Select All
  • Charles Demi Nahaira
    1.1M 69.6K 44

    "the best story ever 💯" melvilleto "Jujur weh, selama berapa tahun aku jadi pembaca wattpad and dh beratus novel aku baca.. srs mmg ni the best la so far.. tak penah lagi ade novel yg buat aku rasa deep gila ceni, mesej yg nak disampaikan jelas, manusia ni nak kejar manusia sampai tak sedar yg dia sepatutnya kene p...

    Completed   Mature
  • Abang Komander ✔
    2.8M 129K 62

    Highest #1 in teen fiction (under major editing) Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. "Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. "Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more" Aisya meronta-ronta melepaskan diri. . . . . "Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh...

    Completed  
  • Te Amo [Rahsia] ✔
    3.6M 130K 54

    [COMPLETED] 1. Kejar kau. 2. Cium kau. 3. Rogol kau. 4. Kahwin dengan kau. 5. Happy Ever After. Aku cuma sayang kau. Hanya kau. Lebih dari diri aku. Lebih dari sesiapa pun. Aku bukan psiko. Tapi aku gila. Ya, aku gila. Gilakan kau. #3 in Sweet 一 11.5.18 #5 in Romance 一 20.5.18 #2 in Cinta 一 2.6.18 © Aime Sara 2018

    Completed  
  • kejar
    431K 14.4K 47

    Jika sedih pandanglah langit, kiralah bintang. Sebelum kau habis mengira aku pasti datang.

    Completed  
  • Isteri Upahan
    747K 21.5K 25

    Oleh kerana gosip murahan, kini Tengku Afeef sudah dilabel sebagai homoseksual dan kerjayanya sudah mula porak peranda. Oleh itu, dia telah melamar Natrah sebagai isteri upahannya untuk menutup malu keluarga. "Harap je muka handsome, badan tough tapi tak lurus. Bahaya betul", Natrah "Nak aku buktikan aku ni tulen ke t...

    Completed  
  • I AM NOT FOR SALE [COMPLETE]
    3M 176K 93

    Warning! Novel ini memerlukan kesabaran yang tinggi. Jika tidak, anda bakal mengeluarkan kata-kata kesat. Sekian, terima kasih. Neldia rose, nama sahaja macam kaya tapi hanya orang kampung biasa. Tahap kesombongannya kalah orang bandar. nak pikat? Di beri bunga, di buang ke tong sampah. Di bagi cincin, di ambil t...

    Completed