Toxic // Dante Lindhe

By dantexlindhe

347K 8.6K 3.2K

"Vi kan inte." "Men ändå gjorde du det." Historien om Alida Jolin och Dante Lindhe som började med hat, men s... More

I N T R O
E T T
T V Å
T R E
F Y R A
F E M
S E X
S J U
Å T T A
N I O
T I O
E L V A
T O L V
T R E T T O N
F J O R T O N
F E M T O N
S E X T O N
S J U T T O N
A R T O N
N I T T O N
T J U G O
T J U G O E T T
T J U G O T V Å
T J U G O T R E
T J U G O F Y R A
T J U G O F E M
T J U G O S E X
T J U G O S J U
T J U G O Å T T A
T J U G O N I O
T R E T T I O
T R E T T I O E T T
T R E T T I O T V Å
T R E T T I O T R E
T R E T T I O F Y R A
T R E T T I O F E M
T R E T T I O S E X
T R E T T I O S J U
T R E T T I O Å T T A
T R E T T I O N I O
F Y R T I O
F Y R T I O E T T
F Y R T I O T V Å
F Y R T I O T R E
F Y R T I O F Y R A
F Y R T I O F E M
F Y R T I O S E X
F Y R T I O S J U
F Y R T I O Å T T A
F Y R T I O N I O
F E M T I O
F E M T I O E T T
F E M T I O T V Å
F E M T I O F Y R A
F E M T I O F E M
F E M T I O S E X
F E M T I O S J U
F E M T I O Å T T A
F E M T I O N I O
S E X T I O
S E X T I O E T T
S E X T I O T V Å
S E X T I O T R E
S E X T I O F Y R A
S E X T I O F E M
S E X T I O S E X
S E X T I O S J U
S E X T I O Å T T A
S E X T I O N I O
S J U T T I O
S J U T T I O E T T
S J U T T I O T V Å
S J U T T I O T R E
S J U T T I O F Y R A
S J U T T I O F E M
S J U T T I O S E X
S J U T T I O S J U
S J U T T I O Å T T A
S J U T T I O N I O
Å T T I O
Å T T I O E T T
Å T T I O T V Å
Å T T I O T R E
Å T T I O F Y R A
Å T T I O F E M
Å T T I O S E X
Å T T I O S J U
Å T T I O Å T T A
Å T T I O N I O
N I T T I O
N I T T I O E T T
N I T T I O T V Å
N I T T I O T R E
E P I L O G
T A C K
Utan dig finns inget jag. - alternativt slut

F E M T I O T R E

3.8K 97 62
By dantexlindhe

Torsdag 31 Maj 2018

Med en kass i vardera hand småspringer jag in till köket där jag det snabbaste jag kan slänger upp dem på köksbänken. I bakgrunden en bit bakom mig kan jag höra hur Dante ger ifrån sig ett skratt innan han kommer in strax efter mig in till köket.

"Men det är ju så jävla tungt." Nästintill flämtar jag och lutar mig mot köksbänken med armarna i kors. Dante lägger upp kassarna likt det jag gjorde fast på köksön och går därefter fram till mig. Han slingrar sina armar om min midja och låter sin kropp stå tätt intill min.

"Jag har tänkt på en sak, du gillar ju att sjunga så varför inte ta det på allvar? Jag menar Dante du har en vacker sångröst." Han biter sig lätt i läppen och vrider lite på huvudet.

"Nja.." Börjar han men jag placerar mitt pekfinger mot hans läpp som får honom att tystna.

"Sluta, du har själv sagt att du gillar att sjunga och spela gitarr så varför inte ta dig ut ur mörkret och in i ljuset? Det ljuset där du förtjänar att vara, där du kan göra det du älskar. För visst är det så, du älskar musik?" Det sista ställer jag mer som en fråga för jag vill höra honom erkänna det.

"Ja, men." Suckar han lite velande vilket får mig att ge honom ett litet leende.

"Dante du kan inte vela sådär, antingen älskar du det eller inte." Skrattar jag lätt och låter mina händer strykas ner längs hans armar som ligger på mina höftben.

