Select All
  • Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]
    3.9M 317K 72

    Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalk...

    Completed  
  • Garisan
    655K 29.7K 49

    Cerita yang berkisar mengenai Arina Nadirah yang menyimpan perasaan cinta kepada abang kandungnya sendiri, Khairul Aqil. Dugaan Allah itu hebat, Arina diuji tinggal serumah bersendirian dengan abangnya yang masih kelu tentang perasaan adiknya. Munculnya Hishamuddin Akhbar menjadi pemulih Arina. Namun sebenarnya, ada r...

    Completed  
  • Oi, umurku 28!
    1.4M 71.4K 49

    Nama: Iwanaina Matussin. Usia: 28 tahun. Status: Bujang Situasi: Sepatutnya dah jadi isteri orang, tapi tunang 5 tahun aku dah berkahwin dengan Mimi, adik aku sendiri. Memang aku redha, tapi redha tidak akan mendiamkan bebelan mama di rumah. Hampir tiap hari mama akan membebel dan asyik salahkan aku di atas sebab Herm...

    Completed  
  • Silver High: Hani
    3.7M 280K 84

    Status | completed Disclaimer | cerita ini sangat cliche dan cringy. cringe dia memang tak boleh bawak bincang, sumpah. #jangan baca **This is my first story sooo00ooo** Start : 08 February 2016 End : 30 November 2016 Republish start : 30 September 2017 Republish end : 18 May 2018 HR: #1 in Teen Fiction

    Completed  
  • Prince on White Horse (E-BOOK)
    2.2M 71K 46

    Aira dan Haiqal... Pergaduhan mereka seperti anjing dengan kucing, kucing dengan tikus, tikus dengan tikus merebut keju... Dalam masa yang sama, Aira berhutang nyawa dengan Haiqal sebanyak empat kali. Tapi bagaimana cara Aira membalas jasa kapten lanun yang menyelamatkan nyawanya? Macam mana pula dengan prince on whit...

    Completed  
  • Barbie Doll✔
    3.5M 147K 81

    [Completed] Highest rank #1 in teen fiction (25 june 2018) Start~16 january 2018 , end~12 march 2018. TIARA DANEESYA seorang gadis cantik yang diperlakukan seperti patung. Dibenci keluarga kerana kisah dulu. Ditangkap basah pula dengan seorang lelaki dimana namanya sudah dikenali dipelusuk dunia tetapi itu tidak melem...

    Completed  
  • Tidak Untuk Lepaskan Mu.. (✔COMPLETED)
    1.9M 53.8K 61

    Perkahwinan itu sepatutnya menjadi momen paling bahagia untuk lelaki dan perempuan yang saling mencintai. Tapi.. kalau kahwin bukan dasar cinta? Kahwin bukan atas kerelaan hati? Kahwin bukan atas dasar hati yang mencintai? Penghujungnya adalah perpisahan.. Itulah takdir perkahwinan 6 bulan Engku Zafriel Syeikh dan Que...

    Completed  
  • Dia bukan Pilihan[✅COMPLETED]♡
    1.4M 46.9K 59

    [In Editing Process] Cinta itu suatu perasaan yang boleh berubah. Aku benci dia pada mulanya namun akhirnya.. perasaan sayang mula menjentik hatiku.. Dia panggil aku sayang, cinta, honey, baby.. sweet!! Sedari itu, aku fikirkan dia memang sudah berubah tapi aku tak menyangka.. Perkahwinan ini rupanya bukan atas dasar...

    Completed  
  • Encik Boss #Wattys2016 ✔
    1.7M 44K 45

    Pertemuan antara Azwina Sofea dan Airul Syafiq telah mengubah hidup Azwina serta merta. Dari pekerja bawahan kepada seorang yang bergelar isteri. Isteri yang hanya untuk 6 bulan saja. Perkahwinan tanpa kerelaan Airul Syafiq tapi dengan kerelaan Azwina Sofea. Bila perasaan sayang mula bercambah, begitu banyak halangan...

    Completed  
  • Sleeping Prince Love (✔Completed)
    2M 79.7K 57

    (Fully Completed✔) Sleeping Prince Love@Novel Ke-2 @Chocolyn@WATTPAD Nurul Zyara Qairah- Sejak berusia lapan tahun, dia sudah diduga pahit kehidupan. Apa yang dia mahukan hanyalah sebuah keluarga yang bahagia dan ihsan daripada bapanya. Namun, baginya itu takkan pernah menjadi realiti. Kisahnya tak seindah cerita Cind...

