The bad boy and the depressed...

By Andries14Teodora

180 22 0

O fata parasita de familie si viata isi gaseste raiul langa o persoana cu un anturaj nebun. More

Chapter one
Chapter two
Chapter three
Chapter four
Chapter five
Chapter six
Chapter eight
Chapter nine

Chapter seven

12 2 0
By Andries14Teodora

Matt: Deci… cum e să jonglezi cu băieții? m-a întrebat Matt când am plecat spre școală.

Eu: Cum adică? intreb confuză.

Matt a zâmbit cu subînțeles. A mărit viteza. In bordul mașinii se vedeau cei 356 de kilometri pe oră. Am ridicat sprânceana.

Matt: Atât poate mașina asta. Și la faza cu jonglatul. Văd că nu ai nicio reținere sa te joci și cu Lucas și cu Damien și cu mine. a spus râzând.

Eu: Nu mă joc cu voi. Damien e un prieten bun in ciuda trecutului său tumultos. Lucas e iubitul meu, iar tu… ei bine poate mă joc puțin cu focul… mi-am dat eu seama.

Matt: Doar puțin? a întrebat ridicând din sprânceană.

I-am scos limba. Am ieșit amândoi din mașină. Lumea se holba șocată.

Eu: Înapoi la treburile voastre! le-am mârâit sictirită.

Mathias lângă mine a râs. Și-a trecut mâna după umerii mei. M-am încruntat spre el. Și-a ridicat mâinile învins și a continuat să meargă pe lângă mine. Când am ajuns in clasă nu era nimeni. Ah, da! Aveam sportul! Trebuie că deja erau în vestiare! Mathias a profitat de momentul de singurătate pentru a mă urca pe catedră. M-am uitat șocată la el neștiind ce avea de gând.

Eu: Mathias? spun încet.

Matt: Stai liniștită! Nu-ți fac nimic rău. a spus calm.

Îl credeam. La naiba că îl credeam deși era clar că mințea.

Eu: Mathias trebuie sa ajung la ora de sport. Eu nu sunt…

Matt: Dama mea de companie. Știu. mă întrerupse el. Aici nu ești angajata mea. Mai avem două luni de școală cu tot cu examene. Păstrează-ți integritatea. Dacă te ajuta cu ceva să știi că nu se va lua nimeni de tine. mi-a spus zâmbind.

Eu: Asta pentru că m-ai revendicat tu ca pe un obiect? îl întreb cu o sprânceană ridicată.

Mathias a râs ușor. Mi-a luat o șuviță de păr și s-a jucat ce ea apoi mi-a pus-o după ureche.

Matt: Poate. Dar nu ești un obiect. Nu ești și nu vei fi niciodată doar un obiect. Ești frumoasă! a spus zâmbind tandru.

Am rămas cu gura întredeschisă de uimire. Nu eram obișnuită sa mi se facă complimente. Cu atât puțin de la unul ca el. M-a privit în ochi și m-a strâns la pieptul lui câteva minute.

Am mers la ora de sport. Aproape că am vrut să-l lovesc pe Mathias când l-am văzut că vine după mine, dar mi-am amintit de concursul ăla de lupte la care am fost înscrisă fără să mi se ceară opinia.

Profu': Ați întârziat! a spus fara a se uita la noi.

Eu: Bună ziua și dumneavoastră. am spus zâmbind.

Profu': La încălzire cu voi. a spus zâmbind.

Am încuviințat și am început să-mi fac încălzirea. Mă aplecam cat să-mi ating vârful picioarelor. El se holba la mine.

Eu: Vei face o baltă de salivă pe aici dacă te mai holbezi mult! i-am spus arogantă.

El mi-a zâmbit frumos. In a doua secundă era lipită de perete. Lumea se uita la noi. Le simțeam privirile cum îmi trec prin carne. I-am zâmbit și eu lui Mathias. L-am luat de talie și l-am întors cât sa fie el lipit de perete. M-am ridicat pe vârfuri și i-am sărutat obrazul. Am zâmbit când m-am aruncat pe mâini și am luat distanță.

Mârâitul lui mi-a răsunat cu ecou în urechi. De acolo am lăsat-o dracu' de încălzire și am trecut direct la lupte. De fiecare dată când unul ajungea pe jos me ridicam și spuneam: Încă o dată! După ora mea de sport avea el sportul așa că nu am plecat din sală când s-a sunat se ieșire. 

Matt: Pauză. a spus refuzând să se mai ridice de pe jos.

Eu: Ce? Nici nu m-am încălzit bine! am spus sacadat.

M-am lăsat cu mâinile pe genunchi cat sa pot respira. Matt m-a privit cu o sprânceană ridicată. Am oftat și m-am așezat lângă el pe podea.

Eu: Nu stam mult. Doar câteva secunde apoi revenim la antrenament. am spus serioasă.

