Select All
  • Lafazkan Ungkapan Itu | ✔
    328K 8.8K 56

    #Pemenang Anugerah Wattys2017 #Kategori Penulis Debut HighestRanking: #2 in MalayTeenFiction Taman yang tidak ditumbuhi oleh bunga-bunga cinta memang menyeksakan. Tambahan pula perasaan terpaksa untuk mencintai dan dicintai. Kehidupan Afia Amani dan Tengku Rayyan Firash bagaikan musim bunga dan musim ribut petir setel...

    Completed  
  • Soulmate Forever
    2.2M 155K 44

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • SCHOOL PRINCE
    1.1M 55.9K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Miss XL
    514K 15.3K 60

    Aduh! Kenapa? Kenapa? Kenapa? Dah pupus ke perempuan dalam dunia ni? Dah lenyap ke perempuan yang cantik menawan? Sungguh! Dia tak rela nak menghadap 'anak gajah' tu. Secretary orsng lain XS, tapi secretarynya XL! Miss XL? OMG! Nama sebenar cukup indah, tapi digelar Miss XL. Sedihnya...kejamnya! Perempuan bersaiz XL s...

    Completed  
  • King Dalam Hati
    3.2M 204K 51

    Senyuman dia meraut hati. Usikkan manja selalu diberi. Nasihat sayang menjadi erti. Namun, disebalik semuanya. Tersimpan satu kisah hitam dalam diri. Bila diselongkar, begini peritnya lelaki menempuh keji. Dia, Muhammad Izz Naufal diberi nama. Bertemu seorang gadis yang tabah hatinya. Adhia Adora punya ego yang tinggi...

    Completed  
  • Ketua Pengawas Vs Tunang
    4.5M 241K 73

    Air yang tenang, Jangan disangka tiada buaya. Bukan buaya aje malah kuda laut,singa laut, ikan jaws pun ada"-FARHAN "Adeh....keluar dari mulut buaya,Masuk pulak mulut pedas abang pengawas ni. Tension!"-MAIRA. "Alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal ketiak! Eh silap. Pangkal lengan! " -HADZRIQ. "Usaha ta...

    Completed  
  • Kau, First Love Aku.
    3.1M 199K 41

    Adakah kau masih ingat siapa yang pertama? Dia yang pertama buat jantung kau naik gila. Yang pertama buat kau rasa rindu. Yang pertama buat kau rasa benci dan cemburu. Serta yang pertama mengajar kau tentang indahnya pertemuan dan juga peritnya perpisahan. Mungkin ada yang sudah lupa. Serta kuat untuk mencampak jauh s...

    Completed  
  • Isteri 17 Tahun
    3M 117K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • Indahnya Cinta
    747K 14.7K 75

    Kahwin tanpa rasa cinta .. Wanita yang menghidapi cancer .. Lelaki yang membenci kannya .. Namun walaubagaimanapun , wanita itu tetap mencintainya walau dicaci , dihina dan dipukul bertalu-talu . Tapi dia tahu , insya'allah suatu hari suaminya pasti akan mencintainya dengan ikhlas sepenuh hati . Dan kerana itulah...

    Completed   Mature
  • Hey, Mr. Pinky!
    375K 16K 58

    Fayyad Amsyar atau nama manjanya Faye. Bukan Faye Kusyairi, tapi. Inilah, Faye Amsyar. Dia mula berubah menjadi lembut kerana suatu peristiwa yang membuatkan dirinya selesa dipanggil gay boy. Tapi jangan silap ya.... Dia bukan gay boy . Warna kegemarannya ialah merah jambu. Lantak ko la cakap aku terlalu feminin. Baju...

    Completed  
  • Cinta classmate
    334K 13.1K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed