Select All
  • ♥Byuntae Saranghae♥
    568 22 1

    ★Watak-Kim Woo Bin,Song Ji Hyo, Bomi APink, Dara 2NE1,Taemin SHINEE. Bomi ialah kawan baik Ji Hyo,Ji Hyo seorang pemilik kedai baju yg terkenal di Korea.Woo Bin pula seorang Model yg sangat terkenal .Dara ialah X Woo Bin. Taemin ialah kawan rapat Woo Bin yg suka dengan Bomi..

  • Kingka and Queenka
    87K 5.2K 25

    Baca je..tak larat nk tulis...asyik hilang... -_-|| Sorry klau cerita ni tak best... Klau xnk baca pun tak pe...(--〆) FF-2

    Completed  
  • [ C ] [ MALAY SHORT STORY ] Naughty Guy VS Perfect Guy
    4.5K 423 9

    Jika diberi pilihan, apakah ciri-ciri lelaki idaman anda? Naughty Guy or Perfect Guy? Adakah kisah ini pernah berlaku dalam hidup anda? Kalau nak tau, bacalah fanfic ni.. ^_^ CAST: - Kris EXO - Song Jihyo - Luhan EXO - Xiumin EXO - Lay EXO - Chen EXO - Tao EXO

    Completed  
  • SO LUCKY TO BE YOUR LOVE
    14.5K 1.1K 27

    SINOPSIS: Zhang Yi Xing a.k.a Lay amat bahagia dengan kehidupannya bersama dengan seorang yeoja yang sangat cantik.Putih kulitnya,gebu pipinya,merah bibirnya. Siapa lagi kalau bukan Song Mi Hyo.Tetapi oleh kerana kecuaiannya meninggalkan Mi Hyo keseorangan di Amerika telah meragut nyawa kekasihnya,Mi Hyo.Lay terpaksa...

  • Oh My! Youtube Star!!
    48.2K 3.5K 42

    SEASON 1 Dua orang gadis yg terkenal bukn kerana lakonan atau nyanyian tetapi youtube,di sekolah mereka digelar youtube star,dengan rupa paras yg cantik membuat kan mereka lagi terkenal,mereka sering MENGcover lagu² idol korea ataupun lagu inggeris suara mereka yg sungguh merdu membuatkan orng tidak jemu² melihat vide...

    Completed  
  • Misi Exo
    36.9K 2.3K 12

    Exo merupakan boyband yang terkenal di pelusuk dunia.Exo juga sangat popular di kalangan wanita dengan tariannya,nyanyiannya dan sebagainya.Song Ji hyo pulak seorang periang dan sangat ceria.Song Ji hyo jugak anak kepada jutawan yang sangat kaya.Tapi peristiwa 2 tahun lepas telah membuatkan dirinya menjadi seorang yan...

    Completed  
  • Vampire's flower
    2.9K 239 6

    Song Jihyo,selepas kematian ibubapanya dalam kemalangan. Dia berubah menjadi pendiam dan tidak mudah senyum. Dia tinggal bersama auntynya,Boa pindah ke suatu tempat dan bersekolah di sekolah baru. Dia berubah sejak dia bertemu dengan Jessica,Suho dan lelaki dibencinya,Suga yang selalu mengacau hidupnya. Siapa sangka...

  • He Is My NamjaChingu
    28K 2.1K 16

    Bercinta dengan seorang lelaki yang good-looking adalah idaman setiap perempuan dalam dunia.. trmasuklah Jihyo. Tapi, dia seorang yang pemalu utk mengaku yang lelaki kacak yang tinggal serumah dengannya sebagai teman lelaki. Park Jimin. lelaki inilah yang berjaya mengambil hati Jihyo. Nak tau macam mana? Dia merupaka...

    Completed   Mature
  • Hopeless Love (Malay ver.)
    4.5K 252 8

    Hopeless Love mengisahkan tentang seorang gadis yang sangat cantik bernama Song Ji hyo yang dipaksa berkahwin dengan seorang lelaki sebaya dengannya iaitu Park Chanyeol. Hal ini bagaikan mimpi yang paling ngeri yang bakal mereka alami kerana mereka berdua masih belajar serta masih muda. Setelah berkahwin, jihyo dipind...

  • WILL YOU MARRY ME? [C] ~KIM JONG IN
    8.5K 483 25

    KIM JONG IN ATAU KAI IALAH ANAK KEPADA SYARIKAT KICAP HWANG SOO. SONG JIHYO PULA IALAH ANAK KEPADA SYARIKAT SS. ENCIK KIM IALAH APPA KEPADA KAI MANAKALA NAMA APPA JIHYO IALAH ENCIK SONG. EN. KIM DAN EN. SONG BERCADANG UNTUK MENJODOHKAN MEREKA TETAPI DI HALANG OLEH GARY DAN SUZY. GARY MENYUKAI JIHYO SEJAK SEKOLAH REND...