El mi-a zâmbit. S-a ridicat și am mers amândoi la una din saltelele din colț. Ne-am întins pe ea. Daca eram acasă aș fi adormit instant. Dar nu eram. Și nici Mathias nu părea să vrea a mă lăsa să dorm. Și-a pus mâna pe coapsa mea și a venit mai aproape de mine. Mi-am pus mâna pe pieptul lui să-l împing. I-am simțit inima bătând să-i sară din piept. M-am uitat la mâna mea din dreptul inimii lui și apoi mi-am ridicat privirea spre ochii lui. Nu am avut timp să fac altceva pentru că Matt s-a urcat pe mine și m-a sărutat.

L-am tras de tricou adâncind sărutul. Nenorocitul ala făcea din mine exact ce voia! La dracu'! A rânjit in sărut luându-mă de talie. Am ajuns deasupra. El s-a oprit brusc. Mă privea rânjind. In acel moment știam că îmi dădea de ales. Puteam sa mă ridic de pe el și să plec sau putea sa rămân și să-l sărut. Voia sa fie sigur că sunt conștientă că totul e de bun acord.

Eu: Mathias… eu… am început gesticulând.

El și-a mușcat buza de jos. Cu un oftat de exasperare mi-am dat părul pe spate și m-am aplecat să-l sărut. Nu am apucat să-i ating buzele că soneria s-a făcut auzită. Am vrut să mă ridic, dar el m-a luat de bărbie. M-a sărutat apăsat apoi s-a ridicat cu tot cu mine. M-am desprins de el.

Eu: Antrenament, Mathias. am spus serioasă.

El mi-a zâmbit. M-am lăsat în jos când el a încercat să mă lovească. I-am dat un picior în burtă. El mi-a ținut piciorul pe umărul lui. O altă poziție total nepotrivită. M-am apropiat în ciuda durerii dintre picioare și i-am dat un cap în gură. El s-a îndepărtat clătinându-se. A scuipat sânge pe podea. Am zâmbit mieros spre el. Când m-am trezit pe jos am putut geme de durere. Mi-am dus mâinile între picioare simțind cum mi s-au rupt toate țesuturile. 

Matt: Dacă te mai atingi mult nu vei putea sa mai stai pe scaun vreo lună. a spus scuipând din nou.

Mi-a întins mâna sa ma ridic. După ce m-am pus din nou pe poziție i-am scos limba.

Eu: Dacă mai faci comentarii de genul vei rămâne fără bijuterii. i-am spus serioasă.

El și-a pus mâna la piept de parcă i-am făcut o gaura. A râs și m-a atacat. M-a prins cu mâinile încrucișate și m-a lipit de el.

Matt: Jur că ți-aș pune-o fix aici, dar se holbează toți. a spus serios.

Acum că ma uitam chiar se holbau toți la noi. Am înjurat in barbă și i-am dat în cot in coaste lui Matt.  I-am pus piedică și m-am trezit deasupra lui. Mi-a zâmbit de pe podea. Deși as fi vrut să trec cu vederea nu puteam sa nu comentez despre erecția lui. M-am ridicat râzând.

Eu: Ești tare incomod. am spus zâmbind.

Matt: Aș fi mult mai comod pentru amândoi dacă nu aș avea haine. Nu te-ai mai plânge atunci. a spus zâmbind.

Eu: Astea sunt replicile tale sau le folosesc toți masculii in călduri? l-am întrebat ferindu-mă de pumnul lui.

Am vrut să-i râd în față, dar am ajuns prea rapid pe podea pentru asta. El mi-a zâmbit de sus. Îmi ținea mâna la spate. Nu părea să vrea să-mi dea drumul.

Matt: Spune-o și îți dau drumul. a spus calm.

Eu: Nu știu la ce te referi. am spus simplu.

Matt: Spune că ți-ar plăcea să te culci cu mine. a zis superior.

Eu: Drăcia dracu', Mathias! exclam nervoasă.

Am scuipat pe podea sângele care îmi ingreuna vorbirea. Mathias a râs și mie dat drumul.

Matt: Cred că toți sunt de acord că a fost un „da“. Discutăm când vei fi puțin mai capabilă să te miști. a spus rânjind.

I-am dat un pumn în figură. De acolo am ajuns sa ne rostogolim într-un ghem de pumni și înjurături violente.

Profu': Gata, copii. Nu vă omorâți unul pe altul. a spus profesorul intervenind.

I-am dat drumul gâtului lui Mathias. El mi-a lăsat mâna și am rămas puțin să ne tragem sufletul.

Matt: Dacă nu m-aș îneca cu propriul sânge jur că te-aș săruta. a spus când ne-am ridicat.

Mi-am șters sângele de la umăr cu mâna. Tăieturile mele se deschiseseră. Am înjurat violent. Matt și-a dat jos tricoul și l-a pus pe rănile mele deschise. După încă cinci minute in care am incercat sa nu mă holbez le. Profesorul a spus să mergeam să ne schimbăm.

Când m-am văzut în vestiar am intrat direct în duș să-mi curăț sângele. Am auzit pașii ce se îndreptau spre mine. Pași leneși, dar calculați.

