Select All
 • Harry Potter I Zmaj Sivih Očiju
  5.7K 505 18

  Harry Potter I Zmaj Sivih Očiju je kratak Drarry fanfiction u kojemu se glavni likovi, Harry i Draco zbližavaju na jedan poseban način. Harry je na četvrtoj godini u Hogwartsu što je izuzetno bitno za ovu radnju. Prvi put objavljeno oko 5.5.2016.

 • Zov prošlosti (dovršeno)
  6.2K 484 16

  Harry Potter fanficton: vrijeme kad je Draco dobio sina, on kreće u Hogwarts, otkrije tajne o svome ocu, a potom poželi da se ništa od toga nije dogodilo. Međutim, vrijeme se ne može vratiti. WARNING: prva stvar koju sam ikad napisala, kanim ovo ispraviti čim nađem vremena za to.

  Completed  
 • James Potter i Sjena
  4.7K 544 24

  James Potter je na šestoj godini u Hogwartsu i napokon mu se posreći s Lily Evans. Međutim, jedan polazak u Hogsmeade će ga dovesti u opasnost koja se temeljila na obiteljskim problemima i prijateljima. Tko je kriv za to i koji je bio njegov povod saznatje čitajući.

  Completed  
 • Pismo Fredu
  4.6K 448 6

  Prošlo je pet godina od Bitke za Hogvorts. Smrt Freda Vizlija teško je pala članovima njegove porodice, a najteže Džordžu - njegovom bratu blizancu. Čini se da je svako nastavio sa svojim životom, međutim jedan datum svake godine uzdrma porodičnu idilu. Prvi april, Fredov i Džordžov rođendan, nekada je bio najradosni...

  Completed