Wybierz wszystkie
  • Godin van de Slaven
    34 2 2

    Hikan is een gewone jongen die in Berkengoud woont. Als hij en zijn vriend Markus stiekem zonder kaartje naar de circusshow gaan kijken, verdwijnt een van de meisjes op het podium. Nadat ze betrapt worden en Markus slaaf wordt, heeft Hikan hulp nodig hem te bevrijden. Alleen gaat het niet zoals hij het wil.

  • Dagboek van een Schaap
    454 38 15

    Hierin beschrijf ik allerlei gebeurtenissen in mijn leven. Want zeg nou zelf, ik ben best hilarisch, toch? Nee? Oh.

  • Between the sun and the Moon.
    82 4 1

    Dit boek is verboden terijn voor @Britte007 Het gaat over Moon solace die in een steegje woont. Marvel fanfic. (Ps. Mischien bevat het wat heroes of Olympus en trail of Apollo stuff. Ik kan het gewoon niet laten. )

  • Vampierenbloed (on hold)
    1K 86 8

    Het gaat over een meisje (16 jaar) en ze leeft in een klein dorpje in Amerika. Er gebeurt nooit iets speciaals in haar leven. Maar dan begint school opnieuw en er is een nieuwe jongen. Haar hart slaat op hol als ze merkt dat hij haar ook leuk vindt... Maar waarom is hij zo geheimzinnig?

  • Gravity Outlines
    936 101 24

    Een boek vol misterie, Een verhaal over 1 jongen. Die opzoek gaat naar antwoorden en meegaat in een avontuur van de avengers Mijn naam is Jayden ik ben 18 jaar en mijn broertje kai is 16 jaar en 11 jaar geleden is ons verhaal begonnen...

  • Silver Wings I: Avengers [GESTOPT]
    19.8K 1.4K 62

    DEZE GEWELDIGE COVER IS GEMAAKT DOOR @jhgille!!! -------------------- 6 sept. #259 in fanfictie! -------------------- Ik sluip het gebouw binnen, hopend dat niemand het merkt. Stilletjes ga ik langs alle deuren en luister naar de geluiden die er vandaan komen. Maar helaas, geen enkel spoor van Bella. Jullie vragen je...