Select All
  • Mr.Doctor You're Mine !
    3.2M 113K 117

    NELLYDIA AFRINA , merupakan seorang gadis kampung yang duduk dan tinggal serumah bersama ibu dan ayah angkatnya . Sejak kecil dirinya tidak pernah tahu latar belakang dan asal-usul keluarga kandungnya . Bahkan ibu dan ayahnya juga tidak pernah walau sekali mencari keberadaannya . Nellydia Afrina juga sering dider...

  • Soulmate Forever
    4M 228K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • Problem Girls ✔
    462K 21.2K 49

    *my first novel,so it kind of noob sikit. ©2017 Kumpulan badgirls atau lebih dikenali sebagai Problem Girls.Kumpulan paling nakal dan selalu membuat masalah di Star Highschool.Tapi mereka sangat terkenal.Dan sangat cantik.Satu asia kenal mereka. Sampailah ada pelajar pertukaran dari Highschool Diamond dikenali sebagai...

    Completed  
  • Little Princess
    415K 26.2K 59

    "Cik Laura.." "Saya rasa macam menang loteri. Cik Laura tiba-tiba nak berkawan dengan saya dan sekarang cik tersenyum dan ketawa bersama saya." - Raiz Laura Qaisara , semenjak dia tinggalkan Empire Gold Resort , tak tenang jiwanya ! Setiap hari dia teringat akan Raiz , si pekerja hotel. Demi untuk berjumpa dengan Raiz...

    Completed  
  • 4 PRINCE
    2M 127K 75

    Puteri Ayreen , hari pertamanya bersekolah di Empire Gold tidak semudah yang disangkakan. Dia terpaksa berdepan dengan Tengku Ryan Irfan pada hari pertamanya menjejakkan kaki di sekolah itu. Dan paling malang sekali adalah dia ter'paksa' menjadi TUNANG terjun kepada mamat tak guna tu a.k.a Tengku Ryan Irfan , salah se...

    Completed  
  • Mr. Headhunter
    4.2M 342K 74

    [In Updating] [SLOW UPDATE] Siri ke-3 Jejaka Blue & Gadis Hazel. "I'm not just a killer, but I'm also a headhunter. Peluru aku takkan pernah tersasar dari kepala orang. Ramai yang dah jadi mangsa, kau nak jadi yang seterusnya?" -Mark Hayden William Jejaka yang sentiasa digilai ramai kerana perwatakannya ya...

  • He's An Assassin
    7.8M 424K 77

    [COMPLETE] Highest rank #1 in Romance [No.1 hot in Killer] [No.1 hot in Mafia] [No.1 hot in Comedy] Siri ke-2 Jejaka Blue & Gadis Hazel. Ariq Frandy Louise memang dilahirkan untuk membunuh. "Frandy !!!!" "I'm an assassin. Of course my hobby is killing. Stay away from me if you want to stay alive, bi...

    Completed  
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8.9M 422K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • My Faith , Thats Bad Boy | complete
    986K 47.8K 57

    " Tak sangka di taman perumahan elit ni juga jodoh kita bertemu . " *smirk* - Qaz Aldine ft Raiya Hana - " you're sweet talker badboys that i love you until heaven . " Lelaki yang berperangai badboy cuba untuk melindungi gadis jual mahal itu dengan pelbagai cara . Tetapi satu cara yang agak kotor mengikat mereka berd...

    Completed  
  • Cik Muda✔
    1.3M 68.8K 67

    Adriana Alysa adalah seorang gadis biasa berstatuskan anak yatim sejak umurnya 9tahun lagi.Dirinya sudah biasa tinggal di asrama bersama rakan-rakannya Nak dijadikan cerita.Pada hari kelahirannya yang ke-17.Dia di beritahu oleh pewaris Farica Landios tentang wasiat yang setelah sekian lama di simpan.Wasiat tentang dir...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    10M 451K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • The Heirs's Destiny ✔
    744K 36.3K 52

    5 tahun sudah berlalu.. Aylie dan Arrian masing-masing dengan laluan sendiri. Seorang di Malaysia, seorang di Sweden. Kalau di luaran, mereka seperti biasa. Tapi siapa tahu di hati, mereka sangat merindui satu sama lain. Namun, kedua-duanya ego. Kata-kata yang telah dimeterai sebelum mereka berpisah menjadi pegangan...

    Completed  
  • The Heirs Of Ice Princess ✔
    1.7M 78.4K 79

    TENGKU ARYAN HARRIS TENGKU ARIEL HARRIS TENGKU ADELIA NATASHA Mereka ialah bukti kasih sayang Aryana dan Daniel. Masing-masing membesar dengan sempurna hasil daripada kasih sayang dari mummy dan daddy mereka. Pelbagai dugaan yang harus mereka hadapi dalam menempuhi kehidupan dewasa mereka. Terutamanya dalam menghadap...

    Completed  
  • The Angelz's Destiny ✔
    758K 36K 36

    [Book 2 of The Angelz's Killerz] 7 tahun berlalu.. Gadis yang dulunya meninggalkan segala-galanya di Malaysia kini kembali. Bukan kembali untuk balas dendam. Bukan kembali untuk stay for good. Hanya satu sebabnya kembali iaitu.. "Mereka nak Cik buat appearance kat Malaysia." Malaysia. 7 tahun nama negara itu tidak...

    Completed  
  • The Angelz's Killerz [EBOOK]
    1.2M 59.3K 59

    The Angelz yang dianggotai 4 gadis dikenali sebagai tunggak disilpin Expo Highschool sejak dari Tingkatan 1 lagi. The Killerz yang dianggotai oleh 4 jejaka merupakan pengganti The Angelz tidak kurang hebatnya. Apabila api bertemu api, apa yang bakal terjadi? Mampukah Highest Prefect Organization survive apabila dua k...