    Completed  
  • Siapa Milik Jihyo ? > Malay <
    17.6K 1.4K 34

    Sinopsis : Jihyo seorang remaja perempuan yang sedikit nerd . Dia sering dibuli oleh Baekhyun , Classmate nya .. Baekhyun juga sering membuat Jihyo menangis . Pada suatu hari ... semasa cikgu Taeyang sedang mengajar , seorang pelajar baru masuk ke kelas Jihyo dan memperkenalkan dirinya .. nama pelajar tersebut ialah...

  • [C]The Runaway Mate
    207K 10.4K 54

    Song Jihyo,seorang werewolf yeoja yang mewarisi Silvermoon pack.Dia mempunyai satu misi iaitu mencari dalang pembunuh Alpha Jeon dan Luna Song.Satu perkara yang paling nak dia elak ialah.. BERTEMU MATE DIA.. Oh Sehun,Alpha Blackmoon Pack,pack yang paling kuat antara semua pack.Dia telah lama mencari matenya.Terkenal d...

    Completed  
  • [C] WWW.BODYGUARD.COM
    71.5K 5.6K 46

    Di sekolahnya,dia sering dibuli.Kerana sudah tidak tahan,dia telah membuat satu tindakan yang tidak sepatutnya dia lakukan.Ada waktu dia berasa sungguh gembira kerana telah berbuat begitu,ada juga waktu dia terasa sangat menyesal.Semuanya bermula apabila muncul sesuatu diskrin telefonnya,iaitu.. ...

    Completed  
  • My Twin Love Season2
    14.6K 982 8

    Hai,selamat berjumpa kembali.My Twin Love season 2.. Ingatkan yang season 1 Chanyeol pindah ke China?? Chanyeol tinggal disana selama 4 tahun.Jihyo pula sudah membuka sebuah Cafe seperti yang dicakapkan oleh Jihye.Jihye pula sudah duduk di Busan.Menjalin cinta dengan Xiumin disana.Di Cafe Jihyo dibantu oleh seorang na...

  • Love Between A Baby [C]
    52.1K 3.8K 65

    ♥Cast♥ ♦Song ji hyo♦ - Cantik - Bijak - penyabar - Lain drpd perempua lain - Babysitter.. Sayang akn budak yg dia jaga itu. -Lasak - Orang berada tetapi disorok identitinya. - Ex kepada Donghae ♦Oh Sehun♦ - Kacak - CEO Oh Holding - Suka buli jihyo - Romantik - Byuntae - Mempunyai seorang anak ?????? - Mempunyai nalur...

  • [COMPLETED] Choco Sweet I Love You 송지효;김종인
    2.6K 129 12

    [Foreword] Kehidupan Kai yang sangat malang, dan suka kemalangan tetapi hadirnya Jihyo didalam hidup Kai, jihyo seperti penyelamat Kai jika Kai cedera dan Kai pula memberi Jihyo coklat dan gula² kepada Jihyo kerana ingin menonjolkan rasa perasaan romantik didalam dirinya. 'Cover book by Baekcorns Graphic Shop'

    Completed  
  • I Hate You Mr. Bubble Tea
    26.5K 1.5K 21

    Jihyo-18 tahun -cantik -baik -benci Sehun -terpaksa kahwin dengan Sehun Sehun-18 tahun -kacak -suka kacau Jihyo -benci Jihyo -terpaksa kahwin dengan Jihyo Eunji -18 tahun -kawan baik Jihyo -suka Chanyeol dalam diam Chanyeol -18 tahun -kacak -suka Jihyo dalam diam EXO -18 tahun -kawan baik Sehun -Kingka Girl Genaration...

  • From P.A Until Married
    35.3K 1.8K 14

    Cast Song Jihyo Baik,P.A kpd Tuan Sehun,Pendiam,Patuh,Pemalu,10% pakaian girl,90% pakaian boy. Oh Sehun Suka pda Jihyo,Byuntae sikit,Playboy,Boss kpd Jihyo,Sombong,Suka buli Jihyo. Do Kyung Soo Suka pda Jihyo,Baik,Pemalu,Selalu tman Jihyo,Rajin. Sinopsis Baca je...

    Completed  
  • Cold コールド {O.S.H & S.J.H}
    3.4K 214 4

    ™even the cold ice can be melted by a sunrise™ ™even a cold-hearted man can be sweetest as candy when he loves you™

    Completed