He isn't that bad •Dutch•

xAnna2301x

190K 7.6K 1.6K

Sam Carpenter, 17, komt na een school te hebben opgeblazen terecht op een internaat. Ze ontmoet meiden en nat... Еще

Proloog
O N E
T W O
T H R E E
F O U R
F I V E
S I X
S E V E N
E I G H T
N I N E
T E N
E L E V E N
T W E L V E
T H I R T E E N
F O U R T E E N
F I V E T E E N
S I X T E E N
S E V E N T E E N
E I G H T E E N
N I N E T E E N
T W E N T Y
T W E N T Y - O N E
T W E N T Y - T W O
T W E N T Y - T H R E E
T W E N T Y - F O U R
T W E N T Y - F I V E
T W E N T Y - S I X
T W E N T Y - S E V E N
T W E N T Y - E I G H T
T W E N T Y - N I N E
T H I R T Y
T H I R T Y - O N E
T H I R T Y - T W O
T H I R T Y - T R H E E
Moet ff
T H I R T Y - F O U R
T H I R T Y - F I V E
T H I R T Y - S I X
T H I R T Y - S E V E N
T H I R T Y - E I G H T
T H I R T Y - N I N E
F O R T Y
F O R T Y - O N E
F O R T Y - T W O
F O R T Y - T R H E E
F O R T Y - F O U R
F O R T Y - F I V E
F O R T Y - S I X
F O R T Y - S E V E N
F O R T Y - E I G H T
F O R T Y - N I N E
F I F T Y
F I F T Y - O N E
F I F T Y - T W O
F I F T Y - T R H E E
F I F T Y - F O U R
F I F T Y - F I V E
Cover
He isn't that good
Dankwoord ofzo
HAHAHHAHA
Okay super zielig

E P I L O O G

2.9K 105 22
xAnna2301x

P.O.V. Sam

'Sam wil je even open doen?' Hoor ik Nick als de bel gaat. Hij is aan het koken dus ik sta van de bank op en loop naar de deur. Ik doe de gouden deurklink naar beneden en open de deur. Een meisje met bruin/blond haar staat voor de deur. Ze heeft een neuspiercing en stoere kleding aan. Ze heeft donkere make-up op wat haar ogen donkerder en enger maakt. Ik lach even.. zo was ik. Nou niet precies zo.. ik bedoel. Ik wou mijn zwaktes verbergen.

'Lea Hamilton.' Steekt ze haar hand uit. Ze is heel aardig.. dat hoor je en ze glimlacht naar me. Het bereikt haar ogen niet maar het is oprecht. Ik neem de hand aan en schud hem. 'Sam McClain.' Zeg ik. 'Mam wie is daar?' Hoor ik James uit de gang schreeuwen. Lea lacht even. James komt de hoek om rennen en wanneer Lea James ziet zet ze een stoere Badgirl houding op.

James kijkt alleen haar bang aan en verrast. 'Hamilton.' Zegt hij. 'Je leert het.' Zegt ze met een hardere en koude toon dan net.  En dan opeens.. Drie auto's razen het terrein op. We kijken alle drie ernaar.

Uit de blauwe Volkswagen busje stapt een vrouw uit met zwarte haren. Ze heeft een tuinbroek aan, sneakers eronder en een T-shirt aan. Het staat haar goed. Aan de kant van de bestuurder stapt een man met donker bruin haar uit. Hij heeft een blouse aan en een zwarte simpele broek.
Dan stappen er twee jongens van 19 jaar uit en ze zijn identiek. Ze hebben zwarte haar en stoere kleding aan. Dan stappen er drie kinderen van 15 jaar uit. 1 meisje en 2 jongens. Ze hebben donkerbruin haar zoals hun vader. En als laatste stapt er een jongen van 11 uit die tot verrassing lichtbruin haar heeft.
Dean, Brayden, Beer, Wolf, Vlinder, Troy... Jason en Anna.

Uit de rode Porsche stapt een vrouw uit met een worteltjes kussen.. die gek.. aan de bestuurders kant stapt een man uit met bruin haar. Vanuit de achterbank stappen twee kinderen uit. Het meisje lijkt erg op haar moeder en de jongen erg op hun vader. Ze zijn beide 17. Finn en Bronwynn.
Silver en Andrew.

Uit de zwarte bmw stappen twee mensen uit. De vrouw heeft lichte korte krullen en de man heeft donkerblonde haren. Ze hebben geen kinderen. Iduna en Theo.

Ze kijken allemaal verrast naar Lea.. die kennen ze namelijk nog niet. 'Ik denk dat ik maar eens moet gaan.' Ze ontwijkt de blik van James.. maar ik heb het gezien.. ze heeft tranen in haar ogen. Ze pakt een helm op vanaf de grond die ik nog niet opgemerkt had en zet hem op. Ze haalt wat sleutels uit haar broekzak en loopt naar een motor. Ze zet hem aan en rijd met een te hoge snelheid weg. 'Omg!' Eva rent naar buiten en valt in de armen van Finn. Ze geeft hem een zoen. Inderdaad die twee hebben wat.

