Select All
  • An Agent
    600 177 16

    Tengku Fayyadh Aryyan. Seorang perahsia dan pendiam. Tetapi dalam diam juga dia berjaya menyelamatkan nyawa ramai orang termasuk si gadis tanpa pengetahuan sesiapa. Ieren Sofwah. Seorang yang terlalu misteri. Sifat yang unik yang mampu membuatkan orang selesa dengannya. Termasuklah si dia. "Don't you dare to get close...

    Completed  
  • Doaku Untukmu Sayang (ON-GOING)
    7.4K 4.4K 37

    ~ Your happiness is my happiness, Bunga.~ ✨ Cinta, Naz Hans percayakan cinta. Namun dia tahu, mencintai juga tidak semestinya harus memiliki. Bagi dia, biarlah dia memendam rasa kasih, sayang, cinta terhadap gadis yang dicintai daripada gadis itu terus-menerus sakit kerananya. Dia tidak layak untuk mencapai kebahagia...

  • Crush: Qal x Lisa
    13.4K 1.3K 8

    - alternate version of qal iman ashraf & alisa nadine's fake relationship journey

  • [C] President's Badgirl Tales
    197K 22.2K 66

    "𝙒𝙚'𝙫𝙚 𝙜𝙤𝙩 𝙙𝙞𝙧𝙩𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙙𝙨, 𝙬𝙞𝙡𝙙 𝙝𝙚𝙖𝙧𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙤𝙡𝙙 𝙨𝙤𝙪𝙡" "Do you believe in fairytales?" "no,why?" "I just want you to know that I'm the hero of our fairy tale" "Sorry Noah, but badgirl doesn't suit goodguy" "Mind to tell me why?" "Because they say all the badgirls can go to hell" "But,thi...

    Completed   Mature
  • Nerd Itu Crush Aku
    1.1M 70.9K 96

    Mengisahkan Xmusic yang menjadi idaman wanita!Apabila semua pelajar wanita meminati Xmusic tiba-tiba seorang pelajar wanita sahaja yang tidak meminati Xmusic. Dan nama pelajar tersebut ialah Qhayra Erinna yang perwatakan sentiasa ceria,sempoi,selamba,dan paling penting Ayra tak suka dengan lelaki 'nerd'! Dah la tak su...

    Completed  
  • Lillyn Malaiqa
    22.4K 3K 34

    Kesetiaan insan yang bergelar suami menunggu isterinya selama 5 tahun lamanya . Menyalahkan dirinya atas apa yang terjadi selama 5 tahun itu . Membesarkan anak tanpa suri di sisi bukanlah perkara mudah untuk sang suami . Namun , dia melakukan segalanya sebagai menghukum diri sendiri atas apa yang terjadi pada sang ist...

  • [C] Suami Paling Sweet (ebook)
    230K 8.7K 22

    "𝙎𝙤𝙪𝙡𝙢𝙖𝙩𝙚𝙨 𝙖𝙧𝙚𝙣'𝙩 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙧𝙨" (Book 2) Sila baca Tunang Paling Sweet telebih dahulu. "sayang,congrats" Sejambak bunga ros merah bersama beberapa jenis coklat cadbury menjadi hidangan mata aku. Aku mengambilnya tanpa teragak agak. Mata aku mula berkaca apabila dia melutut di depan aku,bersak...

    Completed   Mature
  • [C] Tunang Paling Sweet
    409K 25.5K 54

    "𝙮𝙤𝙪 𝙧𝙚𝙩𝙪𝙧𝙣 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙖𝙪𝙩𝙪𝙢𝙣 𝘼𝙣𝙙 𝙞 𝙛𝙖𝙡𝙡 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙩𝙞𝙢𝙚" Aku menantikan Harraz memujuk aku tapi tak, dia terus menghidupkan enjin kereta dan keretanya mula bergerak meninggalkan kawasan kolej. Sunyi seketika suasana di dalam kereta Harraz dan itu membuatkan aku ternyanyi sendiri. "You ain't...

    Completed   Mature
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8M 332K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.4M 366K 72

    Highest Rank #1 in Romance [No. 1 in Comedy] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, cheesy, cringe tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara...

    Completed  
  • Lolly
    11.7K 1.1K 9

    [ Just a simple teen fiction story ] Meet five seductive teenage boys-- who know nothing about friendship. °•°•°•°•°•° "Lolly." "What? Why Lolly?" aku tayang muka jengkel "Sounds cute enough,and it stands for Loyal.Besides you really do love lollipop." °•°•°•°•°•° One malay girl, Two malay boys, Two chinese boys, ...

