Select All
  • anxiety. yt
    759 334 19

    Ada seorang lelaki yang mampu membuatkan perasaan anxiety aku hilang sekelip mata. Lelaki yang suka memainkan perasaan wanita. Warning! Cringe alert!

  • señorita . pjs
    133 57 6

    seorang ketua pengawas yang cukup tegas dan sangat peka dengan kesalahan setiap pelajar sekolah itu . bukan sahaja memegang jawatan sebagai ketua pengawas , malah dia seorang atlet sukan sekolah dan sangat terkenal di sekolahnya . dian kim , seorang pelajar perempuan yang mempunyai kecantikan lumayan , namun dia buk...

  • Savage Boy || Na Jaemin
    4.8K 772 45

    [COMPLETED] "nak apa ?" - Lee Eunji "aku nak kau..." - Na Jaemin 🚫no copypaste !🚫 • • • • • • jika ada sama seperti cerita lain itu hanya kebetulan ☺ sila nikmati mati - Lucas oiii pahal - author cepuk Lucas okeyh . Selamat membaca~ ✨ start : 20 April 2021 end : 14 May 2021

    Completed  
  • [✓]Your Smile •Renjun•
    4.1K 481 28

    Macam mana aku boleh jatuh cinta kat kau hanya disebabkan senyuman tu je? "Boleh tak jangan senyum macam tu?" "Why?" "I hate it" @𝙝𝙪𝙖𝙣𝙜𝙢𝙚𝙚𝙣

    Completed  
  • First Love | 재민
    100 6 4

    [𝐎𝐍 𝐇𝐎𝐋𝐃] Sepatutnya kau memilih orang yang betul ataupun kelak nanti kau menyesal , Na Jaemin. ⋒ jaemin fanfic ⋕ start | 100421 end | ? status : loading

  • mr bully | 𝗻.𝗷𝗮𝗲𝗺𝗶𝗻
    2K 416 20

    ─ complete ! ❪🌧️❫ : a unique love story , ⠀⠀⠀ but a bit painful for ⠀⠀⠀ them to go through 𖥻 na jaemin's fanfic . © VOGUESTH- ֶָ֢֪ 2O21

    Completed  
  • [C] Say Yes | HRJ
    7.8K 1.3K 38

    ﹙complete.﹚ ❏ 〰〰 ⨾ 𝐡𝐮𝐚𝐧𝐠 𝐫𝐞𝐧𝐣𝐮𝐧 . 𝐤𝐚𝐧𝐠 𝐣𝐢𝐡𝐲𝐮𝐧 ! ❝ i told you to say no but for this time you need to say yes . ❞ 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍 ᝰ 150121 𝖾𝗇𝖽 ᝰ 150221 ▗ ▘resonance series﹙1﹚

    Completed  
  • [C] I Don't Need You | LJN
    4.6K 820 39

    ﹙complete.﹚ ❏ 〰〰 ⨾ 𝐥𝐞𝐞 𝐣𝐞𝐧𝐨 . 𝐤𝐢𝐦 𝐝𝐚𝐡𝐲𝐮𝐧 ! ❝ stop make me flustered it's really annoying! ❞ 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍 ᝰ 030321 𝖾𝗇𝖽 ᝰ 220321 ▗ ▘resonance series﹙3﹚

    Completed  
  • [OG] As Cold As Ice | Jung Jaehyun Fanfiction
    10.4K 1.5K 31

    [𝘖𝘯-𝘨𝘰𝘪𝘯𝘨] "Saya nak hubungan yang lebih daripada ini Na Haera." +Hati orang boleh berubah, termasuklah perasaan dia terhadap seseorang. Sekarang dia mula lakukan kata-katanya dan aku berasa kurang senang. Apa? Dia sukakan aku ke? Jangan bermimpi Na Haera, kau tak setanding CEO Jung tu+ started : 200711 ended :...

  • Comic 4 | NCT√
    29.6K 4K 20

    Bila dah rasa sayang,kau sanggup buat apa-apa je. Start:20/4/2020 End:11/5/2020 FF ni berjaya dapat 2K readers hanya dalam masa sehari jadi sis di sini ingin berterima kasih kepada semua pembaca❤ Highest rank: #1 in NCT Fanfiction

    Completed  
  • Comic 3 | NCT √
    46.6K 5.6K 27

    ~Sambungan dari:~ Comic | NCT Neo Culture Technology 2 | NCT Maafkan aku tapi aku janji ni kali terakhir aku libatkan korang dalam bahaya... Highest rank: #1 in NCT Fanfiction Start:18/11/2019 End:7/12/2019

