Our lost brother ft. Why Don'...

By EsmeeRoodvsblue

2.5K 182 123

Wij zijn: Amber Malik (20) en Esmee Malik (18). Wij zijn zussen en zijn er achter gekomen dat we zijn geadopt... More

Personages ♡︎
Deel 1 xx
Deel 2 xx
Deel 3 xx
Deel 4 xx
deel 5 xx
deel 6 xx
Deel 7 xx
Deel 8 xx
Deel 9 xx
Deel 10 xx
Deel 11 xx
Deel 12 xx
Deel 13 xx
Deel 14 xx
Deel 15 xx
Deel 16 xx
Deel 17 xx
Deel 18 xx
Deel 19 xx
Deel 20 xx
Deel 21 xx
Deel 22 xx
Deel 23 xx
Deel 24 xx
Deel 25 xx
Deel 26 xx
Deel 27 xx
Deel 28 xx
Deel 29 xx
Deel 31 xx
Deel 32 xx
Deel 33 xx
Deel 34 xx
Deel 35 xx
Deel 36 xx
Deel 37 xx

Deel 30 xx

67 3 6
By EsmeeRoodvsblue

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

Amber en ik gaan na de insta foto's geplaatst te hebben gelijk inpakken. We doen eerst samen mijn kamer aangezien ik altijd vergeet. We gaan nog niet bij de boys wonen maar eerst gewoon daar even blijven of te kijken of we het leuk vinden enzo. "Hoelang blijven we in LA?" Vraag ik aan Amber die kijkt wat ik aan het doen ben. "Geen flauw idee eigenlijk" Zegt ze. "Vraag ff dan weet ik hoeveel kleding ik mee moet nemen" Zeg ik. "Is goed" Zegt Amber terwijl ze haar telefoon tevoorschijn tovert.

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

Telefoon gesprek

Me: Hey! hoelang blijven we in LA?

My boy😊❤️: Hoelang willen jullie?

Me: Totdat onze ouders terug zijn?

My boy😊❤️: Hoelang is dat?

Me: Dat is ongeveer 1 maand

My boy😊❤️: Oke top! :)

Me: Thanks babe doeii! x

My boy😊❤️: Doei schat!! x

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

"We blijven er ongeveer 1 maand" Zegt Amber die haar telefoon op mijn bed flikkert. "Oke is goed" Zeg ik. Ik gooi wat shit in mijn koffer en dan gaan we naar Amber haar kamer. Amber pakt al snel in dus dat duurde niet lang. "Ik ga de boys halen" Zeg ik en ren naar beneden. "Guys komen jullie inpakken?" Vraag ik terwijl ik de woonkamer in kom stormen. "Zullen we eerst anders nog even eten?" Vraagt Jonah. "Oja is misschien wel handig" Zeg ik. "Amber kom ff eten!" Roep ik naar boven. Ze komt de woonkamer in en we bestellen pizza. Na 30 min is de pizza er en eten we het op. "Zullen we nu wel inpakken?" Vraag ik. "Jep!" Zeggen ze en lopen mee naar boven. Ik ga op bed zitten en kijk toe hoe Jonah inpakt. Als iedereen klaar is met inpakken gaan we naar beneden. "Heeft iedereen alles?" Vraagt Corbyn. "Jep!" Zeggen we allemaal. "Let's go dan maar!" Zegt Corbyn.

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

Het is echt heel gezellig in de auto. We zingen allemaal liedjes mee en gaan helemaal stuk van het lachen. We zijn opgesplitst want de koffers moesten passen en wij zelf ofc ook. Ik zit in de auto bij Corbyn, Zach en Jack. Corbyn zit achter het stuur, ik zit naast Corbyn en Jack en Zach zitten achterin. Ik plaats snel nog even wat op mijn snap story.


𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

We zijn onderweg naar Schiphol. Ver rijden is het niet omdat we uit Amsterdam komen ofc. Ik zit in de auto met Jonah en Daniel. Jonah zit achter het stuur en ik daarnaast. Daniel zit in het midden achterin zodat hij wel nog een beetje kan meepraten enzo. Nouja praten? We gillen meer een beetje het muziek mee.

