Forever Yours #B2K18WB

By -ItsMaddie02

157K 10.4K 6.5K

Μια κοπέλα ,η Μάγδα . Έχει μια σχέση . Σχέση από απόσταση λόγω σπουδών . Ένα καινούριο παιδί στο σχολείο , ο... More

/1/
/2/
/3/
Cast
/4/
/6/
/7/
/8/
/9/
/10/
/11/
/12/
/13/
/14/
/15/
/16/
/17/
/18/
/19/
/20/
/21/
/22/
/23/
/24/
/25/
/26/
/27/
/28/
/29/
/30/
/31/
/32/
/33/
/34/
/35/
/36/
/37/
/38/
/39/
Επιλογος
Ανακοίνωση

/5/

4.2K 299 131
By -ItsMaddie02


Ο Στέλιος κάθεται στο παγκάκι και με αγκαλιάζει . Σαφώς  και ανταποδίδω . Την χρειάζομαι αυτή την αγκαλιά . Νιώθω ασφαλής εκεί . Όσο και να θέλω να μην κλάψω δεν μπορώ . Αρχίζω να κλαίω και ο Στέλιος το παρατηρεί αυτό .

" Καρδιά μου μην κλαίς γι' αυτόν . Σου είπα πως δεν αξίζει . Έτσι και τον είχα μπροστά μου θα τον είχα κάνει μαύρο στο ξύλο .", μου λέει καθώς μου χαϊδεύει τα μαλλιά .

"Δεν μπορώ..." , δεν προλαβαίνω να συνεχίσω επειδή ο ήχος κλήσης του κινητού με διακόπτει . Ποιός  με ψάχνει τώρα;

Βγάζω το κινητό από την τσέπη και βλέπω ότι με καλεί ο Βασίλης . Τι θέλει τώρα αυτός ;!

"Μην το σηκώσεις !! ", με προστάζει ο Στέλιος .

" Μα επιμένει.", του λέω και του δείχνω το κινητό μου .

" Άστον να επιμένει . Κλείσε το κινητό σου καλύτερα  και αν είσαι εντάξει  πες μου αυτά που ήθελες να μου πεις από την αρχή .", μου λέει και γυρίζει στο σώμα του έτσι ώστε να κοιτάει ευθεία και όχι εμένα .

"Θα σου πω. " , του λέω και παίρνω μία βαθιά ανάσα." Αν θυμάσαι χθές ο Αντώνης έλεγε ότι άμα με ξανακάνει να κλάψω τότε θα υποστεί τις συνέπειες όπως τότε ." , αρχίζω να του λέω .

" Ναι θυμάμαι . Τώρα εσύ πρέπει να μου εξηγήσεις τι έγινε τότε . Σε έχει ξανά πληγώσει στο παρελθόν ο μαλάκας;" , με ρωτάει και γυρίζει να με κοιτάξει .

"Ναι." , του απαντάω ενθυμούμενη το τι είχε γίνει στο παρελθόν.

" Συνέχισε .", με παροτρύνει.

" Όταν τα φτιάξαμε μετά απο δύο μήνες τον έπιασα να φιλιέται με την Ναταλία.", του λέω και προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυά που απειλούν να κάνουν την εμφάνιση τους .

" Τι; " , με ρωτάει άφωνος χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις άκουσε .

"Μου είπε όμως οτι είχε πιεί και ότι αυτή τον στρίμωξε . Τον πίστεψα αφού γνωρίζω τι τσόκαρο είναι η Ναταλία . Μετά απο μια  εβδομάδα όμως τον συγχώρεσα . Ο Αντώνης και ο Στέφανος , απο την άλλη δεν τον πίστεψαν  και όταν είδαν οτι είμαι χάλια πήγαν και τον πλάκωσαν . Αυτοί οι δύο δεν πάνε καθόλου τον Βασίλη αλλά τον ανέχονται μόνο και μόνο για χάρη μου . Δεν μου το έχουν πει αλλά το νιώθω . Ο Βασίλης μου  υποσχέθηκε οτι δεν θα με ξανα πληγώσει . " , του εξιστορώ τα γεγονότα.

"Κράτησε την υπόσχεση του;", με ρωτάει .

"Δεν το ξανά έκανε αυτό όμως .", του λέω .

