Select All
  • you | jungkook
    148K 14.4K 32

    "aku tak tahan dah! bagilah aku masuk dulu!" . . "tak boleh! aku pun dah tak tahan!" . . "ah, aku tak kira!" . . "hoi! tak guna punya yeoja!" ♡tandas tu ke yang menemukan kita? ©Sparkznle

    Completed  
  • DIBUKUKAN || C || 전정국 || She's Dating The Badboy || JJK
    330K 27.8K 57

    "I'll never love you but you have stand by my side forever" -kook- Votes|√| Comments |√| Achievement: #2 in fanfiction August 2016 #9 in fanfiction July 2019 #7 in fanfiction July 2019 #6 in fanfiction August 2019 #5 in fanfiction August 2019 #3 in fanfiction August 2019 #2 in fanfiction August 2019 #1 in fanfiction...

    Completed  
  • [C] Euphoria | JJK
    223K 23.4K 33

    "Because you're my Euphoria" ©finnskyler2018

    Completed  
  • [C] Euphoria 2 | JJK
    144K 15.6K 42

    "You're my Happiness. Forever after" start : 8 november 2018 end : 23 disember 2018 ©finnskyler2018

    Completed   Mature
  • [C] Régret. jjk
    82K 7K 34

    + sekuel kepada MEMORY -- "Tindakan kau amat bodoh Jeon Jungkook. Aku ini isteri kau. Hari ini, esok dan selamanya, kau tak akan pernah jadi erti beban untuk aku!" Keputusan itu melukakan dua hati dan Jeon Jungkook tidak mengerti. Bukankah itu keputusan yang terbaik? Oh Jeon Jungkook, hentikan pemikiran engkau yang...

    Completed  
  • [C] Mémory. jjk
    127K 10.2K 34

    "Lima tahun aku dan Jungna, anak kau sendiri hidup tanpa kau! Aku tunggu kau untuk cari aku balik! Untuk kau ambil aku balik!" Janji yang termungkir cuba dituntut. Hati yang terluka cuba dirawat. Mampukah dia? -- + book 1 of Regret ▶ jjk ✿ Status : Completed / Edited Start : 05 Julai 2016 End : 15 Oktobe...

    Completed  
  • ( C ) dare - 전정국
    121K 10.7K 35

    cabaran untuk memikat crush dalam masa 30 hari ' tak ada masalah '

  • ❨C❩ Tears +jjk
    121K 12.1K 32

    +air mata aku bukan hanya untuk kau sahaja. (#)don't copypaste my story. (#)just a short story. @Sinbabyboo_

    Completed  
  • 전정국 ᭣᭫ Online Pregnant √
    48.8K 6K 19

    pregnant after online shopping • Jeon Jungkook • 160420 ©ABAHWONHO2020 ⎚ APRIL ⌘ clvertae ༻ cover cringe ending , and unexpected ending . Btw im sorry for the fakehope - author

    Completed  
  • Sentap↪JJK
    132K 13K 41

    + Asal Aku mula bercakap dengan dia,mesti je dia akan buat ayat sentap " aku nak cari awek yang lawa macam kau "- Jeon Jungkook " Orang perempuan lek lek je terima lelaki yang hitam,berjerawat,gemuk. Yang Lelaki ni pulak memilih nak yang slim, putih padahal dia tak hendsem mana pun " -Myoui Mina

    Completed  
  • Sketchy | Jungkook
    107K 8.8K 34

    ㅡDi mana dia mempunyai masa dua minggu untuk memikat si dia. ©-sharifahemyyy 2016 - malay fanfic;; [COMPLETE]

  • Pujaan Crush Malaun ◽ jjk
    163K 20.5K 47

    [TERGANTUNG SEPI - Insyaa Allah bakal dibukukan] ❝ Tugas awak hanyalah lahirkan cucu saya.. tanpa jadikan anak saya, Jungkook, sebagai suami awak ❞ ┉┉┉┉┉ + Bila si gedik jatuh hati pada malaun Dia Jeon Jungkook, seorang manusia yang berperangai tak ubah seperti malaun dan dilahirkan dalam keturunan malaun. [ ATTENT...

  • [C]Amoreux ft jjk (S1+S2)
    101K 12.8K 64

    Amoreux means lover in Français. season 1 : Girlfriend Jeon dipilih sebagai girlfriend kepada jeon jungkook? apa motif sebenar jeon jungkook terhadap park hazel? Start : 30/04/19 End : 17/11/19 🌸🌸🌸🌸🌸 season 2 : Ignored akibat satu kemalangan, layanan romantis dari seorang jeon jungkook bertukar dingin kepada iste...

  • Curang | JJK✓
    61.9K 3.5K 43

    Dia mahukan keduanya,isteri dan bekas teman wanitanya. Siapakah yang akan dia pilih? Dialah suami yang curang,Jeon Jungkook. [Completed2018-2019] Season 2[ 2022]

  • [C] Dutch Lady + jjk
    143K 18.1K 53

    ❝ Semuanya bermula dari sekotak susu dutch lady. ❞ Jeon Jungkook ft. Kim Nayeon Highest ranking ; #2 in malayfanfic- 170918 #1 in jjk- 161018 Started ➽100718 Ended ➽100918 © 2018 fanfiction cover by @-kyeopttae

    Completed  
  • Lagenda Crush Durjana ; jjk
    1.7M 173K 81

    "Trust me when i say, i'm staying through hardship. Love still remain ." ♡'・ᴗ・'♡ ; dalam proses Re-write. [2017-2020] Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018 ♡ ; LCD VER 2020 start : 22 September 2020

    Completed  
  • [C] Boy in Luv ♡Jeon's
    23.9K 1.9K 17

    - Edited Version 2k18 || Since 2016 - (sebelum baca tekan vote tau :) ) Nayeon & Jungkook ❤ ~cinta boleh datang bila² masa shja dan cinta juga perlukan pengorbanan~ Highest ranking #237 in Fanfiction -11/11/17 #218 in Fanfiction -13/11/17 #12 in nayeon -14/8/18 #9 in nayeon -17/8/18 #8 in nayeon -19/8/18 #1 in nayeon...

