Pranksters (Sirius Black)

By Dean_Roman_Seth02

860 35 51

~Alternative universe~ Isabella DeLuca este o vrăjitoare de 11 ani din familia DeLuca, familie de Veela, o f... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Distribuţie partea 1

Capitolul 4

116 3 4
By Dean_Roman_Seth02

După o săptămână de școală, mă simt obosită , dar ador școala aceasta așa că aștept să mă obișnuiesc. Pentru că e sâmbătă, am decis să explorez școala deoarece e gigantică și niciodată nu poți știi ce ascunde. Fetele dorm așa că am decis să merg singură, mai ales că este mult prea devreme, în special pentru Alice. M-am dat silențios jos din pat și am mers către cufărul meu de unde mi-am scos niște haine cu care m-am îmbrăcat rapid și am ieșit din cameră. Pe canapeaua din camera de zi stau și râd Sirius, James și Remus, probabil la ceva prostesc spus de James.

-Bună dimineața! le urez și mă pun pe canapea între Sirius și Remus, luându-i pe amândoi în brațe

-Neața, Bella! De ce ești trează așa devreme? mă întreabă Remus

-M-am decis să explorez castelul pentru că am auzit că sunt multe locuri și pasaje interesante pe aici . mi-am pus picioarele pe măsuța din fața canapelei și am luat o carte la întâmplare. Vreți să vă alăturați ? Mi-ar prinde bine niște companie .

-Eu zic să mergem . Sirius a zâmbit . Ne-ar prinde bine să cunoaștem castelul

-Sirius are dreptate . sare și James , un zâmbet șiret apărând pe fața sa

-Să mergem atunci ! am zis și m-am ridicat , pornind către ieșirea din turnul Cercetașilor

Am pornind pe coridorul castelului urmată de Sirius , James , Remus și Peter , fiecare dintre noi analizând cu atenție împrejurările . Am ajuns lângă statuia unei vrăjitoare cocoșate și James a insistat să o inspectăm  , așa că am trecut la treabă . Am atins-o peste tot , am rugat-o să se deschidă , ceea ce a fost puțin ciudat pentru că Sirius i-a promis un sărut. Apoi a urmat James care a îmbrățișat-o , Peter s-a rugat frumos de ea , iar Remus , aparent cel mai inteligent de aici , a atins-o cu bagheta , iar cocoașa ei s-a deschis .

-Remus , ești un geniu ! Îi spun și îl iau în brațe , fața lui devenind roșie

-Sunteți gata să vedem ce se află la celălalt capăt al tunelului ? Întreabă Sirius intrând în cocoașă

James m-a ajutat să urc și Sirius m-a prins , iar când au coborât și restul , am pornit spre capătul tunelului .

-Nu e puțin cam întuneric aici ? Peter întreabă cu vocea tremurândă

Mi-am scos bagheta și am rostit '' Lumos ,, , lumină apărând la capătul baghetei mele . Am mers pe coridorul lung până am ajuns la capăt unde pe tavan se afla o trapă .

-Vreți să aflăm unde ajungem ? James zâmbește și se uită cum să o deschidă

-Normal ! Sirius râde și i se alătură

-Nu credeți că ar fi mai ușor să mă ridicați pe umerii voștri și eu să deschid să văd ce e acolo ? Întreb în timp ce îi privesc cât de idioți sunt  în timp ce chinuie să se urce pe perete

-Ar fi mai ușor ... James dă din umeri și își împreunează mâinile cu Sirius

M-am urcat pe mâinile lor și ei m-au ridicat până am ajuns la trapă . Am deschis-o încet și m-am uitat în jur : dulciuri .

-Băieți , cred că suntem la ,,Ducii Mierii" ! Am spus fericită și m-am urcat în camera plină de dulciuri

-Tocmai am găsit locul din care ne vom aproviziona pentru următorii șapte ani . Sirius și-a frecat mâinile într-un mod ,, diabolic" și a zâmbit larg . Ia-mi niște broscuțe de ciocolată, te rog !

Am luat câte puțin din toate și mi-am umplut buzunarele apoi am coborât înapoi la băieți , asigurându-mă să închid trapa . Am ieșit cu grijă din cocoașa statuii și am plecat spre turnul Cercetașilor pentru a ne mânca dulciurile  , dar Doamna Grasă avea alte planuri deoarece nu era în portretul său și nu era nici pe aproape , așa că am pornit în jos pe coridor și ne-am oprit la capăt .

-Și acum ce facem ? Întreabă James în timp ce se rezemă de perete , dar nu a mai apucat să zică ceva pentru că zidul din spatele lui a dispărut și el a căzut pe spate , auzindu-se apoi un ,,Auch" după ce a făcut contact cu podeaua .

-Wow ... James , tocmai ai descoperit o cameră secretă ! Sirius a exclamat și a intrat în cameră pe lângă corpul întins al lui James

- Mulțumesc pentru ajutor , Sirius . James și-a dat ochii peste cap . Nu , nu m-am lovit, nu vă faceți griji .

-Oh mai taci , bebelușule . La cum te văicărești ai crede că ai murit la impactul cu solul . Mi-am dat ochii peste cap și am intrat în cameră .

Camera era goală , pereții și podeaua din cărămidă gri și fără ferestre . Cred că am o idee care s-ar putea să fie genială .

-Cred că tocmai am găsit noul nostru loc special . Peter , du-te și găsește-o pe Doamna Grasă și caută pe cineva din camera mea și cere camera foto și ia și niște scotch , vom avea nevoie . James și Sirius , o să avem nevoie de niște steaguri cu casa noastră și câteva decorațiuni .Oh ! Și niște perne !  Credeți că vă descurcați ?

