Fight With Me

By deathcrone

6.1K 317 21

Defeated Me 2.része . Harryék életüket kockáztatva horcruxokat keresnek . Voldemort Harryt akarja . Halálfaló... More

Prologue
One 💀
Two 💀
Nos...
Three 💀
Four 💀
Five 💀
Seven ☠️
Eight 💀
Nine 💀
Ten 💀
Eleven ☠
Twelve ☠

Six 💀

368 23 0
By deathcrone

Mind a hárman bent ültek a sátorba . Jesse zárkózottabb lett , amióta látta azt a rémképet . Nem tudja miért zavarta hiszen nem is akart semmit Hermionétól . Egy ideig biztos nem akart a nyakára barátnőt . Most fontosabb az hogy mi van a családjával . Hiszen látta Angiet ahogy elhurcolták . Akkor megtalàlták a Szikla Rejteket is . Akkor Draco és anya .... Jesse hirtelen felült magára vonva a figyelmet . Harryre nézett és nemet intett a fejével . A griffendéles a cikeszt forgatta a kezébe majd egy szöveg jelent meg . Ott nyílok ahol zárul . Felpattant és odarohant a lányhoz .
- Hermione . Az első meccsemen nem kézzel kaptam el a cikeszt hanem majdnem lenyeltem .- mondta izgatottan . Hermione a könyvet kutatta . Talált is valamit az elején .

- Ezt belerajzolták .- mutatott a mintára . Harry felismerte .
- Ilyen lógott Luna apjának nyakában .- mondta Harry . Jesse némán figyelte az összhangot és felállt . Harry és Hermione ránézett .
- Menjünk Xenophillius Lovegoodhoz .- mondta tárgyilagosan és előre tartotta a kezét .
- Igen szerintem is .- mondta hirtelen Hermione . Jesse ránézett és elpirult . Harry csak figyelte ezt a kis közjátékot . Majd megfogta ő is a szőke kezét és elhoppanáltak . Egy pusztán találták magukat közepén egy nagy házzal .
- Luna .- mondta kedvesen mosolyogva Jesse . Bírta a szeleburdi lányt . Sokszor megvédte a bunkó diákoktól . Jobban bírta mint Hermionét . Majd felmentek a lépcsőn .
- Ne nyúlj az irány ringlóhoz .- olvasta Jesse értetlenül és bekopogott . Kinézett egy hosszú hajú zaklatott férfi .
- Ki az ? Kik vagytok ? Ki küldött ?- mondta idegesen .
- Jó napot utam . Harry Potter vagyok .- mondta a griffendéles kikukkantva a barátai háta mögül . A férfi beengedte őket . Szokatlanul szétszórt és zaklatott volt . Gyanútlanul mentek be a Lovegood házba . Jesse körbe nézett és el kellett ismernie hogy kicsit otthonosabb mint a Szikla Rejtek .
- Luna hol van ?- kérdezte Jesse a férfire nézve aki lánya neve hallatán ijedten nézett rá . Mindig kinézett az ablakon mintha várna valakire .
- Luna ... Luna éppen az iskolába van .- mondta remegő hangon . Hermione elővette a könyvet .
- Tud valamit erről a rajzról ?- kérdezte majd megmutatta a rajzot . A férfi bólintott .
- Ez a rajz a halál ereklyéit ismerteti . - vette elő a medált . - A függőleges vonal jelképezi a pálcát , a kör a követ , a háromszög a köppenyt .- magyarázta nekik . Látva Harry értetlen arcát .- Ismeritek a három testvér meséjét .- mondta a férfi .
- Igen .- válaszolta egyszerre Jesse és Hermione .
- Nem .- mondta kicsit zavartan Harry . Hermione odalapozott a könyvbe ahol a mese van majd elkezdte a történetet.

Volt egyszer három fivér, akik útra keltek, s egy este szürkületkor egy elhagyott, kanyargós ösvényre értek.

