Select All
  • Handle With Clare
    147K 4.2K 45

    "I have cancer." This sentence is something that Clare never wants to come out of her mouth. Clare, who has had cancer for years, is starting to give up hope on beating it. Crushed by Cancer, she is now to the point where she doesn't want to believe that she has it because it reminds her of everything that she can't...

    Completed  
  • Surviving Love
    58.8K 2.2K 61

    Jared Trent is a 28 year old ER resident trying to overcome the broken heart he was left with after his first love ended the relationship five years prior. Just when he thinks he is finally able to move on she pops back into his life unexpectedly. Will he choose a new blossoming love or fall back in love with the woma...

    Completed  
  • One Last Miracle [complete]
    137K 4K 41

    • RE-WRITTEN VERSION OF LETTING YOU GO • "Everyone get's a dying wish. But not everyone gets a miracle." No one knows the ups and downs of life like Alyson Adams. A cancer diagnosis was just the start. But her life isn't over, far from it. Because life is one epic ride. There's the good and the...

    Completed  
  • Letting you go [COMPLETE]
    202K 6.6K 33

    | STAND ALONE NOVEL | You have seven years left to live. Those are the words Alyson Adams heard when she was ten. She found out she was going to die before she even had the chance to live. But her story isn't over. Far from it. She's going to experience love and happeniness, just like any other teenager. Her story m...

    Completed  
  • Best Friend's Revenge
    3.7M 120K 52

    When Liz Charleston's ex-best friend suddenly returns with a plan to take revenge on her, drama seems inevitable - but who knew revenge could be so handsome? ***** Two years ago Liz Charleston made the biggest mistake of her life by rejecting her be...

    Completed  
  • Surviving Cancer
    1M 19.3K 91

    Macin Cole was diagnosed with leukemia when she was eight years old. After fighting a three year long battle, she was declared cancer free. Trying to put her struggle behind her she vows to keep her fight with cancer a secret when she starts a new school. But after five years in remission could the possibility of...

    Completed  
  • Our Next Chapter
    107K 2.9K 47

    Blakelyn and Harry finally have their own place with their little family. As they start to deal with their adult lives, stress and hard decisions may break the couple apart. (Completed 6/2/18❤️)

    Completed  
  • His Mission
    43.3M 394K 15

    Formally known as The Bad Boys Mission [Highest Ranking - #1 In Teen Fiction] Meet Emily Wentworth. Since the death of her father, she's been living a home life full of abuse. It's remained a secret for years until she meets the town's bad boy, Jake Melvin. It doesn't take long for him to figure out her secret. Emily...

    Completed  
  • Sayang Aku Rindu ✔
    1M 11K 58

    Cerita ini adalah rekaan sepenuhnya, tiada kaitan dengan yang hidup mahu pun yang sudah meninggal dunia. cerita mengandungi unsur-unsur keju , sila pastikan umur anda sesuai sebelum membaca kalau tak selesa . pandai - pandai lah scroll laju-laju yea. dah letak papan tanda tak akan tak nampak pulak kan hihi ( jangan ke...

    Completed   Mature
  • PrimRose - I Can't Live Without You
    180K 8.4K 32

    Pada aku ingin melepaskanmu, kau muncul semula. Cukuplah luka yang dulu. Kenapa sekarang mahu memutarkan segala memori diantara kita? Tanpa aku sedar disebalik penculikan ini, konflik antara dia dan Adam semakin sulit. Semakin ingin aku tahu apa yang berlaku, semakin banyak rahsia yang terbuka. Adakah aku sekadar bon...

    Completed  
  • Cinta Senakal Dia ✔ [TERBIT]
    2.6M 27K 17

    [BAB PROLOG - BAB 10 SEDIA UNTUK DIBACA] Selepas menolak lamaran abang sepupunya, Irdina Qaisara terpaksa menerima lamaran bos sendiri, Uwais Haqqani tanpa sebarang syarat. Uwais Haqqani, bos yang beku di pejabat, tidak percaya pada cinta dan tidak melayan perempuan. Dia memaksa Irdina berkahwin dengannya atas dasar...

