.D. A. N. G. E. R. | • JJK.f...

By Andreea_Min

16K 960 134

"Îți pot explica. Andi! " "Nu mai e nimic de explicat. " Mințită și înșelată, Andi nu credea că va ajunge să... More

°ONE°
°TWO°
°THREE°
°FOUR°
°FIVE°
°SIX°
°SEVEN°
°EIGHT°
°NINE°
°TEN°
°ELEVEN°
°TWOELVE°
°THIRTEEN°
°FOURTEEN°
°FIVETEEN°
°SIXTEEN°
°EIGHTEEN°
°NINETEEN°
°TWENTY°
°TWENTY ONE°
°TWENTY TWO°
°TWENTY THREE°
THE END

°SEVENTEEN°

519 43 5
By Andreea_Min

Obrajii încep să devină rozali, acum sunt sigură de acest lucru. Iubesc această persoană, o iubesc din toată inima.

Mă apropii mai mult de el acesta ridicându-și capul. Se uita comfuz la mine, ceea ce e de așteptat. Sinceră să fiu nici eu nu știu ce fac în momentul acesta, dar...numai de data asta aleg să-mi las instincul să mă conducă.

Doar câțiva centimetri stau între corpurile noastre. Îmi pun mâinile pe umerii lui ridicându-mă pe vârfuri. Acesta se apleacă puțin, putând astfel să ajung la fața lui. Câteva momente de ezitare, după care îl pup pe frunte.

Nu sunt și nici n-am fost niciodată tipul de persoană care să sărute o persoană până când nu sunt sigură de sentimentele lui, asta dacă există așa ceva.

— Andreea. vocea lui Jungkook mă trezește la realitate.

Îmi dau seama de ceea ce făceam. Îi dau drumul și mă întorc gata de a fugi în cameră de rușine, însă acestă mă prinde și mă trage înapoi, întorcându-mă cu fața spre el.

Nu știu cum ar trebui să reacționez. Mi s-a mai întâmplat să fiu prinsă de un băiat în felul acesta, dar de data asta e ceva diferit. Atunci nu simțeam nimic, dar acum am fluturi în spomac.

— Nu te duce nicăieri, nu acum. spune acesta strângându-mă în brațe.

Ce la apucat? Înainte nu avea nici-o problemă dacă mergeam undeva, în unele cazuri chiar se bucura. Dar acum se poartă ca și cum aș merge să mă omor cel puțin.

— Jungkook...? îi rostesc numele însă acesta mă strânge mai tare. Jungkook ce e cu tine? Ți-a șters doctorul jumătatea ăia de creier cu care gândești? îi spun încercând să mă eliberez din strânsoarea acestuia.
— N-am nimic. îmi raspunde acesta fără să-mi dea drumul.

Ceva nou se auzi în vocea lui, ceva ce nu mai auzisem niciodată înaite. În vocea lui era frică, simt asta. Acel sentiment neplăcut pe care l-am avut când eram mai mică. Dar de ce să-i fie frică?

— S-a întâmplat ceva? întreb puțin îngrijorată.
— Nu e problema ta. îmi răspunde dându-mi drumul.

Sigur s-a întâmplat ceva, dar ce ar putea să-l sperie așaașa? Cum se face că încă poate fi speriat având în vedere ca ce lucrează. Cu toate asta eu știu cel mai bine cum e să te afli în starea asta.

— Jungkook? spun apropiindu-mă de el. Dacă e ceva ce te deranjează, îmi poți spune.

Nu e ceva ce trebuie să suporte singur, nimeni nu ar trebui să facă asta. Chiar dacă se simte singur asta nu înseamnă că și este.

— De ce? întreabă acesta cu spatele la mine. De ce te comporți așa?
— Pentru că știu cum e să-ți fie frică, probabil mai bine decât oricine altceva.  spun îndreptându-mi privirea în jos.

Acesta se învârte spre mine uitându-se puțin surprins la mine. Da, după toți anii aceștia, încă mă trec fiorii când mă gândesc la acel accident.

— Pot avea încredere în tine? întreabă acesta.
— Da, poți avea. îi răspund ridicându-mi privirea din pământ.

Acesta de lasă pe mică măsuță de pe hol, trage aer în piept și începe să-mi povestească.

— Am primit multe amenințări cu moartea de-a lungul meseriei, dar una singură, ce-a pe care am primit-o astăzi, a reușit să mă sperie cu adevărat. spune acesta uitându-se în jos.
— Ce amenințare?
— Una pe care nu o pot ignora. spune acesta cu o voce serioasă. Dacă nu mă predau în fața lor... O să-mi i-a cel mai de preț lucru...
— Viața? întreb uitându-mă cu atenție la el.
— Ceva mai important, o persoană.
— Cine?

Continue Reading

You'll Also Like

790K 27K 51
Savannah Williams și Lucas Hoult. Nu aveau multe lucruri în comun, vârstele lor erau diferite, modurile lor de mers nu se potriveau și cu atat mai pu...
5.3K 100 21
Pe tik tok spun chestii legate de cărți so dacă vreti căutați (pyxtn_world)
64.1K 2.2K 30
Rosè Anderson este o fată foarte cuminte și conștiincioasă, în vârstă de douăzeci de ani, studentă la medicină. Nu are încredere în oameni, mai ales...
7.2K 448 66
Emma, sora geamănă a lui Klaus Mikaelson este readusă la viață după mai bine de un secol de pauză. Fosta oaie neagră a familiei, acum este preferată...