Motel 6 [Niall Horan] (Tradus...

By ImmoralxBiersack

347K 20.4K 2.5K

Motelul 6 - unde poti gasi gandaci la dusuri,mancare discutabila din automat,si poate,putina dragoste de-a lu... More

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)
[1]Escape
[2] Danger
[3] First Impressions
[4] 5 Star Restaurant
[5] Lakepoint View
[6] Liar, Liar
[7] Safe Haven
[8] The Whale & the Shark
[9] Tracker
[10] Conflicts
[11] Build-A-Bear
[12] New York City
[13] M&M World
[14] Reunion
[15] Suspicions
[16] Asthma Attack
[17] The Date
[18] The Truth
[19] Telling Harry
[20] Sick
[21] Fight
[22] Trouble
[23] Darcy's Arrival
[24] Relocating
[25] Late Night Bus Talks
[27] Nevada
[26] Road To Recovery
[28] Reunion
[29] Little Talks
[30] California
[31] Doctor
[32] Discovered
[33] Police Station
[34] Bathtub Adventures
[35] Trouble in Paradise
[37] Temporary Separation
[38] Together Again
[39] Date
[40] Brave
[41] Confusion
[42] Realization
[43] Missing
[44] So Close
[45] Finally
[46] Airplane Ride
[47] Happily
[48] Late Night Talks
[49] Hospital
[50] On The Road Again
[51] Finally Back
[52] Drunk
[53] Surprise
[54] Visiting Marcus
[55] The Magazine
[56] Forgiveness
[57] 4th Of July
[58] Watching
59] Telling Avery
[60] The Plan
[61] It's time
[62] Unexpected
[63]The Forest
[64] Safe and Sound
[65] Mullingar
[66] Meeting the Family
[67] House Hunters
[67] House Hunters ( Repostat )
[68] Final

[36] Mistakes

4K 235 24
By ImmoralxBiersack

Avery Holmes

Zayn isi daduse seama ca ceva era in neregula.Am putut spune asta dupa feulul in care am simtit privirea sa asupra mea, pe tot parcusul jocului si cand ma uitam la el, si-o indrepta spre altceva.Monopoly, a fost doar un pretext pentru a ma separa de el, pentru ca, cu siguranta ne auzise tipand unul la altul.

"Ne-am intors!" a tipat Harry, intrand in camera cu Aimee pe umerii sai.

"Sunt o buna inotatoare." a spus Aimee serioasa."Vreau sa-i arat lui tati cat de buna sunt."

"Uh, da, poate mai tarziu iubito." am zambit,"Dar cred ca-i timpul pentru somn, acum."Era deja 3. trebuia sa fei in pat la 2.

"Dar nu vreau!" s-a plans Aimee.

"Cateodata trebuie sa facem lucruri pe care nu le vrem." am chicotit, totusi, chiar daca nu acordam atentie la nimic din ceea ce se intamplase si eram mai mult decat suparata."Haide, sa-ti scoatem costumul de baie."

Aimee a venit spre mine, iar eu am luat-o, chiar daca mi-a udat tricoul.Un lucru pe care l-am invatat era ca multe lucruri se schimba cand devii mama-dupa ce devii patata si stropita cu orice oricand, nu-ti mai pasa ca ceva e-n neregula cu tricoul tau.

"Unde e tati?" a intrebat Aimee in timp ce mergeam spre dormitor.Mi-am muscat buza si m-am uitat spre baie,era acolo facea dus.

"Nu-ti fa griji pentru el, Aims.Vrei sa incerci sa porti chiloti in pat?" am intrebat, tinand in mana lenjeria portocalie pe care scria Duminica.Ea a aprobat si am schimbat-o.

"Mami." a spus Aimee in timp ce se facea comfortabila cu Timmy Testoasa."Ce s-a intamplat?"

"Nu s-a intamplat nimic, Aimee, de ce intrebi asta?"

"Pentru ca'" a oftat, dandu-si parul din ochi."Ceva s-a intamplat."

"Nu-ti fa griji."am zambit sarutandu-i fruntea."Doar culca-te si totul va fi in ordine cand te vei trezi." i-am promis.

"Te iubesc pana la luna." mi-a spus, sarutandu-mi nasul.

"Te iubesc pana la luna si inapoi." 

Stiam ca dupa ce intoase toata dupa-amiaza, va adormi rapid.Am decis, de cand ziua asta fusese cum fusese, ca merit si eu un somn.Tot ce voiam era ca Niall sa iasa din baie si sa stau la pieptul lui, dar stiam ca-mi fac sperante prea mari.

