Select All
  • Not Your Girl (Sehun) -Complete-
    127K 7.1K 26

    -Welcome to the Mafia's world- -Oh Sehun -Kim Yoonji -EXO -Warning cuma sebab bahasa yang kurang menyenangkan dan sedikit kekasaran. Saya x type cerita hal ehwal dlam bilik haha.. 😊😊

    Completed  
  • SoulMate (Sehun Malay ff)
    2.9K 265 1

    "It's sweet. " -Sehun. What if your soulmate is not a normal human? Oh Sehun as Oh Sehun You as Park Hayi ________ Just nak cabar diri sendiri buat supernatural ff. Haha😂.. And macam biasa, slow update 😌

    Mature
  • Doctor • Baekhyun ✔️
    29K 3K 6

    " kenapa gaji doktor ni besar tapi tak boleh sediakan penawar cinta untuk saya ?! " status ; (✔️)completed ( )on-going ( )on-hold ( )coming soon

    Completed  
  • HOT STEP BROTHER (OHSEHUN)
    187K 10.6K 65

    Apabila kau di takdirkan untuk mendapat sebuah keluarga yang baru... "Wahhh!Tak lama lagi Miu dapat oppa dengan omma baru!!" - Miu Disebabkan kesepian tiada omma dan adik beradik yang terlalu lama sehingga mengambil masa beberapa tahun,akhirnya Tuan Jeong memutuskan untuk berkahwin semula. "Kenalkan Miu,Oh Sehun.Oppa...

  • [COMPLETED] In A Revenge Of Love 사랑아 복수에서.
    798K 43.5K 65

    "Aku Tak Akan Lepaskan Kau. Kau Pergilah Lari Ke Mana Yang Kau Nak..." -Kai- "Aku Bukan Anak Patung, Yang Boleh Memuaskan Nafsu Serakah Kau Setiap Masa!!!" -Jin Young- Dendam. Disebabkan Dendam, Semua Benda Boleh Berubah, Termasuklah Hati. Dendam Apa Yang Dipasang? Muslihat. Ya, Muslihat Yang Tidak Mungkin Pernah Boco...

    Completed  
  • [COMPLETED] Loyal Wife 단골 아내 (Baekhyun EXO)
    683K 60.2K 71

    "Apa ni?" Aku terdiam seketika. Terpinga-pinga memandang lelaki yang berada di hadapan aku tanpa berbaju, dengan Baekhyun di hadapan pintu. "Baekhyun, sumpah. Saya tak tahu apa-apa. Saya..." "Stop it." "Baekhyun..." "I said enough!" Aku mula gelisah. Aku pandang lelaki yang tidak berbaju itu dalam-dalam. Aku rasa a...

    Completed  
  • [COMPLETE]MY HUSBAND IS A KINGKA[sehun exo]
    75.9K 3.9K 42

    aku suke kau la kingkong.kingkong kau tak hati aku sakit bile kau keluar dengan kembar aku sendiri. -minhwa. engkau,suke aku please la. aku hanya cintakan Park min ah fhm tak.bkn Park minhwa -sehun syg jng tinggalkan i untuk i punye kembar nerd tu. u tau kan i sanggup buat apa saja utk u -min ah min ah,please tingg...

    Completed  
  • [COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)
    687K 56.1K 70

    "Kau tahu tak, yang dalam tempoh 3 bulan tu, aku jatuh. Sakit sangat, Daehyun. Sampai rasa tak boleh nak bangun dan gerakkan badan." Kata Baekhyun. Daehyun terkejut. Tangannya menekup mulut. "Awak jatuh? Awak jatuh kat mana? Kenapa saya tak tahu dan kenapa awak tak nak cakap dengan saya? Sakit sangat ke?" Bertalu-talu...

    Completed  
  • MONSTER (Sehun FF)COMPLETED
    58.5K 4.3K 47

    Saya tak berapa nak tahu buat sinopsis so just read..hehehehe Terperangkap dalam kes pembunuhan pelajar senior membuatkan aku hilang arah.Namun masih ada yang menyokong aku untuk meneruskan hidup.Selepas ketiadaan 'dia' aku mengalami pelbagai dugaan.Cacian, penghinaan dan aku tidak dihiraukan oleh manusia di sekolah a...

