Forever Yours #B2K18WB

By -ItsMaddie02

157K 10.4K 6.5K

Μια κοπέλα ,η Μάγδα . Έχει μια σχέση . Σχέση από απόσταση λόγω σπουδών . Ένα καινούριο παιδί στο σχολείο , ο... More

/1/
/2/
/3/
Cast
/4/
/5/
/6/
/8/
/9/
/10/
/11/
/12/
/13/
/14/
/15/
/16/
/17/
/18/
/19/
/20/
/21/
/22/
/23/
/24/
/25/
/26/
/27/
/28/
/29/
/30/
/31/
/32/
/33/
/34/
/35/
/36/
/37/
/38/
/39/
Επιλογος
Ανακοίνωση

/7/

4.3K 291 112
By -ItsMaddie02


"Πάμε πάνω καλύτερα γιατί σε λίγο θα έρθουν οι γονείς μου και δεν θέλω να με δουν έτσι .", του λέω και ανεβαίνω τις σκάλες με προορισμό το δωμάτιο μου .

"Πάμε.", μου λέει ο Στέλιος και με ακολουθεί .

Μπαίνουμε στο δωμάτιο μου. Κάθομαι στο κρεβάτι και αυτός κάνει το ίδιο . Περνάνε λίγα λεπτά σιωπής μέχρι που εγώ αποφασίζω να  την σπάσω.

"Από που το έμαθες; "τον ρωτάω και ενα δάκρυ τρέχει από το μάτι μου . Στην σκέψη όλων αυτών που έκανε ο Βασίλης  απλά δεν μπορώ . Δεν αντέχω .

"Ο Αντώνης ήρθε με νεύρα στο σπίτι μου και έτσι έμαθα τι έγινε . " γυρνάει το κεφάλι του  για να με κοιτάξει και τότε βλέπει οτι δακρύζω . " Μην κλαις μάτια μου . Σε πλήγωσε το καταλαβαίνω αλλά μην χαραμίζεσαι για έναν μου δεν αξίζει ούτε ενα δευτερόλεπτο να υπάρξει στην ζωή σου . Μην κλαις . Δεν θα σε ξανά πληγώσει . Στο υπόσχομαι . Δεν θα τον αφήσω  . ",μου λέει καθώς με έχει στην αγκαλιά του . Σφίγγω τα μάτια μου και κρατάω σφιχτά τον Στέλιο .

"Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί . Γιατί το έκανε αυτο . Δεν τον αγάπησα αρκετά; Δεν είμαι τόσο καλή γι' αυτόν; Γιατί ;" , του εκφράζω όσα νιώθω και αυτός όταν τα ακούει αυτά με βγάζει από την αγκαλιά του και με κάνει να τον κοιτάξω στα μάτια . Τι ωραία μάτια που έχει .

"Το έκανε επειδή δεν κατάλαβε τι θησαυρό ειχε δίπλα του . Μην τολμήσεις και ξαναπείς τι δεν είσαι καλή γι' αυτόν . Εσύ του ήσουν υπερβολικά καλή . Αξίζεις πολλά . Πίστεψέ με . Είσαι πανέμορφη  εξωτερικά αλλα και εσωτερικά . Μπορεί να μην σε ξέρω εδώ και πολύ  καιρό αλλά έχω καταλάβει πως είσαι  και τι  αξίζεις . " μου λέει και εγώ  γατζώνομαι από τον  λαιμό του και αρχίζω να  κλαίω αθόρυβα .

"Δεν θέλω να κλαις . Όταν πονάς , πονάω και 'γω . Μην κλαίς ." λέει και σκουπίζει τα δάκρυα μου . "Κοίτα με ." , με προστάζει . Σηκώνω το βλέμμα μου και τον κοιτάω . " Θα είμαι δίπλα σου . Μαζί θα τα περάσουμε όλα . Μιλήσατε καθόλου;"

"Του έστειλα μήνυμα πως χωρίζουμε . ", του απαντάω και βολεύομαι καλύτερα στην θέση μου .

"Ετσι . Θα τον συγχωρέσεις ? ",με ρωτάει και εγώ τον κοιτάω με ύφος 'σοβαρά τώρα;'.

"Ποτέ !!! Αν ήθελε να χωρίσουμε να μου το έλεγε , όχι να με κεράτωνε . Πάντως σε ευχαριστώ . Για όλα .", του λέω .

" Δεν έχεις για τι να με ευχαριστείς . Έκανα και είπα όσα ένιωθα . Είσαι καλύτερα τώρα ;", με ρωτάει καθώς χαϊδεύει το μάγουλο μου .

" Λίγο . Νυστάζω κιόλας ελάχιστα. ", του απαντάω και κάνω γλυκιά και αθώα φατσούλα .

"Ωραία τότε να σε αφήσω να κοιμηθείς . "

"Να σε συνόδεψω ." , τον συνοδεύω μέχρι την πόρτα , τον παίρνω αγκαλιά και τον καληνυχτίζω.

"Καληνύχτα καραμελίτσα . Θα τα πούμε αύριο στο σχολείο . Μην μου στεναχωριέσαι όμως . ", μου λέει καθώς πάλι χαϊδεύει το μάγουλο μου .

