Довірся мені

Por jeon_sona

9.6K 631 108

Неочікувана пригода, яка обернула все з ніг на голову. Люди, що подарували радість, сум та біль. Місця, які н... Mais

Частина 1
Частина 2
Частина 3
Частина 4
Частина 5
Частина 6
Частина 7
Частина 8
Частина 9
Частина 10
Частина 11
Частина 12
Частина 13
Частина 14
Частина 15
Частина 16
Частина 17
Частина 18
Частина 19
Частина 21
Частина 22
Частина 23

Частина 20

241 19 5
Por jeon_sona

Ранок був не такий як завжди. Я прокинулася від того, що мене хтось обіймав, гарячі губи проходилися по моїй шиї. Я уже прокидалася не з відчуттям того, щоб усе швидше закінчилося, я хотіла, щоб цей момент тривав довше. Адже, хто зна, чи нам дійсно хтось допоможе. Тому, я хотіла закарбувати в пам'яті кожен момент проведений з Чонгуком: його поцілунки, дотики, погляд, слова, усе...
Я обернулася і побачила перед собою Чонгука, який уважно спостерігав за мною. Я усміхнулася, на що Чонгук поцілував мене у лоб і забрав пасмо волосся з обличчя. Я і досі не могла повірити, що це не сон, що усе сталося так, як я хотіла.

- Доброго ранку, - тихо промовила я.

- Доброго ранку, Мері, - сказав Чонгук і хотів уже вставати, але я потягнула його за руку і він опинився знову у ліжку.

- Хм... Бачу, ти ще не хочеш ставати? - ухмилився він і навис наді мною. Я не могла нічого сказати, лише дивилася у його глибокі очі. Він ніжно поцілував мене, а мої руки пройшлися по його рельєфному тілі. Та Чонгук спіймав їх за зап'ястя і я уже не могла нічого вдіяти, адже його тіло перебувало наді мною, а руки були у його розпоряджені.

Усі, напевно, давно прокинулися та пішли снідати. Але не я з Чонгуком. Ми дуріли, гралися немов малі діти. І це приносило мені неабияке задоволення. Та уже час вставати, бо так можна ще довго пролежати. Я піднялася і шукала свій одяг, щоб одягнутися. А Чонгук вже одягнувся і пішов до інших. Через декілька хвилин я була готова і теж поспішила до друзів. Я вийшла з кімнати і як раз у цей момент зі своєї кімнати вийшла Ярі.

- О, ти вже прокинулася? - запиталася вона і глянула на мене.

- Так. Ти теж щойно прокинулася?

- Ні, раніше, - відповіла Ярі, - Слухай, я хочу з тобою поговорити, - почала вона.

- Ну, гаразд, - і ми відійшли в іншу кімнату.

- Загалом... Я так зрозуміла, ти тепер з Чонгуком? - сказала Ярі.

- Так, ми тепер разом. А що? Тебе щось бентежить? - глянула я на Ярі, яка ніби занурилася у свої роздуми.

- Чесно кажучи, я йому не дуже довіряю. З першої ж нашої зустрічі він не викликав у мене довіри. Напевно, ти подумаєш, що я заздрю, але ні. Я просто не хочу, щоб він якось поранив твої почуття. Я дуже хвилюються за тебе. Благаю, будь обережна з ним, - завершила Ярі, а я взяла її за руку.

- Не хвилюйся, дорога. Усе зі мною буде гаразд. Я повністю довіряю йому і він мені теж, - мовила я і обійняла подругу, яка сиділа і уважно слухала мене.

Ми вийшли з кімнати і рушили на кухню, де уже сиділи хлопці.

- Доброго ранку, дівчата! - голосно промовив Хосок і усміхнувся. І ця дивовижна посмішка змусила усміхнутися й мене.

- Доброго ранку, Хосок! Що ви тут обговорюєте? - запиталася я.

- Тебе і Чон... - не встиг договорити Хосок, як Чімін прикрив його рот рукою.

- Та так, нічого важливого, - швидко відповів Чімін і косо глянув на Хосока, - Просто готуємося до нашої невеличкої подорожі на базу, - перевів він тему, а інші лише хитро усміхатися.

- Гаразд, досить жартів, - розпочав Чонгук, - Нам потрібно летіти, щоб ми встигли доки не стемніло, адже летіти досить довго. З собою можете нічого не брати, нам усе там дадуть.

- Що ж, тоді ми готові! - сказав Чімін і піднявся зі свого місця, - Можемо вирушати, - усі були щасливі, що нам нарешті допоможуть і ми зможемо нормально жити, а не виживати.

Усі вийшли з будинку і направилися до гелікоптера, який непорушно стояв неподалік. Ми підійшли до нього і по черзі залазили всередину. Ззовні цей гелікоптер здавався більшим, ніж всередині. Але на щастя, усі помістилися і ми почали підніматися у повітря. Я сподіваюся, що тепер у нас все поміняється на краще.

Continuar a ler

Também vai Gostar

106K 2.4K 92
Холоднокровний Муармер нарешті зможе когось покохати? Чи наша Т/и яку хотів зґвалтували власний хлопець знову повірить в любов ? Та ну вони не будуть...
38K 236 13
здесь только 18+
197K 4.2K 50
Мийю жила со своей мамой совершенно спокойно, ровно до того момента, пока женщина не решила снова выйти замуж. Кто знал, чем это могло обернуться для...
18K 1.9K 30
Эхлээд өөртөө Дараа нь ч өөртөө Эцэст нь ч бас өөртөө л зориулж.... Бид гэх ойлголт миний өөртэйгөө хийсэн гэрээг ч далд ертөнцтэй хийсэн гэрээг ч цу...