DENİZİN DERİNLİKLERİNDEKİ MAV...

By DeRiN_Su2900

16 4 0

Uçurumda yanlız bir kızın hikayesi More

Gitti

YENİ ÇOÇUK 😒

3 1 0
By DeRiN_Su2900

1 SENE SONRA:

   "Hayat sanki bir santranç ve bizler birer piyonuz. Acaba oyuncular kim ? Kim piyonları yiyor ? Acaba beni ne zaman yiyecek ?
   Demir. Bugün tam bir yıl oldu. Sensizliğe hala alışamadım. Geceleri kabuslar görüyorum . Demir diye sayıklıyorum . Keşke güçlü olup seni ordan çekip birbirimize sarılsaydık . Demir seni özlüyorum . Ben sensizliğe alışmak istemiyorum . Sadece seni istiyorum . Orda arkandan atladım . Seni seviyorum dedim . Duydun mu beni orda ? Senin bedenini bulamadılar . Ama beni buldular . Keşke bulmasaydılar beni . Denizin derinliklerinde yok olsaydı bedenlerimiz, ruhlarımız bir. Ailen çok yıprandı. Biliyor musun onlar senin ölümünü kabullendiler . Ben inanamıyorum onlara . Ama anlıyorum . Sen hala yaşıyorsun . Bazen seni görüyorum . Anneme dedim annemde beni     psikoterapiste  götürdü. Ama seni görüyorum . Canlısın ve benimle . Okulda adım Tuhaf Kıza çıktı . Ölen birisini nasıl görür , delirdi gibi şeyler diyorlar . Bir kızı sırf sana ölü dedi diye ölesiye dövdüm . Kimse sana ölü diyemez .
   Yanımda bir tek Kağan'la Su kaldı . Onlar bana inanmıyor , hissedebiliyorum ama onlarda senin ölmediğini biliyor .
Seni Seviyorum . Bana Sevmeyi Öğreten Adam .... "
   Mektubu katlayıp diğer mektupların olduğu sandığa koyup anahtarla kitledim . Kağan'ın sesi geliyordu .
"Hadi kızım ya okulla geç kaldık ."
"Tamam geldim."
Şimdi de Su'yun sesi geliyordu .
"Ya kızım ne giyiyorsun anlamadım ki ? Bak şimdi geliceğiz oraya seni dövmeye . Çabuk ol "
   Gerçekten de döverlerdi yapmadıkları iş değil sonuçta . Bende üstümü giymemiştim . Hemen kardolabı açıp eline ilk geçeni giydim . Siyah pantolonu , üzerine yeşil renkli kazagımı giydim . Saçlarımı at kuyruğu yapıp ayakkabılarımıda giydikten sonra telefonumu ve çantamı kaptığım gibi aşagıya fırladım .
   Kağan hemen söylenmeye başladı .
" Sen hiç yorulmasaydın hazretleri biz okulu sizin evin oraya taşısaydık ."
" Kağan seni çekemem şu an . Bugün tam bir yıl oldu ona dokunmayalı . Bugün bana sataşma bari ."
   Kağan salağı anlayamamıştı . Kesin "Kime dokunmayalı ?" diye saçma bir soru soracaktı ama neyse ki Su anladı ki omuzuna vurdu  ve Kağan da bu sayede sustu . Can kurtarıcı meleğim benim .
   Yol boyunca her ikisi de ses etmedi . Ben de telefonla kulaklıklarımı çıkarıp müzik dinlemekle geçti . Öyle dalmışım ki seni düşünmeye Kağan'la Su uyarmasa beni ben yürümeye devam edicektim . Kulaklığımı ve telefonumu çantamın içine koyduktan sonra okulun içine girdik . Bahçe de herkes kendi kafasına göre takılıyordu . Orda bir çift gözüme çarptı .
   Erkek çoçuk sevgilisine ayı almış . Kızda çok mutlu görünüyordu . Rüzgar ayıyı ağaç dinine uçurdu . Erkek arkadaşı da ayıyı almaya gitti . Ayıyı aldıktan sonra kızı yanağından öptü . Kızda ona karşılık dudağından öptü . O sıra aklıma Demir o gidişi geldi aklıma . Su hemen anladı olayı . Kağan'ı dürttü . Birisi bir kolumda birisi diğer kolumda benim sınıfıma gelen çoçuktan bahsetmeye başladı .
Kağan:"Derin sizin sınıfa gelen çoçukta baya tatlıymış gibi söylentiler var."
Su:"Aynen . Holding sahibiymiş babası yani baya zenginmiş."
Aklım hala Demir'deydi. Neyse ki sınıfa geldim . Kağan'la Su bir sınıfta ben ayrı sınıftaydım .
   Ben sınıfta en arkada cam kenarında tek oturuyorum . Eskiden burada Demir oturuyordu . O da gidince tek kaldım . Zaten bir başkasını istemiyorum .
   İlk dersimiz de İngilizceydi . Buna sevinmiştim . Uyuyabilirdim bu derste .   
    Omar hoca giriyordu dersimize . İranlıydı kendisi . Bizde ki Ömer onlar da Omar diye kullanıyormuş . Ders zilinin çalmasıyla beraber Omar hoca derse girdi . Günaydın dedikten sonra kapı çaldı . Sanırım bu yeni çoçuktu .
Omar hoca gir dedikten sonra bir erkek sınıfa girdi . Kızlar kendi aralarında " Oha . Bu tam bir afet ." dedi . Okulun sürtükleri ! 