James loopt naar het groepje jongens wat is ontstaan. Die bestaat uit Finn, die naar James is toe gelopen, Dean, Brayden, Wolf, Beer en Troy. Eva omhelst de meiden. Bronwynn en Vlinder.

'Wat doen jullie hier?' Ik omhels mijn kleine Squad. 'We komen hier eten.' Theo, Andrew en Jason toveren wat schalen met folies vanachter hun ruggen vandaan. Ik grijns. 'Oké en wat gaan jullie eten vanavond?' Vraagt Silver die kwijlend naar de schalen staart. 'Waar is je man?' Grijnst Anna dan. 'Mijn man is binnen aan het koken.' Iduna beweegt haar wenkbrauwen. 'Sexy.' Fluistert ze met een knipoog. Theo geeft haar en zachte klap op haar achterhoofd. 'Maar wie was dat net?' Vraagt Jason nieuwsgierig. 'Ze heet Lea, ze kent James en dat is wat ik weet.' We horen wat gegiechel van het meiden groepje.

'En jullie zeggen het niet even tegen mij.' Hoor ik achter me. We draaien ons allemaal om en Nick staat daar met een spatel in zijn hand en mijn meiden schort om tegen de deurpost aan geleund. Ik moet even lachen om zijn vertoning. 'Ik zal trots zijn dat dát daar je man is.' Lacht Silver. 'Mam!' Zegt Bronwynn die zich duidelijk schaamt voor haar moeder die keihard aan het lachen is. Silver steekt haar tong uit als antwoord.

'Pap doe dat schort af.' Zegt Eva beschamend. 'Nee.' Grijnst hij en loopt naar ons clubje. Hij geeft me een kus en ik hoor James en Eva kreunen. 'Willen jullie ook 1?' Vraagt hij uitdagend. Ze deinzen beide automatisch terug. 'Ja je hebt gelijk Iduna.' Zeg ik. Ze kijkt me niet begrijpend aan. 'Heel sexy.' Fluister ik knipogend terug. We lopen met ze alle naar binnen en de jongens gaan meteen naar James' kamer en de meiden naar die van Eva. Ik schenk snel een borrel in voor ons en zet het op tafel neer. 'Zo is er nog wat nieuws in de wereld.' Vraag ik en ik neem een sipje van mijn borrel.

'Nothing much.' Zegt Silver. 'Gast nee dat moet je zeggen!' Hoor je Brayden van boven. 'Nee.' Zegt James sputterend tegen. 'Dan zeg ik het.' Hoor je de kleine Troy. Je hoort zijn voetstappen van de trap af en de gang in rennen. Hij komt de eetkamer in en gaat hijgend bij zijn moeder, Anna, staan. 'Wat is er?' Vraagt ze aait over zijn bol. Hij fluistert snel wat in haar oor en Anna's gezicht gaat van "Ja vast" "nee toch!" Naar "ik ga iets of iemand vermoorden".

'Anna wat is er?' Vraagt Nick bezorgd. Het enige wat we weten is dat het over James gaat. 'Het is goed dat je het zei.' Zegt Anna als Troy is uitgepraat. Ze geeft hem een kus op zijn kruin en hij rent weer naar de jongens. 'Nee!' Hoor je James en even later allerlei voetstappen. 'Wat is er aan de hand?' Hoor je Vlinder en de meiden hoor je nu ook de trap af terwijl de jongens de kamer in lopen.

Ze zien gelijk dat alleen Anna het weet. 'Mam niks zeggen.' Zegt Dean. 'Het is schamend.' Zegt Beer. James wilt hem een mep verkopen maar ik geef hem een boze blik en hij houdt zich in. Meestal moet ik dat niet doen.. maar sinds we hun naar die nieuwe school hebben gestuurd is er iets mis.. met ze beide. De meiden komen de kamer in lopen.

'Wat is er?' Vraagt Bronwynn. Dan valt de helft van de puzzel opeens bij elkaar... het is alsof.. het lijkt op mijn verhaal maar dan anders. 'Nee toch?' Zeg ik. Ze kijken allemaal naar mij. 'James wordt jij gepest?' Hij zucht. 'Nee.' Zegt hij. Hij liegt.. hij liegt vrijwel nooit tegen mij. En hoe weet je dan dat hij liegt? Nou het verklaard dan waarom de dienstmeisjes witte T-shirts met rode vlekken vindt en hij meestal met een blauwe oog thuiskomt.

'Jawel.' Ik sta op en mijn brein draait op volle toeren. Door wie!? DOOR WIE!!? 'Lea.' Zeg ik dan zacht. 'Je wordt gepest door het meisje waar je een crush op hebt.' Eva begint te lachen. 'Hij heeft geen crush op Lea.' Lacht Eva.. ze heeft net bekend dat de helft van wat ik zei waar was.. en die blik van James bevestigd de andere helft.