M-am urcat in pat, barbia deja trermurandu-mi.Voiam sa fu in stare sa-l infrunt pe Marcus, voiam sa fiu in stare sa-i spun sa inceteze si sa-mi dea spatiu,dar eram speriata.Eram prea speriata sa vorbesc pentru mine,si din cauza asta, Jake a facut tot ce a vrut cu mine in toti acesti ani.Pentru ca-mi fusese prea frica.

Ma simteam ca o lasa.Poate, daca as fi facut ceva, puteam sa schimb lucrurile intamplate pe ziua de astazi.Dar, cand Marcus ma tinea asa, avea bratele puse in parti, nu puteam sa-l imping asa usor.Tot ce se intamplase, era rau in ochii lui Niall.

Dupa ce am asteptat cam 10 minute, cand Aimee era cu siguranta adormita, am pierdut.Am plans si am plans, dorindu-mi ca Marcus sa dispara.Normal nu as fi lasat sa se intample asta,dar era ciudat pentru ca-mi reamintea asa de mult de Jake.

Lacrimile fierbinti se scurgeau pe obraji, spre barbie, care tremura furios.Cam greu plangeam-dupa toti acesti ani, trecusem prin atat de multe si plansul mi se parea o pierdere de vreme.Dar acum, nu ma puteam gandi doar, la cat de mult imi doream ca Niall sa ma tina in brate.

Am incremenit cand am auzit pe cineva ca parasise baia,asa ca mi-am inchis ochii si m-am prefacut ca dormeam, in timp ce Niall a mers spre dulap si s-a imbracat.Mi-am tinut ochii inchisi in timp ce s-a imbracat nevrand sa vad ceva.

"Te iubesc, Aimee." l-am auzit soptindu-i si am indraznit sa-mi deschid un ochi sa-l vad ca o pupa pe frunte.Aimee a oftat usor in somn.

Inainte ca Niall sa se intoarca, mi-am inchis din nou ochii.L-am simtit apropiindu-se si ma intrebam daca avea de gand sa se intinda, sperand ca o sa se intinda langa mine.Voiam bratele sale in jrul meu atat de tare.

Am auzit cum patul s-a indoit putin sub greutatea sa si aproape am zambit cand mi s-a alaturat in pat.Trupul sau era aproape de mine, inca neatingandu-se de al meu.

Deodata, cu o miscare usoara, am simtit bratele sale in jurul meu si buzele sale fine pe gatul meu.Am lasat o lacrima sa curga, si apoi l-am simtit retragandu-se.

"Ave?" a soptit.

"Imi imi pare asa r-rau." am sughitat.L-am simtit cum m-a tras spre el si mi-am scuturat capul."Nu, nu am dat-o in bara rau de tot." l-am impins.

"Avery." a spus ferm."Asculta, m-am gandit si am reactionat prea tare.Am vazut cum te tinea, erai practic impanzita.Si despre chestia cu Jake, cred ca trebuie sa fie alegerea ta."

Mi-am tinut ochii inchisi, surpinsa cum de 'm-a iertat' atat de repede.

"Te rog, deschide-ti ochii." a lasat un sarut usor pe gat."Vreau sa vad acei frumosi ochi caprui." am rosit, si mi-am deschis ochii, dandu-i un mic zambet.El a ranjit si m-a sarutat, inainte sa m traga la pieptul sau.

"Esti inca suparat?" am intrebat, incruntandu-ma putin.El si-a scuturat capul si s-a intins pe perna, inchizandu-si ochii.

"E un subiect sensibil pentru mine." a recunoscut."Ultima mea prietena, Tiffany, m-a inselat cand am fost departe de casa pentru 5 luni."

"Imi pare rau." am soptit, simtindu-ma mai mult decat comfortabila in bratele sale."Dar trebuie sa stii ca niciodata nu as face asta."

"Stiu ca nu ai face-o." a spus."Am incredere in tine, Avery." am zambit.

"Si eu am incredere in tine." am spus, ochii incepand sa-mi devina grei.

"Oh, apropo, Sam mi-a spus ca au o noua pista in caz.A spus ca sunt in California, dar sunt departe de aici.Lui Sam nu-i place ca suntem asa aproape, asa ca o sa mergem la Motel 6 in doua zile." l-am simtit cum a ranjit.

"Mi-e dor de Shirley si automatul de mancare." am chicotit."Odata ce ajngem acolo, o sa stam o mai mult.Imi promiti?"

"Iti promit." mi-a soptit.Ii puteam simti respiratia calda, asa de aproape eram.O puteam auzi si pe Aimee care sforaia usor in somn, facandu-ma sa zambesc."Nu puteam sa stau suparat pe tine."

"Nici eu.A durat,cat, cam 5 ore?" am ras."Cat de prosti suntem."

