Select All
  • Utusan Dari Langit | 전정국
    559K 45K 37

    ━━━━━ ❀ ━━━━━ Dia , utusanku . ━━━━━━ ✿ ━━━━━ Cast : Kim Youngbin , Jeon Jungkook & Lee Jieun Rated : PG-13 & PG-15 Genre : Comedy , Friendship , Fantasy Cover By : @rosemint- Start : 16 September 2018 End : Hyunwonwoo__ | since 2018

  • VOISHENOTE | Jinyoung Got7
    1.9M 209K 118

    seorang gadis pemalu yang gedik tersalah send voicenote. send kat crush dia pulak tu. dan cerita pun bermula... •jin young (goat7) as adham idris •novelawawa as aku •readers as commenter, shipper, kecamers dan lantak korang ah nak buat pe HAHAHAHAH k. **** mula vn : 10 Nov 2016 habis vn : setelah hampir 3 tahun berla...

    Mature
  • [C] Subway | Jungkook
    162K 22.1K 28

    Tiba-tiba, sekeping kertas sticky note biru terlekat di atas buku... ' Hai, boleh berkenalan? :)' Segalanya bermula di subway. __________________________________ START 08062016 END 25062016

    Completed  
  • Misi Memikat Crush + Please Don't | 태민윤
    3.7M 439K 189

    ❀ Crush ❀ Senior ❀ Kawan ❀ ✿ Suami ✿ | - ❀ - | Cast : Kim Youngbin . Kim Taehyung . Min Yoongi . Park Jimin . Rated : PG-13 & PG-15 Genre : Comedy , Romance , Sad. Cover By : @rosemint- Start : 10 Julai 2016 End : 10 September 2018 Hyunwonwoo__ | since 2016

    Completed  
  • [COMPLETE✅]Married With Secret Rapper
    233K 17.9K 89

    Don't be afraid,love is the way. Oh sehun satu nama yang tidak asing bagi pengemar industri muzik korea..mendengar nama saja sudah membuat beribu-ribu yeoja pengsan kerana ketampanannya dan juga kecomelannya dalam rap??itu perangai sebenarnya di dalam exo dan depan fan..tapi siapa tahu dibelakang fan dia juga seorang...

    Completed  
  • ❛OG❜ warm hugs + 전정국
    2.2K 764 22

    ❝If it's cold, i will hug you. If it's warm, i will hug you. If you save my life, i will hug you. If you try to kill me, i will hug you.❞ started : 05 April 2020 end : © -staerdust ∷ 2020 no copy ii eh sayang :p ➼ Top Ranking #37 in bangtansonyeondan [ 190420 ] #3 in bangtan [ 22052020 ]

  • 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥 • hjs
    2.6K 738 21

    ; i'm on my way to get you ; on - going + slow update end : idk~ ©CLOUDYST_

  • S A V A G E || JJK [SU]
    63.4K 7K 55

    "welcome to my hell baby." "Ouh kalau macam tu aku pun nak jugak. Welcome to my nerakatopia. Don't worry, VIP service"

  • short form ❧ jjk [ss]
    193 61 3

    - kau ni tak reti type elok elok ke. dah nak terkeluar taik mata aku memikir apa yang kau maksudkan nih .

    Mature
  • ▶Left Behind °Adora• [⚪G]
    347 72 7

    "eh! awak !" "ya bery bery sayang saya, kenape?" "awak ada tertinggal sesuatu nih hah" "apa dia?" "saya, cinta awak" "aciahaciahaciamnakwjfheugsvxkajqoa" Apa aku menghanad pun tak taulah.. Storyline by @Shazjoon Start :- 17 / 11 / 19 End :- idk nan molla :P Highest Ranking # 1 journey

  • ↪Tauke Downy↩ ◽ jjk ✔
    61.9K 11.1K 57

    [ Complete ] "Soflan euww.. Of course downy." - Raut wajah yang menenangkan hanya dalam masa sesaat bertukar bengis. Layanan mesra diberi, kini ditarik semula akibat terkesan dengan satu pendustaan. Pendustaan yang telah dicipta oleh Kim Haeyo tanpa sengaja. Bolehkah dia menambat hati Jeon Jungkook semula setelah kej...

