For her skater heart (One Dir...

נכתב על ידי Mikyshor

204K 7.8K 1K

Emma si Sunny sunt singurele fete dintr-o trupa de skateri din care, odata, facea parte Harry Syles. Cu mult... עוד

~ Prolog ~
Cap 1: A treia oara e cu noroc
Cap 2: Saritura ca la Jocurile Olimpice
Cap 4: Goana dupa avioane
Cap 5: Strigate de ajutor
Cap 6: Hero's Comeback
Cap 7: Meet my fists, bitch
Cap 8: Doar tu esti de vina
Cap 9: O petrecere cu "surprize"
Cap 10: Ramai cu mine
Cap 11: Holding out for a hero
Cap 12: Secrete din trecut
Cap 13: Regrete
Cap 14: Is that alright? Yeah...
Cap 15: Planul B
Cap 16: Dark night in Ravenwood l
Cap 17: Dark night in Ravenwood II
Cap 18: Dark night in Ravenwood III
Cap 19: Sweet moments, hard times
Trailer
Cap 20: Cine a murit de fapt?
Cap 21: Ass back home
Cap 22: Jur sa las in urma ceea ce iubesc
Cap 23: The way he lied me
Cap 24: I'll be gone before the morning lights
Cap 25: Compromis
Cap 26: No more fighting
Cap 27: Reasons
Cap 28: Trust me and I'll trust you
Cap 29: He's alive
Cap 30: Pentru ca te iubesc
~ Epilog ~

Cap 3: Rapunzel si BMW-ul fermecat

8K 319 22
נכתב על ידי Mikyshor

Emma's P.O.V.

In drum spre casa, l-am observat pe Jay. Dar nu era singur, ci cu Liam Payne, unul din membrii trupei One Direction. Ce e drept, pe plaja ii vazusem pe toti, mai putin pe Liam. Mi s-a parut dubios. Jay - Liam? Numai la aceasta comparatie mi s-a facut pielea de gaina. M-am apropiat de ei.

- Em, prietena mea, iubita vietii mele, Rapunzela ochilor mei blonzi!

Jay se apropie de mine si ma imbratisa strans. 

- Cand e fumat calumea, e mai rau, i-am soptit lui Liam, dupa care m-am desprins din imbratisare si am continuat pentru Jay: Oh, tu erai, Casper! Ce mai face Wendy?

- Mi-a rupt placa. 

Pentru Jay cel drogat, fiecare aveam cate o porecla. Eu eram Rapunzel. David era Wendy (ceea ce ma facea sa cred ca Jay devine mai GAY in fiecare zi). Ryan era Unchiul Fester. Ca sa nu mai zic de Sunny, careia i se zicea Mos Craciun. Pe vremea cand Harry era in gasca noastra de skateri, Jay ii spunea Hermione.

 - Putem vorbi putin? se auzi vocea lui Payne.

- Uite, ce-ar fi sa zbori tu in tarile calde si sa ma lasi putin in pace? m-am adresat eu lui "Casper".

- OK...

Jay isi facu drum pe langa mine, pe jos, lasandu-ma pe mine cu Liam. Ochii lui erau oarecum tristi. Asa ca m-am apropiat. 

- Tragi? zise el stins, aratandu-mi drogurile din palma sa.

- Astea sunt de la Jay?

- Imi e frica sa le iau, incepu el, dupa ce aproba din cap. Vreau sa imi pierd mintile, dar nu la fel ca prietenul tau. Tu pari mai normala. Vreau sa stiu daca tu o faci.

Mana ii tremura. Nu stiam ce sa-i spun. Eu nu ma drogam, dar odata am facut-o. In luna in care Harry a plecat, drogurile lui Jay pentru mine erau la ordinea zilei. Dar cand matusa mea a aflat, am ajuns la deintoxicare. Innebunisem, pentru ca voiam sa uit de Harry. Iar acum, Liam ma intreba cum este senzatia deoarece vrea sa innebuneasca si el, dar care era motivul lui. M-am dat jos de pe placa si m-am asezat pe banca, langa el.

- De ce vrei sa iti pierzi mintile?

- Suna ciudat sa-ti spun asta tocmai tie. Dar m-am saturat de Styles si de fitele lui. M-am saturat de Niall si de scuzele lui stupide. M-am saturat de Malik si de cheful lui de cearta. M-am saturat de Louis si de curvele pe care le are la brat doar pentru ca e nebun de legat. M-am saturat de trupa asta, de viata asta. 

L-am consolat un timp, crezand ca-l pot face sa isi continue viata linistit si fara prafuri, insa dupa monologul pe care il tinuse, era mai mult ca sigur ca vrea sa-l traga pe nas. Dar nu aveam sa-l mai opresc. Eu macar incercasem. 