    Completed  
  • Cinta Dosa Semalam (Complete)
    551K 9.8K 83

    Kecewa dimasa lalu mengajarnya tentang cinta yang ikhlas tidak pernah pudar seperti kenangan. " Mangkuk punya Syahmin ! Sajalah tu ! Hishh tak habis habis nak kenakan aku. Siap kau nanti ! " - Nur Amira Alia " Woi woi ! Tepilah ! Kau buat apa peluk peluk aku ni ? Hishh rimaslah aku dengan...

  • Saya Tunggu Tau ✔
    2M 63.6K 63

    Airis Medina disatukan dengan Hayyan Mikael dengan kerelaannya dan keterpaksaan Hayyan. Hidup sebumbung dengan lelaki bernama Hayyan Mikael sangat mencabar tahap kesabaran Airis. Kewujudan Airis di rumah itu bagaikan orang asing bagi Hayyan. Lebih mencabar bagi Airis apabila Hayyan menyatakan hasrat untuk berkahwin de...

    Completed  
  • 𝗠𝗥𝗦. 𝗗𝗔𝗡𝗜𝗘𝗟𝗟
    3.1M 96.1K 87

    COMPLETED 🧚🏻‍♀️ - BOOK 1 OF DENDAM DAN CINTA - "Kau tak layak jadi suami aku! Kau pembunuh! Walaupun kau dah berubah, selamanya kau tetap pembunuh!" - Aeisya "Aku ceraikan kau dengan talak satu. Jangan sesekali tuntut hak penjagaan anak." - Daniell • 100% idea sendiri 🌠 • mengandungi bahasa sensual dan kesat 🔞

    Completed  
  • Aku,fall in love! ✔
    354K 10.6K 45

    Disebabkan sebuah 'kemalangan' yang taklah termasuk dalam kategori kes berat sangat pun,Hanie dan Firash asyik berkelahi.pantang berjumpa,memang tidak sah kalau tidak bergaduh sehingga seremeh-remeh hal dibangkitkan menjadi isu. "Apa salah aku?"-Firash. "pat the chest,ask appetite!"-Hanei. "Bahasa orang putih mana kau...

    Completed   Mature
  • Jangan!
    930K 30.2K 49

    "Kau tak memahamiku dan sukar untukku menjelaskannya. Jadi, jangan...." Syahrul seorang lelaki yang mempunyai segala-galanya kecuali satu, Cinta! Elina seorang gadis biasa-biasa tetapi mempunyai gaya dan personaliti yang tersendiri dan tidak pernah bercinta kerana ingin menjaga hatinya buat yang berhak. Tanpa disangka...

    Completed   Mature
  • BUKAN GADIS BIASA
    24.7K 359 6

    Meja tu kecik, kau tau? Ya lah, just me and Tati, for sure lah pilih meja kecik bulat ngam-ngam untuk dua orang. So now dah empat orang dah bersempit-sempit pulak kat situ. Plus dah berempat nampak macam couple date lah pulak. Poyo betul. "Ni Tati. Tatiana. Kawan lama." Dia tabik sambil angkat kening kepada Tati yang...

  • Falling For Miss Penculik [✔]
    75.8K 3.2K 13

    -Cerpen lama yang ada dalam simpanan dan diedit untuk jadi lebih mantap (?)- **** Faiz baru menjejak kaki di Malaysia dan belum lama dia di sini, sedar-sedar dia sudah diculik. Apa yang akan berlaku pada Faiz? kenapa dia diculik? Cuma satu yang pasti, penculiknya ini perempuan. *** Published on: 28/5/17

    Completed  
  • FLOWER PRINCE 👑 ✔
    185K 11.4K 50

    Bukan cool, tapi comel. Bukan beku, tapi menawan. Bukan ice prince, tapi flower prince. Bukan Asyraf Aisy, tapi Irfan Aisy. P/S: Baca Ice Prince dulu, baru awak boleh faham perangai watak-watak dalam ni macam mana. In shaa Allah 😊

  • [C] KVSA2 : Kerana Cinta
    1M 85.3K 57

    | KVSA : Buku Dua | Kesinambungan kisah cinta mereka semua yang masih dibelenggu dengan masalah yang belum selesai. Aulia Zulaikha, berdepan dengan konflik dalam hidupnya. Dia tersepit antara cinta dan paksaan keluarganya. Tapi hatinya lebih memilih untuk setia kerana cinta seperti kehidupan. Ia tidak mudah dan tidak...

