Доцвірінькався

By Sweet8tears

11.2K 1.1K 247

Хто ж із молоденьких омег не фанатіє від всесвітньо відомого айдола Чонгука? Ну, от і Техьон - не виняток. Ві... More

Альбом Техьона й умови Чонгука
Друзі-рятівники Техьона й новий твіт Чонгука
Настрій Техьона й вибачення Чонгука
Вплив Техьона й думки Чонгука
Розпач Техьона й фани Чонгука
Дзвінок Техьона й помилка Чонгука
Лист Техьона й прізвисько Чонгука
Збентеження Техьона й солодкий момент Чонгука
Милий пиріжечок Техьона й студія Чонгука
Розгублений чудик Техьона й друг Чонгука
Популярність Техьона й питання Чонгука
Нова подружка Техьона й вирішення питання Чонгука
Самовладання Техьона й хист Чонгука
Потрясіння Техьона й музей Чонгука
Порятунок Техьона й обійми Чонгука
Допомога Техьона й розслідування Чонгука
Незабутні враження Техьона й таємне місце Чонгука
Чарівність Техьона й дії Чонгука
Стан Техьона й провина Чонгука
Ейфорія Техьона й дотики Чонгука
Хвилювання Техьона й методи переконання Чонгука
Знайомство Техьона й ревнощі Чонгука
Серйозна розмова Техьона й турбота Чонгука
Заспокоєння Техьона й розмова Чонгука
Зізнання майстра комфортити Техьона й наслідки балаканини Чонгука

Емоції Техьона й селка Чонгука

444 51 3
By Sweet8tears

@vantae_tae
Я вже можу говорити

@jk_official
Добре, зачекай хвильку.

Техьон відверто не розуміє, навіщо це Чонгуку. Його теперішня поведінка дуже розбігається з тією, яка була лише вчора. Може, айдол тоді був стомлений, а тепер виспався уночі й подобрішав?

Поки чекає чогось від альфи, омега не знає, куди себе подіти. Не відпускають і ранкові звісточки зі знущаннями — укупі ще те завдання на стійкість. Токсичні компліменти роз'їдають не гірше за кислоту, змушуючи зануритися в обеззброєну душу, і тут вже навіть найсильніші опускають руки.

Однак, на диво, за останні півгодини повідомлень від гейтерів поменшало. Нарешті зорі стали на бік Техьона? Його почули якісь вищі сили й стерли кривдникам усі погані думки? 

А може — ні, ну цілковитий абсурд! — агенція Чонгука нарешті почала якось діяти? 

Добре, найімовірніше, що то все ж були зорі. Хіба тим поважним дядечкам є діло до моральної шкоди якомусь нещасному омежці?

Від фантазування про зменшення гейту, обридлого до нудоти, відриває пищання телефона. Пише Чонгук.

@jk_official
Я вже тут *(^o^)*

Оу. До таких селок Техьон не був готовий.

А Чонгук точно людина, а не якесь божество, що прийшло в цей світ вбивати нещасних людей своєю ідеальністю?

Очі не кліпають, роздивляючись кожну пилинку на фотографії. У роті більшає слини, і після ковтання її не меншає. З'являється легкий лоскіт у грудях, коли тамується подих. Губи раптово пересихають, тому їх страшенно хочеться облизати. Погляду не відвести, неможливо ворухнутися.

Те хочеться сховати цю селку, присвоїти й ніколи нікому не показувати. «Яка краса...» — крутиться у голові нескінченна платівка.

Світлина Чонгука зачаровує. Хоча ні. Сам Чонгук зачаровує.

Заждіть... Невже це він зробив селку спеціально для Техьона

Якщо трохи обміркувати, було б дуже дивно, якби хтось під час спілкування надсилав співрозмовнику вже виставлені колись фотографії. Але Те-Те вражений, мозок видає "помилку", тому омега таки лізе гуглити. Прямо зараз. 

Пошуковик вантажить фото. Вантажить, вантажить, вантажить, довго вантажить тонни різноманітних світлин айдола. Але ідентичної серед них нема. Ця, що в Те-Те, особлива, винятково унікальна.

До такого шоку його теж не готували.

От навіщо Чонгукові таке робити?! Точно черговий метод знущання зі своїх фанатів!

Але ж дійсно... Спокійнісінько обійтися можна було й без світлин. Перепросити за власне нехлюйство? Чи... невже... дійсно нормально спілкуватися? 

Зараз головне залишитися в здоровому глузді.

@jk_official
Тепер кудись зник ти 

Точно, потрібно ще ж відповідати! Але як тут набиратимеш повідомлення, коли пальці після таких фоток майже не слухаються? Тут же відходити як мінімум тиждень треба...

Гаразд, час зібратися, Техьон-а, візьми себе в руки.

@vantae_tae
Вибач, трохи відволікся

Те проглядає своє ще не відправлене повідомлення, тоді дивиться на розкладку клавіатури в роздумах, чи потрібно додати якийсь смайлик. Проте якщо Чонгук їх використовує, то чому б не надіслати кілька у відповідь? Тим більше, омега їх обожнює і зазвичай пхає їх по декілька штук в повідомлення. Навіщо зраджувати свої традиції?

@vantae_tae
Вибач, трохи відволікся~ ^^

@jk_official

Тобі ще пишуть гейт?

Цього варто було очікувати, Техьон точно знає. Скільки б альфа намагався не торкнути болючу тему, йому б все рівно довелося це зробити. 