-Sigur ! Cei doi răspund împreună .

-Remus , tu vino cu mine la bibliotecă . Avem nevoie de o carte .

Am pornit spre bibliotecă împreună cu Remus , care a fost , ca de obicei , foarte tăcut . L-am analizat puțin în timp ce mergeam . Are fața plină de tăieturi și zgârieturi care încă se vindecă . Părul nisipiu îi stă aranjat pe frunte , iar sub ochii lui verzi stând fixați spre pământ tot timpul  , dar totuși plini de tristețe  .

-Remus , ești okay ? Îl întreb , oprindu-l din mers

-Da , sunt bine . De ce ?

-Pari tot timpul supărat și doar vreau să știu de ce .

-Ei bine ... Nu am avut niciodată prieteni până să vă am pe voi și nu vreau să vă pierd . Sunteți tot ce am pe lângă mama și tata . A lăsat capul în jos și am văzut cum lacrimi i se formează.

-Nu ne vei pierde , Remus . Niciodată . Suntem familia ta acum și vom fi mereu aici , fie că vrei sau nu . Nu poți scăpa de familie . Te iubim pentru că ești fratele nostru , și suntem aici unul pentru celălalt așa că dacă vreodată vrei să vorbești despre problemele tale , vino la noi . L-am îmbrățișat strâns și i-am șters lacrimile .

- Mulțumesc ! Mi-a zâmbit larg

Am pornit din nou spre bibliotecă , Remus deschizând ușa și dându-mi voie să intru prima . Am căutat cele două cărți pe care le voiam , le-am dus la bibliotecarā pentru a le împrumuta , și am pornit înapoi spre camera abia descoperită .

-V-a luat ceva timp să vă întoarceți . James și-a dat ochii peste cap și și-a pus mâinile în sân

-Nu e așa ușor să găsești niște cărți  , Potter . Sunt peste 1000 în biblioteca școlii . I-am dat una peste ceafă și m-am dus mai departe, dându-i cărțile lui Sirius în brațe .

Mi-am scos bagheta și am aranjat pernele apoi m-am pregătit să le transform în fotolii și o canapea vișinii și foarte pufoase , pentru a avea pe ce să stăm când venim aici .

-Wow ! Unde ai învățat asta ? Remus vine uimit lângă mine , uitându-se la produsul vrăjii mele

-Tata m-a învățat până să înceapă școala . M-a învățat multe vrăji pentru că , și citez : ,, Trebuie să dovedim că tu , Isabella DeLuca ești o vrăjitoare capabilă și că porți numele de familie cu mândrie " . În realitate , vrea doar să dovedesc că sunt mai bună decât orice Viperin . Am spus și m-am dus lângă canapea . Puțin ajutor să o mut ?

Am aranjat camera , punând canapeaua și fotoliile pe un perete , James și Sirius au adus și o măsuță de cafea între timp , chiar dacă nu am idee de unde au luat-o , dar de la ei mă aștept la orice , sunt Frații Petardă până la urmă . Am pus steagurile casei noastre pe perete și am făcut și câteva poze pe care le-am lipit , iar apoi , pe un carton alb am scris cu un marker : ,, Ștrengarii" și l-am pus în mijloc . Peter a adus și niște lumânări pe care le-am aprins pentru mai multă lumină deoarece încăperea nu are ferestre şi lumina nu poate pătrunde aici . După ce am terminat de aranjat , am luat o pauză , timp în care am căutat vrăjile de care aveam nevoie . M-am ridicat şi cu atenţie am rostit vrăjile despre care tata mi-a povestit şi pe care am încercat să o mai fac înainte , dar nu a mers . Acum a funcţionat .

-Ce ai făcut ? m-a întrebat James în timp ce se juca cu aparatul de fotografiat 

-Am pus o vrajă de protecţie . Acum , pentru a intra aici ai nevoie de parolă .

-Şi care e parola  ? Sirius se aruncă pe canapea şi se aşază confortabil 

- ,,Năzbâtie încheiată " . M-am gândit că vom face multe năzbâtii după care ne vom ascunde aici.

-Năzbâtie încheiată , huh ? Sună perfect ! zâmbetul lui Remus ne-a molipsit şi pe noi , grupul nostru având şi propria sa cameră acum 

-Deci ... are cineva o idee pentru o nouă farsă ? le-am zâmbit şi m-am aşezat pe un fotoliu pregătită pentru ideile lor 

Continue Reading

You'll Also Like

132K 2.4K 48
Alexis Piastri is Oscar Piastri's older sister. After feeling unfulfilled with her life, Alexis decides to drop everything to take a gap year and joi...
797K 29.5K 97
𝐀 𝐒𝐌𝐀𝐋𝐋 𝐅𝐀𝐂𝐓: you are going to die. does this worry you? ❪ tua s1 ⎯⎯⎯ 4 ❫ © 𝙵𝙸𝚅𝙴𝙷𝚇𝚁𝙶𝚁𝙴𝙴𝚅𝙴𝚂...
1.5M 26.7K 58
What if Aaron Warner's sunshine daughter fell for Kenji Kishimoto's grumpy son? - This fanfic takes place almost 20 years after Believe me. Aaron and...
192K 8.7K 107
In the vast and perilous world of One Piece, where the seas are teeming with pirates, marines, and untold mysteries, a young man is given a second ch...