Ca sa-i mai distrag atentia, l-am intrebat daca ma insoteste pana la posta. Matusa mea imi trimitea banii astazi. Zand am ajuns acolo, insa, pe langa plicul cu bani, am primit si un colet destul de dragut impachetat. Pe el scria mare "LA MULTI ANI, DRAGA MEA EM !"

- E ziua ta? Intreaba Liam.

- Sincer, ziua mea e la fel ca toate celelalte zile de cand parintii mei au incetat din viata. Deci nu-i mai dau importanta.

- Cati ani faci?

- Optsprezece.

Liam statu putin pe ganduri. Nu dupa mult timp, isi lua la revedere de la mine si ma lasa sa descopar singura ce era in spatele cutiei de carton cu fundita. Asa cum ma asteptam, era o pereche de bascheti VTY originali si o sapca cu simbolul Marijuana. Matusa mea stia cel mai bine ceea ce adoram. Am oftat satisfacuta, apoi m-am dus acasa. Nu peste mult timp, Sunny ma apela:

- Em?

- Nu, aici fantoma ei.

- Oh, Em, tu esti! Uite, nu vrei sa vi... la vila baietilor de la One Direction?

Gandul mi se opri exact la Harry. 

- Nu! In niciun caz!  Never!

***

Eram o dobitoaca. 

Sunny venise la mine acasa si ma implora sa merg, iar cand a vazut ca nu-i merge, m-a obligat. Ce era mai rau era ca nu am putut sa-mi iau skate-ul cu mine. Discriminare! 

Sunny imi deschise usa si ma mpinse inauntru. Inchise usa in urma noastra apoi, dintr-o data, toate luminile s-au aprins. Mi-a stat inima in loc cand i-am vazut pe Zayn, Liam, Louis, Niall si Ryan, toti cu coifuri pe cap si cu fluiere in maini. Oh, Doamne... Asta vrea cumva sa insemne ca am sa-mi petrec majoratul in compania astora? Mai bine singura, acasa cu Sun, mancand o pizza. N-ar fi trebuit sa-i spun lui Liam despre ziua mea si varsta pe care o implinesc... A fost o mare greseala ! Dar nu puteam da inapoi.

- La multi ani, zise Ryan pentru a doua oara, dupa ce strigasera odata in cor. Asta e pentru tine.

Mi-a daruit un pachet in care se afla o pereche de manusi fara degete. Sunny, la randul ei, mi-a dat o placa nou-nouta. Liam, care se arata fericit de expresia mea surprinsa, imi daduse un DVD cu cele mai tari trickuri cu placa pe care trebuie sa le experimentezi. Louis nu mi-a adus cadou, pentru ca, spunea el, a platit de unul singur tortul cu trei etaje in care aveam sa suflu in curand. Niall, in schimb, mi-a daruit o bluza de trening care nu te lasa sa transpiri.

Cand Zayn se apropie de mine, o urm de regret i se regasea pe fata. 

- De ce nu mi-ai zis ca e ziua ta? sopti el.

- Pentru ca nu va intereseaza.

- Ba da. Pe mine, cel putin, ma intereseaza. 

M-a apucat de umeri si a continuat:

- Harry a plecat imediat ce a auzit ca aici se va tine o petrecere pentru tine. Nu l-a interesat. Eu nu sunt Harry, deci ar fi OK sa-mi spui lucrurile importante.

- De cand te intereseaza viata...

Mi-a pus degetul pe buze si mi-a zambit, dupa care a zis cu voce tare, pentru urechile tuturor si nu doar ale mele:

- Imi pare rau ca nu poti vedea cadoul meu acum, Em, dar sunt sigur ca iti va placea.

Pe parcursul petrecerii am incercat sa par entuziasmata. Macar din politete, daca mai ramasese cat de putina in mine. Dar nu puteam sa ma gandesc la nepasarea lui Harry. Incercam sa-l distrug, doar ca sa ma conving pe mine ca imi e dusman. Dar dragostea e mai puternica decat sentimentele de ura. Si nu pot suporta asta!

Dupa ce am suflat in lumanari si am mai petrecut un pic, m-am pus putin jos ca sa ma relaxez. Nu dupa mult timp, Zayn se aseza langa mine.

- Cred ca prietenei tale ii place de Niall.

Am privit-o pe Sun cum se dadea pe langa tipul blond. Am ridicat din umeri, gest care l-a facut pe Zayn sa zambeasca si sa spuna:

- Esti suparata ca n-ai reusit sa vezi cadoul de la mine?

Am dat din cap dezaprobator.

- E vreo sansa sa-ti smulg vreun cuvant din gura?

- Nicio sansa, am zis cu voce tare, vrand sa-l fac sa dispara ca apoi sa raman doar eu si gandurile mele legate de Harry.

Dar Zayn nu se lasa. Dintr-o data ma lua pe sus ca pe o mireasa, in timp ce eu tipam sa-mi dea drumul. Dar muzica era prea tare, iar idiotii aia erau prea prinsi in ea ca sa ma mai auda. Ma ducea calm in bratele sale, undeva afara din vila.