" Υποσχέθηκε να μην σε ξανά πληγώσει σωστά ; Σωστά . Εγώ αυτές τις μέρες ξέρεις τι έχω δει ; Έχω δει ότι σε  πληγώνει μέρα με την μέρα . Σου φέρεται άσχημα και εσύ δεν λες να ξεκολλήσεις από πάνω του . Και τα αγόρια καλά του κάνανε και εγώ  μαζί τους είμαι  . Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι τον συγχώρεσες . Του έχεις δώσει μεγαλύτερη αξία απ' ότι αξίζει του μπάσταρδου !! Ξύπνα Μάγδα . Τελείωνε με αυτόν πριν σε πληγώσει χειρότερα . Γιατί θα το κάνει , πίστεψέ με . " , λέει νευριασμένα και  σηκώνεται από το παγκάκι .

" Δεν μπορώ . Τον αγαπάω  . Όσο και να με πληγώνει εγώ τον αγαπάω .  Δεν θα με πληγώσει ξανά . Το ξέρω .", του λέω υψώνοντας ελάχιστα την φωνή μου . 

"Αλήθεια ; Σήμερα τότε τι σου έκανε ;! Γιατί είσαι έτσι αφού δεν σε πλήγωσε ;", μου φωνάζει ο Στέλιος .

" Μπορεί να είχε νεύρα , δεν ξέρω !!! ", συνεχίζω να δικαιολογώ την συμπεριφορά του Βασίλη .

" Και βρήκε να ξεσπάσει πάνω σου ; Αν σε αγαπούσε δεν θα το έκανε αυτό . Σταμάτα να τον υπερασπίζεσαι και να τον δικαιολογείς !!!", συνεχίζει να μου φωνάζει .

"Ας μην μιλήσουμε άλλο για αυτο το θέμα . Να πηγαίνω  και εγώ τώρα . " , του λέω αλλά αυτός με πιάνει από το μπράτσο και με σταματάει .

" Ναι εντάξει ,  ας μην μιλήσουμε άλλο γι' αυτό το θέμα  αλλά να ξέρεις ότι αν σε  πληγώσει  άλλη  μια φορά   τότε θα έχει να κάνει  μαζί μου . Θέλω να ξέρεις οτι  θα είμαι δίπλα σου . Για ότι και να με χρειαστείς εγώ θα είμαι εκεί δίπλα σου .  Εντάξει ;" , μου λέει καθώς με κοιτάει στα μάτια .

" Εντάξει.", του απαντάω .

" Μην σε ξαναδώ να κλαις και να στεναχωριέσαι γι αυτόν . Σε παρακαλώ.  " , απλά του νεύω με το κεφάλι μου και δεν του λέω κάτι άλλο. 

"Απέκτησα καινούριο φίλο; " τον ρωτάω για να αλλάξω λίγο την ατμόσφαιρα .

"Ναι , φίλο .", μου απαντάει κάπως στενάχωρα .

" Κοίτα θέλω  να μου κάνεις μια χαρη .." , αρχίζω να του λέω .

"Πες.", με προστάζει .

" Μην πεις κάτι στους άλλους για τον καβγά μου με τον Βασίλη εντάξει ;" , δεν απαντάει και δεν μου αρέσει και τόσο πολύ αυτό . "Εντάξει ; Σε παρακαλώ να μην του πεις κάτι ." , συνεχίζω .

" Καλά . Δεν θα τους πω τίποτα ." , λέει εν τέλει .

"Σε ευχαριστώ . ", του λέω .

" Να σου πω .  Σήμερα οι γονείς μου δεν θα είναι στο σπίτι  και σκεφτόμουν μήπως μαζευόμασταν όλα τα παιδιά να δούμε καμία ταινία . Εε τι λες ; ", μου λέει με αποτέλεσμα να αλλάξουμε πάλι θέμα συζήτησης. 

" Καλή ιδέα , γιατί όχι ;! Να το πεις στα παιδιά να μαζευτείτε στο σπίτι σου . Σίγουρα θα έρθουν . " , του απαντάω ξέροντας πως οι υπόλοιποι ποτέ δεν λένε όχι σε ταινία .

" Εσύ δεν θα έρθεις;", με ρωτάει .

" Λέω να μην έρθω . Δεν έχω όρεξη για ταινία ρε Στέλιο .", του απαντάω . Δεν έχω όρεξη για τίποτα τώρα .