"Noi?" ma tachinat si l-am lovit usor in piept."Glumeam."

"Du-te la somn, prostutule."

Cand m-am trezit, caldura corpului lui Niall nu mai era, si eram singura.Mi-am frecat ochii si am vazut ca nici Aimee nu era in pat, iar soarele deja apusese.Chiar asa de mult dormisem?

In ciudat trupului meu care tipa sa stau in pat, mi-am aruncat piciorele jos si am mers in bucatarie, si imediat ce ajunsesem imi doream sa nu fi venit.Marcus statea rezemat de dulap, cu telefonul in mana.Odata ce m-a vazut, a ranjit.

"Nu." am ras amar, capatand un curaj, ce credeam ca nu-l posedam."Nu, ia-ti ranjetul ala jegos de pe fata." Sprancenele sale s-au ridicat imediat, si am putut spune ca era surprins.

"Si de ce as face asta?" m-a intaratat.

"Pentru ca nu cred ca stii, unde iti e locul." nu aveam nici cea mai mica idee de unde veneau cuvintele astea."Esti bodyguard-asta inseamna ca esti aici doar ca sa ne protejezi.Nu stiu sigur daca stii ce inseamna -"

"Stiu." a spus, incrucisandu-si bratele la piept, privindu-ma de parca tot ce spusesem era o gluma ieftina.

"Bun, asta inseamna ca trebuie sa-ti mainile departe de mine si sa stai departe de familia mea.Am trecut deja prin atatea, si nu vrem ca ceva sa ne incurce ploile.Apreciez intentia ta de ajutor, dar tine-ti comentariile pentru tine si din nou si mainile la fel, pana nu fac ceva ce ma va face sa regret." am bufnit.

El a ras, de parca eu eram vreun show comedie."Ca ce?"

Mi-am ingustat privirea, si l-am lovit in picior cat de tare am putut, facandu-l sa se cocoseze de durere.Fata sa, era incruntata de parca gustase ceva amar.M-am aplecat la nivelul sau si am ranjit.

"Ca asta."

Cand am aflat ca toata lumea era pe acoperis, am decis sa nu pomenesc de ce se intamplase jos.Dupa micul episod, Marcus a parasit apartamentul nervos, si am asumat ca a plecat altundeva.In loc sa spun ceva, am zambit la toata lumea, daruind imbratisari.

"Burger sau hot dog?" m-a intrebat Sam de la gratar.

"Burger, te rog." am zambit politicos.Aimee a fugit catre mine.

"Esti treaza!" a spus."Pot sa inot, mami!" am ridicat o spranceana si am vazut ca era in costumul de baie-fara aripioare si imediat m-am alarmat.

"Ce-"

"Am tinut-o tot timpul, pana cand a invatat sa se mentina singura." a spus Harry care statea deja in fata mea."Si inoata doar pe margine.Dar nu fi suparata, e foarte mandra de ea." am zambit la el si apoi m-am intors catre Aimee.

"Vrei sa vezi?" m-a intrebat Aimee.Am aprobat si am urmat-o impreuna cu Harry.Amandoi au intrat, iar eu stateam pe margine si ii priveam.Ma speria faptul ca fiica mea era in piscina fara aripioare, dar ma voi ocupa mai tarziu de asta.

"Uite!" a tipat Aimee, facand ture in jurul lui Harry.El a ras in timp ce ea inota, apoi a inceput sa o tina cand ii se parea ca obosea.Am aplaudat-o, in timp ce se catara pe scara."Am facut bine?"

"Inoti minunat, iubito." am spus, imbratisand-o, udandu-mi din nou tricoul, a doua oara pe ziua de azi.Am simti o bataie pe umar si am vazut ca era mama.

"Nu fi suparata pe Harry, i-am supravegheat." m-a asigurat.Am aprobat si m-am uitat la tata, care vorbea cu Zayn, avand un burger in mana.Puteam spune ca se bucura sa fie in prezenta lui si asta ma amuza foarte tare.

"Avery!" a strigat o alta voce si am vazut ca era Darcy, care avea doua farfurii in mana.Mi-a dat o farfurie si o Cola rece."Speram sa te trezesti in curand.Sam voia sa ne distram putin."

"Pai, asta e ceva." am ras.

"Si mai tarziu diseara, inchiriem un film." a adaugat, punandu-si niste ketchup pe cartofi.Am zambit si aprobat, uitandu-ma prin jur.Toata lumea parea sa fie aici in afara de Niall si Marcus.Intelegeam de ce Marcus nu era, dar unde era Niall?

Mi-am mancat burgerul si apoi am luat-o pe Aimee langa mine cu un hot dog si niste cartofi sa o hranesc.Chiar daca putea sa manance singura, se prefacea ca era un bebe, ceva ce se intampla des.In fiecare zi era altceva: un bebe, un caine o pisica depinde.

