Select All
  • Twin's Territory ✓
    277K 54.4K 78

    "Apa beza awak dengan tahi cicak?" "Tahi cicak, warnanya hitam putih. Awak, mewarnai hidup saya." Alara Irdina. Lara. Sama seperti namanya, kehidupannya sunyi dan suram. Kematian ibubapanya sewaktu dia berumur 20 tahun, mengubah kehidupannya 360 darjah. Dia bukan lagi perempuan yang periang, seperti selalunya. Pertemu...

    Completed  
  • Perfect Antithesis ✓
    697K 91.6K 79

    "Dr. akan menyesal dengan keputusan ni. Kita tak ditakdirkan bersama. Nothing about us match. Saya api, Dr. ais batu. Saya tanah, Dr. langit--" -AREESHA HUMAYRA "K" - RAYYAN ESKANDAR "Hah? K apa??" "K, ada saya kisah?" Setelah ditinggalkan dengan lelaki yang dianggap akan menjadi suaminya, dengan tidak berfikir panjan...

    Completed  
  • A Bad Boy In My Heart✔️
    201K 22.2K 33

    You make me weak but uhh whatever Dryan Wyatt. Gangster yang sering ditakuti ramai. Manusia yang suka membuat masalah dan cari pasal antara murid lain. Dia lelaki berdarah kacukan Itali-Melayu yang memiliki sepasang mata emerald green cukup menarik perhatian. Gaya rambut dan segala fizikal tentang gangster ini buatka...

    Completed  
  • Vote Book
    200 54 4

    Bagi sesiapa yang nak cari vote untuk story nya boleh lah mampir sini!!! Ikut je rules yang sudah ditetapkan dan korang pun akan dapat vote nya^^ Cool cover by @ainnyahh_

  • [ CLOSE! ] W Service ((wani))
    2.1K 970 44

    +close foreverrr ❤️❤️ thank you♡sudi guna service Wani ni >< + tak perlu duduk depan pintu jee,,silalah masuk.. jangan malu-malu. (tekan 'read' tu) +hope service ni berguna lahh,, THANK YOU ❤️❤️ -stay safe!❤️ -jaga dirii yerr❤️ status: BATCH 1 [ close ] BATCH 2 [ close ] BATCH 3 [ close ] BATCH 4 [ close...

    Completed  
  • Vote Service [ CLOSE ]
    565 118 4

    Hai... Nak vote buku korang bertambah ? Korang berada di tempat yang betul... Buku ni untuk tambah vote buku korang .... Harap-harap buku service ni membantu korang... Setiap service mesti ada RULESkan... Jangan risau rules saya mudah-mudah je. ≈ Stay safe ≈ ≈ Jaga diri ≈ Status: BATCH 1 ( CLOSE ) BATCH 2 ( CLOSE ) BA...

  • Qaseh Ghibran [COMPLETED]✅
    376K 41.5K 60

    Book Two Of The Angel Series: 𝘒𝘯𝘰𝘸𝘯 𝘢𝘴 𝘛𝘩𝘦 𝘗𝘰𝘴𝘴𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯 GHIBRAN ISKANDAR, sebaris nama yang mampu membuat para gadis terjerit penuh keterujaan. Siapa sahaja tidak mengagumi si empunya badan. Serasanya ulat di celah batu pun boleh terliuk-lentok mendengar nama itu. Hiperbola? Tidak, itu memang satu f...

    Completed   Mature
  • IMAN ZULAIKHA
    2.8K 616 37

    بسم الله الرحمن الرحيم IMAN ZULAIKHA || TENGKU ZARITH AYDEN ... "True love doesn't exist.." IMAN ZULAIKHA - Dari seorang gadis periang, Iman menjadi seorang yang banyak memendam perasaan,pendiam dan benci dengan lelaki.Kecuali abangnya.Keluarga Iman berpecah be...

  • 01 | The Perfect Wife
    611 127 14

    Tuan Adam Asyraaf | Elara Natasya Status: on going Genre: sad romance :: You are the most perfect wife for me. Only me. -- "Ada sesuatu yang menarik perhatian aku." - Tuan Adam Asyraaf "Apa?" - Elara Natasya "Kau lah. Bidadari depan mata aku ni." - Tuan Adam Asyraaf ELARA NATASYA. Hidupnya bukan macam orang lai...