Look at me now, I'm falling
I can't even talk, still stuttering
This ground of mine keeps shaking
Oh oh oh, now!
All I wanna be, yeah all I ever wanna be, yeah, yeah
Is somebody to you
All I wanna be, yeah all I ever wanna be, yeah, yeah
Is somebody to you
Everybody's trying to be a billionaire
But every time I look at you I just don't care
'Cause all I wanna be, yeah all I ever wanna be, yeah, yeah
Is somebody to you

We rijden achter de auto van Corbyn dus we komen sws wel op de zelfde tijd aan op Schiphol. Ik dat er wel rond deze tijd er een vlucht is anders gaat het kut worden. Het is nu 23:56 dus als we over ongeveer 1 uur gaan vliegen komen we in de ochtend aan. We zijn aangekomen bij Schiphol en parkeren de auto. We stappen uit en zien de rest bij de auto van Corbyn staan. "Iemand maak ff foto van ons" Zeg ik tegen een groepje mensen die aankomen lopen. "Oke is goed" Zegt iemand van het groepje en pakt mijn telefoon. Hij maakt een foto en geeft mijn telefoon terug. Ze lopen verder. "Omg deze is zo leuk!" Zeg ik. Ik laat hem zien aan de rest en ze glimlachen allemaal. "Plaats hem zo maar op insta" Zegt Zach. "Sure!" Zeg ik met een grote glimlach. We lopen naar binnen en kijken of er een vlucht is. Yes er is er een. We checken in en shit en zitten nu in zo'n wacht ruimte. Ik besluit om de foto te plaatsen. (Bedenk ff dat het in een vliegtuig wacht ruimte is)

geliked @imzachherron and 600,000 others
@esmee.seavey: On my way bitches😌❤️
tagged: @amber.seavey @seaveydaniel @corbynbesson @jonahmarais @imzachherron @jackaverymusic

@jackaverymusic: CAN'T WAIT💗

@jonahmarais: 🤪💗

@amber.seavey: WAAROM ZO'N GEILE FOTO?!🥵

@imzachherron: love julliee!!

@corbynbesson: 😎😎😎

@seaveydaniel: Waarom ben ik zo leuk

@user1: Gaan jullie met de boys samen wonen?

@user2: Wtf gaan ze nou leuk lopen doen

@user3: Cuteee😍

@user4: Ben blij voor jullie!!😘

𝗣𝗢𝗩 𝗝𝗢𝗡𝗔𝗛:

We zitten in het vliegtuig! Ik zit ofc naast Esmee! Het zijn plekjes van 3 naast elkaar dus naast mij zit een oude man maar oke. Esmee zit bij het raam zodat zij niet naast een vreemd iemand hoeft want wie weet is het wel een pedo. Achter ons zitten Jack en Zach met naast hun een weird mens. Ze zijn zo fking druk en we zitten nog geen eens in de lucht. Voor ons zitten Amber en Corbyn met Daniel naast hun. Esmee heeft haar oortjes in en luistert muziek. We gaan opstijgen dus zeg ik het even tegen Esmee niet dat ze ineens schrikt ofzo.
"Es we gaan opstijgen" Zeg ik terwijl ik een oortje uit haar oor trek. "Oke thanks babe! Als ik slaap val kan je me dan laten slapen want ik ben moe" Zegt ze lachend. "Tuurlijk schat" Zeg ik en doet haar oortje weer in. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en ik doe ook mijn oortjes in. Ik kijk even naar Esmee en zo te zien slaapt ze al. Ik leg mijn hoofd tegen haar aan en val zelf ook in slaap.

*Skip naar dat ze zijn geland*

Ik word wakker van een flits. "Ahw zo cute dit" Hoor ik Zach en Amber zeggen. "Moesten jullie mij nou wakker maken?" Vraag ik geïrriteerd. "Ja want we zijn geland" Zegt Daniel die er nu ook staat. "O oke" Zeg ik. "Maak jij Esmee wakker?" Vraagt Zach. "Jep" Antwoord ik gapend. "Oke wij gaan Corbyn en Jack wakker maken" Zeggen ze en ze lopen weg. "Esmee wakker worden" Zeg ik en geef haar zachte kusjes. Ze opent haar ogen en kijkt me aan. "Wat is er?" Zegt Esmee die even in haar ogen wrijft. "We zijn er" Zeg ik. "O oke" Zegt Esmee die me snel een kus op mijn lippen geeft. Ze haalt haar hoofd van mijn schouder en gaat overeind zitten. Ik pak mijn tas en sta op. Esmee doet het zelfde. De rest loopt nu ook naar de uitgang enzo lopen we uit het vliegtuig. Esmee loopt naast Amber en Daniel. Ik loop naast Corbyn. Jack en Zach lopen helemaal achter samen. We lopen naar de koffer afhaal ding. "Ik stuur de foto wel door" Zegt Corbyn. Voordat ik het weet trilt mijn telefoon al. Ik kijk op whats app en zie de foto. (Bedenk dat het in een vliegtuig is)

