Select All
  • + PSYCHOPATH S1 : [ EDITING ]
    422K 9.7K 9

    Dia, Jeon Jungkook. Dia kejam. Dia bunuh sesiapa saja yang menggangu rancangannya atau hidupnya tanpa belas kasihan. ❝ welcome to my cruel world.❞ [ Highest rank - #1 in Mystery/thriller ] ******* Warning ******** Cerita ini langsung tiada kena mengena dengan sikap atau sifat sebenar dari watak-watak.Ia hanyalah rek...

    Completed  
  • [C] Grandpa and Six Idiots » BTS «
    291K 51.9K 44

    + Atok, nak jajan. - Aku bukan atok kau setan. #3 in Humor [ 19 November 2016 ] #2 in Humor [ 26 November 2016 ] #1 in Humor [ 29 November 2016 ] Ended ;- 7 January 2017 THA━━\('∀`●)/━━NKS!!!!!

  • Danger!Vampire Love♥
    58.3K 3.5K 23

    Mi rae baru sahaja berpindah di bandar seoul korea .omma kesayangan nya tinggal di jepun ..rae berkerja di cafe pakcik nya iaitu jeon shin . Pada suatu hari..... #baca la baru tahu .kalau tak best skip je Para pelakon Bts~ Vixx~ Ulzzang girl .

    Completed  
  • Byuntae & Tomboy ✔
    78.6K 3.7K 33

    Yuna Kim seorang gadis tomboy.Berumur 17 tahun.Mempunyai 2 orang abang.Dia di paksa berkahwin dengan salah seorang anak kepada rakan karib appanya,Oh Sehun atas alasan nak kurangkan sikap tomboynyer.Oh Sehun,seorang yang byuntae giler.Kalau bab mengayat serah kat dia. Dia jugak playboy.Sesuatu berlaku menyeb...

    Completed  
  • Save Me | KTH
    49.8K 4.3K 45

    "Tolong berada di sisi aku sentiasa kalau kau nak aku sihat semula. Aku perlukan kau. Ubah aku, Yoo Min. Ubah aku. Aku nak sihat. Aku nak bersama dengan kau" "Taehyung, saya pasti akan tolong awak sihat. Saya akan tetap di sini. Selagi awak tak berniat nak bunuh saya. Saya akan" -------- Kenapa Taehyung boleh jadi psi...

    Completed  
  • Married to the kingka?!⏩Kth(✔)
    170K 11.7K 33

    Dipaksa kahwin dalam usia yang muda?itulah nasib yang menimpa Choi sunghyo..lebih-lebih lagi dia akan berkahwin dengan Kingka di schoolnya. bagaimanakah jalan cerita kehidupan sunghyo? Special thanks for @jkdaddy- for this awesome cover

    Completed  
  • [ C ] Sayang Awak Budak Nerd [ 너를 괴롭히다 ] ▪ PARK ▪
    127K 9.3K 40

    Buruk , hodoh , tak pandai bergaya , tak ada life , tak tahu fesyen , semua orang tak pandang . Apa ? Tak sempurna kah kami yang tak pandai bergaya ? Tak punyai ilmu dalam fesyen ? Adakah kami teruk ? Park Minji , perempuan yang dikategorikan sebagai perempuan ' nerd ' akibat penggayaannya yang dianggap tidak menarik...

    Completed  
  • FAKE LOVE
    169K 14.6K 33

    Han Yoora..seorg gadis berumur 16 tahun yg memerlukan duit untuk melangsaikan hutang-hutang appanya.. Kau cuma kena bercinta dgn dia selama 1 bulan je..lepas sebulan kau tinggalkan dia..then duit ni jadi milik kau-L Jeon Jungkook..anak seorg jutawan yg telah kehilangan ibu bapa dan tinggal bersama abg angkatnya..Kekay...

    Completed  
  • Mr.Crush,I really like you⏩Jjk©
    67.8K 4.5K 25

    Crush?Setiap orang sudah semestinya mempunyai Crush,Right?.Begitu juga dengan Lee seol hae.. Lee seol hae sudah lama memendamkan perasaannya terhadap popular guy di schoolnya iaitu Jeon Jungkook..Mampukah Lee seol hae meluahkan perasaannya kepada Jeon Jungkook atau Adakah Jeon Jungkook si hati batu akan menyedari tent...

    Completed  
  • (DIBUKUKAN) It's called as LOVE [Taehyung]
    179K 8.4K 68

    Kisah seorang budak perempuan yang bernama son eun young yang kehilangan kedua ibu bapa disebabkan kemalangan jalan raya. Setelah kematian kedua org tua. Eun young tinggal bersama ibu saudaranya yang kaya dan menunggu kepulangan anak lelaki yang hensem dan diminati ramai tetapi seorang yang dingin. (^o^) Eun Young jug...

