Select All
  • Sakit
    200K 9.3K 51

    Puisi jalanan yang perlu diluahkan dan hanya mampu diluahkan melalui penulisan.

    Completed  
  • PUISI DARI HATI
    4K 57 81

    Apa yang terlintas di hati semua aku tulis pada ruangan ini. Moga dapat membuka mata para pembaca semua dan memberi sedikit inspirasi. Puisi adalah dari hati.

    Mature
  • Kutuk
    377K 22.9K 202

    Aku tak tahu kenapa bagi tajuk "kutuk" sbb aku pon tak ade idea nk bagi tajuk lain. Serba sedikit ade lah jugak kata-kata kutuk tu dekat story ini. Dalam ni bukan poetry tapi kisah benar yang berlaku dekat aku. Tapi bukan semua terjadi dekat aku. Ade serba sedikit rekaan-rekaan cerita. Kenapa aku letak category cerita...

  • Quotes ✔
    630K 25.2K 214

    (malay+eng) Sekadar ingin meluahkan rasa sakit yang terpendam di hati dan quotes buat diri. Highest achievement : #1 in poetry : #5 in random : #6 in random : #8 in random

    Completed  
  • PUISI KEJAM
    120K 6.8K 27

    Puisi ini, Jika diungkapkan bersemuka, Akan menjadi luka, Tajamnya membelah hati dan jiwa.

  • Sajak Moden
    2.5K 203 11

    Nasihat untuk yang sudi dinasihati. P/s ; Jangan sentap.

    Completed  
  • PICKUPLINES MELAYU
    641K 25.4K 72

    Ini Melayu. Melayu ada banyak pickuplines sebenarnya. Jadilah seperti melayu. Saya Melayu. Saya membuat banyak pickuplines melayu. Jadilah seperti saya. Ini pickuplines. Sekali baca macam nak guna terus dekat orang. Jadilah seperti pickuplines. Babi apa aku merepek.

    Completed  
  • BICARA HATI
    64.7K 3.3K 30

    Bukan semua benda dapat diungkap dengan kata-kata..

    Completed