"Die is echt cute!" Zeg ik enthousiast. "I know" Zegt Corbyn lachend. We komen aan bij de koffer ophaal ding en vinden al snel onze koffers. "Zullen we ff paar milkshakes halen?" Vraag ik. "Sure!" Zeggen de rest. We lopen naar een milkshakes winkel en halen de milkshakes die wel willen. "Kom Esmee ff foto maken met onze milkshakes dan plaatst ik die zo!" Zeg ik. "Is goed maar die van mij is nog niet klaar" Zegt ze. "Oke dan wacht ik wel" Zeg ik. Esmee haar milkshakes is klaar en pakt hem aan. De rest hun milkshakes zijn er ook dus lopen we met zn alle naar een tafel. "Zach maak ff een foto" Zeg ik tegen Zach die naast mij zit. "Oke is goed" Zegt Zach en ik geef mijn telefoon aan hem. Hij maakt een foto en geeft mijn telefoon weer terug. Hij is echt cute! "Mag ik hem plaatsen?" Vraag ik Esmee. "Ofc schat!" Zegt ze met een grote glimlach. Ik plaats hem heb insta met een leuke caption erbij.

geliked @amber.seavey and 2,756,000 others
@jonahmarais: U make me so god damm happy!✈️💓💦
tagged: @esmee.seavey

@esmee.seavey: I love u🌹✨

@corbynbesson: This is fire bro🔥

@imzachherron: So damm cute

@seaveydaniel: 💕💕💕

@jackaverymusic: Do not steal my bestfriend!🙃💗

@amber.seavey: Corbyn waar blijft onze foto?
@corbynbesson reactie: Wij maken ooit wel een leukere ;)

@user1: Zo goals dit😍

@user2: Gaan jullie samenwonen?

@user3: Wrm de fuck is zij mee naar LA

@user4: Ik heb nu echt zin in een milkshake

@user5: Jonah vind volgensmij de milkshake lekkerder dan dat meisje
@jonahmarais reactie: Nee dat vind ik niet!

@user6: Omg Jonah is van mij godverdomme

𝗣𝗢𝗩 𝗝𝗔𝗖𝗞:

We zijn klaar met onze milkshake en rijden naar huis. We zijn opgesplitst in taxi's. Ik zit met Amber, Corbyn en Daniel. De rest zit in de andere taxi dus dat zijn: Esmee, Jonah en Zach. We zitten een beetje te praten over de vlucht maar lang ook niet omdat we het meest hebben geslapen. "Zullen we als we er zijn met zn 4e foto's maken in LA?" Vraagt Amber. "Sure!" Zegt Corbyn. "Tuurlijk" Zeg ik.
"Is goed" Zegt Daniel.

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

We komen aan bij het huis van de boys nouja huis? Villa!! Het is zo fking groot! (Zo ziet het er in dit verhaal uit dus dit is niet hun huis ofzo btw)

We pakken de koffers uit de achterbak en lopen naar de voordeur. De andere gingen later weg want die moesten nog plassen dus die zijn er nog niet. Jack opent de voordeur en we lopen naar binnen. We zetten de koffers bij de bank die in de woonkamer staat. Ik kijk het huis met bewondering rond. "Waarom is het zo pleuris groot?" Vraag ik. "I don't know" Zegt Daniel lachend. De rest moet ook lachen waardoor ik ook in de lach schiet. "Gaan we foto's maken?" Vraagt Daniel. "Jep! ik doe wel ff wat anders aan want ik zit nu in sweats dusja" Zeg ik en pak mijn koffer. "Waar kan ik me omkleden?" Vraag ik ongemakkelijk. "Daar naast de deur zit de wc daar kan het wel i guess" Zegt Corbyn en wijst naar een deur achter mij. "Thanks" Zeg ik en loop er naar toe met mijn koffer. Ik ben klaar dus ga weer naar de boys. Ik zie een briefje op tafel liggen waarop staat dat we even weg gaan. Sinds wanneer zijn hun zo slim?

Continue Reading

You'll Also Like

7.5K 144 15
A short story, based on an existing theme: 10 year old Tommy has to fill in as a flower girl at his aunts wedding. Written with the help of AI.
22.6K 1.6K 61
Helena [licht,lichtende, de stralende] had gefaald. Of zo voelde het toch aan voor haar. Ze had haar ouders niet kunnen beschermen en nu was haar moe...
66.7K 2.7K 43
7.8K 138 40
☆V O L T O O I D☆ Dit verhaal gaat over een meisje die te maken krijgt met vreselijke dingen! zoals: een scheiding van haar ouders en een ruzie tusse...