    Completed  
  • Mr. Charming [C]
    1.6M 53.6K 73

    Scenario cerita yg x tersusun rapi. Terserah kepada awak sama ada nak baca ataupun tidak. Thank you ❤ All it take is ONE 'Thing' Tekan la button read tu xD hahahahaha tu je. Apa yg payah nya xD Highest Ranking [#3 in Romance] Wonderful Cover credit to : @nurflwr a.k.a Kak Awan Tamat: 31/12/16 ©All rights rese...

    Completed  
  • Nerdy Guy
    382K 18.7K 31

    Husna Humaira begitu membenci Aiman Amzar, budak baru yang sangat Nerd dan berlagak alim padanya. Aiman Amzar seorang lelaki yang pada luaran nampak gagah sedangkan dia sering sawan pengsan bila stress atau terkejut. Dalam diam dia menyimpan perasaan kepada seorang gadis angkuh, Husna Humaira. Kehadiran Aizar membuat...

    Completed  
  • KAU MILIK AKU
    495K 9.1K 32

    Damia Qalisha yang terpaksa berkahwin dengan seorang gangster berpengaruh setelah secara tidak sengaja melihat pergelutan yang berlaku ketika pulang dari rumah kawannya . Dia diculik oleh anak buah Tengku Rayyan Danial iaitu ketua gangster yang berpengaruh dan digeruni untuk diserahkan kepada bos mereka untuk menghala...

    Completed   Mature
  • [C] FAKE LOVE VS TRUE LOVE
    132K 3.7K 81

    Hubungan Farisha Qaisara dan Fawaz Hakimi terkandas di tengah jalan sewaktu di zaman sekolah menengah kerana Fawaz yang mempermainkan perasaan Farisha. Sejak kejadian itu, dia tidak lagi berusaha untuk mengenali hati budi lelaki memandangkan pada persepsinya, hanya ada fake love di dunia ini. Namun, kata orang kita...

  • Suratan Takdir ✔
    1.5K 94 10

    Nurul Nisrina Humaira atau dikenali sebagai rina ialah seorang yg sangat tegas dan dingin apabila dengan orang yg tidak dia kenal namun dia juga ada hati dan perasaan seperti orang lain . Dia juga ada menaruh harapan dengan Tengku Nabil Adrian iaitu instafamous terkenal . Namun sikapnya berubah apabila nabil berpinda...

  • KYAIRA
    939K 15.9K 31

    SOPHIE KYAIRA seorang yang keras kepala dan sosial.. Kesenangan yang dia miliki makin buat dia semakin angkuh.. Kerjaya dia sebagai model buat Kyaira lupa akan sikap merendah diri.. Tiada siapa yang mampu bantah dan kawal Kyaira.. Bagi dia hidup dia biar dia yang aturkan sendiri orang lain tak perlu serabut kan kehidu...

    Mature
  • [C] Cinta Dalam Diam
    2.8M 105K 71

    "Kalau awak ingat saya nak sentuh awak, sikit pun saya tak ingin. As I said before I still love my ex," - Syed Haiqal. Di mulut kata benci, di hati kata sayang. Kerana takut bertepuk sebelah tangan, cinta dalam hati tak berani luahkan. Hanya mampu cinta dalam diam. "Because I love you so much.. and I'm so sorry about...

    Completed  
  • Atlet itu aku punya!!!(COMPLETE)✔
    274K 7.5K 69

    ARA DAYANA seorang player netball yang hebat dan mewakili kebangsaan malah seorang gadis yang cantik, bijak manakala TENGKU MIKAIL ARFAN seorang atlet yang hebat, handal malah seorang yang kaya, hot dan digilai ramai gadis bak kata orang jejaka idamanlah katakan sifat playboy yang tak pernah ubah mikail yang dikenal...

    Completed  
  • Terlanjur Cinta
    162K 3.5K 60

    "walid tak benarkan kamu bercinta melainkan .." - syed mukhlis Syed muqri dengan yakin menerima keputusan itu dan percaya bahawa ini yang terbaik. Detik demi detik kisah dua pecinta muda ini dimemorikan, mereka masih baru mengharungi percintaan walaupun di bangku sekolah, syed muqri dan maira mikayla. ...

    Mature
  • Quotes
    73.2K 2.5K 204

    #Ayat sentap #Ayat dakwah #Ayat cliche #1-kata-kata