YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

By Sldakser

2M 80.9K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. More

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Tatlı gülüş

15.2K 947 209
By Sldakser

Nilipek - Gözleri aşka gülen

"Sen söylediklerimi anladın değil mi? Bu gece  ne yaparsa yapsın ağzıyla kuş dahi utsa ona taviz vermek. Kendine yaklaştırma tamam mı?"

"Yenge  zaten aynı yataklarda yatmıyoruz ki? Sırf yara izim kayboldu diye üstüme  atılayacak hali yok."

"Of, sen çok biliyorsun abisi kılıklı."  Okan bizden tarafa gelince  söylediklerimi sakın unutma diye bir kez daha uyarı çektim. "Gidelim mi?" Iyi gidin evde ne var bilmiyorum ki sabahtır gidelim diye kızın gözünün içine  bakıyor.

"Yengecim yine görüşürüz abime dikkat et olur mu?" O iş bende diyerek çok sevdiğim görümceme sarıldım. Okan iyi geceler dediğinde yüzümü buruşturarak iyi geceler dilemiştim.

Onların ardından  ablam yanıma gelerek bizde gidelim  demişti. Neden gitmeyin  desemde gözüyle  Raşit'in kucağında uyuyan Aysima'yı gösterdi.  "Aysima çok şanslı kendine gerçek bir baba buldu." Elimi ablamın karnına götürdüğümde "Mutlu musun?" Diye sordu,

"Mutluyum ablam Kartal, kalbime denk düştüğü günden itibaren ben hem mutluyum. Biliyor musun ilk defa bizi hissettim. Artık biz olduk, ikimizin sevgiyi  yaralarımıza merhem olacak."

"Sen muluysan bende mutluyum." Ablamı öptüğümde Raşit'te yanıma gelerek burnumu sıktı,  "Yine gelin."dedigimde olur, demişlerdi. Insaların sevdiklerinden başka kimi vardı ki?

"Evet, sonunda başbaşa kalabildik." Kartal arkamdan sarıldığında elini tutarak gözlerimi kapattım. Boynuma öpücük bıraksa da geri çekilmeyen Kartal odamıza gidelim mi diye sormuştu.

"Olur sevgilim sana sarılıp  uyumayı çok  özledim." Arkamı döndüğümde kocamin  yüzü asıktı. "Ne oldu?" Ellerimi yüzüme koyduğumda hiçte üzgün işareti yapamadığını fark ettim.

"Ben bir güzellik yaparız diye düşündüm." Baş  parmağını alt dudağıma götürdüğünde tatlı gülüşlüm, demişti. Dudağımı götürdüğü elini tutarak "Tabi bir güzellik yaparım kocacım, önce  odaya çıkalım ben yapacağım sana güzellik." Demiştim.

Kartal bana pek inanmış gibi görünmesede elinden çekiştirerek salonun  ışığını kapattım. Oradan da mutfağa geçerek  bir sürahi suyu kocamin eline verip bende  elime bardak almıştım. "Kartal  çok  bitkin görünüyorsun, biraz gülümser misin?' Kartal bana kötü bir gülüş gönderdiğinde vazgeçtim  gülme dedim.

Odamıza çıkıp ışığımızı yaktığımda Kartal  elindekileri bırakarak giyinme odasına  gitmişti. Bende banyoya giderek dişlerimi  fırçaladım. Odaya tekrar  geldiğimde  Kartal pencere kenarında  dışarıya  seyrediyordu. Ses yapmadan bende giyinme odasina  girdim. Tam da tahmin ettiğim gibi her şey yerli yerindeydi.  En sevdiğim renk  olan mor geceliğimi alarak giyinmiştim.

Derin bir nefes alıp odamıza girdiğimde Kartal bu defa yataktaydı be odada yalnızca  gece lambası  yanıyordu. Varlığımı fark eden Kartal doğrulunca  elini uzatmış bende uzatılan eli geri çevirmeyerek sıkıca tuttum. Elimi dudağına görünce seni özledim, demişti. Elimi bıraktığında bu defa da geceliğimin üstünden karnıma öptü.