"Θα τα πούμε αύριο.", του απαντάω και του χαμογελάω , όσο μπορώ .

Ανεβαίνω πάνω , βάζω πιτζάμες , ξαπλώνω και με παίρνει ο ύπνος .


[....]

        ^Επομενη μερα^

Pov Στέλιου

Όλο το βράδυ αυτήν σκεφτόμουν . Δεν είναι η πρώτη φορά . Απο εκείνο το βράδυ στο κλάμπ . Από τότε την σκέφτομαι .

Την πλήγωσε ο πούστης . Να τον είχα μπροστά μου θα τον έστελνα στον άλλο κόσμο και ακόμα παραπέρα  .

"Καλημέρα ρε .", μου λέει ο Αντώνης και με βγάζει από τις σκέψεις μου .

"Καλημέρα . " λέω άτομα .

"Τι έχεις ρε και είσαι έτσι ;" , τι του λες τώρα ;! Ξέρεις απο τότε που είδα την Μάγδα δεν έχω σταματήσει να την σκέφτομαι και τώρα που πονάει αυτή πονάω και εγώ ; Δεν θα του πω αυτό  φυσικά .

"Τίποτα.", του απαντάω με την   γνωστή σε όλους λέξη που πίσω απο αυτήν κρύβονται αμέτρητα συναισθήματα και αμέτρητες λέξεις που θες να πεις .

"Αυτήν σκέφτεσαι; ", με ρωτάει έτσι στο άκυρο  και τον κοιτάω με απορημένο ύφος . "Την Μάγδα εννοώ . Αυτήν σκέφτεσαι έτσι ;", συνεχίζει . Μα  από που το κατάλαβε; 

"Εε... ", πάω να μιλήσω αλλά δεν ξέρω τι να πω .

"Ελα μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις . Σου αρέσει έτσι δεν είναι; ", με ρωτάει .

"Ναι , μου αρέσει .", παραδέχομαι τελικά .

"Το είχα καταλάβει. ",μου λέει και ένα χαμόγελο νίκης και ικανοποίησης απλώνεται στο πρόσωπο του .

"Τόσο προφανές είναι; ", τον ρωτάω .

"Ρε την τρως με τα μάτια σου . Την κοιτάς και χάνεσαι . Απορώ πως δεν το έχει καταλάβει αφού αυτή σε αυτά είναι γάτα." , μου λέει . Η Μάγδα μας είχε μάτια μόνο για τον Βασιλάκη της οπότε δεν πιστεύω να έβλεπε τι γινόταν γύρω της .

"Δεν νομίζω να το έχει καταλάβει αφού είχε μάτια μόνο για τον πούστη .", του λέω και στην θυμίση του κάνω τα χέρια μου μπουνιές .

Θέλω να τον πλακώσω τόσο πολύ που να με παρακαλάει να τον αφήνω και εγώ να μην δείχνω έλεος .

"Είχε . Τώρα δεν έχει όμως  . Την πλήγωσε παρά πολύ . ", λέει και κάνει και αυτός τα χέρια του μπουνιές.

"Δεν νομίζω όμως να της αρέσω άρα ... " , αρχίζω να λέω αλλά δεν ολοκληρώνω.

"Κέρδισε την . Την θες ;", με ρωτάει παίρνοντας το σοβαρό του ύφος .

"Μου αρέσει που το ρωτάς κιόλας . Σαφώς και την θέλω . Θέλω να είναι μόνο δική μου . Να την έχω δίπλα μου .", του απαντάω καθώς αρχίζω να ονειροπολώ.

"Ωραία . Στάσου δίπλα της . Κέρδισε την προσοχή της . Κοίτα με όμως καλά . Έτσι και την κάνεις να κλάψει δεν θα σε λυπηθώ επειδή είσαι φίλος μου και θα σε σαπίσω .", με συμβουλεύει και στο τέλος με απειλή κανονικότατα .

"Θα προσπαθήσω να μην την πληγώσω . Μην της πεις κάτι όμως . Βούλωσε το  τώρα γιατί έρχεται . " , του λέω εφόσον βλέπω την Μάγδα να έρχεται .

Έρχεται . Δεν μιλάει . Είναι στεναχωρημένη κι ας θέλει να δείξει χαρούμενη . Χαμογελάει ψεύτικα .  Το αληθινό της χαμόγελο δεν είναι έτσι .

"Μάγδα ξέχνα τον . Μην είσαι έτσι ρε ." ,της λέει ο Αντώνης .

"Αντώνη δεν είναι εύκολο . ", απαντάει στενάχωρα . Κάθεται στο παγκάκι δίπλα μου αλλά κανένας μας δεν  μιλάει.

"Χευ Στέλιο . Χαθήκαμε βρε .", τι θέλει τώρα αυτή η βλαμμένη ;!

"Καλύτερα . Τι θες εμ πως σε είπαμε ;", την ρωτάω για το όνομα της εφόσον δεν είχα δώσει μεγάλη βάση στο να το θυμάμαι .

"Ναταλία με λένε μωρό .", μου λέει και παραξενεύομαι στο άκουσμα της τελευταίας λέξης .