  • Aku tunggu kau, bongok!
    49.5K 3.4K 15

    "Aku tau suara aku ni sexy. Sebab tu kau suruh aku senyap. Kau takut cair, kan?" - Hazree Kehidupan aku berubah malang bila mamat perasan dan kerek tu pindah sekolah dan duduk tepi aku! Okey, aku tak tau nak terangkan macam mana, tapi aku betul-betul bencikan dia! Dasar mamat perasan! Segalanya bermula bila aku tersi...

  • Ketua Pengawas itu Suami Aku!
    1.5M 66.4K 59

    Sekolah idaman bagi para gadis dan jejaka diluar sana, itulah Silver Highschool. Akhirnya, setelah 10 tahun lamanya aku bersekolah di sekolah biasa kini aku jejakkan juga kaki aku ke sini. Sekolah yang paling elit di dalam Malaysia dan sekolah yang paling kuat pengaruhnya. Hidup aku bagaikan roller coaster yang sekej...

    Completed  
  • OMG! Ketua Pengawas Itu Suami Aku? [C]
    369K 15K 42

    Orang tua selalu kata, ada beberapa pantang antara lelaki dan perempuan. Antaranya, jangan gaduh kerap sangat. Nanti ketemu jodoh. Dan kata kata itu tepat terkena batang hidung Tengku Daniel Aizeriq dan Cinta Aryana. Tengku Daniel Aizeriq Siapa tak kenal. Ketua pengawas yang digeruni dek kerana terlampau tegas and gar...

    Completed  
  • Cinta Hati Mr. Annoying
    211K 17.3K 62

    'Aku seperti sudah jatuh ditimpa tangga harini. Sekelip mata semuanya hilang.' Bila kehilangan terjadi, kita harus percaya bahawa itu adalah kerana takdir yang mengkehendaki. Saat kehilangan sebenarnya kita sedang dipersiapkan untuk mendapatkan hal yang baru. *** Ammar Danial Lelaki yang hadir untuk Aafira Khalisya di...

    Completed  
  • Mr. Badboy My Husband
    626K 31.7K 69

    (this story known as Melisa Sofea) Seorang gadis yang sering dibuli tak kira senior, junior ataupun pelajar yang sama umur dengannya, she is Tengku Melisa Sofea. Tengku Melina Sofea; kembar Melisa sendiri tak tahan apabila melihat kakaknya terus dibuli oleh orang lain jadi Melina buat keputusan untuk meminta daddy me...

    Completed  
  • Sayangku MrHeadperfect
    37.8K 1.4K 10

    "Mummy nak jodohkan aku dengan dia ? Mati hidup semula pun aku taknak lah" - Tengku Danish Ryakal aka lelaki paling hot di SMK Damai 2 merangkap Ketua Pengawas . "Aku dengan Danish ? Benda tu mustahil" - Tengku Damia Ryasha Adakah yang mereka berdua cakap akan makan diri mereka ? Baca lah ! Watak : Tengku Darwish...

  • Mr. Sweet Sour
    416 104 4

    『️️O N G O I N G』️ Sejak perceraian orang tua mereka, hubungan dua beradik Haniff Zafran dan Ariff Zahran semakin regang. Masing-masing asyik dengan urusan sendiri. Seorang atlet hoki yang digilai ramai, seorang lagi hanya sibuk dengan hal sendiri. Haniff, si abang yang agak dingin tapi manja. Apabila berkata-kata me...

  • D'Yana
    5.4K 693 31

    Engku Diana Haisya. Gadis periang suatu masa dahulu, sebelum gaya hidupnya bertukar menjadi seorang yang pendiam. Perpindahan keluarganya ke Kuala Lumpur telah menyatukan Yana dengan sahabat lamanya. " Engku Diana Haisya. Panggil Yana. So nama awak apa ?" "Tengku Syazwan Hafiy, Syaz" Tengku Syazwan Hafiy. Mengaku dir...