    Completed  
  • [C] Mama || 정호석
    8.3K 2.2K 59

    Kisah kita tersimpan rahsia dan terkandung segala serpihan duka. Kisah kita bagaikan suatu jampi, yang cukup memukau. Sayang, dapatkah kita bersatu? p/s: Untuk sayangku yang comel, Jung Hoseok❤

    Completed  
  • fat ; min yoongi
    40.3K 4.2K 18

    -Dia seorang perempuan yang dulu penah diejek,dimaki-hamun, di buat bahan lawak dan sebagainya. Tetapi itu dulu. Sekarang, dia dah slim lagi slim dari iphone 7 plus kau tu. Sampaikan seorang lelaki yang setia membuli dan mengejeknya di sekolah menengah terjatuh hati terhadapnya. ▷Started : 5 Aug 2016 ▷Ended : 16 Sep...

    Completed  
  • Oh My! Youtube Star!!
    53.3K 3.7K 42

    SEASON 1 Dua orang gadis yg terkenal bukn kerana lakonan atau nyanyian tetapi youtube,di sekolah mereka digelar youtube star,dengan rupa paras yg cantik membuat kan mereka lagi terkenal,mereka sering MENGcover lagu² idol korea ataupun lagu inggeris suara mereka yg sungguh merdu membuatkan orng tidak jemu² melihat vide...

    Completed  
  • [C]NERD TAPI QUEENKA...???
    225K 12.5K 49

    Dia Nerd Kemasukannya ke sekolah baru hanya menjadikan dirinya sebagai mangsa buli disebabkan oleh perwatakannya yang dikatakan 'nerd' Abangnya Joshua anat menyayangu nya. Tetapi disebabkan permintaan Jihyo, hubungan mereka tidak diketahui. Rasa bersalah sering timbul dalam hati apabila melihat satu satunya 'dongsa...

    Completed  
  • MISCHIEVOUS LOVE [C]
    113K 8.8K 19

    Satu kelas dengan EXO? Woah! Itu adalah perkara yang sangat diinginkan oleh semua pelajar perempuan Sekolah Tinggi Swasta SM. SPECIAL A! Kelas yang hanya diduduki oleh lapan pelajar lelaki kacak paling popular disekolah. Agak sukar untuk masuk ke kelas tersebut kerana terdapat syarat kelayakan yang tinggi. Tetapi ba...

    Completed   Mature
  • Beautiful Angel
    60.5K 3.9K 24

    Jihyo merupakan seorang pelajar nakal tapi bersikap 'friendly' dengan org org yang berada di sekelilingnya.. Bahkan, ramai yang suka dengan perempuan ini walaupun perangai kasar mengalahkan lelaki. Ditakdirkan pada satu hari ada seorang pelajar lelaki dipindahkan ke sekolahnya. Punyalah susah nak dengar suara.. Dan di...

    Completed   Mature
  • MANAGER a.k.a STUDENT(2)
    5.9K 274 6

    Watak ~Ji hyo Cantik Baik hati Manager(exo) aka pelajar(universiti) ~Luhan handsome Baik ~Exo Terkenal ~Yura Kwn baik ji hyo ~Vixx Terkenal Dan ramai lagi watak tambahan

  • [OG] personal assistant « kth
    2.7K 691 8

    " Jadi personal assistant aku sampai bila bila. Sehidup dan semati. Ini arahan bukan pelawaan." eh boleh tolong support tak ? start ; 081218 end ; dunno

  • jamban || pjm
    44.9K 8.2K 29

    "sial punya manusia. kau berak tak reti nak flush ke bangang? Dah la kat kepala tahi ada petai wtf!" Alkisahnya bermula apabila seorang lelaki yang tersilap masuk jamban rosak dan tanpa sengaja tertinggal khazanah turun temurun atok nenek moyangnya. semua nama cast perempuan dalam cerita ni rekaan sendiri. tamat. Cov...

  • Fall in love with MR.V
    371 178 14

    Lelaki yg penuh dengan misteri dan rahsia yg tersembunyi..