    Completed  
  • [C] Young Wife - JJK
    36.2K 3.2K 24

    *old tittle: how to train: your wife? +++ Tak reti memasak, mengemas? Jangan mimpilah! Itulah ciri-ciri Yang ada pada seketul Kim Gina, 17, isteri kepada CEO muda berjaya Jeon Jungkook, 27 +++ "Breakfast ap-.."- Kim Gina "Breakfast apa?!!! Eh kau Yang patut masak!!!"-Jeon Jungkook "Ta-Tapi Gina tak reti masak"-Kim G...

    Completed  
  • [C] International Liar's | Jeon Jungkook
    37.1K 4.4K 56

    "Kenapa kau percaya aku ?" "Sebab awak seorang manusia juga dan layak dapat kepercayaan dari orang lain" "Tapi awak sendiri yang hancurkannya" ______________________________ A/N: no strong feelings. just enjoy this boring fanfiction. thank you High ranking:- #1 - jeonjungkook [051020] #1 - bts [220821] ©sthyne2018 Sta...

    Completed  
  • busmate.
    276K 38.9K 43

    "Mana ada tempat lagi dah." "Tu, kat lantai tu kan ada?" Kisah hidup Raehee yang penuh dengan ceria. Dia adelah seorang yang peramah dan brutal. Tapi, semuanya berubah apabila dia terjumpa dengan seorang mamat yang sedingin ais batu padanya. Hidup Raehee mula berubah apabila datangnya mamat ais itu. Dia mula dibuli, d...

    Completed   Mature
  • i need you : jjk
    53.5K 5.7K 12

    kehadiran aku, membuatkan kau benci. jika perginya aku membuatkan engkau bahagia, maka aku tunaikan permintaanmu. " dalam setiap hembusan nafas aku, dalam setiap rutin harianku, dalam setiap hari yang aku jalani, aku perlukan kau. hanya kau. " tangisilah pemergianku sepertimana engkau membenci dikala adanya aku. by...

    Completed  
  • ✔Math gi mampos │ JJK
    208K 24.7K 40

    + Aku percaya math patut gi mampos dan aku percaya dia patut gi minang aku (Just a comedy fanfiction) ㅡCOMPLETE ㅡ22/3/2018 - Publish ㅡ30/7/2018 - End (Top ranking ; ♛#1 in Fanfiction)

    Completed  
  • [C]The Bully Is My Husband
    88.2K 5K 29

    "Kau Knape hah asyik nk buli aku?!!!dlam ramai-ramai mahluk kat dlm skolah ni aku jugak yang ko nk buli knape?!!"-nayeon "aku pon x tau nape aku nk buli ko..maybe sbb aku suka tngok ko kne buli"-jungkook

    Completed  
  • wrong app | jk ✔
    200K 21K 28

    bila kau frust nonggeng pasal berat badan naik seciput, tak semena-mena salah download apps.

    Completed  
  • [C] Crazy Neighbour | JJK
    220K 34K 38

    Rupa kacaknya langsung tidak mengusik hatiku. Kerana perangai gilanya yang mencecah level maksimum. Start: 12/1/2019 End: 02/05/2019 Photo [Using For Cover]: shaza @starryjee #1 in fanfiction (6/5/2020)

    Completed  
  • [C]Period||JJK
    56.1K 6K 21

    +Maafkan saya sayang. Saya sepatutnya jaga awak sewaktu awak rasa sakit. Bukannya menganjing, buat tak tahu dan biarkan awak menangis seorang diri :'( Mengisahkan seorang isteri yang selalu diserang rasa sakit ketika datang bulan dan si suami yang tidak memahami.

  • [C] UNEXPECTED SPY | JEON JUNGKOOK
    32.9K 3.7K 36

    Disebabkan misi yang membelenggu kebebasan dirinya buat sementara, Jung Eun Ra terpaksa menyamar menjadi seorang nerd di sebuah sekolah. Namun tugasnya sebagai pengintip tetap diteruskan untuk mencari penjenayah yang dikehendaki. Adakah misinya akan berjalan dengan lancar apabila dirinya terpaksa menghadapi Jeon Jungk...

    Completed  
  • [C] I'm not a Boy! + Jeon Jungkook
    70.1K 8.3K 32

    "Sometimes the most beautiful things wait for us, but we must walk to them, it is walk of faith. A test that reveals how much we believe it is ours to have" - I'M NOT A BOY + JEON JUNGKOOK *********** Han Riel gadis yang berumur 18 yang tinggal bersama dengan neneknya sejak berumur 12 tahun. Sampai lah satu hari dia d...

    Completed  
  • [C] I'M FINE [JJK] ✔
    189K 10.2K 44

    Pertemuan kami bukan lah seperti drama -drama yang korang tengok di tv tapi aku bertemu dengan nya dalam keadaan menjijikkan. Beautiful cover by @aez_candy

    Completed