"Yakinda koca bir aile olacağız senden iki kız bir de erkek çocuk istiyorum. " Sözleriyle gözlerim dolarken "Sen çok zayıfladın biraz kilo alman gerekiyor."demişti.

"Kartal o kazadan sonra bir daha çocuğumuz olmazsa yine beni sever misin?" Kafasını kaldıran Kartal dehşete düşmüş gibi bakışlar atmıştı.

"Sevmek mi? Sen delirmiş olmalısın bu nasıl bir soru? Ben çocukları seven bir adam hiç olmadım, ben yalnızca senden gelenleri sevebilirim. Sen yoksan ne çocuk  ne de başka bir şey gözüme durur, yalnızca  sen anlıyor musun? Yalnızca sen!"

Elimin tersiyle gözyaşlarımı silerek güldüm. "Hadi dön  arkanı." Anlamadığında yatağa çıkarak  arkasıni geçtim. "Sana bir güzellik yapacağımı söylemiştim değil mi?" Yatakta dizlerimin üstünde durunca ellerimi omzuna götürerek  masaj yapmaya başladım. Kartal sessizliğini  korurken acaba ne düşüyor diye iç geçirdim.

"Bak böyle masajı  hiçbir yerde bulmazsın."

"Masaj mi? Sen buna masaj mı diyorsun? Bildiğin beni hunharca..." Kartal diye çıkıştığımda  ellerimden öptü. Yine de vicdana gelmeyerek özlediğim  yatağıma yattım.  Kartal da yattığında arkanı dön dedi. Neden, diye sorduğumda bir kez daha döner misin, diye sormuş bende arkamı dönmüştüm.

"Sana şu şekilde sarılıp uyumayı  ne kadar özlediğimi bir bilsen salya sümük ağlarsın." Bana arkamdan sıkıca sarıldığında gözlerimi yumdum.

"Uykum var, bugün yorgunluktan öldüm."

"Bu gece rahat bir uyku çek yarın sana uyku yok."dediğinde  dudaklarım yukarıya kıvrıldı.

"Biliyorum yarın abinler gelecek Raşit  sana mangal ateşi yaktıracakmış..." Aklıma Hira geldi acaba şuan ne yapıyordu. Yarını  beklerken inşallah çatlayıp ölmem. "Yarın Hira'larda gelir mi? Okan'a  söylediğinde dilinin ucuyla evet dedi. Bana kalırsa  bir bahane uydurup gelemeyecek gibiler. Inşallah  gelirler  eğer  gelirse  ilk defa büyük bir aile olacağız. " Durup cevap bekledim. O kadar uzun konuştum ki hangisine cevap vereceğini mi şaşırmıştı.

Bir kez daha Kartal, dedikten sonra arkamı  döndüm. Kartal uyuyordu. Canım benim nasılda  masum uyuyor. Biri bunu Kartal için söylediğimi duysa kafayı yediğimi söyleyebilir, ama bilmiyorlar ki bu bende ki sevgi onun dünyanın en mükemmel adamı yapıyor.

****

Ertesi gün erkenden kalkarak hazırlıklara başladım. Kartal  eskisi gibi  adamlarına takarken beni işleri yetiştirememe telaşı sardı. Allah'tan ablam erken gelmişti de imdadıma yetişti. Öğlene doğru Bade be tatlı kızı geldiğinde  dudak büzdüm. Kızı o denli tatlıydı ki onu dileşmek istiyordum.

"Bade bu denli bir tatlı kızı nasıl doğurduğunu söyler misin?"

"Görümcem sağ olsun doğum sancılarımın erken gelmesine vesile oldu." Bu sözlerine epey gülerken  yardıma ihtiyac var mı, diye sordu.