    Completed  
  • Neo Culture Technology 2 | NCT√
    31K 3.6K 15

    +Sambungan dari Comic|NCT+ kau fikir segalanya dah tamat? Highest rank: #1 in NCT Fanfiction Start:11/10/2019 End:18/11/2019

    Completed  
  • Comic | NCT √
    52.3K 5.4K 21

    'Sekumpulan lelaki hensem.Manakah yang anda akan pilih?' Ceh..ni je ke sinopsis dia? TAK MENARIK LANGSUNG start:5/10/2019 End:10/10/2019 •STORY INSPIRED BY K-DRAMA EXTRAORDINARY YOU• Highest rank: #1 in NCT Fanfiction This story has 4 series: Comic Neo Culture Technology 2 Comic 3 Comic 4 Now published!

    Completed  
  • CRUSH - Huang Renjun
    1.8K 204 10

    "Kau ni pergi lah hantar sendiri. Aku pun nak balik awal juga" - Areum "Dah aku suruh hantar tu hantar jelah. Jangan melawan cakap ketua." - Renjun Cover by @melonct

    Completed  
  • Imperfection | Mark ✔
    3.2K 1.4K 34

    I like you...miss you...but i know..you shouldn't will be mine . ( Complete ✔ )

  • For Doie | Doyoung ✔
    1K 325 23

    I know but it's okay , gwenchana . ©ᴏʀɪɢɪɴᴀʟ ꜱᴛᴏʀʏ ꜰʀᴏᴍ ᴛɪɴʏᴄᴜᴄᴍʙᴇʀ Status : Complete ✔

  • Psycho ; Lee Taeyong ✔️
    17.2K 2.4K 64

    Bagaimana hidup dengan seorang psycho ? Rasa tidak bebas . Sentiasa diperhatikan . Sesiapa sahaja yang mendekati kau akan dibunuh oleh dia . Hanya kau sahaja milik dia .

    Completed  
  • no longer.
    692 212 36

    completed, nakamoto yuta. ❝ perasaan yang takkan pernah pudar. ❞ [S1] started : 19 Feb 21. ㅤㅤended : 21 Feb 21. [S2] started : 26 Feb 21. ㅤㅤended : 1 March 21.

    Completed  
  • [C] 3 days. huang renjun
    20.6K 4K 45

    tinggal dibawah bumbung yang sama─ melahirkan bibit-bibit cinta antara mereka berdua.

    Completed  
  • our wedding day. rj✔
    5.5K 928 16

    Perkahwinan yang tidak dirancang dan rupanya berkawin bersama anak tapir. Tak sangka aku kawin dgn anak tapir -Seo JiHyun

    Completed  
  • ↺ ; ❛ 𝖆𝖉𝖎𝖔𝖘 ❜ ╱╱ ɴᴀ ᴊᴀᴇᴍɪɴ
    3K 382 13

    [ status ; completed ! ] •••••••••▶ ❛ jika takdir yang mahu memisahkan kita , maka lepaskan lah aku ❜ ⓒⓐⓢⓣ ∷ ↴ 》na jaemin ft park naera

    Completed  
  • ━ turn back time. 𝓣𝓨
    754 165 12

    Dua pilihan yang bakal memerangkap atau membebaskan lee taeyong. vote + comment + share♡︎ #complete. ©1𝘀𝘁 𝘁𝗮𝗲𝘆𝗼𝗻𝗴 𝗳𝗮𝗻𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗯𝘆 𝗮𝘂𝘁𝗵𝗼𝗿𝗶𝗻 ✓

  • [C] mine. nakamoto yuta
    46.6K 6.2K 50

    15+ gadis itu kepunyaan dia, kini dan untuk selama-lamanya.

    Completed  
  • [C] complicated. jung jaehyun
    21.3K 3.6K 50

    15+ kisah kita─ complicated kan?

    Completed  
  • Hate Or Love 증오하거나사랑하다 | 《 Lee Taeyong 》
    3.9K 423 67

    Lepaskanlah. Maka besok lusa jika dia adalah cinta sejatimu, dia pasti akan kembali dengan cara mengagumkan. Yoon Junghae as You Lee Taeyong as Taeyong Self Park hyeori as hyeori Yoon Jisung as Junghae Brother Mark Lee as Taeyong brother Lee donghyuck as Taeyong brother Start :- 24/5/2019 End :- ?¿

  • ✅ HUSBAND MATERIAL + TAEYONG NCT
    36.4K 3.2K 81

    [ COMPLETE ] Assalammualaikum saya Taeyong. Bakal suami awak " + A Lee Taeyong Fanfiction. Start : 22 / 11 / 2020 Status : Complete End:30/11/2020

    Completed