Select All
  • ulzzang
    21.6K 2.8K 44

    " collection of ulzzang ❤

  • [ C ] Isteri Yang Dipalau •JJK•
    168K 27.6K 38

    Bukan kahwin paksa bukan dipaksa dan bukan terpaksa . Mereka berdua bersatu kerana cinta .

    Completed   Mature
  • The Girl In The Glasses (EXO BAEKHYUN FANFIC)
    1.1M 35.8K 47

    Song Nani is just one of the typical nerds. But no one knew she was best friends with EXO's Byun Baekhyun- or that she was a trainee for SM Entertainment. But what if she has more feelings for Baekhyun than what he has for her?

    Completed  
  • underrated face claims ° kpop edition
    853 84 8

    ° A collection of underrated face claims -- Thank you @-bluemoons for the cover!

  • Chat [EXO]
    59K 10.2K 124

    Chat ++ ☁ Kristyle : group apakah ini ?squad alien aku ada group ? Suhoricheu : Otak kau .Wu Yi Fan lembab . Kristyle : Tak guna Suho . Guys,ini joke je tau.Jangan ambil serius.Saya tiada niat nak kutuk caci mereka or what.Saya buat joke ni based on the facts that I had just read or see.I do love them.Awal-awal saya...

  • ❝ Disguise ❞
    2K 819 33

    Yoo Jeongyeon X Park Chanyeol + " Disebabkan aku nak selamatkan diri, aku daftar masuk sekolah lelaki sedangkan aku perempuan sejati. Pelik? Memang pun, hidup aku sentiasa pelik. Park Chanyeol, dia dorm mate dan desk mate paling syaitonirrajim aku pernah jumpa. Aku benci dia sampai keturunan ke-tujuh. Kerja dia tak p...