Game on✔️

De norasmeets

375K 12.3K 3.4K

Katelyn Beckham is de stoere badgirl op het Sint-Lucas college. Haar ouders werken hard en hierdoor heeft ze... Mais

1.
2.
3.
4.
5
6
7.
8.
9.
10
11.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Cover
Welke cover
28
Mededeling!
29
30
31
32
34
35
36
37
38
Youtube
39
40
41

33

4.5K 140 39
De norasmeets

'A little bit of Monica in my life, a little bit of Erica by my side.
A little bit of Rita is all I need, a little bit of Tina is all I see.
A little bit of Sandra in the sun, a little bit of Mary all night long.
A little bit of Jessica here I am, a little bit of you makes me your man!'

Jake begint raar te dansen terwijl hij zijn sombrero hoed vast pakt. Ik barst uit in een lachbui en grijp mijn maag vast. God wat is hij toch leuk!

Op dit moment zijn Jake en ik aan het lopen in the middle of fucking nowhere. Nadat gebeuren met de bruid heeft mijn moeder ons allemaal weg gestuurd van het feest. We hadden ervoor gekozen om gewoon naar een random bar te gaan maar halverwege zijn wij Kelsey en Dylan kwijt geraakt. Ondanks dat hebben Jake en ik door gefeest en lopen we nu weet ik veel waar naar toe om door te gaan. Ik heb ook eerlijk gezegd geen idee waar de sombrero op Jake zijn hoofd en de fles drank in zijn hand vandaan zijn gekomen.

'Mambo number five!' Schreeuw ik in een lage mannenstem. Jake neemt het van mij over door de trompet van het nummer na te doen. Ik begin daarna weer luidkeels mee te zingen met het nummer. Ik maak net zoals Jake een paar dans moves en sluit mijn ogen in genot. Plotseling voel ik Jake zijn hand op mijn mond, waardoor het er nogal apart uit komt. 'Oh Klate.' Mompelt hij. Ik kan zijn lichaam achter mij voelen en ik krijg het er erg heet van. 'Klate, Klate, Klate.' In een simpele beweging draait hij mij om en zet hij de sombrero op mijn hoofd.

'Ik snap niet dat zo een plerflec....' verward kijkt Jake mij aan aangezien hij moeite krijgt met woorden uitspreken. 'Plerflec.... plerflll......Pleflucarite meid als jij.....' hij stopt weer en kijkt denkend omhoog. Ondanks zijn gebrek aan normaal kunnen praten trekt er zich een warm gevoel door mij heen bij het woord perfect. Nou ja wat er van het woord over is. 'Niet. Kan. Zingen.' Geschokt sla ik Jake op zijn borst wat een lach op zijn gezicht tovert. 'Au!'

Ik kan het niet laten maar mijn mondhoeken krullen ook lichtjes omhoog. Sorry! Maar die jongen zijn glimlach is aanstekelijk.
Oh god waar zit ik met mijn gedachtes ik heb duidelijk een slok teveel op. Nou ja zeg maar gerust een fles teveel.

Opeens trekt Jake mij dichter naar hem toe doormiddel van zijn hand rond mijn middel te plaatsen. Onbewust hap ik naar adem door zijn onverwachte beweging. Ik zoek zijn blik en zie aan zijn blauwe wazige ogen dat hij ook al een fles te ver is. En hij heeft er nog een in zijn hand ook. 'Klate.' Hij haalt diep adem. 'Had ik al vleleld dat je er suuuuuper lekker uit ziet in die.... plurk.' Een schattige glimlach danst weer rond zijn lippen en hij neemt snel een slok.

Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen. 'Wel danklulel meneer O'clo....' ik bedenk mij dat ik zijn achternaam niet over mijn lippen ga krijgen met zo weinig controle over mijzelf en kies ervoor om zijn voornaam te zeggen. 'Jake.' Jake knipoogt naar mij en ik voel hoe zijn duim cirkeltjes begint te vormen op mijn heup. Ondanks dat mijn huid in de brand vliegt van deze aanraking wil ik mijzelf de baas blijven dus ik blijf Jake strak aankijken. Maar dan opeens gaat zijn hand naar mijn kont en geeft hij er een zacht kneepje in. Een heel zacht gilletje verlaat mijn mond wat Jake doet grijnzen.

'Lach maar wat je wil. Ik weet toch dlat je een spel spleelt.' Ik prik mijn vinger in zijn borst en dan pas valt het mij op wat voor een mooie kleur nagellak ik op heb. Wow! Die kleur rood is echt perfect. Vooral zo bij deze jurk dan en het steekt vooral mooi af bij Jake zijn witte Blouse en-
'Klate.'
Oh ja Jake.

'Ik heb nooit een splel gespleelt.' Ik kijk op in Jake zijn ogen en kan eruit aflezen dat hij oprecht is. Of het is de alcohol. 'Ik wou gewoon je aandacht.' Mompelt hij. Ik voel hoe mijn hart een sprongetje maakt maar tegelijkertijd probeer ik hem weer terug te stoppen op zijn plek. Dit is de alcohol. Dit MOET de alcohol zijn dat Jake dit zegt en dat ik mij zo voel.

