Select All
  • Seeing Blind
    781 82 7

    Dhe forca e dashurise matet gjithmone gabim ne rast se vleresohet nga shkaku qe lind dhe jo nga tensioni😍

  • A Challenge To Win|✔️
    11.7K 1.2K 25

    "Jacksonville High School" eshte nje shkolle aktrimi,por ne te realizohen edhe lojera sportive.Loja kryesore eshte futbolli,ku kapiteni i skuadres perfaqesuese te shkolles eshte Nelson Quinn.Ai eshte i njohur per talentin e tij si sulmues,por njekohesisht ka dhe aftesi te medha ne aktrim...Shkolla e aktrimit eshte nje...