Select All
  • I'm A Fighter!
    800K 47.7K 79

    Siri Keempat. (#1 in Mafia, 1 in Actionromance , 1 in Fighter) Menjangkau umur 27 tahun langsung tiada masalah pada si cantik manis yang bernama Nurfaiza atau lebih dikenali Liah. Kerjayanya sebagai polis sekaligus menjadi adik kepada ketua mafia membuatkan harinya semakin menarik tanpa sebarang kekacauan. Namun, seg...

    Completed  
  • Miss Destroyer (In Editing)
    855K 51.9K 117

    Siri Ketiga. (1 in Romantic),(1 in Actionromance),(1 in Comedy),(1 in Seksi),(1 in Goda),(1 in Manja),(1 in Hot),(1 in Kejam),(1 in Dendam),(1 in Misteri) Selepas sahaja Putri Risha meninggal dunia,Tengku Fazril dan anak-anaknya telah bertekad akan memulakan hidup tanpa si manja itu. Pada masa yang sama juga, Tengku F...

    Completed   Mature
  • Projek Memikat Hati Crush [C] + [C]PMHC 2
    1.3M 65.5K 130

    "Dia kan bekas pelajar sekolah pondok.Dia bukannya macam kita,belajar dekat sekolah biasa macam sekolah kita ni. Mestilah dia tak pegang perempuan.Bukan muhrim." "Dialah manusia paling pelik dalam abad ni. Aku tengok dia tu macam tak ada perasaan langsung.Marah tidak,kecewa tidak,sedih pun tidak.Gembira,senyum? Langsu...

    Completed  
  • Cinta Untuk MrGarang
    5.8M 287K 77

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • The Great Seducer
    122K 5K 10

    Biasa nya perempuan yang goda lelaki tapi kali ni lelaki yang jadi penggoda. "Kalau awak betul-betul dah jatuh cinta dengan saya,usahalah sampai saya suka kat awak." Kemudian Noah senyum dan.... "Wife,tolong lapkan aiskrim kat dada abang." Ya Tuhan..Aku lupa yang dia laki aku ni seksi!Kuatkan iman kamu Nabella Fer...

  • My Darling Qhyrill✓
    2M 51.8K 61

    T A M A T Iloveyou 100% in the name of Allah " sopan sikit tak boleh ?" Kataku. Lelaki itu membisu,tak nampak pula muka dia dengan jelas bila dia memakai cermin mata hitam. Eh..orang apa pakai cermin mata hitam kat hari panas macam ni ? _ ANISA KAIRA. "Kau sibuk apasal ? Eh perempuan kampung,kau tak usahlah back up pa...

    Completed   Mature
  • Dia Vampire
    2.5M 125K 113

    Pengenalan singkat Ain Amani dengan Andrea Az Zahra Rislea membawanya kepada kehidupan yang penuh dengan misteri. "Tadi aku nampak macam ada orang kat depan rumah kau. Tapi, tak tahu la... Aku kan rabun" - Ain Amani Namun, perpisahan antara mereka selepas tamat SPM bertaut kembali setelah sekian lama. "Tolong aku...

  • The King Of Aarayan (Completed)
    760K 37.4K 49

    Genre : Romance, Action Published : Kehidupan Ixora Yasmin hanya biasa-biasa saja. Bukan seperti cerita-cerita di dalam novel mahu pun drama. Bukan lelaki kaya seperti di dalam cerita novel. Ixora Yasmin hidup bersendirian sejak sekolah menengah. Tiada adik beradik mahu pun saudara mara. Dia hidup bersendirian. Dia h...

  • Dear Doctor, I Love You [ON HIATUS]
    159K 6.6K 36

    Nadia Asheera seorang guru mata pelajaran biologi berumur 24 tahun yang sangat mesra dengan pelajarnya. Dia seorang guru yang penyayang dan prihatin. Namun pantang ada pelajar yang tidak mendengar arahannya. Semua guru dan pelajar amat menyenanginya di sekolah. Muhammad Asyraf Firdaus seorang doktor yang berkhidmat d...

  • Charles Demi Nahaira
    1.1M 70.8K 44

    "the best story ever 💯" melvilleto "Jujur weh, selama berapa tahun aku jadi pembaca wattpad and dh beratus novel aku baca.. srs mmg ni the best la so far.. tak penah lagi ade novel yg buat aku rasa deep gila ceni, mesej yg nak disampaikan jelas, manusia ni nak kejar manusia sampai tak sedar yg dia sepatutnya kene p...

