Select All
  • [C] Bangtan Ramadhan?! [ MALAY FANFICTION ]
    111K 12.5K 20

    " Sebagai anak yang soleh, kita mestilah berpuasa dibulan ramadhan. " " Kesabaran juga perlu ditingkatkan!! " ____________________________________ Started :- June 6, 2016 End :- July 16, 2016 Yang ingin mencuba, Popo a.k.a si HakakGojes ❤

    Completed  
  • Train To BigHit. [ OneShot ]
    18.8K 2.6K 2

    " Hyung, lapar. " " Hyung tak bawak roti ikan bilis tadi lah. Troli makanan kereta api ni hilang." " Woi lapar. " " Sabar Seokjin, aku betul betul lupa cekodok yang Bang Pdnim kirim. " " Hiyarghhhh. " Apa jadi?

    Completed  
  • [C] BTS DAILY DIARY S2 [ Malay Fanfic ]
    160K 18.9K 130

    " Save me. " " I need your love before I fall. " #SaveMeBangtanBoys❤ ____________________________________ Started :- May 31, 2016 End :- Yang ikhlas, Popo yang selalu gojes❤

    Mature
  • [C] Grandpa and Six Idiots » BTS «
    353K 60.4K 44

    + Atok, nak jajan. - Aku bukan atok kau setan. #3 in Humor [ 19 November 2016 ] #2 in Humor [ 26 November 2016 ] #1 in Humor [ 29 November 2016 ] Ended ;- 7 January 2017 THA━━\('∀`●)/━━NKS!!!!!

  • 7 Days. |bts| [COMPLETED-EDITED]
    46.6K 4.5K 11

    7 hari. Adakah ia mimpi atau realiti? Dislaimer: Buku ini telah ditulis semasa zaman jahiliyah. Jadi, mohon maaf atas cara penyampaian, bahasa dan segalanya. Diinspirasikan daripada Prologue-Butterfly by BTS. All Right Reserved 2015 ©xyvender Started: 27 Nov 2015 Ended: 29 Nov 2015 Republished: 9 Apr 2017

    Completed  
  • I'm The 8th Bangtan Member! [난 여덟 방탄소년단 멤버해요!]
    204K 23K 32

    Apa kemungkinan yang akan berlaku apabila korang berpeluang menjadi ahli Bangtan Boys atau BTS sebagai ahli kelapan ? Adakah korang akan diterima dengan mudah ? Atau ditolak sekeras-kerasnya ? Ataupun kemungkinan yang selalu dibayangkan tidak diterima pada awalnya dan disayangi akhirnya muahahaha Okay ini hanyalah f...

  • babysitter ; bangtan sonyeondan
    93.7K 8.4K 22

    -"Noona , redha je lah dengan perangai kami yang kuat menyetan ni ye." - Hampir setiap hari aku layan karenah mereka semua. Tak pernah bosan , malah kasih sayang yang terbit di dalam hati ini . Sampailah satu hari yang aku kene tinggalkan diorang .. Started ; 29 Dis 2016 Ended ; 29 Jan 2017 - Completed ✔- [#92 in Ra...

    Completed  
  • BTS Kids?
    335K 39.6K 32

    "wah cantiknya warna pink ni! jin nak semua boleh tak noona?" -seokjin "ops sorry joon dah terpecahkan gelas kesayangan noona..." -namjoon "boleh tak noona bagi yoongi rehat kejap? penatlah." -yoongi "noona! cepat tengok ni tarian baru hoseok!!" -hoseok "@#&#-#+^-" -taehyung "chim tak comel noona. ottoke?" -jimin "teh...

    Completed  
  • [SIRI FERDOLL] Menantu-Menantu Imam •bts•
    278K 40.5K 79

    + " Nak masuk meminang anak aku? Hafal surah-surah lazim? Tahu ayat kursi? Al-Quran dah khatam berapa kali? Solat 5 waktu cukup ke tidak? " - nak pinang anak aku, ambil hati bapak dia dulu dedicated to ; Ferdoll Squad

    Completed