Select All
  • Candy Crush
    1.4K 124 6

    Setiap hari, baekhyun menjumpai gula gula dalam lokernya yang diletakkan oleh orang misteri. Baekhyun tidak mengendahkannya sehinggalah dia mendapat tahu yang perempuan disukainya yang meletakkan gula gula dalam lokernya. Poster credit : © Absolute Graphics © ( http://www.asianfanfics.com/story/view/857543 )

    Completed  
  • Sexy Series : [C] Husband
    88.8K 6.1K 31

    you so sexy.. i'm fall for you

    Completed  
  • BABY
    8.7K 482 13

    Hi ! Baby ♥

    Completed  
  • Love Bites (SELESAI)
    70.2K 4.2K 27

    Choi soo young, anak yatim piatu yang kehilangan ibubapanya. Kematian ibubapanya dibunuh dengan kejam di depan matanya telah menghantui mimpi soo young. Dalam kesunyian itu, dia mempunyai seorang sahabat yang sentiasa di sisinya sehingga mengangkat dia menjadi ahli keluarganya. Semuanya berubah bila dia masuk sekolah...

    Completed  
  • Cinta classmate
    482K 18.4K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed  
  • Running Man
    22.1K 750 12

    Cast: Ahli Running Man dan tetamu yeoja Sipnosis: Semasa pengembaraan running man, running man telah menjemput tetamu tetamu yeoja (termasuk Ji Hyo). Tetamu tetamu yeoja itu adalah... nantikan part 1 untuk tahu siapakah tetamu yeoja itu dan apa yang akan terjadi

  • "Jangan Takut Nanti Dia Lagi Suka"
    3.9K 186 10

    Based on true story. (I will write in Malay) (Maaf kalau ada typing error mel tak perasan)

    Completed   Mature
  • Seram Sejuk
    34K 1.5K 20

    Kompilasi kisah seram sejuk : 1)Katil sebelah 2)Tingkat 3 3)Kawan 4)Tangga 5)Tandas 6)Bilik Mayat 7)Dia 8)Tingkap 9)LPT2 Tidak menjanjikan kisah ini semua seram tapi jika anda mahu membuang masa,di sini adalah kompilasi cerita seram yang betul.

    Completed  
  • Hospital Seram Jaya
    107K 4.9K 19

    Antologi kisah-kisah seram di hospital yang ditulis oleh seorang doktor. Setiap kisah tidak lebih 100 patah perkataan. Follow fb.com/chaku

  • Wujud
    79.2K 3.7K 37

    Cebisan cerita seram yang dikutip dan 'dibukukan'. Ini semua kisah benar yang diceritakan oleh sang pencerita kepada penulis. Bukan rekaan semata-mata. Campak ego kau tu jauh-jauh dalam ladang kelapa sawit belakang rumah kau. Cerita yang mampu membuatkan pundi kencing kau cramp pada waktu malam dan membasahi katil p...

  • Mr Devil, Mr Hero
    5.3M 163K 76

    "Awak, saya nak balik.." rengek Sophia. Adam tersenyum sinis. "No. Kau akan tinggal sini. Selama-lamanya," sejurus itu pintu bilik di hempas kuat lalu di kunci dari luar. Sophia dengan panik berlari menuju ke pintu. "Awak! Buka pintu! Saya nak keluar awak! Open the door! Ayah! Keluarkan Sophia dari sini!" Namun tia...

    Completed   Mature
  • Isteri 17 Tahun
    5.2M 184K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • Stalker
    61.9K 3.6K 20

    Jihyo seorang gadis yang berusia 19 tahun. Pelajar senior di sekolah menengah Busan. Orang cakap, Jihyo cantik macam bidadari yang turun dari kayangan. Tapi, siapa sangka,.. kehidupan Jihyo sdh dipenuhi ketakutan. Bermula dari nota nota misteri yang ditemui di dalam locker miliknya. Lebih parah lagi, dia diugut! Jihyo...