Jake zucht diep en verbergt dan zijn hoofd in mijn nek. Ik voel de stoppeltjes van zijn baard kietelen tegen de zijkant van mijn nek en zijn sidderende adem in mijn nek. Oh wat is hij aan het doen ik krijg het hier bloedheet van. 'Je bent best wel spleslial, Kate. Vergeet dat niet door een of andere monglol als ik.'

Jake en ik worden plotseling uit ons moment gehaald door iemand die luidkeels zingend langs ons loopt. Jake gaat weer rechtop staan en haalt zijn hand van mij af wat een koud gevoel achterlaat. God ik moet echt seks hebben of mijn lichaam onder controle krijgen want dit gaat niet goed.

'Karaoke bar I love you!' Schreeuwt de man luidkeels. En dat dames en heren is wat mij in beweging zet richting de bar waar de meneer uit kwam. Ik hoor Jake luid zuchten voordat hij naast mij komt lopen. 'Geen karaoke Kate! Je bent verschl- je weet wat ik bleloel.' Ik negeer hem compleet en ren naar de deur, helaas tot mijn irritatie houdt de uitsmijter mij tegen.

'Ja mevrouw, ID alstublieft.' Ik kreun inwendig en zet mijn liefste puppy ogen ooit op. 'Meneer.' Ik probeer mij zo veel mogelijk te focussen op mijn woorden zodat ik goede zinnen maak. 'Ik. Ben. Mijn. ID. Vergeten.' Yes! Een perfecte zin. Ik glimlach zoet en knipper met mijn ogen. Precies op het moment dat ik denk dat de uitsmijter mij erin wil laten slingert Jake zijn arm rond mijn schouder. 'Enchante kerel.'

De uitsmijter zijn gezicht staart emotieloos naar Jake. 'Er is geen eigen drank toegestaan in de karaoke bar.' Zegt hij. Jake kijkt naar de fles en dan naar de man. Binnen een seconden zet Jake de fles aan zijn lippen, drinkt hij het laatste beetje op en gooit hij de fles in de dichtstbijzijnde bosjes. 'Ik zie geen dlank. Zie jij dlank?' Vragend kijkt Jake naar mij. 'Nee zij ook niet.' Antwoord hij voor mij. 'Dusse.' Jake pakt mijn hand vast en wil door lopen maar alweer houdt de uitsmijter ons tegen. Deze man wordt vervelend. Ik wil gewoon karaoke doen!

'ID?'
'Meneer ik-'
'Zonder ID kom je niet binnen.'
Ik staar de man met mijn meest overtuigende blik ooit aan maar hij blijft maar met die enge zwarte levenloze ogen terug kijken. Ondanks dat geef ik niet op. Uiteindelijk knippert de man en ik zie dat als een teken van winst. 'Ha LOSER!' De uitsmijter negeert mij volledig en blijft met dezelfde blik kijken.
'Kom Kate we gaan.' Zegt Jake terwijl hij aan mijn hand trekt. Ik steek nog mijn middel vinger op naar de man voordat ik Jake mij weg laat trekken van de bar.

'Geef jij zo makkelijk op?'
Jake zegt niets maar loopt door. We lopen rondom de bar richting de achterkant. 'Jake?'
Nog steeds niets. 'Jake!'
We komen tot een stop voor een of andere deur met een meisje vol met tattoo's ervoor. Ze stopt net een sigaret in haar mond en neemt een diepe hijs voordat ze Jake ziet.

Ze glimlacht naar hem en duwt haarzelf van de deur vandaan. Ik mag haar nu al niet.
Jake glimlacht terug en duwt mij iets naar voren. 'Quincy dit is Klate.' Quincy blaast de rook in mijn gezicht uit en knikt. Als ze verwacht dat een beetje rook van een peuk mij aan het hoesten krijgt heeft ze het mooi mis. 'Quincy.'
'Ja du uh dat zei hij net.'
Jezus Kate. Waar komt dit vandaan?

Quincy haalt vragend een wenkbrauw op voordat ze een blik wisselt met Jake. Waarom de fuck wisselt ze een blik met hem? 'In ieder geval, jullie kunnen via hier naar binnen.' Ze opent de deur achter haar en een luide valse stem komt eruit met het nummer roar van Katy Perry instrumentaal op de achtergrond. Jake knikt en trekt mij met hem mee naar binnen. 'Oké als aller eerst water.' Wij komen binnen ergens achterin een halletje. Tot Jake zijn genot staat er een kraan. Hij hangt zijn hoofd eronder en begint er luid van te drinken, helaas laat hij in deze handeling mijn hand los. Echt het is net een beest.

Ik raak ongeduldig aangezien ik gewoon wil gaan zingen en trek voorzichtig aan Jake zijn schouder. 'Kom.' Mompel ik. 'Dit is van God.' Roept hij luidkeels voordat hij verder drinkt. Ugh hier heb ik geen tijd voor. Ik laat Jake achter en loop verder. Tot mijn genot vind ik een deur die precies opent naar de zaal. Zoals verwacht is het bom vol binnen, niet dat dat mij tegenhoudt. Ik duw mijzelf tussen alle mensen door totdat ik bij de bar aankom en pak daar een blaadje om een nummer op te schrijven om te zingen. Welke zal ik kiezen? Ik zat een beetje te denken in de richting van Justin Bieber en One Direction.