    Completed   Mature
  • [C] Handphone | Jimin
    73.2K 10.6K 24

    "Remember me, sweetheart? I,m Jo." "Jo? Siapa Jo? Maaf saya tak ada kawan nama Jo. Dan telefon ni bukan saya punya." "Tipu awak tak ingat. Kita baru jumpa beberapa jam lepas kot. Saya Jo. Nama penuh Jodoh awak " Aku speechless. ______________________________ START: 17022018 END: 18022018

    Completed  
  • [C] Crush 👑 Kth
    61.7K 5.2K 22

    " menyesal aku crush on kau. seriously i talk" --- 22/09/16 3/12/16 Sugasbae- present

    Completed  
  • L.O.V.E ?
    21.4K 1.6K 20

    Dahyun gadis yang tidak tahu erti cinta terpaksa berkahwin dengan sepupunya , Jun atas dasar kehendak halmeoni mereka. Saat cinta mula berputik kekasih Jun muncul bagi mengambil kembali haknya.

    Completed  
  • THESE FEELINGS © [EDITING]
    22.3K 2.5K 67

    [EDITING] Kisah cinta sekolah yang cliche yang berlaku apabila seorang pelajar perempuan yang lambat ke sekolah dan ditambah dengan heronya seorang pelajar lelaki yang membuatkan pelajar perempuan itu didenda. Takdir yang menemukan mereka lagi di kantin dan kisah selanjutnya bacalah. Takkan nak bagi semua kat sini? ...

    Completed  
  • Kingka Vs Queenka
    3.3K 247 9

    Mengisahkan Queenka ( Dahyun ) dgn Kingka ( Lay ) yang sering bergaduh . Satu hari halmeoni Dahyun menyuruh Dahyun berkahwin dengan Lay . Adakah mereka akan jatuh cinta ? " Aku langsung tak suka kau , sikit pun tak " Dahyun " Aku akan buat kau jatuh cinta kat aku " Lay Cast : Lay Dahyun Exo Twice #cover by YoonJin...

  • My Lovely Housemate. ( malay fanfic )
    2.3K 196 5

    Dahyun yang baru berpindah ke Seoul, ingin mencari sebuah rumah sewa untuk disewa bersama rakannya, Momo iaitu dari Jepun ( bukan momok ye ) Akhirnya, mereka berjumpa dengan seorang lelaki yang menawarkan sebuah banglo yang sungguh besar tapi sewanya sungguh murah. Dahyun dan Momo segera bersetuju dengan lelaki itu un...

  • 『COMPLETED』 Diam - Diam Suka | K.M.G
    145K 11.3K 60

    "Kau nak buat dekat aku macam ni kan?" Sengaja Mingyu menuangkan mineral water pada gadis itu. "Permainan baru sahaja bermula." - Mingyu. ↢↣↢↣💘 "Selagi si mamat poyo tu tak rasa macam mana air tu kena dekat dia, selagi tu aku tak akan puas!" - Tzuyu ↢↣↢↣💕 "Aku, nak bagi sesuatu dekat kau. Tanda terima kasih sebab su...

    Completed  
  • You Are Not Yeonam [Suga And Jungyeon]
    1.8K 145 3

    You Are Not Yeonam Sipnosis ★ Kisah seorang Yeoja yang bernama Jungyeon berpura-pura menjadi Namja apabila memasukki sekolah yang dinamakan sebagai Bangtan Sonyeondan HighSchool yang hanya khas untuk Namja sahaja !! Dia terpaksa berbuat demikian kerana untuk melindungi satu satunya adik kesayangannya yang bernama J...

    Completed  
  • Shy, Shy, Shy, Love |ONESHOT| [ Jungkook&sana_ff ] Btstwice,
    2K 134 2

    #sana #twice #jungkook #bts ___ Sana adalah seorang gadis yg cukup pemalu kerna itu orang² sekeliling nya sering memangil nya "shy, shy, shy, girl" meski pemalu sana amat di minati kerna wajah cantik nya, dan sifat baik nya, Tetapi dalam diam sana juga menyukai seseorang iaitu subaem nya jeon jungkook, namja yg begit...

    Completed   Mature