Select All
  • B3:My papa is MAFIA!✓
    294K 11.3K 32

    PERHATIAN! Bukan sambungan buku nombor 1 dan 2 _________________ Diyana Qisara seorang gadis yang agak malang. Dia diceraikan oleh suami dia apabila dirinya kena fitnah dari sahabat baik dia dan ibu mentua dia. Hanya Si anaknya iaitu Nur Aria menjadi kekuatan dia untuk menempuhi dugaan. Karl Xander pula merupakan seo...

  • TENGKU RYN AMELLYN ✔
    601K 27.3K 77

    (malay) Thinking of you keeps me awake. Dreaming of you keeps me asleep. Being with you keeps me alive." START MAY 2017 ENDING 3 JULY 2017 Credit Cover By @bellofa

    Completed  
  • He's An Assassin
    7M 341K 77

    [COMPLETE] Highest rank #1 in Romance [No.1 hot in Killer] [No.1 hot in Mafia] [No.1 hot in Comedy] Siri ke-2 Jejaka Blue & Gadis Hazel. Ariq Frandy Louise memang dilahirkan untuk membunuh. "Frandy !!!!" "I'm an assassin. Of course my hobby is killing. Stay away from me if you want to stay alive, bi...

    Completed  
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8M 336K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • Brothers ↻ Wanna One √
    150K 16.3K 104

    ❝ ada 11 adik-beradik boleh buat kau gila. ❞ © NANAS0FT 2017

    Completed  
  • ❤️ Lara Qistina
    69.5K 2.4K 33

    Qistina merupakan seorang gadis yang ditinggalkan oleh ibu bapanya sedari kecil. Membesar di bawah jagaan atuk dan neneknya menjadikan dia seorang yang pandai berdikari. Kehidupannya dirasakan indah sehinggalah dia menerima pesanan dari seseorang yang tidak dikenalinya. From : Unknown, 1.25 p.m. Qis, I rea...

  • Princess Xavier Return
    207K 11.4K 34

    COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk Princess Xavier ya] Dua nama + ego, ia tidak mengubah prinsip hidup gadis ini. Priority hidupnya ialah Keluarganya. Qistina Airish +Aisy AdreanaAress...

  • Stay Qowiy,My Love ✔️
    2.6M 228K 106

    (This book was written when I was 16, and I no longer agree with some of the things stated in this book. It was cringy too mashaAllah, so In a way, read at your own risk and please, take only good lessons from this book.) "Stay qowiy?" "Yes,stay qowiy." -strictly,do not copy any of the ideas,phrases,words,dialogues fr...

    Completed  
  • Football Lover (Completed)
    156K 7.1K 28

    Qistin menerima tawaran ke SMK Zylon, sekolah berasrama penuh yang mempunyai prestasi kokurikulum dan pelajaran yang bagus. Dengan berat hati, Qistin menerima tawarannya. Di sana, Qistin membuat kawan, lawan dan juga crush. Perlawanan bola sepak yang penting bagi Qistin dah nak dekat. Hati Qistin pula sudah hampir cai...

    Completed  
  • Silent Angel✔
    195K 8.1K 27

    Gelaran QP amat dikejar oleh semua pelajar Airis Highschool. Apabila Silent Angel menjadi QP, semua dapat menerima dengan hati yang terbuka kecuali Starz. -Saya boleh bertukar dari Silent Angel ke Silent Devil- Mampukah Silent Angel mengekalkan perwatakannya semasa memegang QP? Ataupun terpaksa bertukar personalitiny...

    Completed  
  • My Sweety Gangster -EDIT-
    587K 19.1K 41

    [HIGH SCHOOL SERIES] CRINGE ALERT!! T.Haikal Benjamin,lelaki muda berumur 18 tahun yang sudah menjinakkan diri dalam dunia gelap.Siapa tidak kenal?Kacak,tinggi,kaya dan berkuasa.Siapa tidak mahu lelaki near miss perfect sepertinya? Namun dalam kesempurnaan yang diperlihatkan masih ada satu kekurangannya sehingga membu...

  • DANIEL ADELIA | C | A R S •4•
    4M 162K 77

    [ 4th BOOK = ARS ] BOOK 2 : BE MY BABY GIRL STATUS : COMPLETED ✔ ____________________________ "Aku nak kau menyamar jadi kekasih aku merangkap tunang aku" "Ba--baik saya setuju" ~~~ HE IS RUTHLESS . Syed Daniel Arfan, lelaki yang memiliki segala-galanya. Wang, harta, pangkat dan paras rupa yang kacak. Senang cakap, cu...

    Completed   Mature
  • Aku Suami Kau Isteri ✅
    3.2M 59.6K 43

    "Mana kau tahu aku tak ada perasaan?" tingkah Danish. "Yalah, awak tu nak senyum pun susah," "Habis tu kau nak aku senyum macam orang gila kat tepi jalan baru ada perasaan?" ujar Danish. "Tak payah! Sebab awak tu memang dah tak betul!" Qira membalas geram disertai jelingan tajam. Hari demi hari Qira dan Danish bertik...

    Completed  
  • Saya Tunggu Tau ✔
    2.3M 69.9K 63

    Airis Medina disatukan dengan Hayyan Mikael dengan kerelaannya dan keterpaksaan Hayyan. Hidup sebumbung dengan lelaki bernama Hayyan Mikael sangat mencabar tahap kesabaran Airis. Kewujudan Airis di rumah itu bagaikan orang asing bagi Hayyan. Lebih mencabar bagi Airis apabila Hayyan menyatakan hasrat untuk berkahwin de...

    Completed  
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4M 472K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • Faryn Hyfa (ON HOLD)
    288K 11.6K 49

    Dijadikan sebagai anak angkat keluarga Tengku bukanlah satu perkara yang mudah. Pelbagai dugaan yang dihadapi. Dihina,dimaki dan dicaci adalah perkara biasa. Hyfa tetap bersabar dan abaikan semua itu kerana ada cita-cita yang perlu dikejar. " Pergi berambuslah kau dari hidup aku!! Sejak kau datang dalam keluarga a...

    Mature
  • Devil Girl
    470K 23.2K 68

    "Panggil aku devil girl." "Asal kau tunjuk kuat eh?"- Yazid. "Perempuan kuat dalam hati tapi lelaki yang tak nampak kekuatan tu."- Dahlia. "Isa. Terima kasih selamatkan saya."-Ezra. "Saya harap awak terima."- Liyana. "Kuat kat luaran tak cukup dan kuat kat dalam sahaja pun belum cukup. Kalau nak benar-benar kuat, kuat...