    Completed  
  • Miss. Heartbreaker ( ✔️Completed)
    1.8M 102K 67

    @Miss.Heartbreaker @ChocoLyn @RomanticGenre @wattpads2019 Aulia Arisya, dia gadis biasa yang punya kisah silam duka. Dihina dan dicaci menanamkan dendam dalam jiwanya untuk melukakan hati setiap insan bergelar lelaki. Hal itu, menjerumuskan dirinya menjadi seorang 'Miss. Heartbreaker' yang dipinta untuk menjadi orang...

    Completed  
  • Between 2 Love(✔Completed)
    1M 38.3K 67

    @Between 2 Love@Novel ke-3 @Romantik @Wattpads @2018 Dalam kisah aku, ada dua benda yang paling bermakna. Pertama, keluarga aku dan yang kedua adalah persahabatan aku dan Yara. Keluarga aku sempurna dan bahagia begitu juga persahabatan aku juga mengamit kenangan gembira. Namun, kisah siapa saja yang sehingga ke akhirn...

    Completed  
  • Married Mr. Nerdy! [✅COMPLETED]
    1.4M 79.4K 64

    @Married Mr. Nerdy @RomanticGenre @ChocoLyn @2019 @Ke-10 Bercinta dengan orang lain, berkahwin pula dengan orang lain?!! Itulah orang katakan takdir. Nama aku Azierah Farisha dan korang semua boleh panggil aku Rafa. Mahu tahu dengan siapa aku bercinta? Erm.. nama dia Syed Hanaqi Faliq bin Syed Hadi Hamdan. Dari nama...

    Completed  
  • Cinta Kerana Dia..[✅Completed]
    1.5M 54.5K 65

    @Choco_Lyn @CintaKeranaDia @2018 @storyke-7@Romantic @Best Engku Adrian Faizur adalah lelaki yang amat aku cinta dan aku sayang. Setelah tiga tahun bercinta, rasa sayang aku pada dia makin lama makin tebal sampai aku rasa yurp.. dialah THE ONE dalam hidup aku tanpa aku sedar sebenarnya aku adalah THE ONE yang kacau ja...

    Completed  
  • Bila Hati Bisik Cinta (✅ Completed)
    1.7M 63.4K 75

    @Choco_Lyn @BilaHatiBisikCinta @Wattpads2018 @StoryKe8 @2018 @Romance 'Kak, tengok ni-tengok ni!!!'-teruja Aysha menunjukkan poster artis kegemarannya pada aku. Aku pandang artis itu dengan rasa tak minat. Huh?! Yurp, adik aku aje yang tergedik-gedik minatkan artis itu. Aku? Pfft.. mana layan artis-artis ni. Sibuk jag...

    Completed  
  • Hate To Love ✔
    806K 41.5K 52

    Hubungan yang dijalinkan selama dua tahun berakhir apabila sang jejaka melarikan diri pada hari untuk mengikat tali perkahwinan. Aurelia terduduk tidak memahami mengapakah Anas Mikael meninggalkan di hari perkahwinan mereka. Zafriel Fiyan yang berada di Scotland kembali apabila mendengar berita tersebut. Kembalinya b...

    Completed  
  • BAD
    1.5M 59.1K 73

    [LIT ROMANCE BOOK FLAMEAWARDS] 『❁ Apa kau rasa bila sedar sahaja kau berada di tempat lain? Kemudian, lelaki di hadapan kau tersenyum sambil meminta sesuatu yang tak dapat kau lakukan dan mengugut untuk membunuh keluarga kau jika kau tak mahu?』 Ya, aku tahu ini klise. Tapi dengarkan cerita aku. Cerita seorang perempua...

    Completed  
  • Dia Vampire
    2.8M 146K 113

    Pengenalan singkat Ain Amani dengan Andrea Az Zahra Rislea membawanya kepada kehidupan yang penuh dengan misteri. "Tadi aku nampak macam ada orang kat depan rumah kau. Tapi, tak tahu la... Aku kan rabun" - Ain Amani Namun, perpisahan antara mereka selepas tamat SPM bertaut kembali setelah sekian lama. "Tolong aku...

  • ➵ Mr. Seducer (C)
    4.2M 195K 51

    " ― cause your personality makes me fall for you all over again." - Hani Daerina Dawson. [ Start - 18 / 5 / 2018 ] [ End - 4 / 12 / 2018 ] p/s: sumpah citer ni banyak merepek and typo lmao Status - completed HR - #4 in Romance HR - #2 in Romance HR - #1 in Romance (16 April 2019) © 2018 By aeemamel All Rights Reserved

    Completed  
  • Delisha Andara ✔
    2.4M 137K 61

    6th Romance by CikMardiah DELISHA ANDARA Binti Datuk Sri Ismadi. Gadis lincah berusia 25 tahun yang hidupnya dipenuhi dengan kemewahan. Dari hujung rambut sehingga lah ke hujung kaki, semuanya terletak elok barangan berjenama. Setakat barangan di Chow Kit, sebelah mata pun dia tak pandang. Eh, dia kan anak Datuk. Datu...