    Completed   Mature
  • ♡ Drug
    337K 43.3K 81

    Lelaki miskin umpama dadah, semakin lama membuat aku ketagih. EXO Baekhyun and Luhan's fanfiction. OPEN ORDER DRUG BATCH 2 RM38 include postage. #Dibukukan #Drugeous Thankyou bunny for the book cover! End: 31 October 2017

    Completed  
  • Psycho Boy [EXO SEHUN] ✔
    141K 9.7K 45

    Psycho Boy Dia. Dia seorang yang baik. seorang yang mengambil berat. tetapi jika mood dia baik sahaja. apabila dia marah dan berubah mood, dia bukan lagi seorang yang baik dan sweet talker. seorang yang menyeramkan. tiada perempuan yang sanggup bertahan dengannya. malang sekali, aku kini terikat erat dengannya...

    Completed   Mature
  • Hello Mr. Player ✔️ | By shdnzrn
    87.8K 5.4K 28

    Jung Hana, seorang anak kepada pemilik sebuah syarikat percutian terbesar di Pulau Jeju telah berpindah ke Seoul atas alasan untuk melanjutkan pelajarannya. Walaupun sebab sebenarnya ialah dia ingin lari dari Eommanya yang selalu memaksanya untuk mencari calon suami. Setelah sebulan dia berpindah ke Seoul, tan...

    Completed  
  • Tears Of Love
    4K 472 14

    Kehilangan cinta yang pertama memang menyakitkan .. Itulah perasaan Hyera setelah kehilangan satu² cintanya .. Ganti ? mampukah Cinta yang baru masih sama dengan yang pertama ? Nak tahu ? Ketahuilah Dalam Tears Of Love .. "Kenapa awak datang kembali saat hati saya sudah mula terbuka buat orang lain ? Saat saya dah ta...

  • MY HUSBAND IS MR BLIND [C]
    198K 11K 21

    Berkahwin dengan seorang lelaki yang buta. Siapa mahu? Itulah suratan takdir yang terpaksa diterima oleh Park Ga In. Dia dipaksa untuk berkahwin dengan seorang lelaki buta yang dia tidak kenali. Siapa sangka lelaki buta tersebut merupakan pelajar yang sama-sama bersekolah di sekolah tinggi dengannya dahulu. Disebabkan...

    Completed   Mature
  • 🍒[01 - C ] 𝚆𝚒𝚏𝚎 𝟷𝟿 𝚈𝚎𝚊𝚛𝚜 𝙾𝚕𝚍?! - OSH
    286K 16.3K 44

    "Aku akan buat kau jatuh cinta,kepada ku walau kau tak cinta" Suami yang bersikap dingin? Mampukah hidup mereka bahagia seperti cerita novel dan Drama Romantik di TV? Lagi-lagi ibu sendiri tidak pernah menerima isterinya.. Orang selalu cakap, sayang dan benci itu Cuma dipisahkan dengan satu garisan halus, sangat halus...

    Completed   Mature
  • She Is My Girl.
    147K 12.9K 63

    Chung Ae adalah salah seorang pelajar yang terpilih untuk memasuki Present Lynwood Highschool. Dia tidak mahu tukar ke sekolah lain tetapi ayahnya mendapat tawaran kerja di bandar, dia terpaksa akur dengan keputusan ayahnya. Suasana sekolah barunya memang lain daripada sekolah di kampungnya yang sederhana dan biasa. D...

  • I'm a Wolf ! [EXO FANFIC]
    127K 7K 24

    So Hee merupakan seorang pelajar pandai dan telah berpindah ke Jeguk High School. Dia telah terpilih untuk memasuki kelas F4. Kelas F4 merupakan kelas yang pertama di dalam sekolah itu dan murid murid di dalam kelas itu hanya ada 12 orang dan semuanya lelaki. Di antara semua lelaki dalam kelas tu, So hee telah jatuh...

    Completed  
  • Fake Relay
    217K 15.3K 98

    "im hurted too much" ⓒscorpire start : 30/8/2014 complete : 15/12/2015

    Completed  
  • mr babysitter | baekhyun
    109K 9K 40

    "Kau! Kat sekolah or kat rumah or tak kisah lah mana-mana pun, kene panggil this Byun Baekhyun The Great as 'oppa'." - Byun Baekhyun, 23 "Over my dead gorgeous body." - Choi Sujin, 19 He's sweet. She's tough. This won't doㅡ or will do? [update ' 17!] : more than half of the story were written on 2015, it sucks and ful...