Cand ma lasa pe picioarele mele, eram gata sa-l bat asa cum n-a vazut bataie de la maica-sa toata viata. Dar cand m-a intors cu fata spre curte si am vazut acolo o masina BMW x6 negru, legat cu o funda rosie, am ramas... WOW. Zayn ma imbratisa de la spate si imi sopti la ureche:

- La multi ani, frumoaso.

- Dar nu am carnet...

- Cand ai facut tu vreodata ceva legal? raspunse el, cu un ranjet pe fata.

- Corect.

M- intorscu fata spre el si a incercat sa ma sarute. Dar era prea tarziu pentru Zayn, cand toate gandurile mele si dragostea mea erau in buzunarul lui Harry. L-am oprit, iar el se arata bosumflat fata de alegerea mea.

- Te fac o tura? am spus, aratandu-i cheile pe care le recuperasem din buzunarul sau in timp ce fusesem imbratisati.

- Alea sunt... incepu el, cotroboindu-se in buzunare.

- Da, alea sunt.

- O sa-mi platesti pentru asta! 

- Ba nu!

 Zayn a inceput sa ma alerge. Eram amandoi iuti de picior, iar fiecare fenta destul de bine. Alergam in jurul masinii, iar eu am strigat:

- Poti sa ma fugaresti asa douazeci de ani, ca tot nu ma prinzi!

Atat i-a trebuit sa auda. Dupa ce s-a prefacut ca o ia in spre celalalt capat al masinii, iar eu l-am crezu, Zayn ma incolti, fix in fata capotei masinii. Pur si simplu, nu ma mai puteam opri din ras.

- Mai repeti odata ce-ai zis mai devreme?

Am dat dezaprobator din cap, dar de  data asta, aveam un zambet minunat pe buze. Brunetul ma tranti pe capota, facandu-ma din nou sa chicotesc. Am stat cateva momente ca sa ne potolim rasul, apoi ne-am privit in ochi seriosi. Mi-am cuplat mainile de obrajii sai, iar el si le-a cuplat de talia mea. 

- Mi-a fost dor de tine.

- Dar ne-am vazut de dimineata.

- Nu a fost de ajuns. 

- Atunci demonstreaza-mi ca nu ti- fost de ajuns.

L-am lipit si mai tare de mine, iar el m-a sarutat. Dar acest sarut nu a fost ca toate celelalte. A fost lung. A fost deliciors. A fost tandru, iar mai apoi pasional. A fost ca si cum mi-ar fi spus ca ma iubeste. A fost minunat.

Pana cand Louis a iesit in curtea din spate disperat, si a strigat la noi:

- Lasati mozoleala si veniti repede!

- Ce s-a intamplat? intreaba Zayn dupa ce m-a ajutat sa ma ridic de pe capota. 

- Doar taci si vino.

L-am urmat pe Zayn, pana in camera mare. Toti stateau pe canapea si pe jos, ingrijorati. Ne-am uitat la titlul stirilor:

''Harry Styles, membru al formatiei One Direction, este in stare grava la spitalul St. Patrick in urma unui accident de masina, soldat cu trei raniti.'''

Respiratia mi s-a taiat. Aproape ca am tipat atunci cand am vazut. Ca o reactie de moment, tot ce am putut sa fac a fost sa dau buzna in bucatarie, sa ma asez pe primul scaun si sa-mi bag mainile in par iar fata intre genunchi. Sunny si Zayn au venit dupa mine.

- Em, potoleste-te! zise Sunny in timp ce umplea un pahar cu apa.

Cand a vrut sa mi-l inmaneze, intr-un acces de nervi, l-am luat si l-am aruncat de perete. Zayn m-a apucat imediat de maini si m-a intors cu fata la el. Ma facu sa-l privesc in ochi. Privirea sa fata de mine era dura si hotarata.

- Nu rezolvi nimic in felul asta.

Atata mi-a trebuit. In doar cateva secunde, am iesit pe usa din spate. Zayn ma urma, total bulversat de reactiile mele.

- Ajuta-ma sa dau funda asta jos, i-am zis. Merg la spital.

המשך קריאה

You'll Also Like

16.1K 539 50
Alexandra,o fata de 17 ani,locuieste cu mama ei in Chicago. Parintii sai au divortat si fiecare a avut cate un copil. Acum,Alex si Luke se vor int...
17K 828 18
‘O inima de sarpe-n ochi de floare? A stat vreun zmeu intr-un palat mai falnic? Frumos tiran! Demon cu chip de inger! Soim fara gheare! Miel cu colti...
4.2K 498 16
"-Nu trăieşti cu adevărat până când nu iubeşti! -Iubirea e o slăbiciune! -Nu ai fost niciodată îndrăgostit! -Şi nici nu voi fi, iubirea e pentru o...