"Πως με είπες ; ", την ρωτάω με μειδίαμα.

"Αντώνη έλα σήκω . Να πηγαίνουμε εμείς καλύτερα . Να τους αφήσουμε μόνους .", λέει η Μάγδα στον Αντώνη  . Οχι  μην φύγεις εσύ  .

Η άλλη η τανίτσα έρχεται και κάθεται στα πόδια μου . Τι στο διάολο κορίτσι μου ;! Ποιος σου έδωσε τέτοιο δικαίωμα ;! Από πού κι ως που να κάθεσαι εσύ στα πόδια μου !! Έλεος !! 

"Ναι καλύτερα,  να πηγαίνετε ." , τους λέει αυτή καθώς αρχίζει να τρίβει τον κώλο της πάνω μου . Ε δεν πάμε καλά μου φαίνεται .

" Περιμένετε !! ", φωνάζω  στα παιδιά και αυτά γυρνάνε προς το μέρος μου . "Εσύ κοριτσάκι μου πας καλά; Σου έδωσα εγώ κάποιο δικαίωμα να έρχεσαι να κάθεσαι στα πόδια μου ; Σου έδειξα πως είμαι τέτοιος τύπος ; Δεν πας καθόλου καλά . ", της φωνάζω και την σηκώνω απο τα πόδια μου .

"Πάμε παιδιά. ", λέω στον Αντώνη και στην Μάγδα  καθώς περνάω το χέρι μου στον ώμο της . Αυτή ξαφνιάζεται λίγο αλλά δεν λέει κάτι και ούτε κάνει κάποια κίνηση για να πάρει το χέρι μου από τον ώμο της .

" Θα μου το πληρώσετε αυτό  και ειδικά εσύ Μαγδυα .", αρχίζει να τσιρίζει . Δεν της κάτσαμε και έχει νεύρα η πουτάνα .

"Εγώ σε τι σου έφταιξα ; " , την ρωτάει η Μάγδα . 

"Φταις στο ότι γεννήθηκες . Πάντα παίρνεις τους καλύτερους . " , της απαντάει αυτή στάζοντας κακία .

Ηρέμησε Στέλιο. Είναι κορίτσι και εμείς ως σωστοί άντρες δεν βαράμε κορίτσια .

"Πας καλά κορίτσι μου;" , την ρωτάει η Μάγδα .

" Είχες τον Βασίλη , το πιο καλό παιδί στο σχολείο αλλά  αμέσως όταν είδες καινούριο άτομο να πας να του την πέσεις . Σε διπλό ταμπλό παίζεις Μάγδα ; Την μια πηδιέσαι με τον Βασίλη και την άλλη με τον Στέλιο;" , της αραδιάζει ένα σωρό σαχλές ερωτήσεις .

Ας μην σχολιάσω όμως τον χαρακτηρισμό με το οποίο στόλισε τον Βασίλη .

"Άιντε μου στο διάολο . Επειδή είσαι εσύ πουτάνα δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ .  Δεν ρίχτηκα σε κανέναν και ούτε παίζω διπλό ταμπλό . " της φωνάζει η Μάγδα και είναι έτοιμη να της ορμήσει . Εγώ την κρατάω όμως από πίσω και έτσι δεν πρόκειται να γίνει κάποιος καβγάς  .

"Λίγα τα λόγια σου για την Μάγδα !!" , της γρυλίζω.

"Ναι μωρέ σου θίξαμε την γκόμενα  κιόλας ." , λέει η Ναταλία κοροϊδευτικά.

"Πάμε Μάγδα . Μην πέσεις στο επίπεδο μίας ... " , της πιάνω το χέρι και κυριολεκτικά την τραβάω  γιατί αυτή δεν λέει να προχωρήσει . "Αστην . Πουτάνα είναι και επειδή δεν την άφησα να μου κάτσει , ξέσπασε πάνω σου . Μην την ακούς . " , της ψιθυρίζω και της δίνω ένα φιλί στο μέτωπο  της .

Βράζει , δεν μιλαει .

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Γεια σας .

Ειχαμε pov Στελιου και ειχαμε εναν καυγα αναμεσα στην Μαγδα και την Ναταλια .

Πρωτη μερα και γραφω !!!

Τσαοοο 😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

118K 5K 49
Η Αρια ειναι μια τελειόφοιτη φοιτήτρια διατροφολόγος που η μοίρα θα της παίξει ενα περιπλοκο παιχνιδι ... Τι θα γινει οταν θα ερθει αντιμετωπη με τ...
1.3M 81.9K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
7.7K 470 37
Άνταμ : Έλα εδώ μικρή μου μη φοβάσαι Τζούλι : Όχι μη με πλησιάζεις Του είπα και χτύπησα πάνω στον τοίχο . Αυτός ήρθε μπροστά μου και με το δάχτυλο...
32.6K 2.6K 11
Μπαινω μεσα στο δωματιο και τι να δω . την καλητερη μου φιλη να εχει πεσει στο κρεβατι με το αγορι μου. - τι κανετε εδω -εε Ελενα δεν ειναι αυτο που...