'Dames en heren wat een show.' Ik richt mijn blik op het podium waar Quincy staat met de microfoon in haar handen. Haar lange zwarte haren heeft ze los langs haar hoofd hangen en het ziet er eerlijk gezegd niet uit. De piercing in haar lip maakt het ook niet beter. Ik wet dat het verschrikkelijk is om te zoenen met zo een ding. 'Dan nu heb ik een hele bijzondere voorstelling voor jullie. Hij zal de helft zingen en de andere helft gaan we over op het originele nummer. Verder mag ik nog niets van hem weg geven. Hier is Jake O'connel.

Wat?
Het intro van pony begint te spelen en het publiek begint luid te joelen. Dit meen je niet! En ja hoor daar komt Jake aanlopen met een microfoon in zijn hand. Zijn blik glijdt over het publiek totdat hij de mijne ziet. Een grijns speelt rond zijn lippen als de eerste paar zinnen zijn mond verlaten. Het verbaasd mij steeds opnieuw hoe goed hij kan zingen. Langzaamaan begint hij erbij te dansen en ik kan het niet laten maar begin te lachen.

Hij begint met een paar body rolls en gaat over op het grinden van de vloer. Al snel staat hij tegen de standaard van de microfoon aan te dansen waardoor alle meiden luid beginnen te gillen. Oh god wat is dit erg maar ook... aantrekkelijk. Na het refrein gooit hij opeens de microfoon neer wat een luid schril geluid veroorzaakt. Het lijkt Jake niets te boeien sinds hij op mij af komt lopen zonder oogcontact te verliezen. Oh my god wat gaat hij doen. Als hij bij mij aankomt begin ik wild nee te schudden maar Jake luistert niet, pakt mij op en gooit mij over zijn schouder heen. 'Jake!'

Hij slaat luid op mijn kont. Ik wil erop in gaan maar kan niet ontkennen hoe lekker dat voelde. Op het podium aangekomen zet hij mij neer op een stoel en klimt hij boven op mij. Waar komt die stoel ineens vandaan? Hij gooit de sombrero van mijn hoofd af en begint tegen mij aan te grinden. Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen en begin van de zenuwen te lachen. Hij plaats mijn handen op zijn blouse en laat mij de knoopjes los maken. Dan staat Jake weer op en doet een of andere uitermate sexy dans voor mij voordat hij mij optilt op de manier waarop ik mijn benen wel om zijn middel moet wikkelen om mijzelf steady te houden.

Dan legt hij ons opeens neer op de vloer en begint daar weer tegen mij aan te bewegen. Het publiek gaat wild en ik bedek mijn handen van schaamte. Jake grijpt mijn handen vast en pint ze vast boven mijn hoofd met een hand. 'Verberg niet je perflefliacte gezicht Klate.'
Zijn ogen staan donker en super intens. Zijn andere hand glijdt over mijn lichaam en onbewust verlaat een kreun mijn mond. Ik voel hoe mijn ogen open schieten en Jake knipoogt ondeugend naar mij.

Zodra het nummer voorbij is vliegen er allemaal bh's het podium op en begint iedereen luid te klappen en te juichen. Jake staat op en houdt zijn hand open voor mij. Ik neem hem dankbaar aan en samen maken wij een buiging. Het valt mij op dat er voornamelijk alleen nog maar vrouwen aanwezig zijn in de bar, maar wat had je ook verwacht van zo een act van Jake.

Dan opeens kruist mijn blik met die van de uitsmijter. Zijn ogen spugen vuur en ik kan hem de woorden 'jij' zien roepen. Ik trek aan Jake zijn arm en knik naar de richting waar de uitsmijter staat. 'Fuck!' Voordat ik het weet begint de uitsmijter iedereen aan de kant te duwen om bij het podium te komen. Ik wissel een blik met Jake die precies hetzelfde zegt.

Rennen!



Sorry voor het kut hoofdstuk
Het is laat
Ik ben moe
Maar wou wel update want jullie wachten al zo lang! Dus vandaar. Geniet ervan voor zover dat kan

X Noor

Continue lendo

Você também vai gostar

282K 5.9K 71
Ik ga ergens op een bankje zitten op het plein. Het is een beetje verscholen in een hoekje. Ik wil ook nog niet te veel opvallen. Ik zie een aantal m...
179K 4.8K 74
Hey ik ben Jess de meeste mensen hier in Frankrijk kennen me ook wel als the writhe ik ben een wereldberoemde kickbokser Ik heb een prima leventje e...
1.1M 27.6K 64
Wat doe je als je ouders voor een lange tijd ergens naartoe gaan en de badboy van de school je huisgenoot wordt? Jordan (17) was best boos toen ze ho...
29.5K 343 33
Milou is 15 en moet van haar ouders op internaat, echt de hel! En ze zit ook nog een keer op de kamer met de badboy van de school! Hoe zou dit aflope...