    Omar hoca " Sen yeni çoçuk olmalısın . Hoşgeldin . Tanıt kendini bakalım ."
" Hoşbulduk . Ben Bahadır Şanlıdere . " dedi.
İç ses:" Bu kadar mı ? Salak bir çoçuk bence . Tanıta sadece adını veriyorsa."  İçimden ben de iç sese katılıyordum . İnsan nereden geldiğini filan söylerdi. Aman bana ne yaradan düşünsün .
Omar hoca:" Boş bulduğun yere oturtabilirsin." dedi .
    Off ama bu haksızlık . Sınıfta tek benim yanım boş ve ben o dahil hiç kimseyi istemiyorum . Aman Allah'ım geliyor ! Ve oturdu .
   Adını yeni öğrendiğim çoçuğun benim gibi yeşil gözleri vardı . Ama benim koyu iken onun açık yeşildi . Simsiyah saçları vardı . Yanlış görmedim ise bir tane de gamzesi vardı . Yanaklar biraz tombuldu ama kendisi oldukça zayıf ve fitti .
Bahadır:"Merhaba . "
Ben:"Merhaba. " diye karşılık verdim .
Bahadır:"Sormadım otururken umarım rahatsız olmamışsındır varlığımdan ." diyince  tutamadım çenemi " Yok aslında çok rahatsız oldum . Kaldı otururken bana ne sorucaksın ? Tek boş yer burası . Oturmak zorundasın . Yok desem nere oturacaksın . Lüzumsuz yere kibar olmanın bir anlamı yok . YENİ ÇOÇUK ." Özellikle de yeni çoçuk kelimesini vurgulamıştım . Buraya ait olmadığını anlasın diye .
   Önümüzde bizim Tuğçe ve Elif oturuyordu . Elif'i 1. Dönem dövmüştüm . Demir'e ölü dediği için . Yani anlıyacağınız okulun sürtükleri bu ikisi . Aslında daha çok var da bunlar başı çekiyor . Sırf Yeni Çoçuğa yavşamak için başladılar anlatmaya.
Tuğçe:"Sen Derin'i takma kafaya . O biraz tuhaftır ."
Elif:"Ahh . Tuğçe kardeşim biraz mı tuhaf ? O aşırı tuhaf . " ve gülüşme sesleri .
İç ses:" Takma sen onları . Asıl onlar tuhaf . "
  İç sesim olmazsa bu sınıf çekilmez . Gene konuşuyorlar bu kızlar. Şimdi dalacağım o olacak . Ya sabır .
Elif:" Bunun bir sevgilisi vardı . Aşırı yakışıklıydı . Bunlar bir gün buluştular . Sevgilisi gözünün önünde düştü uçurumdan. "
Tuğçe:" Bu da gitti ardından atladı . Sırf seni seviyorum demek için . Derin'i buldular ama Demir'in cesedini bulamadılar ." Bunu deyince delirdim ben hemen " Kızım agzını topla yoksa ben toplamasını bilirim . O ölmedi tamam mı ? O boş beyninize sokun . Ölmeyen birinin cesedini nasıl bulsunlar ? " dedim . Elif salak cevap veriyor bana . Yok iç ses ben anladım bunlar beyinsiz . Beyni olsa susar .
Elif:" Kızım hani o zaman kaç yıldır yok ortada ? O öldü sok kafana bunu ."
Ben:" Kızım sen kaşınıyorsun . Sen geçen dönem yemedin mi benden bu yüzden dayak ? Sus istersen yoksa o yüzüne gelmesin hasar . Sonra Yeni Çoçuk bezenmez filan . Neme lazım ."
Tuğçe:"Elif boş ver onu . Dönelim biz önümüze . Bahadır hoşgeldin tekrardan kuZum."
Yeni Çoçuk: "Hoşbulduk"
   Tuğçe'nin beyni var en azından . Anladı kavga olucağına hemen susturdu Elif'i . Ama sürtük o da Yeni Çoçuğa yavşamadan duramadı . "KuZum " yok ebeni tövbe ya .
Nihayet zil çaldı . Hemen sınıftan çıkmak istiyorum .
   Yok ben intihar edeceğim bu gidişle. Bahadır yol vermiyor ki geçiyim .
"Bahadır izin versene gidiyim." diye isyan ettim . O ise ukala ukala cevap veriyor . " Adımla hitap ettin bana sonunda . Biliyor musun ? Ben Derin ismini çok severim . Hatta en sevdiğim isim ." diyip hafiften gülümsedi. Gamzesi ortaya çıktı .
" Off . Ne istiyorsun ? " dedim . Sesimi sert yaparak .
"Ben seni ve Demir'i tanıyorum . " dedi.
Ben dondum. Bizi nerden tanıyor . Acaba benim gibi o da Demir'i görüyor mu ?
 
Devamı Gelecek
   Sayın arkadaşlar oylarsanız çok sevinirim .🤗🤗🤗 multmedya da olan Demir 🤗😍😘💋🤗🤗
.

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 54.9K 51
Bebeği lösemi olan Arslan ile kardeşinin beyninde tümör olan Ayşegül, çaresizlik dolu bir dönemde kaderin ağlarını örmesiyle karşılaşır. Onların çare...
4M 150K 86
Savaş ağa adlı hikayem ÇİLEM olarak değiştirilmiştir haberiniz olsun. Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyo...
18.8K 51 3
Her bir farkli bölümde farkli enerji hissetmek ister miydiniz? Ben Yosun tanismaya hazir misiniz? Cinsellik bol icerir.
49K 4.2K 34
Psikolojik hasta olan bir asker ve psikiyatristin hikayesi...