Select All
  • FIND LUHAN! -COMPLETE-
    577 59 9

    -Hun! tolong aku! aku kat tempat gelap! tangan diikat!- kata Luhan panik membuatkan fikiran Sehun buntu dan mencari cari melepaskan Luhan. -Luhan! Luhan! dengar tak!?- kata Sehun tetapi panggilan telah ditamatkan... 'Aku kena cari dia!' kata hati Sehun semakin buntu dan sedih...

    Completed   Mature
  • Promise | OT12 |
    27.4K 2K 10

    Cover credit to : Sehunnie Kkamjong Artwork Satu lagu sudah cukup untuk menceritakan semuanya. Kisah pahit manis mereka sebagai sebuah group serta cabaran yang mereka hadapi terkandung dalam setiap bait lirik lagu tersebut. Berbekalkan semangat yang masih berbaki, mereka terus melangkah ke hadapan. "We are one" -Suh...

    Completed  
  • Luhan facts
    48.8K 4.2K 71

    semuanya tntg luhan. Profile dan fakta tntg luhan

  • Exo's Funny Life [Malay Fanfic] ✔️
    89.9K 5.2K 19

    Di apartment 3 tingkat, tinggalnya 12 orang alien yang gojess. Ohh, 1 tingkat ada 2 bilik & 1 bilik ada 2 orang. Ohh tingkat bawah dikenali sebagai 'Tingkat Neraka' sbb yang menghuni bilik bawah ialah yoda, kkaebsong, chenchen & hamster umin. Tingkat 2 pula dikenali sbg 'Tingkat suam2 kuku' sbb ada Xingxing, rich omma...

    Completed  
  • Lawak~Lawak EXO
    320K 22.7K 68

    Assalammualaikum..hye...lawak2 ni semuaaa mengenai exo..saya harap korang enjoy dan gelak tak ingat dunia baca lawak2 saya dan jangan lupa vote ye..

  • KENALI EXO OPPA
    84.1K 4.2K 18

    ni semuaa pasal exo lagu biodata exo PROMOTEU sayaaa nak promote buku2 yg saya dh upload 1) Lirik Lagu Kpop (Buku1) - Buku ni dah complete so x leh nk request . Hohohoh maap la ye ! - mcm2 gp ade -Ost pon ade -Please vote kayy ^_^ 2) Lirik Lagu Kpop (Buku 2) - Buku ni pon dah complete so x leh nak request . Ma...

    Completed  
  • BTS EXO FUNNY MOMENT
    260 14 3

    Bts Exo Funny Moment This my first fanfic Enjoy this story NTKY( ̄3 ̄)

  • EXO FUNNY [4]
    394K 23.7K 200

    Highest Ranking: #3 in Humor (01.06.16)

  • EXO FUNNY [3]
    460K 27.4K 200

    Highest Ranking: #1 in Humor

  • EXO FUNNY [2]
    420K 24.6K 200

  • EXO FUNNY [5]
    259K 17.1K 181

    Highest Ranking: #6 in Humor

    Completed  
  • EXO FUNNY [1]
    584K 44.3K 200

    #1 in Random (April 16)