    Completed   Mature
  • First Love [Jungkook BTS]
    180K 12.9K 41

    [2003]Song JungMi seorang gadis periang,kaya dan seorang anak tunggal..Disebabkan JungMi anak tunggal dia tiada tempat untuk bermain bersama sehinggalah dia berjumpa dengan seorang budak lelaki bernama Jeon Jungkook.. Jeon Jungkook pula seorang yang pendiam dan baik..Dia mempunyai seorang abang namun abangnya sering k...

    Completed  
  • Jungkook,"I Like You"[Jungkook's Birthday Special]
    24.6K 1.8K 14

    Ini sye buat untuk celebrate bday our golden maknae's birthday,Jungkookie..^^ fanfic ni pasal korang yg sangat menyukai Jungkook di sekolah,tapi Jungkook langsung x tau..then,korang pike yg Jungkook ni pendiam tpy...Baca lha ff ni kalau nk tau!

    Completed  
  • Kawin paksa (Bts)
    176K 10.5K 38

    Nantikan

    Completed  
  • After Emma
    29 0 12

    Emma is dead. But I still talk to her in my head sometimes.

  • Moi Playful boyfriend
    67.6K 5.5K 25

    Myanmar fic... Vhope ship ficပါ xD Hopeဆိုတဲ့ noonaက သူမရဲ႕boyfriend V ဘယ္ေလာက္ေပြေပြ ငတံုးလိုပဲ ခြင့္လႊတ္ျပီး ဆက္ခ်စ္ေနဆဲ....ဒါေပမဲ့ ေရရွည္တည္တံ့မွာလား?? သိခ်င္ဝယ္ဖတ္ တေစာင္မွ ၅၀၀တည္း xP.... ေနာက္တာဖာ စတာဖာ ဂယ္ေျပာတာဖာ ဖတ္ေပးတဲ့ readersေတြ warmly welcome ပါရို႕....ဟီးဟီး

    Completed  
  • That Kingka Is My Namchin (Sehun Malay FF)
    13.9K 1K 21

    Kim Taera seorang gadis terkaya di Seoul. Dia penat dengan orang sekeliling yang mendekatinya kerana hanya mahukan duit. Dia mahu orang yang ikhlas mahukannya bukan kerana harta dan rupa tapi dirinya sendiri. Sehingga lah dia membuat keputusan untuk lari dari rumah dan bersekolah di sekolah SM High School sekolah untu...

    Completed  
  • [COMPLETED] The Bride Change 신부 변경. (Sehun EXO) -WATTYS2K16-
    420K 35.8K 58

    "Luhan! Kenapa awak pergi tinggalkan saya pada hari majlis bersejarah kita?! Saya tak mampu hadapi dugaan ni seorang diri..." -Seo Jin Hye- "Disebabkan kau, aku kehilangan abang aku. Aku yang tak terlibat dalam hal ni, boleh terjebak sekali. This is because of you." -Oh Sehun- Cinta yang sepatutnya kepada orang lain...

    Completed  
  • Wonderful Love [ COMPLETE ]
    64.3K 3.4K 32

    Ryu Hani, pekerja di sebuah cafe. Manakala Oh Sehun, bakal pengurus Syarikat yang terkenal. "Saya maafkan awak." -Ryu Hani "Mianhae. Semua ni salah aku. Aku tak patut buat perkara tu kat kau. " -Oh Sehun Apakah yang akan berlaku jika Hani dan Sehun berkahwin? Tetapi apabila saling mencintai ujian datang kepada mereka...

    Completed  
  • [COMPLETED] In A Revenge Of Love 사랑아 복수에서.
    700K 39.8K 65

    "Aku Tak Akan Lepaskan Kau. Kau Pergilah Lari Ke Mana Yang Kau Nak..." -Kai- "Aku Bukan Anak Patung, Yang Boleh Memuaskan Nafsu Serakah Kau Setiap Masa!!!" -Jin Young- Dendam. Disebabkan Dendam, Semua Benda Boleh Berubah, Termasuklah Hati. Dendam Apa Yang Dipasang? Muslihat. Ya, Muslihat Yang Tidak Mungkin Pernah Boco...

    Completed  
  • [COMPLETE] The Bullies (Malay fic)
    102K 4.7K 21

    Lee Hi (you) (16) - seorang yang baik,cantik,cute,bijak,pandai menyanyi... tp itu dulu..skarang.. budak nerd,tetap bijak,tetap pandai nyanyi,pakai pndakap gigi,spek mata besar,muke banyk jerawat & selalu kene buli ngn BTS - dulu ada seorang abang yg baik & sayangkn die tapi..skarang..bencikn die & selalu marah padany...

    Completed