" Έλα,  σε παρακαλώ . Κάντο για μένα. " με παρακαλάει με ενα κουταβίσιο βλέμμα και κάνει  puppy face . Πως να του αρνηθώ τώρα μου λέτε ;

" Πφφ καλά θα έρθω . ", του λέω εν τέλει ηττημένη .

" Παμε . Θα πάρω και τηλέφωνο τους άλλους να έρθουν .", μου λέει και αρχίζουμε να περπατάμε .

[...]

" ΟΧΙ ΘΡΙΛΕΡ !!! Αν βαλετε θρίλερ εγώ φεύγω . " , τους λέω  με ήρεμη φωνή πάντα  καθώς όλοι έχουν αποφασίσει να βάλουμε να δούμε θρίλερ .

"Έλα ρε Μάγδα . Χαλάρωσε ." , μου λένε τα κορίτσια . Να χαλαρώσω ; Δεν μου αρέσουν τα θρίλερ !! Αφήστε ότι φοβάμαι κιόλας .

" Ναι μιλάτε εσείς οι θαρραλέες που στα μισά της ταινίας θα είστε αγκαλιά στα αγόρια σας και θα κρατάτε σφικτά  τα χέρια τους . Λες και δεν σας ξέρω .", τους λέω με έναν κοροϊδευτικό τρόπο .

" Ααα αυτό είναι το πρόβλημα . ", μου λέει ο Αντώνης . "Τον Στέλιο τι τον έχουμε τότε ;!", μου λέει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει με αυτό . Η αργοστροφία μου ξέρετε .

" Ελα δω καραμελίτσα ", μου λέει ο Στέλιος και δείχνει την θέση δίπλα του .

"Ναι οκ; ",και παλι δεν καταλαβαίνω που το πάει .

Πηγαίνω και κάθομαι δίπλα του και αυτός με τραβάει στην αγκαλιά του . Όπα φίλε πολλή φορά δεν πήρες λέω εγώ; 

"Αν φοβηθείς  να μου πιάσεις το χέρι . Εντάξει ζουζού;" , με ρωτάει και τότε αρχίζω να καταλαβαίνω .

"Αυτό το ζουζου εγώ στο έβγαλα και βλέπω όλοι έτσι σε φωνάζουν  ." ,μου λέει ο Στέφανος και έχει δίκιο σε αυτό  . Αυτός μου έβγαλε αυτο το παρατσούκλι , ζουζού .

"Έχεις δίκιο.", συμφωνώ μαζί του και στο τέλος γελάω .

"Ελάτε σουτ τώρα . Αρχίζει η ταινία ." , μας απευθύνεται ο Αντώνης και μετά μια σιγή πέφτει στο δωμάτιο .

[....]

Αμα ξαναδώ θρίλερ εμένα να με χέσετε . Κατά την διάρκεια όλης της ταινίας κράταγα τόσο σφιχτά το χέρι του Στέλιου που δεν ξέρω πως και δεν  τον έχει  πονέσει . Όταν το έκανα αυτό το μαλακιστήρι γελούσε . Άμα σου δώσω μία θα δεις εσύ βλάκα  . Με 'κεινα και με αυτά ξεχάστηκα λίγο από ότι έγινε το μεσημέρι .

Όταν τελείωσε η ταινία ο καθένας πήγε σπίτι του γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουμε και σχολείο αύριο .

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Εβαλα κεεφ .

Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ωραιο .

Ελπιζω να σας αρεσει . 😘

Byeee 😘😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 89.9K 33
Η Ζωή, μια νέα κοπέλα, σπουδάζει εδώ και λίγο καιρό σε μια μεγάλη πόλη. Η ζωή της είναι ήρεμη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Μάρκο. Όμορφος, άκρως...
2.4M 179K 86
Έρωτας. Μια λέξη... Ένα πρόσωπο. Και σε εσένα ήρθε κάποιος στο μυαλό σου, έτσι δεν είναι; Η Κλόι είναι ένα κορίτσι με παρελθόν. Ένα παρελθόν που τη...
309K 14.4K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.
24.4K 1.8K 65
J ~ Βγαίνω έξω από το πανεπιστήμιο για να καπνισω. Κάθομαι σε ένα παγκακι και ενώ κοιταω γύρω μου κάτι μου τραβάει την προσοχή. Ένας εντονος ήχος έρχ...