    Completed  
  • MLEM✔
    1.5M 59.1K 37

    « D A R K R O M A N C E {1} » ~ Adam Darren x Qayrin Elisya~ ALL RIGHT RESERVED BY @Nuristina__

    Completed  
  • Kekuatan Saya
    30.3K 1.6K 25

    [C O M P L E T E D] Dia ; Datang tanpa diundang. Seseorang yang pada mulanya tidak aku kenali. Dia ; Muncul dengan seribu rahsia yang sulit untuk aku fahami dirinya. Aku ; yang pada mulanya seorang yang rapuh menjadi kuat setelah hadirnya dia. Kuat untuk menghadapi hari-hari aku. Tapi siapa sangka dengan satu confess...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.7M 394K 72

    Highest Rank #1 in Romance [IN EDITING PROCESS] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama l...

    Completed  
  • Isteri Atas Kertas ( COMPLETED ) #Wattys2016
    2.9M 73.8K 53

    Mengisahkan kehidupan seorang isteri ( Aryssa ) yang didera, dicaci maki dan dianggap sekadar isteri di atas kertas oleh suaminya sendiri ( Farish ). Ikatan perkahwinannya bersama Farish tidaklah sebahagia seperti pasangan suami isteri yang diluar sana. Mereka disatukan bukan atas dasar cinta tetapi disatukan atas da...

  • SCHOOL PRINCE
    1.9M 90.8K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • ROYALS 2 = Remiston
    21.4K 759 10

    ROYALS 2 The war begins ~ Remiston so, cerita ni aku buat time aku form 4. Honeymoon year katakan. Tahun ni pulak killer year. next series tahun depan.

    Completed  
  • Royals
    380K 11.7K 50

    andai kata, kakak dipaksa berkahwin dengan seorang putera raja yang tampan, tetapi dah ade pakwe lak? Tapi Si adik pula terpikat dengan abang putera raja yang tampan tu. wo wo~ Skylyn Violet Federal, ataupun lebih dikenali sebagai Sky tinggal di sebuah negara yang diperintah oleh ayahnya, Tom Federal dan ibu tirinya...

    Completed  
  • The Royal Private School
    167K 6.9K 41

    The Troublemakers ~You act like you were protecting me but at the same time you also hurting me so badly, you are just like a nightmare that dress like a day dream. The Criminal Knight ~You gave me your heart,but never let me to explore it. I am just stupid, taking the risk to explore your heart on my own. ...

  • Princess School ✔
    2.1M 35.9K 11

    . [Re-edit] Book I | P R I N C E S S S C H O O L . ❋━━━━━━━━━❋━━━━━━━━━❋ Head boy + Perempuan kepala batu = Chaos! Itulah ibarat antara dua makhluk tuhan ini. Aryana dengan Naufal. First time jumpa okey je. Tapi tak tahu kenapa dua tiga kali jumpa rasa macam tengah berperang. Nakal + gatal + suka ambil kesempatan it...

    Completed  
  • Silver High: Hani
    3.3M 236K 84

    Status | completed Disclaimer | cerita ini sangat cliche dan cringy. cringe dia memang tak boleh bawak bincang, sumpah. #jangan baca **This is my first story sooo00ooo** Start : 08 February 2016 End : 30 November 2016 Republish start : 30 September 2017 Republish end : 18 May 2018 HR: #1 in Teen Fiction

    Completed  
  • Kau Tertulis Untukku
    1.1M 31.4K 76

    "bonda nak dalam masa tiga bulan ni kris bawa kan bonda calon menantu. kalau tak, jangan tanya kenapa kalau bonda jodohkan kris dengan nordin!" -Kristal nadia. Diberi kata dua yang kedua-duanya payah untuk ditunaikan. "mama nak dalam masa dua bulan ni ash bawa calon isteri. kalau tak mama jodohkan ash dengan anak kaw...

    Completed  
  • I Choose You | ✔
    857K 41.3K 73

    ~Cintaku lebih besar dari cintanya, mestinya kau sedar itu, bukan dia, tapi aku~ Tengku Rasydan / Maya Arisha ❄ Who are you? ❄ Her fright, her face, buat aku ingat Nia. Macam mana aku nak elak dari dia? Dia ingatkan aku pada Nia. ❄ Awak sedar tak apa yang awak buat pada saya? Sedangkan Tg Rasydan pun hina saya, kenapa...

    Completed  
  • MY MR HUSBAND |✔|
    5.6M 188K 84

    Nathaniel Adzrian: Seorang yang berpengaruh dan dikenali sebagai CEO diluar sana. Mukanya selalu dingin tiada secelit pun senyuman diwajah kacaknya. Malah dia juga seorang Mafia! tiada siapa yang tahu kerja "kedua" dia itu kecuali sepupunya. Dan dia telah disatukan oleh mamanya dengan seorang gadis yang tak dikenal...

  • IMAN UNTUK ZIYAD 2 ✔
    1.1M 33.9K 76

    →C O M P L E T E D← Cinta antara Iman Aqeela dan Syed Ziyad Luqman kembali. Iman Aqeela yang sudah menyedari hakikat bahawa dia mencintai Syed Ziyad Luqman terpaksa menghadapi derita setelah Syed Ziyad Luqman lari meninggalkannya. Luahan hati Iman Aqeela dahulu telah merobek hati rapuh Syed Ziyad Luqman. Janji yang me...

    Completed