Select All
  • Why Am I Here? - A Shin Wonho Fanfiction
    1.8K 140 8

    [WON'T BE UPDATED IN WATTPAD. I DO ON TUMBLR INSTEAD] He was once an excellent doctor. An excellent psychiatrist. Everyone loved him. He was nice, kind, always care for each other, he even got the look. We can say... he was the whole package. But his glorious days ended in just one night. The night he woke up as a pat...

  • Between You and Me...(BTS fanfiction)
    230 25 5

    Adelia cuma gadis biasa yang mencari kerja di sebuah syarikat hartanah terbesar milik seorang CEO muda bernama Kim Taehyung. Namun perkenalannya dengan jejaka itu bukanlah sesuatu yang indah untuk dikenang. Pertemuannya dengan Taehyung turut membawa Adelia kepada seorang doktor muda bernama Min Yoongi yang merupakan r...

    Completed  
  • [SU] D A R E || P J H
    160 30 14

    " aku dare kau pikat bdk prmpn dari kls 5c-3 Kim Taeni " " weyh tae tu kerush kau lalu " • • • • • • • • Start ; 180418 End ; ?

    Mature
  • Bully me | JaeBum
    331K 10.6K 90

    SunHi and her childhood friend Jackson were always very close.. until he met his new friends. Since then they were known as the baddest boys around school nobody dares to stand in their way. All the girls are crazy about them, expect one and that's SunHi.... Because their leader JaeBum is her bully. [DONE]

    Completed   Mature
  • ;game;+16
    212 15 13

    "Let see who gonna fall first" he say without hesitation. "Try me" she said with a smirk. I met him And that how ...how the game begin... Bad word everywhere 🌚😏 #8 -on going ranking-18/10/2018 #102 -myg rankings -22/10/2018 #92-ktg ranking-26/10/2018 #6 -going ranking-2/11/2018 #108...

  • Mafia Boss VS Bad Girl [S1 ✔]
    34.3K 2.4K 21

    Jennie Kim gadis berumur 16 tahun berasal dari New Zealand...bertemu pula dengan seorang Mafia iaitu Kim Taehyung yang ego dan panas baran. Mereka harus bertunang dan perlu tinggal bersama. Adakah Jennie mampu melembutkan hati seorang 'Mafia'? Mula : 8 September Habis : 22 September

    Completed  
  • Don't Wanna Cry // Kim Mingyu (Short Story)
    46 6 1

    Kisah pertemuan (or maybe percintaan?) seorang gadis pemilik kafe yang ceria dengan jejaka Korea yang sentiasa murah dengan senyuman. " Order encik" " Latte and cheesecake please" dia senyum lagi. Aduhh...cair aku kalau hari-hari dia senyum macam ni. Aku pun balas la senyuman dia dan berlalu untuk siapkan order yang d...

    Completed  
  • Room 106 || J.J.K FF (Slow Updates)
    157K 5.3K 29

    《Highest rank: #2 in Jeon》 《Highest rank: #1 in asylum》 《Highest rank: #6 in sonyeondan》 《Highest rank: #31 in army》 《Highest rank: #37 in bts》 《Highest rank: #1 psycho》 "Don't forget that he is dangerous." "Nobody could help him till now." "He is crazy." "Don't talk with him about yoursef." "Be careful." "He gets agr...

  • Wanna One Creepy 1 [ C ]
    176K 22.9K 63

    © to yugyeomon- for the cover Bunuh? Misteri? Semuanya di sini. One shot kpop horror story. : WANNA ONE CREEPY : DANIELDLENN : NO COPYRIGHT " Korang takkan selamat dari aku. " " Apa salah kami pada kau. ? Kami takde buat apa-apa pada kau. " Malay fanfic Typo abaikan ok. Highest Ranking #8 in mystery/thriller(1/12...

    Completed