Select All
  • 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁𝗶𝗲 ⨾ 주연
    139 46 6

    ━ a guy who will help his girl overcome her own past ҂♡ 𝐋 𝐄 𝐄 𝐉 𝐔 𝐘 𝐄 𝐎 𝐍

  • ᴍʏ ᴏɴᴇ & ᴏɴʟʏ || 𝐊𝐢𝐦 𝐒𝐮𝐧𝐰𝐨𝐨
    2.1K 360 20

    [COMPLETED] " Entah la. Aku tak kenal pun dia tapi dia buat aku teringat dekat-- " -Kim Sunwoo- "Jadi kau laa lelaki yang aku cari selama ni ?! " -Shin Hyeri- °°° ON-GOING~ Start[3 July 2020] End[7 June 2021]

  • when love passes || Hyunjae
    180 50 6

    " aku suka kau " " Hah ! Kau suka aku ? Aku pun suka kau " " Erghh aku benci tengok kau bahagia ... Kenapa kau perlu bahagia jiheon " " Aku akan jaga kau sepenuh hati aku kim jiheon " The tragic love Hyunjae yang terpaksa menurut arahan Minju berserta ugutan bunuh oleh ayahnya sendiri perlu melepaskan cinta hati...

  • CRUSH ON YOU|| Hyunjae THE BOYZ✔
    29.6K 2.5K 35

    START: 16.08.2019 END: 25.11.2019

    Completed  
  • [C] It's Okey | KSW
    6.1K 1K 33

    ﹙complete.﹚ ❏ 〰〰 ⨾ 𝐤𝐢𝐦 𝐬𝐮𝐧𝐰𝐨𝐨 . 𝐥𝐢𝐦 𝐲𝐞𝐫𝐢 ! ❝ she's very interesting and you're lucky to talk with her. ❞ 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍 ᝰ 300720 𝖾𝗇𝖽 ᝰ 250121

    Completed  
  • crush. juyeon
    30.1K 3.6K 20

    ⌈ complete ! ⌋ you're having a big fat crush on your brother's friend. ft. lee juyeon. ( O2 / theboyz's malay fanfiction series ) © -sarahee :: 2020

    Completed  
  • |cσмρℓєτє∂|✔°°❛ M̶A̶D̶U̶|Kevin Moon|❜
    5K 775 15

    Rasa madu sangat manis Tapi...... Adakah hidup bermadu ini manis seperti rasanya??? Start: 22/3/2019 End: 4/5/2019

    Completed  
  • 3AM TEARS + sunwoo
    1.2K 304 11

    i wish i can show you how perfect & enough you are. kim sunwoo's malay fanfiction status: complete © BBANGTESE , 2021 ⚠️ TW : eating disorder, mental-illness, self-harm ⚠️

    Completed  
  • [C] The Last Love 마지막 사랑 ✾ Sunwoo 더보이즈
    11.2K 1.2K 34

    ramai kata , mesti bahagiakan bila kahwin dengan idola sendiri ? tapi itu tidak pernah terjadi kepada seorang perempuan bernama kim baemin . pada awalnya , hidupnya sangat terseksa . lagi lagi apabila dia mendapat tahu bahawa sunwoo , iaitu suaminya itu berlaku curang terhadapnya . sehingga tibalah satu faktor yang m...

    Completed  
  • Neighbour ; Moon Kevin
    4.2K 776 25

    ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ Ketenangan buat Kevin tidak kekal lama atas kewujudan jiran sebelah yang bising, Areum.

    Completed  
  • Dance for Two ; Ji Changmin
    1.7K 421 17

    ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ Changmin mengenali itulah gadisnya, kerana lagu yang dimainkan dan gerakan tarian yang pernah diajarkan suatu ketika semasa mereka bersama.

    Completed  
  • Love ─ 이상연
    95 23 3

    @𝑹𝒐𝒔𝒆𝒍𝒚𝒄𝒙 𝒑𝒓𝒆𝒔𝒆𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖 ʟᴏᴠᴇ ❦︎ 이상연 ❝Aku berjanji yang aku akan terima segala kekurangan kau dan akan tetap mencintai kau sehingga hujung nyawa. ❞

  • Beautiful Lies [Q TBZ]
    1.9K 389 27

    Everything happen have an own reason. I just want you to know that "You will forever be the most beautiful lies that I have ever endured."

    Mature
  • st. john | the boyz
    543 91 8

    ═ on-going 🗝 "MENGAPA PERLU AKU YANG TERPILIH?!" ©️ SUNFILMS- Start: 15 Nov 2020 End:

  • metamon | ji changmin
    1K 204 13

    ═ on-going 🗝 "sekali lagi awak sebut metamon, saya tak teragak-agak nak kiss awak dekat depan students saya" ©️ SUNFILMS- Start: 10 Sept 2020 End: when sunwoo propose me 🤌🏻

  • the boyz joke
    2.4K 288 40

    ➙ deobi dipersilakan baca joke yang mengarut ni ocay !

  • Just U || Sunwoo TBZ✓
    15.6K 1.8K 26

    START: 30.03.2020 END: 12.05.2020

    Completed  
  • [C]COMEBACK || JI CHANGMIN
    5.1K 795 22

    Seorang troublemaker yg suka kacau perempuan dlm kelas dia tiba tiba fall in love dkt seorg classmate dia

    Completed  
  • sixth sense. changmin
    19.9K 3K 20

    ⌈ complete ! ⌋ the new boy in your school feel interested with your extraordinary power. ft. ji changmin. ( O6 / theboyz's malay fanfiction series ) © -sarahee :: 2020

    Completed  
  • Found You | Lee Hyunjae
    2.3K 354 10

    [ malay , complete ] ❝ saya tak sangka itu awak ❞

    Completed  
  • I would | Ji Changmin
    3K 612 15

    [ malay , complete ] ❝ i would turn back the time if i could ❞

    Completed  
  • sᴛʀᴀɴɢᴇʀs《ʟᴇᴇ ᴊᴜʏᴇᴏɴ》
    6.3K 972 18

    ᴀᴘᴀʙɪʟᴀ ᴋᴀᴜ sᴇʟᴀʟᴜ ᴛᴇʀᴊᴜᴍᴘᴀ ᴅᴇɴɢᴀɴ sᴇᴏʀᴀɴɢ ᴍᴀᴍᴀᴛ sᴛʀᴀɴɢᴇʀ ʏɢ ᴛᴀʜᴜ ᴘᴀsᴀʟ ᴋᴀᴜ ᴅᴀʟᴀᴍ ᴅɪᴀᴍ. 11 ᴀᴘʀɪʟ 202ᴋ

    Completed  
  • Days Gone By | Kim Sunwoo
    9K 1.6K 41

    [ malay , complete ] [Season 1] ❝ Old days is memorable moment ❞ ❝ They were happy days, It was like a dream. ❞ [Season 2] ❝ she watching him for the other side ❞

    Completed