    Completed   Mature
  • Soulmate Forever
    4M 223K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • Doktor Ni Sweetlah!
    657K 29.2K 36

    highest ranked #4 in malay Adyasha Alyssa merupakan seorang chef pastri yang manis dan elegan. Shafi Al-Adha pula seorang doktor pergigian yang mementingkan kerjaya dan anti-perempuan. Apa pula terjadi apabila mereka berdua dipertemukan? "Kau tau tak? Sebab cef pastri macam kau nilah, dentist macam aku susah tau! Ke...

    Completed  
  • LOVE YOU MR. PILOT ✔️
    1.4M 47.5K 79

    Ini kisah aku, Nik Qisya Iris dengan Raja Amer Naufal. Kehidupan yang agak cliche seperti novel2 melayu yang pernah aku baca. Tidak aku menjangka bahawa hidup aku juga seperti di dalam novel melayu. Kehidupan kami tidak seperti yang lain. Hidup kami penuh dengan onak dan duri. Kemunculan orang ketiga, orang keempat me...

    Completed  
  • Eh! Eh! Mr Hot [HIATUS]
    290K 13.4K 57

    One of the most cliche story that start in highschool. "Biarpun ribuan manusia di sekeliling saya, hanya awak yg mampu menarik perhatian saya" Tunang masa sekolah. Kahwin masa belajar. Mampukah hubungan pada usia muda kekal? Tidakkah rasa jemu hadir dalam diri? Sejak zaman sekolah hadap muka yg sama. "Bahagia duni...

  • Dia, PengHafiz Nakal (LENGKAP)
    1M 51.6K 44

    STORY NI CRINGE,SERIUS. Belajar mengenal diri dan belajar berdikari,bukan mudah sebenarnya... "Kenapa awak nak kahwin dengan saya sedangkan awak tahu puncanya?"-Elya "Sebab saya tak nak lagi hilang sesuatu yang saya sayang sebelum saya sempat gapainya."-Faris

    Completed  
  • Once Upon A Time : Apabila Prince Charming Terencat Emosi
    450K 38.3K 98

    Farish, Ariffin, Syafiq dan pasangan kembar Dani dan Danish. Para jejaka idaman kolej seni, Kolej Akustika. Kesemua prince charming tersebut normal. Sang pencinta wanita, wild and cool, dan naughty and funny. Namun hanya dia seorang saja yang berbeza. Farish. Walaupun bermulut laser dan berbisa, tidak suka bergaul, d...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.5M 377K 72

    Highest Rank #1 in Romance [IN EDITING PROCESS] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama l...

    Completed  
  • Miss Penyabar Dan Mr Pendingin
    1M 43.1K 67

    Syafirah Amanina dan Syafiq Ikhwan yang kali pertama berjumpa di sebuah shopping mall. tetapi ada sahaja Syafiq tidak berpuas hati tanpa sebab dengan Syafirah. Syafirah pula seorang yang penyabar. Lagi bertambah dingin sikapnya terhadap Syafirah. Perangai Syafirah mula berubah sejak dia mengetahui sesuatu dari Syafiq...

    Completed  
  • _CLASSMATE BANGANG ITU, LAKI AKU! -,-
    591K 26.7K 83

    apa akan jadi bila BUDAK 17years old yang selalu bergaduh pasal benda kecil DIJODOHKAN! sayang? cinta? semua tu mengarut bagi Nur Aleesya dan Mohammad Nazri. Namun, bila mereka setuju nak bawak haluan masing masing satu rasa yang aneh timbul, KEHILANGAN. "Nazri? eh maaf! salah orang!" Lee "Aleey? maaf! sal...

    Completed  
  • Pencuri Hati Miss CEO ✔
    514K 18.1K 76

    [COMPLETED] "Adam, boleh tak nak mintak tolong?" - Alysha Naziha "Tolong apa?? Jangan nak mintak tolong benda merapu ehh Ziha." - Adam Luqman "Aku nak mintak tolong, hang jadi boyfriend tipu aku boleh tak wehh?" - Alysha Naziha "Wehhh..tengok tu. Aku cakap jangan mintak benda merepek kan? Hang jangan buat gila Ziha...

    Completed   Mature