"Putem sa stam aici?" a intrebat Aimee.Liam, care era langa mine, a ras.

"Cred ca o sa plecam in curand, iubito.Inapoi acasa.Cum suna asta?" a intrebat.Aimee dadea sa planga.

O sa ne intoarcem aici in curand."a intervenit din nou Liam."Si o sa inotam.Suna bine, nu?"Aimee a aprobat deodata fericita, mancand cartofi.

"Am terminat."a spus Aimee, impingand farfuria.Inca era mancare in farfurie, dar oricum facuse o treaba buna.Am aprobat si am aruncat resturile, intrebandu-ma unde era Niall.

"Hei, Ave, cred ca iubitelul tau e inauntru.Du-te si ia-l." a strigat Louis.Am aprobat si m-am intors catre Aimee, dar Liam a vorbit din nou.

"Stau eu cu ea." s-a oferit.

"Doar asigura-te, ca nu intra in piscina." i-am reamintit, plecand.M-am grabit pe scari, inghetand pe hol si apoi am deschis usa la apartament.Era intuneric, si imi era putin frica ca Marcus ar putea aparea de oriunde si o sa tipe la mine, asa ca am aprins becul.

"Niall?" am strigat, dar nu am primit niciun raspuns.Mi-am dat seama ca eram singura, de cand Marcus plecase si Niall nu era aici.

Am mers in dormitor si apoi am vazut dezordine-mai devreme nu observasem ca era asa de rau.Erau lucruri de a lui Aimee, jucarii in mare parte.

Deodata am auzit o usa si am zambit simtind cum cineva vine aproape de mine.Poate Niall si cu mine ne puteam saruta umpic inainte sa ne intoarcem pe acoperis, pentru sigur nu m-as fi suparat.

Am simtit brate in jurul taliei mele, la fel cum face Niall si am chicotit, roseata aparand in obrajii mei, topindu-ma la pieptul sau, inca neintorcandu-ma, infatisand fereastra.

Buzele sale au traversat de la obraz la buze si m-a sarutat dulce, cu bratele inca pe talia mea.Eram asa fericita ca ne impacasem, pentru ca uram cand oamenii erau suparati pe mine.Cand Niall era suparat pe mine, era mai rau ca oricand.

Deodata am auzit pe cineva intrand in camera.

"Hei, Ave-ce nai...." m-am intors, uitandu-ma la persoana care ma tinea si am incremenit.Persoana care credeam ca e Niall nu era Niall, persoana pe care am lasat-o sa ma sarute era chiar Marcus.Voiam sa tip, dar nu am zis nimic, stateam acolo si m-am infuriat.

M-am uitat in usa unde era Niall-lacrimi se formasera in ochii sai, umerii ii cazusera, in semn de dezamagire.

"Tu!" am tipat la Marcus care ranjea.Am inceput sa merg catre Niall, care si-a scuturat capul si a plecat.M-am intors catre Marcus, cu privire nervoasa.

"Ai facut-o dinadins!" am tipat."Ce dracu e cu tine?"

"Nimic." a spus de parca chiar nu era nimic."Dar daca as fi tu, m-as duce dupa iubitul tau.Pare suparat." m-a intaratat.

Acum eram asa nervoasa incat nici nu aveam cuvinte.Lacrimi nervoase imi curgeau pe obraji, si l-am impins pe Marcus, facandu-l sa se izbeasca de dulap, apoi am fugit la Niall-imaginea aceea cu inima franta, imi era prezenta in minte, facandu-ma sa plang si mai tare.

Continue Reading

You'll Also Like

8.1K 1K 44
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
92.6K 7.6K 62
Atunci cand inima iti joaca feste, atunci cand te simti neputincios, aceasta este povestea Yoorei, o fata simpla dar complicata in acelasi timp Era p...
1.1M 35.8K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
30.8K 1.6K 100
𝖑𝖆 𝖋𝖊𝖑 𝖉𝖊 𝖗𝖊𝖆𝖑𝖎𝖘𝖙ă 𝖈𝖆,𝖈𝖊𝖆𝖑𝖆𝖑𝖙ă.🥰 𝖘𝖕𝖊𝖗 𝖘ă 𝖛ă 𝖕𝖑𝖆𝖈ă!!💍 𝕬𝖓𝖙𝖔𝖓𝖎𝖆 ș𝖎 𝕻𝖊𝖙𝖗𝖊 𝖆𝖚 𝖕𝖊𝖗𝖘𝖔𝖓𝖆𝖑𝖎𝖙ăț𝖎 �...