Select All
  • Coffee (One Gulp)
    6.2K 401 2

    It all started with a coffee. I saw you and you saw me. In just one day and with no more next times.

    Completed  
  • Shawn Mendes Facts
    221K 6.8K 21

    Just some fun and rare facts about the one and only talented Canadian boy, Shawn Mendes.

    Completed  
  • [EDITING] My Wife is Muslim || myg || bts
    211K 16.6K 66

    Bacalah kalau nak tahu~

    Completed  
  • Apartment (Kisah Benar)
    46.2K 1.6K 7

    #Kisah ni adalah berdasarkan kisah benar yg teman kutip drpd kisah2 di internet dan ditambah dgn imaginasi sendiri. selamat membaca! terima kasih kpd yang sudi memberi komen ;) anda begitu berharga! A.A dan Shamira tercampak ke sebuah apartment sementara menunggu kolej baru universitinya siap dibina. apakah jawapan di...

    Completed  
  • We Still Friend~
    3.2K 215 3

    hubungan persahabat yg kian hancur akibat seorang wanita. kekasih mereka berenam iaitu Suga,Rapmon,jhope,jimin,v dan jungkook telah mencurangi mereka.kecuali Jin yg masih lagi single(setia dengan author XD) Apa yg akan jadi hubungan persahabatan Mereka?? ÷story ni boleh dikatakan diadaptasi dari mv i need u-bts ..tap...

    Completed  
  • Aku Sebatang Berus Gigi
    51.5K 6.2K 11

    Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus...

  • Scary Camping ( COMPLETE )
    6.8K 491 8

    Completed  
  • I Need You
    3.2K 269 7

    Kim Taehyung atau lebih dikenali sebagai V baru memutuskn hubungannya dengan Sandara a.k.a bekas teman wanitanya,kerana terlampau kecewa V mengambil keputusan untuk berpindah sekolah.Disekolah baru trsebut V mengenali Eunji..semakin lama mereka semakin sayang menyayangi antara satu sama lain. Akhirnya mereka couple se...

  • Blood | book one
    105K 7.3K 31

    +dimana bermulanya kisah gadis yang menjadi vampire × was The Blood : late twilight Highest rank ;10 in vampire

  • How to Write Fanfiction
    780K 23.8K 57

    How to Write Fanfiction is a writing resource that contains tips and tricks on crafting fanfiction stories - by the community, for the community. This guide will serve as a helpful point of reference for fanfiction writers both old and new. We ultimately hope to encourage Wattpadders to immerse themselves in the limit...

  • KISAH BENAR : Kisah Pengalaman Sendiri
    123K 5.9K 18

    Cerita seram benar.