baik Danbi, Lee Seulhae yang kini menjad...

    Mature
  • TALE OF RESURRECTION ANCIENT DRAGON LEGEND SIRI KEDUA[HIATUS]
    41.7K 2.4K 33

    Eym,Seorang remaja lelaki yang tinggal bersama atuk dan kakaknya.Namun selepas Atuknya memberitahu perkara tentangnya.Pelbagai cabaran bahaya yang mendatang sehingga dia tidak mampu menjalaninya. Luka dihatinya bertambah parah apabila atuknya yang menjaga sejak dari kecil mati kerana berjuang Selepas sekian lama,Kakak...

  • MR.KONSTABEL, Fall In Love ?!
    336K 9.5K 101

    [Highest ranking #6 in romance] Disebabkan satu kesalahan kecil, gadis bernama Nur Lidya Huraisha, ibu dan adik perempuannya ditahan oleh dua orang anggota polis sebab mengambil air di lori air yang disediakan pada waktu yang salah. Mereka dibawa ke Balai Polis Gombak. Oleh sebab perwatakan Lidya yang agak slumber dan...

    Completed  
  • Masih Aku Cinta
    6.4M 96.6K 67

    Hampir 2 bulan hidup sebagai seorang isteri kepada seorang pensyarah muda tidak pernah disesali Saffiya Aliya. Tidak pernah menyesal mencintai lelaki yang terpaksa di kahwinnya atas wasiat arwah ayahnya. Pelbagai kenangan di cipta pasangan ini. Cinta yang berputik secara tidak sengaja amat di hargai kedua insan yang...

    Completed  
  • Peluang Kedua
    5M 142K 96

    Syafiha diminta oleh kawan baiknya untuk mengantikan pengantin perempuan dek kerana pengantin perempuan telah menarik diri dari majlis perkhawinan tersebut. Selamat bergelar isteri kepada Khairul, Syafiha sudah menjadi sebahagian daripada hidup Khairul. Dari status kawan baik bertukar menjadi suami isteri. Baginya sem...

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    1.7M 80.7K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • seventeen
    188K 18.1K 39

    Disebabkan satu situasi, Naura Amanda Faiha mendapat tawaran untuk berpindah ke sekolah milik Dato' Syed Razhan iaitu Rosaline Elite Highschool. Bermula dari situ, hidup gadis yang biasa itu bertukar menjadi luar biasa. Yang paling gila, dia dapat berjumpa semula dengan hero yang telah menyelamatkannya suatu ketika da...

  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.1M 343K 72

    Highest Rank #1 in Romance [No. 1 in Comedy] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, cheesy, cringe tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara...

    Completed  
  • Akid Humaira
    186K 9.8K 46

    Previously known as My Badboy Mr Romantic (complete ✔️) Humaira Sofiya adalah seorang gadis ceria yang gila-gila. Dia mempunyai dua orang rakan baik yang juga sekepala dengannya iaitu Fathia dan Fatimah a.k.a Fatty. Bagi meluah perasaan terhadap 'crush' tersayang, Humaira menerima cadangan Fatty untuk menulis surat b...

    Completed  
  • Aliya Qairisha
    479K 15.5K 75

    Previously known as My Love Qairisya ✅ complete "What the heck! Buta ke?" "Excuse me? Aku ke kau yang buta?" "Eh, awak yang langgar saya nak cakap saya yang langgar awak pula." "Yes you're." "No! I'm not!" "Yes you're." "Whatever." Perlanggaran kecil yang berlaku menjadi titik pertemuan antara Qairisha dan...

    Completed  
  • Our Fate
    16.4K 1.3K 19

    Jika dulu timba cari perigi, sekarang sudah terbalik. Perigi cari timba. Jika dulu dia dikejar, sekarang dia yang mengejar. Itulah yang terjadi dalam hidup seorang Nur Qalisya Amani. Kata orang tua jangan cakap besar, nanti terkena batang hidung sendiri. Qalisya menggeleng. Inilah padah yang perlu dia tanggung setela...

  • Tale Of Resurrection Ancient Dragon Legend
    126K 6.7K 65

    (KARYA PERTAMA MRSKY) EYM,Seorang remaja lelaki yang tinggal bersama atuk dan kakaknya.Namun selepas Atuknya memberitahu perkara tentangnya.Pelbagai cabaran bahaya yang mendatang sehingga dia tidak mampu menjalaninya. Luka dihatinya bertambah parah apabila atuknya yang menjaga sejak dari kecil mati kerana berjuang Sel...

  • Mr. Doctor untuk Miss Practical ✔
    1.2M 42.2K 74

    cerita ini bknlah fakta dan saya tahu ianya salah yg teramat sgt. Jdi mohon anda bca secara santai dan anggap sahaja ini cerita imaginasi Mengisahkan seorang gadis yang periang, berdikari dan berani. Bernama Amira Fadhiya atau lebih dikenali Dhiya. Baru menamatkan pengajiannya dalam bidang perubatan. Tamat sahaja pen...

    Completed  
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4M 464K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [√ ] THE GREAT SEDUCER || JUNG JAEHYUN
    36.7K 5.8K 48

    Mata dia, sungguh cantik Seperti ada galaksi di dalamnya. His lips, it looks lonely Let me be a partner for it. Aura dia, membuatkan Sara Suh begitu tertarik. Seperti ada magnet yang menarik supaya kekal melihat lelaki yang sungguh menggoda renungannya itu lama. "Thankyou for being a part of my breath, Sara Suh."...