'Mam het is niks ergs.' Wolf begint te lachen. 'Gast je wordt door een meisje gepest.' Anna geeft hem een dodelijke blik. Hij houdt zich weer stil. Finn loopt snel naar Eva toe en houdt haar beschermd in zijn armen. Nick schudt teleurstellend zijn hoofd... maar hij begrijpt het. Je wilt het meisje waar je verliefd op bent niet pijn doen.. behalve als je blind bent door woede.

'James?' Hij kijkt ons vernederend aan. 'Maak haar boos.' Nick begrijpt me. 'En zorg dat jij daarna boos wordt.' Niemand, behalve de ouders, begrijpen het. 'Waarom?' Vraagt hij. Nick en ik kijken elkaar even aan. 'Soms als je boos op elkaar bent komt je erachter dat je elkaar harder nodig hebt dan dat je denkt.' Zegt zijn vader. James kijkt naar de andere ouders en die knikken bevestigend. 'Je ouders zijn levend bewijs.' Zegt Silver.

Dan begrijpt ze dat ze iets heels doms heeft gezegd. We kijken haar boos aan. 'Hoezo?' Vraagt Vlinder. 'Ik heb haar arm ooit een keer gebroken toen we ruzie hadden.' 'En we al een relatie hadden.' Vul ik aan. 'Zij heeft mijn neus een keer gebroken.' Dat klopt.. ik wist het toen niet eens. 'Voor onze relatie.' In onze eerste gevecht zelfs. Hun ogen worden groot. 'Wacht eens.. zeg je nu dat jullie de badboy en Badgirl waren?' Vraagt Eva. 'Zo zou ik het niet No-' Anna onderbreekt me. 'Ja.' Anna! 'En wij waren Sams groupie en de mannen waar die van Nick.' Ik kijk Iduna boos aan en ze kijkt me schuldig aan. De kinderen gaat snel zitten aan de grote lange tafel waar we makkelijk met ze alle aan passen.

'Was er dan ook zo'n bitch?' Vraagt Finn. 'Finn! Taalgebruik.' Waarschuwt Anna hem. 'Zo noemde jij Kira toen ook op die leeftijd.' Zeg ik als bevestiging op hun vraag en om Anna terug te pakken.

'En laten we eens een gokje doen.. die Kira had dus met je vader.' Lacht Wolf als grapje naar James. Nog geen twee seconden later kijken ze ons vragend aan. 'En omdat het een badboy verhaal is moet er iets zijn geweest waardoor mam anders werd.' Zegt Eva. 'Opa.' Zegt James wijzend op mijn vader die nog steeds in de gevangenis zit.. maar nu wegens moord. 'Nee dat is niet genoeg.' Zegt Eva. 'Oma.' Wijst James op mijn moeder die zelfmoord pleegde. 'Nog iets!' Zegt Silver die leuk meedoet. Ik wil haar nu erg graag een klap geven. 'Mishandeld.' Zegt James en ik knik.. maar dat wisten ze al. Ik zie de kinderen op volle toeren. 'Nog iets!' Zegt Jason.

'Opa werkte toch bij de politie?' Vraagt James. Nick knikt. 'Paps vader heeft verteld aan mam dat Oma zelfmoord heeft gepleegd.' Zegt Eva. 'Bingo!' Zegt Iduna nu.

//#\\

Iedereen is naar huis en onze kinderen slapen. Nick en ik zitten op de bank tv te kijken met een glaasje wijn. 'Het was me wel een dagje.' Zegt Nick. 'Het was me wel een verleden.' Lach ik. Hij knikt instemmend en neemt een slok van zijn witte wijn. 'Soms dacht ik dat het nooit zo werken. Dat wij nooit zouden werken.' Zegt Nick. 'Hoezo ging je er dan mee door?' Ik ga rechtop zitten. Hij bijt op zijn lip. 'Omdat ik van je hou.' Zegt hij zwoel. Ik lach even.

'En ik hou van jou.'

Продолжить чтение

Вам также понравится

Roommates with my crush Silke Staes

Любовные романы

128K 2.9K 42
Roommates with my crush Leyla, een meisje van 16 woont op een appartementje in de stad omdat ze thuis mishandeld werd. Samen met haar beste vriend Ma...
1.6M 35.5K 46
Kacy Brooks (17) gaat naar een internaat nadat haar ouders zijn gestorven wegens een auto-ongeluk. Ze krijgt te horen dat ze bij een jongen op de kam...
Illegal Love uhhhsomething

Подростковая литература

239K 1.9K 63
Zara, een vierdeklasser op het Voaslyceum merkt dat een docent interesse toont in haar. Hij is de jongste en knapste docent op school. Echter is Zara...
Vakantie naar Italië ~ Ft Bankzitters 20__Bankzitters__21

Подростковая литература

28.7K 402 29
5 meiden zijn van plan om op vakantie te gaan en er super leuke content te maken, ook 5 andere jongens zijn dat van plan. Komen ze elkaar voor of tij...