    Completed  
  • [C] Mr.Oh's Slave
    122K 7.8K 56

    Cliche fanfic; Slave to wife ? sehun's malay fanfic ?

  • [C] Kahwin With Anak PakCik OH
    7.5K 599 34

    You're worth more than everything to me , you're my wife , mother to my children's and you're my world . So, I begged you , never leave me even for one second . -oh sehun-

  • Don't Tell Him (Sehun Malay ff) -Complete-
    191K 15K 59

    Sehun is a fcking jerk, bastard and annoying in this ff but mostly a romantic guy.. Read at your own risk.. Haha 😂😂 Oh Sehun as himself OC/You as Kim Saejin Byun Baekhyun as himself OC as Song Hani Exo as themselve Mingyu and S.coups as themselve Hwanhee (Up10tion) as Himself

    Completed  
  • MINE ( Byuntae )
    149K 5.6K 18

    Nak tengok Sehun yang selama ni cool jadi byuntae ? Read this fanfic darling ☆\(^ω^\)

  • Accept You [Sehun Fanfic]
    22.2K 1.5K 35

    Setelah dikecewakan , Shin Min Ri tekad tidak akan jatuh cinta lagi . Dia membina tembok dikeliling hatinya . Berharap tiada sesiapa yang berjaya mencerobohinya . Dia bagaikan dunianya sendiri . Dia mahu membuang semua kenangannya bersama Kim Taehyung . Tapi begitu mustahil bukan ? Mencintai dan dicintai itu merupaka...

  • EXCUSE ME,SHE'S MINE!
    24.5K 2.5K 53

    ⚠...[AMARAN]...[WARNING]...⚠ JANGAN baca kalau bawah umur.. JANGAN baca kalau tak berani.. JANGAN baca kalau anda mempunyai penyakit kronik like sakit jantung and kencing manis..cerita ini mempunyai unsur unsur seram tak jadi 👿 Kk..tipu ^_^' Inilah al kisah antara Sehun & Sowon yang sememangnya klise. Jika anda dida...

    Completed   Mature
  • Hurts Osh
    171K 14.3K 51

    [completed] if only you would realize someday, how much have you hurt me Started ; Oct 15' Ended ; Dec 15' Highest ranking ; #23 in fanfiction

    Completed  
  • Married With Playboy S1×S2
    184K 14.3K 44

    Apa Aku Nak Buat Ni?! Omma Dengan Appa Bukan Nak Bincang Dulu Dengan Aku! Kalau Dijodohkan Dengan Nerd Takpe La, Ni PLAYBOY! (S1) Selepas Berkahwin Banyak Pula Dugaan Yang Dihadapi HyuNa Dan Sehun Sehingga Menyebabkan Mereka Berpisah?! (S2) [INFO] Korang <3 Watak perempuan bukan HyunA 4 Minute •ㅅ• . Saya reka sendi...

    Completed  
  • Married With The Devil
    113K 7K 27

    " I love you more than my own life..Please don't leave me.."-Sehun " I will never regret what I choose"-Hara "Maafkan aku kerana bersikap kejam dengan kau."-Sehun. "Awak tidak tahu apa itu cinta yang sebenar.."-Hara. "Betul aku tak tahu apa itu cinta.." ___________________________ Warning:mengandungi unsur dewasa. Ce...

    Mature
  • Kill Me OR I Kill You ( sehun fanfic )
    2.5K 205 5

    korang memang suka mempermainan kan perasaan yeoja kan? manusia macam korang tak patut hidup.. pilih bunuh aku atau aku bunuh korang .. tiada pilihan kalau mahu hidup korang harus bunuh dia.. atau dia akan bunuh kalian.. dendam nya pada lelaki tiada kesudahan.. selagi masih ada lelaki curang akan dia bunuh!!!

  • [COMPLETED] The Bride Change 신부 변경. (Sehun EXO) -WATTYS2K16-
    466K 37.5K 58

    "Luhan! Kenapa awak pergi tinggalkan saya pada hari majlis bersejarah kita?! Saya tak mampu hadapi dugaan ni seorang diri..." -Seo Jin Hye- "Disebabkan kau, aku kehilangan abang aku. Aku yang tak terlibat dalam hal ni, boleh terjebak sekali. This is because of you." -Oh Sehun- Cinta yang sepatutnya kepada orang lain...

    Completed