"Jag älskar musik, men det är svårt att kunna fokusera på det när det händer så mycket runt om mig." Jag nickar, jag förstår det. Det är inte så lätt att fokusera på något man tycker om när man alltid måste ha ögon i nacken. Man vågar liksom inte slappna av och då blir saker inte alltid äkta.

"Du vet." Börjar jag med läpparna nätt snuddandes vid hans.

"Det kan bli något av dig i framtiden, ifall du bara tar dig ur den här skiten." Jag kysser han lätt på läpparna och låter min tumme försiktigt strykas över hans underläpp.

"Så jag är inget nu?" Han ser besviken ut men jag vet att han inte menar allvar.

"Sluta, du vet ju exakt vad jag menar." Skrattar jag och får en kyss på pannan som svar.

"Klart jag vet, jag bara driver." Flinar han och börjar kyssa mig längs käken och ner mot halsen vilket får mig att automatiskt luta huvudet bakåt.

"Dante." Flämtar jag och drar min hand genom hans hår. Hans läppar suger till på halsen, mhm såklart.

"Du är så taskig." Viskar jag men trycker ändå hans kropp omöjligt närmre min. Mina händer gräver sig in i hans hår och jag kväver stönen så gått det går. Hans beröring ger mig alltid fjärilar i magen, men nu är det något helt annat.

Hans händer greppar tag om baksidan av mina lår och lyfter upp mig på köksbänken. Jag tittar ner på honom med ett leende och pressar mina läppar mot hans.

Dante klämmer försiktigt tag om mitt ena lår och lyfter upp det och lutar samtidigt mig bakåt så att jag tillslut slår i köksluckorna. Han för försiktigt sitt huvud mot min mungipa och kysser mig mjukt. Hans hand som ligger om mitt lår stryks försiktigt över mitt lår och stannar upp vid kanten till mina shorts.

||SNUSK SNUSK JAG SKÄMS||

"Jag vill ha dig, nu."'

Jag kan tydligt känna hur hård han blir mot mig och i samma ögonblick kan jag känna hans varma andedräkt mot mitt öra.

"Alida min lust för dig är större än någonsin. Jag vill knulla dig, så jävla hårt." Viskar han passionerat i mitt öra.

"Ta mig då." Viskar jag som svar och han lägger händerna om min rumpa innan han lyfter upp mig. Med säkra steg går han in till sovrummet där han smäller igen sovrumsdörren efter oss.

Han trycker upp mig mot väggen och låter sina händer klämma till om min rumpa. Jag vet inte vad jag ska göra med mina händer, så frustrerad som jag är men jag låter dem gräva sig in i Dantes hår och för dem sedan ner mot hans käkar och upp igen.

Jag kysser honom grovt på läpparna och trycker min kropp närmre hans. Han vänder på oss och går med mig bort mot sängen där han försiktigt lägger sig över mig. Han drar av sig tröjan innan han låter sina händer föra upp min tröja och dra av den i en smidig gest. Jag ger honom ett brett leende och låter honom kyssa mig över hela min överkropp. Hans beröring ger mig samma rysningar som alltid och jag känner hur bra jag mår av att vara med just honom.

Han kysser mig längs magen men stannar upp vid min byxkant. Han knäpper upp knappen till byxorna och låter sina händer smidigt trä av mig dem. Jag gräver ner mina händer i lakanet och skrynklar ihop det när jag känner hur hans läppar placeras precis ovanför min troskant. Jag kväver ett stön så gott det går innan jag känner hur han går ner på mig.

För varje rörelse han gör fylls min kropp med eufori, jag stänger igen ögonen och låter honom fortsätta med det han gör. Han når en känslig punkt som får mig att gräva ner naglarna i lakanet ännu en gång och böja på benen. Han tittar med ett leende upp mot mig och kysser mig försiktigt vid ljumsken innan han kysser mig upp längs magen, om brösten och upp mot halsen tills han når mina läppar. Hans hand slingrar sig under mig och knäpper försiktigt upp min bh, men släpper aldrig mina läppar under tiden. Jag tar initiativet att sära på våra läppar för att låta honom slänga min bh på golvet.