A testvérek útját végül egy folyó keresztezte, amin nem volt gázló, s túl sebes folyású volt ahhoz, hogy biztonságban átúszhassanak a túlsó partjára. A három testvér azonban járatos volt a mágiában, így hát csak intettek varázspálcájukkal, s máris híd ívelt át a veszélyes víz fölött. Már a híd közepén jártak, mikor egy csuklyás alak állta útjukat. S a Halál megszólította őket. Bosszantotta, hogy hoppon maradt, mert megszokta már, hogy az arra tévedő utazók mind a folyóba vesznek. Hanem a Halál agyafúrt volt: megdicsérte a három testvér ügyes varázslatát, és azt mondta, jutalmat érdemelnek, amiért sikerült túljárniuk az eszén.

A legidősebb testvér, aki harcias férfi volt, egy minden létezőnél erősebb varázspálcát kért: olyat, amelyik minden párbajban győzelemre segíti a tulajdonosát, olyat, amelyik méltó a varázslóhoz, aki legyőzte a halált. A Halál odalépett egy folyóparti bodzafához, pálcát készített egy lelógó ágából, és átadta azt a legidősebb testvérnek.

A középső testvér rátarti ember lévén meg akarta alázni a Halált, s azt kérte, legyen hatalma visszahívni holtukból az embereket. A Halál felemelt egy követ a folyópartról, átadta a középső testvérnek, és azt mondta, a kő visszahozza a holtakat.

Ezután a Halál a legifjabb testvértől is megkérdezte milyen jutalmat kíván. Ő volt a legszerényebb a három közül, s legbölcsebb is, mert nem bízott a Halálban. Ahhoz kért hát segítséget, hogy mikor továbbáll onnan, a Halál ne követhesse őt. És a Halál, mit volt mit tennie, átadta neki a saját láthatatlanná tévő köpenyét.

A Halál ezután félreállt, s a három testvér folytatta útját. Ámuló szavakkal emlékeztek meg kalandjukról, s versengve csodálták meg a Halál adományait.

Idő múltával azután a testvérek elváltak, s ki-ki a maga útján ment tovább.

A legidősebb fivér egyheti vándorlás után elért egy messzi faluba, s ott felkereste régi haragosát, egy másik varázslót. Párbajra hívta ki őt, s a bodzapálca birtokában könnyű diadalt aratott fölötte. Halott ellenfelét hátrahagyva a legidősebb fivér betért egy fogadóba, s ott nagy hangon eldicsekedett a legyőzhetetlen pálcával, amit magától a Haláltól csikart ki.

Aznap éjjel egy másik varázsló odalopózott a borgőzös álomba merült hencegő ágyához. A tolvaj elvette a pálcát, s hogy ne végezzen félmunkát, elmetszette a legidősebb torkát.

Így jutott az első testvér a Halál kezére.

Ez idő alatt a középső fivér megtért otthonába, ahol egyedül lakott. Ott elővette a holtakat ébresztő követ, és háromszor megforgatta a kezében. Nagy ámulatára és szíve örömére nyomban megjelent előtte a leány, aki mátkája volt, amíg el nem ragadta a korai halál.

Ám a leány bús volt, és hideg; mintha fátyol mögül tekintett volna szerető párjára. Bár visszatért, szenvedett ezen a világon, nem találta már a helyét az élők között. A középső fivérnek végül eszét vette a reménytelen vágy, s kioltatta saját életét, hogy a sírban egyesüljön mátkájával.

Így jutott a középső testvér a Halál kezére.

A Halál sok-sok éven át kutatott a legifjabb fivér után, de nem bukkant nyomára. A harmadik testvér aggastyánkort ért meg. Egy napon aztán levetette a láthatatlanná tévő köpenyt, és a fiának adta. Régi barátként üdvözölte akkor a Halált, örömmel tartott vele, s a Halál tisztelettel vezette ki őt az árnyékvilágból.

