Select All
  • KAU AKU KITA SAMA JE
    61 15 4

    aq x pandai tulis sinopsis

  • kawan kawan ku genster
    8 5 2

    #malam ini kita punya

  • JOM BERCUTI
    18 5 2

    BACA JANGAN TAK BACA

  • Lawak Kampus jilid 16
    4.3K 363 45

    Hiburan ini ialah rekaan semata mata.Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati..

  • Lawak Kampus ×jilid 28×
    51 5 4

    Anda rasa saya ada masa utk mendengar lawak hambar anda? Entah lah saya pun tk tau!

  • lawak kampus jilid 22
    1.3K 20 1

    tren universal

    Completed  
  • Lawak Kampus
    4.3K 179 31

    Nak tgk lawak dalam komik? Boleh add cite ni kat library Lepas dh baca boleh comment(jgn negative) dan follow saya🙋🏻 Klau ada masa saya akan add cite baru💞

  • lagu kegemaran korang
    203 80 36

    aq suka lagu ni

  • Boboiboy Thorn x Reader (Malay)
    2.8K 337 11

    (n/a) suka melukis sesuatu tentang alam dalam lukisan bukunya. Masa dia tengah melukis, Boboiboy Thorn nampak (n/a) melukis tentang alam. Thorn suka sangat. Satu hari nanti, ada sekumpulan perempuan ni suka buli (n/a) di sekolah. Thorn pun datang dan lindungi (n/a). "Kenapa kau kena buat semua ni untuk aku? Kenapa kau...

    Completed  
  • BOBOIBOY:TRUTH OR DARE(WARNING:SLOW UPADATE)
    728 181 6

    WARNING:SLOW UPDATE(STORY) Maaf kepafa Author yang request Truth dan Dare sebab cerita ini akan di Slow Upadate.Jadi kepada reader harap faham... Mohon maaf sekali lagi, Sekian dari, @Nightiel_

  • BOBOIBOY ON FACEBOOK (On Editing!)
    26.8K 2.1K 57

    [⚠UNDER SERIOUS EDITING⚠] What did the Boboiboy(s) post on Facebook? Check it out now guys! Have fun! "I wrote this when I was still in primary school so my english grammar is very bad." -AUTHOR Current A/N 18/05/2019: "It's cringy, I swear," Boboiboy and friends © Animonsta

  • This is us~!
    39.8K 2.3K 30

    7 boboiboy yang sentiasa bersama walau dimana sahaja mereka berada dan sentiasa ada dalam senang mahupun susah.Cerita ini dalam bentuk komedi dan keseronokan.

    Completed  
  • Zen 2: After Prolog
    1.1K 358 51

    Zen tersedar daripada komanya setelah 3 bulan. seorang remaja, Syed Al-Asr, berusia 17 tahun yang berasal daripada Jerman telah datang untuk membantunya. Namun, lelaki itu enggan memberitahu tujuan dia mendekati Zen. untuk membayar hutang nyawanya, Syed meminta bantuan Zen untuk menghapuskan Parti Pembangkang : Black...

    Completed  
  • Our life as superhero
    451 16 8

    Ni adalah smbungan drpd episode akhir boboiboy galaxy, im doing this just for fun, sekadar cuba2 nk smbung cerita ni since saya rindu gn cerita boboiboy so saya decide nk buat cerita ni..cerita ni bermula sewaktu boboiboy dan kwn2 berada d station Tempur-A hope korang smua enjoy, and kalau xbest or xlawak or boring m...

  • Tag Book
    209 57 7

    Buku tag je

  • ⚡ Boboiboy Art 2 ⚡ (Discontinued)
    24.7K 2.5K 75

    Start:Mei 2018 End: ♡♡♡ Hello there,this was sequel from Bbb Art 1/Hai,ni adalah sambungan dari bbb art 1 ~~~~ I want to tell you I don't do req or AT at this time, if I want to open it I will tell you in chapter ;-) /Sy nk bgtau sy x buat req atau AT buat masa ni kalau saya nak bukak sy bgtau Kat chapter :)) ~~~...

  • Ann milik siapa?
    14 5 2

    Kisah seorang anak orang kaya menjadi huru-hara setelah mengetahui siapa dia sebenar!Dalam masa yang sama mengetahui pekerjaan asal keluargannya yang dikatakan turun temurun....Apakah nasib orang yang bernama Ann Alicia Victoria Lawrence......dan siapakah dia??????

    Mature
  • ♡My Idol♡
    67 15 3

    Funny Romance Idol

  • LAWAK BUDAK SEKOLAH
    518 22 7

    Kisah sebuah sekolah yang lwk...😂😂😂😂😂 Dan Budak nakal yang dtg lewat ke sekolah ialah Ahmad Saiful

  • Lawak Kampus
    135 12 5

    copy n paste Lawak Kampus Jilid 14 Please support my book💓🔥

  • Lawak Kampus
    36.7K 2.3K 55

    Nama sahaja lawak kampus tapi tidak diambil dari lawak kampus.Lawak yang dikumpulkan daripada semua sumber. Ada yang buat sendiri.Sila vote.Tak nak vote tak apa

  • Lawak Kampus
    10.7K 440 32

    New Chapters coming next 😉😘 MAKASEH SUPPORT ME 😘 . . . . Cover by: @bleckpinkerss_

  • LAWAK KAMPUS
    1.2K 35 2

    Inginkan bacaan yang santai? Jom la baca lawak kampus. ia himpunan komik-lawak kampus. kalau ada sambutan,saya aman terbitkan LAWAK KAMPUS 2. Pasti korang kenal kan siapa pelukis komik popular ni. jangan lupa vote and komen!

  • Lawak Kampus.
    20.8K 745 15

    Cerita lawak kampus,nak bace cerita lawak dalam bentuk komik.Bacelah komik ni. Koleksi lawak kampus.Kebosanan melanda lagi,jom layan lawak kampus bagi menghilangkan stress dan kebosanan yang kritikal ini. .Jom jenguk jap,apa yang ade dalam komik nie..tak kenal maka tak cinta kan)..Hahahahahahaha(aksi gelak yang tak bo...

  • Lawak Kampus
    54.8K 1.9K 10

    Inginkan sesuatu yg lawak dlm bentuk komik ? Semua yg ada mahukan ada di sini. ✨ 10 komik lawak kampus yg akan membuatkan anda ketawa x kering gusi . Ikuti komik saya hanya di Lawak Kampus . Sudah baca harap vote and comment ya! Klw dpt sokongan yg baik saya akan update komik lawak kampus 2 ~So Enjoy~

    Completed  
  • LAWAK KAMPUS
    30.7K 1K 9

    Cerita ini mengisah kan tentang gelagat vaness dan kawan-kawan nya. Hope korang terhibur lah ye.. 😘

    Completed  
  • Ejen Ali: Side Story
    17.7K 1K 22

    Musuh di masa silam bangkit kembali untuk membalas dendam, mampukan ejen ali dan rakan-rakannya melindungi M.A.T.A....

    Completed  
  • Komik Ejen Ali ( Make )
    13.2K 710 26

    Komik buatan sendiri atau dari orang lain . Komik semua best best . Have fun with your reading! Rank: #8 in komik #22 in ejenalicia #51 in ejenali #4 in komik (9/5/2019)

    Completed  
  • Lawak Kampus 2017
    17.5K 502 19

    hehhehe, saya yakin mesti semua suke lawak kampus karya keith kan. Mmmmmm,saye pon suke gak.oleh itu,saya terasa saya nak wat lawak kampus version saya harap lawak lak eh .hehheeh jangan lupe vote dan komen😝😝😝😝😝😝