@vantae_tae

майже ні, не переймайся

@jk_official
Це добре ~~~
В будь-якому разі, не засмучуйся, Техьона <3

Сердечко. М-м-м, прикольно.

Та яке «прикольно»? У нього тут ледь не серцевий напад від цієї переписки! Спочатку селка, тепер смайли, а чого чекати далі?

Але настрій поліпшується. І негатив починає танути під впливом тепла від Чонгука.

Звісно, це приємно, коли про тебе піклуються. Нехай навіть айдол так і робить спроби вичерпати свою провину, однак цей метод беззаперечно працює. Свідчення — щонайменше широка усмішка на обличчі Те.

@vantae_tae
//_//
*^.^*

дякую

Якби ж Те-Те знав, що не менш широко зараз усміхається і Чонгук, сидячи в залі на іншому кінці міста. Якби ж він бачив, як тепліє погляд і альфа не знає, куди себе подіти від химерних емоцій. Якби ж він розумів, що не один так почувається.

@jk_official

Агентство вже написало пост про негатив щодо тебе. Ти його ще не бачив?

@vantae_tae
Не бачив.

Техьон навіть пише з великої і додає в кінці крапку. А це вже критична серйозність.

Омега не бачив той допис, і дивитися твіт аж ніяк не входить до його планів. Не хочеться знайти там згадку про те, як йому самому дуже погано-жахливо-огидно.

А все ж так прекрасно починалося! Приємна бесіда, милі сердечка... Та тепер Техьон точно не забуде, що це лише бізнес. Чонгука керівництво попросило сказати, які вони хороші, захищають усіх безпорадних жертв, він і сказав. Це лише робота, з якою альфа чудово справляється.

Те-Те почувається піддослідним кроликом, що використовується як елемент якогось нікчемного експерименту. І, здається, результати досліду для бідолашного кроленяти не будуть втішними. Лишається тільки пливти за течією.

@jk_official
Але якщо хтось ще щось писатиме, одразу повідомляй мені!!! Я не хочу, щоб ти сумував ^^

І що за американські гірки? То Техьон-і засмучений, бо його рятує не Чонгук. То Техьон-і радісний, бо Чонгук хоче йому допомогти. Техьон-і заплутався, бо хай Чонгук вже діє однозначно, врешті-решт!

@vantae_tae

обов'язково буду писати ^_^

Техьон знає, що всміхається дурнувато. Ні, він це відчуває кожною клітинкою свого тіла. Здається, цю дурнувату усмішку навіть можна прочитати в його останньому повідомленні,  легко розсекретивши нинішній стан.

Те-Те все ж сподівається, що Чонгук — не спадковий маг-чаклун-екстрасенс, який уміє читати всі емоції лише за однією перепискою з якоюсь людиною. Те-Те за це молиться Святим Єдинорожкам.

@jk_official
До речі, Те, я хотів тебе дещо запитати

З таких меседжів не починається нічого хорошого. Вони — передвісники найгіршого в житті Техьона. А якщо ця репліка ще й від Чонгука, то про гарний розвиток подій не варто й заїкатися.

У когось там була дурнувата усмішка? То от вам дієвий спосіб, як її знищити: просто зачекайте, доки один конкретний айдол не напише повідомлення про те, що він хоче щось спитати. І все, результат просто на обличчі, до того ж у прямому сенсі цього слова.

Якби омега подивився у дзеркало й побачив вираз свого лиця, то подумав би, що його змусили з'їсти кілограм лимонів. Насправді ж реальність не настільки поблажлива пані, щоб його так легко катувати.

Так, треба щось написати. Чонгук же точно чекає відповіді, не дарма ж мовчить уже кілька хвилин (саме той час, що знадобився Те-Те проаналізувати себе та своє життя і ще один раз не надто цензурним слівцем згадати матінку-долю).

@vantae_tae
???

Ду-у-уже промовисто. Це найбільш промовисте повідомлення, яке Техьон тільки міг написати. І найбільш лаконічне теж.

@jk_official
Куди б ти хотів піти на побачення?

Здається, Те-Те щойно хрюкнув. Можливо, це просто його світла душа вирішила покинути своє тіло й наостанок ротиком омеги видала такий ось звук. 

Невже Техьон знову заснув удень? Чи надихався дивними випарами (не дарма ж сусіди позавчора щось таке дивне готували, що смерділо цілий день) і тепер ловить галюнчики? Або Чонгук щось наплутав і випадково надіслав не туди? А, може, вони всі разом дружненько збожеволіли?

І взагалі, останнє питання Чонгука точно справжнє? 

Омега кліпає — повідомлення не зникає. Щипає себе за ногу — на дисплеї. Кусає за руку — досі знущально висить серед решти меседжів.  

Коли вже на руці починає з'являтися синій відбиток зубів, Те розуміє, що це не міраж. А через кілька секунд приходить і наступний меседж.

@jk_official

Чи ти не хочеш іти на побачення зі мною?

З цього моменту Кім Техьон вважається офіційно загубленим у своїх емоціях.

Continue Reading

You'll Also Like

7.7K 674 63
Т.И: Что делать если тебя преследует мажор? Наглый гад поставил срок. Максимум, через пять недель я приду к нему сама. Хосок исполняет одну угрозу за...
21.5K 1.7K 80
криминал,любовь,принуждение
116K 881 28
ой ой ой, порнуха с Пэйтоном
89.3K 975 44
без спойлера..