A mese után a férfi szokatlanul szétszórt lett .
- Huhh időközbe kihült a víz . Lemegyek és eresztek bele vizet .- mondta zaklatottan .
- Gyerünk húzzunk el . Nem kell a teája se hidegen se melegen .- mondta gorombán Jesse . Gyanús lett neki a férfi . Főleg hogy állandóan az ablakba volt . Mikor lementek akkor ismét a férfi kinézett az ablakon . Megfordult hirtelen az érkezésükre .
- Elfelejtette a vizet .- mondta Jesse gyanúsan méregetve a férfit .
- Ja ja . Persze .- majd neki állt teát csinálni .
- Köszönjük Mr. Lovegood de mi mennénk is .- mondta Harry majd ment az ajtóhoz de a férfi útját állta .
- NEM MEHETTEK EL .- ordította . Jesse ideges lett .
- Miért nem ?- kiáltotta a férfinak . Megfordult és Harryhez indult lassan .
- Nem mehettek el . Elrabolták Lunát . Igazából te kellesz nekik .- mondta suttogva . Harry kényelmetlenül érezte magát . Majd átkok kezdtek becsapódni a hátba .
- ITT VAN . Meg van - kiáltozott hisztérikusan . Harryék a padlóra vetődtek . Az átkok szétszedték a házat . Az asztal alá kúsztak majd megfogták egymás kezét és eltűntek .

- A sunyi mindenségit . Senkiben nem lehet megbízni ?- morgolódott Jesse .
- Lunát védte .- mondta Harry . Jesse bólintott .
- Intézem a védelmet .- mondta majd elindult . Megdermedt mikor egy csapat fejvadász vérfarkas nézett vele szembe . Hátrált pár lépést .
- Szia széplány .- mondta vigyorogva a fejvadász . Hermione és Jesse elkezdtek futni a vérfarkasok elől . Jesse robbanó àtkokat szórt a hàta mögött loholó fejvadászokra . Az egyiket sikerült eltalálnia . Hermione gyorsan szedte a lábait . Próbált a szőkéhez hasonlóan eltalálni valamelyiket . Harryt majdnem sikerült elkapnia az egyiknek . Jesset elkapta az egyik vérfarkas kötözőátka . Hermione egyenesen Harry felé futott . Körbenézett és tudta hogy el fogják kapni őket . Egy csalán ártást küldött Harry arcára aki elterült . Odafutott a fiúhoz .
- Következő Horcrux a Gringott's- ba van .- mondta az ijedt tekintetü lánynak . Jesset ledobta a nagy darab vérfarkas .
- Oldozd el .- parancsolta a vezető . Jesset elengedték és lekevert egyet a vezetőnek . Aki megdörzsölte az ütés helyét majd visszaadta a pofont .
- Miért vagy ilyen randa ?- nézett Harry felismerhetetlen arcára . Majd eltűrte a haját és a heg halványan látszódott a feldagadt bőr alatt . - Változott a terv . Ezeket máshova visszük .- mondta nézve a griffendéles arcát . Jesse felsóhajtott és kiköpte a vért a szájából .

Continue Reading

You'll Also Like

82.9K 8.4K 200
Minden LMBTQ tag különleges, de van ami mindegyikben közös. Sokan követnek el alapvető hibákat, vagy merül fel bennük kérdés. Hát gyertek, száljatok...
108K 5K 16
Adrient szeretem. Vagy nem? Eddig azt hittem. De ő mást szeret. Nem engem. Aki engem szeret? Az Macska. Hogy szeretem-e? Magam sem tudom. Egyre valós...
8.9K 558 26
Még nem döntöttem el hogy pontosan mit is fog tartalmazni ez a könyv de remélem tetszeni fog ami eddig van benne.
15.6K 905 32
FINISHED STORY! "-Akkor lődd le Jungkookot!-ejtette ki könnyedén, mire tekintetem össztalálkozott a Jiminével." #1 - jikook (2022.12.30.)