    Completed  
  • MRS HARRAZ! [ S1+S2 ]
    304K 12.7K 109

    [COMPLETED FOR SEASON 1] Sabrina Arissa dan Harraz Hazrief -Kahwin!!! -sorang jenis hyper sorang jenis cold. [ONGOING FOR SEASON 2] -sila lah baca!- P/S: SEASON 1 AND SEASON 2 di buku yang sama. #Cerita adalah rekaan semata-mata. #Hanya untuk suka-suka. #mengandungi kata-kata kesat

  • No LOVE Between US✔
    1.2M 53K 75

    Ish,semak ah kau ni! Mana aku pergi mesti ada muka kau-Alisya Aryana- Suka hati aku la. Kau tu pun semak juga. Macam tak ada tempat lain nak pergi -Ryan Haikal- Ryan dan Alisya ialah pelajar S&E HIGHSCHOOL. S&E HIGHSCHOOL ialah sebuah sekolah elit dan ternama dimana hanya anak orang kaya sahaja yang bersekolah di sit...

    Completed  
  • Aku VS Headprefect
    104K 6.3K 22

    Malas nak buat jalan cerita... Aku Vs Headprefect? ® Korng baca jelah story ni ye ++ Sejak Nina hilang satu per satu dugaan datang.Sampaikan Nina dibuang sekolah tanpa sebab? Ending nanti mesti syok punya... 😝 baca jerlah Click read comment Vote At your reading list

  • Penggoda Tuan Harraz
    1.1M 45.2K 55

    4 - DEMI CINTA CAPTAIN HARRAZ🌹 Siapa jangka gadis lasak seperti Raisha akan bertemu cinta sejati . Pertemuan yang pada mulanya hanya disebabkan satu salah faham menimbul satu perasaan aneh pada Raisha . Harraz bukanlah seorang CEO mahupun seorang tengku seperti drama drama yang ada dikaca tv . dia hanyalah lelaki bia...

    Completed  
  • [B2] LUTHFI √
    664K 95K 75

    Baca Mahfuz dulu. Nak kenal siapa Eshan, baca book 1. Jangan skip, nanti tak tahu apa-apa hehe. Kawasan bahaya! HAHA.

    Completed   Mature
  • [B1] MAHFUZ √
    1.6M 140K 71

    "Mungkin sudah tertulis disana, kau dan aku bukan takdir" - kawasan bahaya HAHA

    Completed   Mature
  • Ketua Pengawas Itu Suami Aku ?! [2]
    24.5K 966 7

    Before you read this , better baca KPISA 1 dulu . boleh check okey . Ketua Pengawas . Semenjak itu , keluarga ini tidak lari daripada Ketua Pengawas . Adik beradik kembar iaitu anak kepada Tengku Zafran Zulkarnain dan Tengku Ariesya Arieyanna merupakan mangsa kepada gelaran Ketua Pengawas . Disebabkan adik beradik ke...

  • Ketua Pengawas Itu Suami Aku ?!
    521K 20.2K 39

    newbie , first ff saiia :) story dia macam nii . Tengku Ariesya Arieyanna bt Tengku Azimi Azmir yg terpaksa pindah atas urusan keluarga dia . Dengan beratnya hati , dia terpaksa meninggalkan sahabat baiknya d Melaka , Izra dan Fasya . " Kau siapa nak aku hormat mix salute segala tu hah ?! mintak kuali ka kaki ? suka h...

    Completed  
  • I Love You , Ketua Pengawas✔
    214K 8K 37

    Ain Aqilah dan Farhan Farzil . Hubungan musuh terjalin hanya kerana berlakunya agenda di sekolah . Aqilah pula tidak menyukai Farhan . Begitu juga Farhan . Namun perasaan itu mulai bergelora apabila sebuah ikatan perkahwinan terjalin antara mereka . Tinggal sebumbung . Pasti jatuh hati . Mereka mulai menyulam kas...

    Completed  
  • Aku Cinta Kau, Mr. Headprefect!
    315K 11K 66

    Betul lah orang kata, jangan benci sangat dekat seseorang. Sebab apa? Sebab makin lama kau akan makin sayang dekat orang yang kau benci itu. " Why you are so annoying mr. Headprefect!? " - Tengku Nadzifah Eliza. " Sebab kau cantik sangat kot. " - Tengku Izz Naufal. " You see. You are so annoying. I hate you. " - Te...

    Completed  
  • DARYAN DELISHA | COMPLETED | S S •3•
    101K 9.6K 21

    [ S H O R T S T O R Y ] - 3rd | KNOWN AS MY WIFE | ________________________ Cinderella ? Ada lagi ke perkataan tu ? Didera ? Dihalau ? Mak tiri ? Kakak tiri ? Taklah . This time , I'll make a different . By Fasya Delisha . Tu nama aku ! Yes, its me Isha ! Your heroin . Aku memang ada ibu tiri dan kakak tiri but tolon...

    Mature