Han lägger sin hand med ett leende vid sidan av mitt högra bröst och stryker sin hand längs sidan av min överkropp. Det pirrar till i magen vilket får mig att lågt fnissa till. Dante tittar in i mina ögon och flinar smått. Med ögonkontakt börjar jag pilla med hans byxor som fortfarande inte är av, jag drar ner gylfen och börjar så småningom dra ner dem tillsammans med Dantes hjälp. Jag kysser honom på läpparna innan jag knuffar till honom så att han nu är den som ligger underst.

Till skillnad från honom är mitt förspel inte alls lika långt som hans. Jag kysser honom grovt och passionerat på läpparna, ner mot halsen där jag suger till och kysser honom därefter vidare ner mot kanten till hans kalsonger. Jag tittar upp på honom, får hans ögonkontakt och ett leende innan det är min tur att gå ner på honom.

"Alida." Jag hör på honom att han försöker kväva det men misslyckas. Jag ler automatiskt men gör inget för att sluta.

Jag placerar små kyssar upp längs hans mage, upp mot hans bröstkorg och upp mot halsen. Jag biter tag i hans underläpp innan jag låter min tunga föras in i hans mun.

"Baby." Flämtar han och lägger sin ena hand vid min midja och den andra gräver han ner i min nacke och hår. Han låter sin tunga omfamna min, men inte i några som helst mjuka rörelser. Jag känner hur hans lust bara växer och växer för varje rörelse han gör. Han vänder smidigt på oss så att jag ännu en gång ligger underst, redo för att troligtvis få en njutning jag aldrig upplevt innan.

Han biter tag i min underläpp och suger försiktigt till och jag placerar mina händer om hans rygg innan jag känner hur han försiktigt tränger sig in i mig. Jag biter mig själv i tungan för att inte släppa ut ett högt stön.

"Baby det är okej, det är bara vi här och ingen annan." Viskar han och rör sig i en långsam takt in & ut ur mig. Jag trycker hans överkropp närmre min och låter mina naglar automatiskt dras längs hans rygg. Jag känner hur han placerar kyssar på min axel och upp mot min hals. Automatiskt slänger jag upp min ena hand i hans hår och söker efter hans läppar.

"Dante." Nästintill viskar jag och han kraschar sina läppar kraftigt mot mina. Jag särar på mina ben för att låta honom jobba lättare. Detta var första gången vi hade sex sedan han försvann och det fick mig att inse hur mycket jag saknat hans beröring, hans kropp och hela han.

"Älskling," Flämtar han men kommer inte längre fören han avbryter sig själv. Jag stelnar till i rörelserna och drar ur honom från mig.

"Dante." Skriker jag frustrerat, jag ser hans chockade blick och hur hans skuldkänslor byggs upp för varje sekund som passerar när han inser vad som precis hänt. Detta kan inte vara sant.

____________
Rösta och kommentera
Gaaaaaaah hatar att skriva om sex för skäms så mycket. Tog btw ett stort steg idag o berättade för några av mina klasskompisar om denna berättelse, så har ni kommit hit hej på er döm mig inte.

Hoppas ni iallafall tyckte om det, för det var riktigt jobbigt att skriva om detta ahahahah. Har inga som helst erfarenheter och kan ingenting ahhaa aja.

Ha det bäst!!

Behövs redigeras lite.

Xoxo dantexlindhe

Continue Reading

You'll Also Like

22.6K 222 34
"Noel bara kyss mig" Fan vad håller vi på med?! Evelina och Noel finner varann snabbt men deras relation är långt ifrån en dans på rosor. Evelina lev...
1.1M 16.9K 113
"Det var ett enkelt spel tills du ändrade spelreglerna. Du fick mig att älska att hata dig tills du ändrade det med. Jag föll för dig Lucas. Du kan ä...
392K 2.9K 35
Lily Stuart, 17, bor i USA med sina föreldrar. En dag blir hon kidnappad av en av världens mest fruktade och farligast kriminella gäng. Hur ska hon...
241K 2.9K 74
17-åriga Julia har nyss flyttat från Sverige till USA. Hon, hennes mamma, pappa, hennes tvillingbror Jacob och hennes 4-åriga lillebror Charlie har f...