Select All
  • 1001 Lawak Kpop
    191K 18.3K 169

    Hιмpυηαη lαwαk-lαwαk βodoh K-pop ιdol sεpεяτι: ❤GOT7 ❤IKON ❤MONSTA-X ❤WANNA ONE ❤STRAY KIDS ❤DAY6 ❤SEVENTEEN ❤BTOB ❤BEAST/HIGHLIGHT ❤BTS ❤VIXX ❤EXO ❤NCT127 ❤NCT DREAM ❤NCT U ❤KARD ❤TWICE ❤SUPER JUNIOR ❤BIGBANG ❤NUEST

  • CABARAN RM... BY TUN INDAH
    302 55 5

    Himpunan cabaran gila2 mami Tun Indah. Tak sempat masuk Cabaran RM 10, kita masuk yang RM 50 aje lah. Go mami, #kipidap #dongibap

    Completed  
  • kpop username ideas
    2.3K 17 2

    start ー 171222 end ー © kyowolfhard || 2017

  • BOOK OF LAUGHTER
    10.8K 541 65

    kalau nak bergelak ketawa, bacalah buku ni! Pasti menerangi hari! Chewah! Beautiful cover by @toscaraee

  • FUNNY
    262K 18.6K 215

    Sesuai dibaca untuk semua readers terutamanya readers yang kebosanan,memerlukan keceriaan(#broken) dan yang forever alone. P/S : Mohon tabah dengan ayat yang poyo,bajet,cringe dan selebihnya dalam buku ini.Masa tu aku tak matang.Aku baca balik ni pun dah cringe sampai nak baca part seterusnya pun aku tutup wattpad. (2...

    Completed   Mature
  • Quotes Lawak √
    69.7K 5K 46

    Malay ver . Sediakan snack dan enjoy isi didalam ! Cr ; to the right owner

  • Diary #factsofcrush
    2.2K 165 80

    Best sangat ke ade crush ni? Tak habis habis cerita pasal crush diorang. Crush tu ape? Ntah lah! Banyak sangat pendapat. Tapi ape yang aku tahu ♥Crush tu orang yang kau suka tapi tak diketahui. Tu la kot maksudnya. Macam kau minat Bts la, got7 ke exo ke wanna one ke? Kau crush lah tu, kau suka diorang tapi diorang...

  • • bts oneshot •
    6.1K 739 32

    bts oneshot fanfiction ✨ marilah baca. vomment sgt dialu-alukan.

    Completed  
  • FaceuApp ((requestClose))
    2.1K 258 51

    FaceApp 😴✨

  • Lawak Gila Gila
    335K 15.5K 201

    #HIGHEST RANKING IN HUMOR Yep. Ini adalah himpunan cerita yang maha lawak. Korang boleh gelak, tapi jangan kuat sangat sampai mengganggu jiran ok? Enjoy!

    Mature
  • Lawak Banana
    82K 4.9K 86

    Hellooo Girls & Guys! How's Life? me? HAHAHAHA No fun :D (apa kaitan ngan buku ni eak? 😂?) K so... This is our first book together. Yes. Our. Me and my sweet little friend named evilskitten. Buku ni penuh dengan life kitorg as a students. Either its hambar or not I'm sowwy kay?. There's also some weird jokes...

    Completed  
  • lawak ke tak?
    1.1K 50 30

    ntah lah lawk ke x tapi saya cuba untuk buat anda tergelak ye!bacalah!kalau best vote and comment tau! Luv,khoi

  • GOT7: ON WHATSAPP
    94.5K 3.8K 112

    WARNING: this book contains over rated swearings, bromance, romance, cuteness overload and unwatched profanity. Not recommended for pregnant women and weak hearts.

    Completed  
  • ∞ Jokes
    3.8M 196K 35

    Funny texts book two! Unlimited jokes, texts and quotes!