Eu: Damien? exclam scoțându-mi capul pe lângă perdeaua dușului. 

Bărbatul și-a ridicat puțin gluga cat sa ma privească.

Damien: Ți-ai uitat hainele de schimb acasă. Am venit să-ți aducă ceva mai comod. a spus zâmbind.

Avea în mâini hanoracul meu preferat și niște blugi. Le-a lăsat pe bancă apoi și-a scos din buzunare niște bandaje. I-am mulțumit și am continuat să mă spăl. Când am ieșit din duș em nu mai era. Am zâmbit și m-am îmbrăcat rapid.

M-am dus în clasa mea. Lucas mă aștepta în bancă. I-am zâmbit și m-am așezat pe bancă.

Lucas: Tu și Mathias… a început serios.

Eu: Nuu. Idiotul e un pervers și jumătate. Sunt practic obligată să-l suport. Dar dacă te face să te simți mai bine am putea merge la tine după școală. Am putea ieși în oraș sau ceva. i-am spus zâmbind tandru.

El mi-a apucat fata și m-a sărutat. A plecat când mi-a început ora de religie. M-am uitat la catedra goală și la cheful meu inexistent de religie și am plecat de acolo. Damien stătea lipit de peretele școlii. 

Damien: L-am văzut pe Mathias mai devreme. Ce naiba ți-a zis de l-ai bătut în halul ăsta? a întrebat el curios.

Am simțit cum urechile mi se înfierbântă. Am început să gesticulez cu gura întredeschisă încercând să spun ceva, dar nimic. Efectiv nimic.

Eu: Of. La dracu'! exclam in șoaptă. L-am sărutat, Damien! Dar ok iubesc pe Lucas? Strigă conștiința în mine că sunt cu târfă și o trădătoare și eu nu pot sa fac altceva decât să fiu de acord. am spus începând să plâng.

Damien m-a luat în brațe.

Damien: Dacă vrei pot vorbi cu Mathias sa stea departe de tine. Ca să ai timp să stai cu Lucas. Să vă distrați și să faceți lucruri de iubiți. a spus gesticulând cu o mână.

Am râs scurt. De lângă noi s-a auzit un „Hei“. M-am desprins de Damien și m-am uitat la femeia din fața mea. Avea în mână două cuțite. Mi-am dus mâna la spate atingând pistolul pe care mi-l dăduse Derek. Damien i-a zâmbit șarmant.

Damien: Ce te aduce pe aici, Claire? a întrebat.

Claire: Poate știrea că mi-ai ucis fratele. Sau poate e doar dorul să te am în pat încă o noapte. a spus ea zâmbindu-i. 

Gura lui Damien a format un „O“ pe sub gluga lui. A râs.

Damien: Când te hotărăști unde să ți-o pun mă suni. a spus simplu.

Claire a aruncat cuțitul spre el. Damien l-a prins zâmbind. Fata a zâmbit cald.

Claire: Diseară, amor. Ne întâlnim la circuit. a spus venind lângă el.

I-a atins buzele cu ale ei pentru o secundă apoi a plecat. Damien a rămas cu un zâmbet tâmp pe față. L-am împuns ușor în umăr. El s-a înnecat cu propria salivă apoi s-a uitat la mine.

Damien: Pot explica! a spus simplu.

Eu: Amor? Asta e o poveste pentru mâine. Mă aștept să ai o stare bună. Azi am treabă. Trebuie sa ies cu Lucas. Și să pregătesc un nou transport. i-am spus zâmbind.

El a oftat ușurat. Soneria ne-a anunțat că pauză începuse iar curtea urma să se umple de adolescenți. El m-a bătut pe umăr și a plecat.

Continue Reading

You'll Also Like

MIRACLE By Ara

Teen Fiction

324K 11.8K 45
"My mother named me Miracle, but I am anything but a miracle in her and our family's life. I am a mistake. I am a product of a heinous crime." Miracl...
40.8K 1.8K 23
โ ๐ˆ ๐Š๐๐Ž๐– ๐‡๐Ž๐– ๐ˆ๐“ ๐…๐„๐„๐‹๐’ ๐๐„๐ˆ๐๐† ๐‹๐„๐…๐“ ๐๐˜ ๐˜๐Ž๐”๐‘๐’๐„๐‹๐… ๐ˆ๐ ๐“๐‡๐„ ๐‘๐€๐ˆ๐.. ๐–๐„ ๐€๐‹๐‹ ๐๐„๐„๐ƒ ๐’๐Ž๐Œ๐„๐Ž๐๐„ ๐“๐Ž ๐’๐“๐€...
4.4M 95.6K 62
โ€ข[COMPLETED]โ€ข Book-1 of Costello series. Valentina is a free spirited bubbly girl who can sometimes be very annoyingly kind and sometimes just.. anno...
194K 5.3K 98
not you're average mafia brothers and sister story.. This is the story of Natasha Clark, an assassin, mafia boss, and most of all the long lost siste...