    Completed   Mature
  • Oh, Encik Pilot! ✓
    1.2M 47.1K 77

    Cinta terhadap awan biru tidak pernah hilang sejak kecil lagi dalam diri Hana Batrisya. Kemudian, cinta kedua mula terbit, iaitu terhadap seorang insan bernama Rayyan Khalish. Cinta mereka berputik di awangan yang mencerah dengan sinaran matahari. Hana hanya berharap supaya cinta ini tidak akan hilang di sebalik awa...

    Completed  
  • The Six Agents ✔
    44.7K 1.9K 53

    [The Wattys of 2019] [ Highest Ranking #1 in highschoollovestory ] [ Highest Ranking #1 in crackhead ] [ Highest Ranking #1 in agent ] [ Trending on Wattpad] [ Trending on teen] [ Trending on schoolstudent] [ Trending on cheesy] Siapa je tak kenal mereka ? Tiga Gadis yang amat digeruni di sekolah Sky Diamond Highschoo...

    Completed  
  • Terpaksa dalam Kerelaan🍂🌹
    302K 4.6K 44

    B A H A G I A ? Diri yang suci digadai hanya kerana wang ringgit oleh teman karib sendiri ? itulah yang dihadapi oleh Hana Qistina . Ditambah pula , mengandungkan anak sang Tengku . Adakah sang Tengku akan bertanggungjawab atas Hana ? Adakah kehancuran ini akan berakhir atau ...❤ (Pendedahan wajah watak mulai di bab...

  • The Azuarium : Destiny Of Light Angel [ ON GOING ]
    11.7K 694 85

    🌺 Amazing cover by @azleyanaa_ Kau percaya dengan takdir? Kau manusia biasa, lemah, tapi ditakdir menjadi pahlawan. Boleh kau bayangkan? Better kau baca kalau nak tahu kekarutan aku.

  • My Husband Mr.Pericolo [MHMP] COMPLATE
    4M 151K 105

    Ranking number 1 in romance 4/8/19 "you are mine, naura. Tiada sesiapa yang boleh rampas kau daripada genggaman aku. Selamanya, kau milik aku."-Aryan Louis "awak tahu apa maksud pericolo? Pericolo means danger. Awak betul-betul bahaya, buat saya takut untuk bergerak walau setapak."-Naura Qaisara "so? You think your hu...

    Completed  
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    7.3M 271K 69

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • Mr. Headhunter
    3.1M 226K 62

    [In Updating] [SLOW UPDATE] Siri ke-3 Jejaka Blue & Gadis Hazel. "I'm not just a killer, but I'm also a headhunter. Peluru aku takkan pernah tersasar dari kepala orang. Ramai yang dah jadi mangsa, kau nak jadi yang seterusnya?" -Mark Hayden William Jejaka yang sentiasa digilai ramai kerana perwatakannya ya...

  • The Dark Ken
    8.3K 1.2K 28

    Like Barbie,Ken Doll always perfect.But this Ken Doll,are not as perfect as we thought. He have his own dark side. Language:Bahasa Original Author:VelvedAi Rate: 16+ Published Start: 1 December 2019 End : -

  • ALCHEMIST BTS : Wizarding World 15+
    37.7K 5.1K 78

    Status: Complete Tujuh perempuan dan tujuh lelaki akan bertembung di dunia itu. Mereka saling benci membenci. Tanpa mereka sedar, mereka semua mempunyai misi penting untuk dilakukan. Dengan misi itu jugalah mereka harus mencari petunjuk sebenar untuk mendapatkan KUNCI untuk menghampuskan kehancuran dunia. Alchemist...

    Completed  
  • THE ALCHEMIST (EDITING)
    110K 7.4K 68

    "Harapan ini menyedihkan. Harapan ini mendukacitakan. Punah.Segalanya punah begitu sahaja.Impianku hancur. Aku hampa! Aku kecewa dengan segala-galanya! Pencarian Bunga Asfloera ini benar-benar menyeksakan aku!"-Syah Vyclans ____________________________________ Demi Empayar Kota Bayangan yang tercinta, Demi Zam...

  • DEVIL [K.T.H FANFIC] (COMPLETE)
    1.7K 193 4

    Apabila si syaitan kecil bertemu babysitternya... "Kau ni apa? "- Kim Seokjin "Alien dari plenet Bangtans. "- Kim Taehyung "Kaki nak kaki? "- Joen Jungkook. "Tak nak kaki, kaki tak sedap. Kita nak peha, gebu-gebu. Aumm. "- Kim Taehyung Hancur dunia, minda dan jiwa mereka. First fanfic short story, enjoy❤️

    Completed  
  • VAMPBLOOD
    22.1K 2.3K 12

    [Know as Takuya Valdemar before] Blood Contract adalah satu kontrak antara manusia dan Vampire yang mana Vampire itu akan menjadi servant mereka. Tetapi Vampire Blood Contract bukan Vampire sebarangan. Mereka boleh mengawal darah dan menukarkannya menjadi senjata. Mereka dikenali sebagai Vampblood. Aiko Adlina seo...

    Completed   Mature
  • FLESH AND BLOOD [H]
    19K 2.5K 23

    [Tale of Dark Guardian] [Noah , Sumpahan sayap hitam remake.] Dunia Vaelrum. Dunia yang porak peranda dengan peperangan. Kerakusan dan ketamakan memakan jiwa setiap pemimpin. Kebaikan bukan lagi simbol keamanan. Kegelapan menjadi pujaan. Dunia ini kotor. Dunia ini kejam. Dunia ini.. Penuh penderitaan dan seksaan...

    Mature