  • #DIY KPOP VER
    98.7K 10.7K 57

    • no update • - low budget kpop stuff start:19/3/17 °HR° #7 IN RANDOM © aJJUSHIt 2017

  • [HIATUS] SVTstagram
    9.3K 1K 17

    Seventeen + Instagram!!!!Imagine when Seventeen member have a private account Instagram!!! + Malay version +

  • A True Friendship
    184 37 9

    This story about my friends and I .They always together without me.......korang baca dulu sampai habis tau and then Komen ......benda ni pernah berlaku kat korang atau tak????

  • LAWAK KAMPUS
    30.5K 1K 9

    Cerita ini mengisah kan tentang gelagat vaness dan kawan-kawan nya. Hope korang terhibur lah ye.. 😘

    Completed  
  • [ H ] Komik Lawak Kpop™
    42.3K 4.3K 70

    ▷ Joke (n). Act In A Funny Or Teasing Way. I HAVE TRIED MY BEST; #1 In Memes. [180519] L E M O N S T A E - © A C A _ M I R Z A ©

  • 1000 Funny Jokes
    18M 460K 203

    !! COMPLETED !! BOOK 2 IS UP!! twitter: catietempleman instagram: catetempleman tumblr: we-ah-foive-secuhnds-of-summah

    Completed  
  • Funny texts
    44.2M 2.1M 107

    Funniest jokes ever!! UNLIMITED* I DON'T OWN THESE JOKES.CREDIT TO WHOEVER MADE THEM UP.*

    Completed  
  • Confession Book
    5.2K 473 53

    completely random + short af(ㅇㅅㅇ❀) some confessions won't hurt (ღ˘ω˘ღ) Malay & English

  • • Funny Kpop 3 •
    492K 59.8K 216

    Sambungan kepada funny kpop 1 dan 2. Author happy tengok korang happy! hehehe

    Completed  
  • LAWAK DO!!
    20.8K 487 3

    hope korang suka kau suka vote lah x salah pun :)

  • Kenapa Mak Aku Hijau?
    39.5K 2.5K 8

    '' Abah, kenapa mak hijau abah?" MIMI ''Ahhhhh, kau diam lah anak derhaka. Aku nak masak kopi ni!'' PAK SHARIK ''Mi, mi tak paham..'' MAK PIONAH

    Completed  
  • Siri 1 : Fakta ✿ IGOT7
    66.1K 7.8K 104

    Completed ✔ +start : December 2016 +end : February 2017 Fandom IGOT7? Lawalah. Hanya diisikan dengan fakta-fakta seorang peminat GOT7. +highest rank; #12 in random

    Completed  
  • Koleksi Ayat Viral
    290K 15K 136

    Koleksi ayat viral yang diambil dari Instagram / Facebook 》Nak Bebel 》Nak Fakta 》Nak Lawak 》Kitakan Member 》Kisah Dunia 》Mak Bedah 》Nak Ngepek 》T-shirt Koyak Dan lain-ii Harap sudi baca ya ?

  • [ S.U ] SimSimi 심심 | Kai
    34K 3.8K 15

    ● Siapa sangka watak disebalik aplikasi Simsimi itu ialah seorang lelaki yang sedang bosan ? ● ⇩ ⇩ ⇩ Tak semua orang suka dengan dengan aplikasi Simsimi . Pertamanya sebab benda tu annoying gila . Kadang-kadang rasa nak campak phone dalam gaung Kedua , dia suka merepek bukan-buka...

  • kpop Is Life
    186K 15.3K 120

    +Buku mengarut yang aku patut padam tetapi tak😂+ +baca sahaja k+

    Completed  
  • • 97's liner Chatroom •
    50.8K 7.2K 47

    97's liner chatroom merupakan sebuah chatroom yang mengandungi tujuh jejaka hensem kelahiran 1997. Saksikan telatah mereka di dalam buku ini! Mereka terdiri daripada gp bts,got7,nct dan seventeen! nak tahu siapakah mereka, baca lah! hahahahaha