  • Light Of My life
    3.5K 1.2K 36

    [2021] Amalia Narnia | Amsyar Neezreeq . . Kerana satu doa menjadi jalan kebahagiaan. Pertemuan di kedai buku, menjadi salah satu sebab untuk dia ingin mengetahui Amalia lebih mendalam. Apabila Amsyar mengetahui mereka menuntut ilmu di tempat yang sama, Amsyar mula mencari peluang untuk mendekati Amalia. "Assalamualai...

  • provote service [ CLOSE ]
    1K 810 25

    hye guys ! buku ni untuk 2 service promote & vote . nak dapatkan something mesti kena buat sesuatu dulu kan ? so marilah kita tgk apa yg perlu dibuat atau lainkata ialah rules haaa jom tekan botton read tu ! • cover by me • background cover by pinterest

  • Edlyne Kayyisa
    1K 444 21

    R O M A N C E || A C T I O N ________________ Ahmad Imadi X Edlyne Kayyisa ________________ Disebabkan satu kejadian. Dia berubah menjadi seorang yang keras kepala, suka berfoya-foya. Gedik? Tak juga. Baik? Ikut keadaan. Namun, Edlyne ada sebab kenapa dia menjadi begitu. Dia membenci kehidupannya. Dia bencikan segalan...

  • 𝗩𝗼𝘁𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘁𝗲
    589 215 17

    Singgah je takyah malu-malu💋 Kita meriahkan lagi buku kau. OPEN [] CLOSE [✔️]

  • Tercipta Untuknya [ COMPLETED ]
    42.5K 4.6K 54

    Hanya kerana satu amanat terpaksalah Riana tunaikan dengan tidak rela. Bukan atas kehendak darinya, tapi dari orang yang telah banyak mengorban untuk dirinya. Nak taknak terpaksalah dia bersetuju meskipun hatinya keras melarang. Eh eh malang pulak datang menimpa. Lain yang ingin dia lakukan, lain pulak yang jadi. "Wh...

    Completed  
  • luuvy's vote service!! ( Close )
    368 104 6

    buat author yang tercari-cari untuk vote service, cepat usyar buku ni.. insya Allah berbaloi! - Before start -Rules -Batch 1 ( close!!) -batch 2 (close!!) -batch 3. (Close!!) -batch 4. ( Close!!) -batch 5 ( soon!!) Cover by @nurazlyaMDjaini

  • THE DEMON'S [ON GOING]
    4.9K 1.5K 32

    "I'll not have you without the darkness, that hides within you. I'll not let you have me without my madness, that makes me. If our demons cannot dance, neither we can" _________________________________________ Dua hati. Dua jiwa. Dua rasa. Membawa tujuan yang sama. "Remember this,Carla.Kau"Jari telunjuk di tekan ke d...

    Mature
  • Setialah Untukku
    2.1K 953 30

    Hanya kerana dia berbeza, Zahra Humaira yang selalu berperwatakan ceria itu nekad untuk memiliki si dia dengan apa jua cara yang ada biarpun hati terluka jiwanya merana. Tengku Irfan Rayyan, jejaka yang pernah berperwatakan semanis gula namun semakin lama semakin mengundang misteri setelah berdepan dengan pelbagai kej...

  • DENDAM BERTUKAR CINTA❤[OG]
    941 462 22

    Disebabkan dendam yang sudah lama dipendam Hariz ingin memastikan si pelaku tidak akan bahagia walau sesaat pon. Tapi dia tersilap langkah apabila gadis cantik bernama Airis itu mampu membuatnya bahagia.Saat mula mengecapi bahagia bersama,muncullah orang ketiga untuk menghancurkan masjid yang dibina mereka. "aku takka...

  • Pendam Jadi Dendam | COMPLETED✅
    3.7K 2.1K 50

    Kerana pendam terlalu Lama, akhirnya menjadi DENDAM.. "apa masalah kau sebenarnya , kenapa tak habis habis cari pasal dengan aku?"- Zana "kau ingat eh, aku akan hancur kan hidup kau macam NERAKA kat sekolah ni!!-sinis Zarif "kau kene hati hati sikit, kat sekolah ni, ada 5 beradik gengster yang tak habis habis buat ke...