    Completed  
  • Seram 17
    106K 3.9K 11

    tiada penghujungnya

    Completed  
  • Koleksi Kisah Seram : 3 Ayat (Vol.2)
    154K 7.2K 32

    Rimas nak baca cerita seram panjang-panjang? Suka cerita pendek ala-ala teka teki? Ini cerita yang sesuai untuk korang. Ditulis segar dari minda Adia, tidak diciplak atau diterjemah atau juga adaptasi dari mana-mana cerita, filem dan yang seangkatan dengannya. Amaran : Koleksi cerita pendek ini hanya 3 ayat, saya ula...

  • Block E tingkat 12
    135K 6.6K 32

    block E tingkat 12 atau E-12 ialah sebuah cerita dimana enam orang remaja yang bersahabat baik tinggal di apartment yang mereka tidak tahu sejarahnya. mereka mengalami banyak perkara misteri dn menakutkan. pada mula nya mereka tidak tahu akan cerita di sebalik apartment tersebut tetapi setelah mereka mendapat tahu mer...

  • Asrama Berhantu
    90.5K 5K 22

    Kenapa banyak sangat cerita hantu dalam sekolah asrama cahaya ni? 'cahaya' sangatkah asrama ini?

    Completed  
  • Death Girl
    84.9K 5.1K 12

    Fina seorang yang cantik & baik. Tetapi dia mempuanyai kuasa untuk melihat benda-benda yang langsung tiada orang lihat. Selepas dia berpindah dari sekolah lamanya yang mempunyai banyak masalah. Ibu bapanya membuat keputusan untuk berpindah. Fina berpindah ke sekolah Sekolah Air Merah Batu 3, dia ingat selepas dia per...

    Completed  
  • Certot: Seram
    36.7K 927 8

    enjoy...

    Completed  
  • Sumpah Sundal Sutinah
    128K 6.2K 24

    "Roh orang yang sudah mati, jangan diseru!" BLURB - (buat pertama kalinya penulis tepek blurb. Sebelum ni tanpa blurb, tapi kalian tetap gigih tunggu tiap bab. Terharu!!!) "Roh orang yang sudah mati, jangan diseru!" Setiap warga Hospital Prima tahu sebaris nama ini. Kisahnya, sentiasa diceritakan dari satu mulut ke m...

  • Hati-Hati
    220K 12.4K 78

    Siapa sangka permainan suka-suka kita di sekolah bertukar menjadi tragedi yang tidak dapat dilupakan seumur hidup. "Aku dah cakap jangan main-main dengan 'dia' !"

  • BANGLO SEKSYEN 12
    102K 4.8K 37

    Tragedi pembunuhan enam remaja di banglo terbengkalai itu 15 tahun lalu menyebabkan banglo itu digelar banglo angker. Ada yang mengatakan roh enam remaja yang mati dibunuh di banglo itu masih bergentayangan dan tidak aman sehingga sekarang. Hal itu membuatkan Fazlie, Amir dan Farina yang telah menubuhkan kumpulan pene...

  • HYAKU MONOGATARI
    41.7K 2.9K 25

    "Maksud nama tu adalah '100 Kisah Tentang Hantu'. Setiap seorang yang telah habis menceritakan kisah hantunya akan memadam satu lilin. Begitu juga seterusnya. Dan jika cukup 100 lilin sudah dipadamkan, keadaan akan jadi gelap dan mereka percaya bahawa sesuatu yang menakutkan akan berlaku." Berjela Sabrina memberi pene...

  • The Haunted School
    12.1K 767 8

    ----First Time Making Horror FanFiction Story----- This is Malay FanFiction Story.. The cast is Running Man. Please give this FanFiction so much LOVE! Saranghae! Fighting!

    Completed  
  • PUKAU
    44K 1.1K 8

    Wujudkah Pukau? Atau sekadar alasan telah ditipu seseorang? Pernah dipukau? Hadirkan kisah anda, buktikan jika pukau wujud!

  • Jangan Baca Cerita Ini!
    403K 23.2K 89

    Terima kasih semua yang dah sudi baca, undi dan komen :D Dari #1 sampai #44: Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. Dari #46 onwards C...

  • THE LIBRARY
    110K 5.5K 16

    Kau fikir stay di library sekolah kau selamat? Fikir 3 kali pun belum tentu SELAMAT!

    Completed  
  • Terpilih
    263 2 18

    Cerita ini tentang sang terpilih yang terpaksa menerimanya.