    Completed  
  • [C] Azra Husna #WATTYS2019
    224K 9.5K 73

    "Aku lain Ez. Berapa kali aku nak ulang?" "Huh.. Kalau dah nama lelaki.. Semua sama je." "Ez.." "Iz..." -- Apabila hati pernah hancur ranap satu tika dahulu.. Harapan demi harapan dalam hubungan kini lenyap sepenuhnya. Daripada gadis melayu terakhir.. Berubah menjadi perempuan hati batu. Cukup mu...

    Completed  
  • Introvert
    881K 68.5K 55

    [ considered as a Stupid Zero: Prologue i guess. Lol. ] Cerita budak sekolah. Zinnira- Zint, gadis yang memberontak dan rebel. Zaman remajanya yang bebas seakan berputar 180 darjah apabila dia 'tercampak' masuk ke dalam suasana kehidupan yang baru tanpa rela. Masalah diri sendiri, keluarga dan persekitaran yang toxic...

    Completed  
  • Liliput ✔
    1.1M 63.7K 58

    Senyuman itu, dia kenal sejak lahir. Tawa itu, dia dengar kecil. Tangisan itu, dia saksikan sehingga mereka dewasa. Lili dan Putra. Liliput di mata dua orang ibu. Musuh di mata sesama sendiri. Kekasih di sudut hari paling dalam. "Give me your hand save me, save me I need your love before I fall, fall" AMARAN : Typo ov...

    Completed  
  • My Husband Mr.Pericolo [MHMP] COMPLATE
    5.2M 218K 105

    Ranking number 1 in romance 4/8/19 "you are mine, naura. Tiada sesiapa yang boleh rampas kau daripada genggaman aku. Selamanya, kau milik aku."-Aryan Louis "awak tahu apa maksud pericolo? Pericolo means danger. Awak betul-betul bahaya, buat saya takut untuk bergerak walau setapak."-Naura Qaisara "so? You think your hu...

    Completed  
  • [pré.viu] - ©️Encik Separuh Jiwa ✔️
    348K 10.2K 53

    Siapa sangka, ketika hati benar-benar dikecewakan, Tuhan membuka jalan untuk cinta yang baru. Tuhan beri apa yang kita perlu, tapi bukan apa yang kita mahu. Namira Rasyifah, ditinggalkan oleh Rizal, kekasihnya ketika hampir kepada hari untuk mengikat tali pertunangan. Hati mana yang tidak kecewa? Kecewa dan sakit hati...

    Completed  
  • Goda Mr. Philophobia
    3.8M 87.3K 62

    Darren Aiden x Keisha Erina Susah bila berkahwin dengan lelaki beku ni. Bila ditanya , sepatah dijawab. Contohnya macam ni , "How ? Is it good or bad ?" "Okay" Tapi bila dah goda dia , "You teasing me so well Keisha , now it's your turn." "Ahh..Aiden.." Akhirnya tiba di puncak hati yang tidak dapat dinafikan lagi per...

    Completed   Mature
  • SCHOOL PRINCE
    1.9M 98.8K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Isteri Tanpa Cinta (Complete)
    2.5M 61.6K 41

    Ain Munirah terpaksa mengahwini anak boss, Zarriq Rayqal di atas suatu insiden yg memalukan. Walaupun dibenci sepenuh hati oleh suaminya, Ain rela kerana yakin dia akan dapat melembutkan hati suaminya. Zarriq Rayqal tidak dapat menerima kenyataan yang dia dipaksa berkahwin dengan anak driver keluarganya. Perempuan it...

    Completed  
  • Can I Kill Him ?
    554K 22.7K 32

    Xavia Intan anak bongsu kepada pasangan Dato' Sri Paduka Putera Rayqal dan Datin Sri Paduka Xendra Aira yang masih dalam usia remaja sudah mengetuai kumpula mafia milik bapa angkatnya yang juga merupakan sahabat baik kepada ibunya. Suatu hari dia menolong bapa angkatnya di gym terjadi sesuatu sehinggakan dia bertemu s...

    Completed   Mature
  • Datuk or Dato'?
    2.1M 71.5K 61

    Siapa sangka hidupnya yang sebelum ini biasa-biasa sahaja kini berubah 100%. Bukan impiannya dan angannya untuk berkahwin dengan lelaki yang cukup pakej dan ciri-ciri sepertimana watak-watak novel yang dibaca sebelum ini. Lelaki yang menjadi pendamping hidupnya itu mempunyai pelbagai ragam dan karenah yang malas dil...

    Completed   Mature