  • HANNY SERVICE 2021 ✨✨💚💚 [OPEN]
    991 218 13

    OPEN [✅] CLOSE [ ] HIATUS [ ] Rasa kurang vote? Kurang readers? Kurang comment?? Nak buku anda di promote? HAAA ANDA BERADA DI BUKU YANG BETUL 😁✨!!!! Book ini mengandungi service: -Promote 🌷 -Vote 📝 -Comment 💬 👍👍👍👍👍👍👍 Yang penting mesti ikut rules tauu!!! 💥💥💥💥 Jangan lupa tag kawan-kawan sekali tau...

  • The Bad Boy's Wife | OG
    6.2K 436 18

    TENGKU HARIS ISKANDAR ; Jejaka Kacukan Itali ini mempunyai Sepasang Mata berwarna Kelabu yang mampu memikat hati kaum hawa yang memandang, Dengan Pakej berwajah Tampan menjadikan dirinya seorang yang terkenal di Sekolah dan di luar Sekolah. Pandai dalam semua perkara tetapi yang menyedihkan dia seorang bad boy. ketua...

  • Jannah Si Gadis Syaitan
    106 45 10

    kisah Nani yang selalu di herdik oleh ayah Nani terpaksa membunuh diri kerana dia tidak tahan dengn masalah yang melanda

  • D' QUEEN AWARD ( Close )
    1.3K 384 6

    D' QUEEN AWARD _______ OPEN: CLOSE: ✔️ D' QUEEN AWARD dianjurkan untuk semua writers wattpad. Cungkil kan semua bakat penulis anda di dalam award ini. Markah akan dikira dengan adil dan tiada pilih kasih. Tekan 'read' dan tunjuk kan kepada kami bahawa anda layak!

  • Nurinnalphaa's Service [CLOSED]
    3.8K 864 18

    Status : Vote = CLOSED [🚫] Review = CLOSED/ON HOLD [🚫] Nak DOUBLE VOTES aka 100 votes untuk buku korang? Meh lah singgah sini... WARNING ‼️ REVIEW di sini adalah REVIEW SAVAGE atas permintaan ramai!! Request at your own risk! Huhuu 🙈😝🤣 Tapi buat masa ni dah closed. Akan open balik ke tak? Tengoklah dulu nanti ma...

  • Vote Service
    689 141 7

    TIADA SAMBUTAN UNTUK BUKU ANDA , JANGAN RISAU VOTE SERVICE BOLEH TOLONG JUST TEKAN BUTANG READ SAHAJA ! IKUT RULES YANG DITETAPKAN :)) THANK FOR YOUR SERVICE WITH ME , HOPE YOU LIKE IT! BORANG (1)- CLOSE BORANG (2)- CLOSE BORANG (3)- CLOSE BORANG (4)- CLOSE BORANG (5)- OPEN START: 17 JULAI 2021 END: -

  • Dark Signore [OG]
    18.1K 4.4K 36

    Pertemuan dengan raja yang dibesarkan tanpa agama. Menganggap diri adalah Tuhan penakluk, Menyuruhnya tunduk dan mengabdikan diri. "Call me signore." - Richard Vittori Raja yang digelar lionheart. "Saya tak nak. Lepaskan saya!" - Dalily Marbelle Ditangkap. Dipaksa. Dipijak. Dan dihina maruahnya. Cukup membuatkan Dali...

    Mature
  • VOTE BOOK [OPEN]
    410 114 5

    haii ada nak tambah votes? haa sila sila baca rules then isi borang okayy 1 batch untuk 5 orang sahaja Saye akan buat 10 batch sahaja Batch 1 (CLOSE) Batch 2 (CLOSE) Batch 3 Batch 4 Batch 5 Batch 6 Batch 7 Batch 8 Batch 9 Batch 10

  • Vote Service by Hnimnhhh
    560 136 6

    Still open but follow the rule betul ii !! (☉。☉)!→ Okie baru senang sikit urusan ¯\_(ツ)_/¯ Ahahaha (ノ≧∇≦)ノ ミ ┻━┻ Welcome to weirdo vote book service ヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