'Aslında yok ama yine de yardımı hayır, demeyiz. Hep beraber bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. "

"O hâlde kızımı babasına  götürelim, biraz ilgilensin." Ben götürebilir miyim, diye sorduğumda ablamla bakıştılar. "Elbette belki inanmazsın ama zamanla ağırlaşiyor."demiş  bende korkarak küçüğü  kucağıma  almıştım. Kucağıma  aldığımda  alnına bir öpücük bırakıp hemen geliyoruz demiştim.

Mutfağın balkonundan bahçeye  çıktığımda emin adımlar yürüdüm ki bebeğe bir şey olmasın. Kartal'ları gördüğümde üçü birlikte konuşuyorlardı. Bu adamlar elleri cebinde uzun muhabbetler etmekten keyif mi alıyorlardı.

Bizi fark eden Kartal, bize tatlı bakışlar atmıştı.  Yanlarına gittiğimde  Aysima bacağıma sarılarak öpcem öpcem diyor başka bir şey demiyordu. Yere doğru eğildiğimde küçüğüm  korkarak Zeynep'i öptü.

"Tatlı bebek cicik bebek." Bir zamanlar tıpkı onu sevdiğimiz gibi o da Zeynep'in yüzünü okşuyordu. Sevmelere doymak bilmeyince ayağa kalktım.

"Kartal tutmak ister misin?" Kartal ilk zamanlar küçüklügünden dem vurarak yaklaşmıyordu. Kocama yaklaşınca yalnızca bebeğin alnından öperek  "Ben tutmayı başaramam bir tarafı falan acır olmaz."demişti.

"Korkma Kartal, bir zamanlar bende kucağıma almaya korkuyordum şimdi kucağımdan inmiyor." Kartal'a bir kez daha alaması için uzattığımda bebeğin koltuk altlarından tutarak havaya kaldırdı.

"Hira geliyor." Raşit'in sözleriyle başımı çevirerek gelen arabaya bakmıştım. Araba durunca  arabadan ilk Hira inmişti.  Acaba Okan gelmedi mi diye düşünürken o da inerek varlığını gösterdim.  Kocama baktığımda Zeynep'i çoktan babasına vermişti.


Hira'ya yanımıza geldiğinde  ilk Zeynep'e koştu. Okan bizimkilerle selamlaşırken Hira'ya göz işareti yaptım. Yeğenini verip yanıma geldiğinde hazırlık için mutfağa geçiyoruz demiştim.  Meraktan çatlarken eve girer girmez hemen anlat dedim.

"Yenge dün gece tam bir fiyaskoydu. Gece kavga dövüş  geçti. Ev ahalisi de beni  sabah görünce  epey afalladılar, anlayınca sıfıra sıfır elde var sıfır...."

"Lina Hanım, biz sizi beklerken siz burada entirikalar peşinde misiniz?" Ablam ve Bade'yi görünce Hira'ya baktım.

"Galiba çetemiz büyüdü."



Sevilmek, anlaşılmak en büyük mutluluktur.

Vadideki Zambak, Honore De Balzac




Instagram; Sldakser


Continue Reading

You'll Also Like

41K 970 30
Babasının yer altı dünyasının en büyük mafyasına borcu olduğu Güneş, mafyalar tarafından kaçırılıyor.(+18)
1.5M 74.4K 61
"Beni sevdiğini söyledin!" "Yalandı" dedi acımasızca Yapma diyemedim, beni bununla imtihan etme diyemedim. Ne yapmam gerekiyordu?
11.8M 11.8K 4
Beni kendine doğru çekip son kalan iç çamaşırımı da yırttığında artık saklanabilecek bir yerim kalmamıştı.. Bacaklarımı aralayıp üstüme uzandığında s...
3.2M 109K 33
Kod Adı Aşk'tı. O Vural Karalı idi. Oyunlar adının bir parçası olmuştu. Bu sefer Cüneyt karakteriyle, genç bir kızın kalbini çalacaktı. Sahtekarlıkl...