Bullshit (Cz Larry) Jednodílo...

By majusek

65.9K 2.6K 281

:) Různé Larry jednodílovky i pár 15+ :) More

Hatred
Danseuse !+!
Never touch me again! !+!
Never touch me again! 2
My horrible boss
My horrible boss 2
Is this edn for us?
Měli bychom to fanouškům říct
Měli bychom to fanouškům říct 2
"Co jsme to udělali?" A/B/O
Hybrid-A/B/O
"Tohle nám nevyšlo pane učiteli" A/B/O
Průvodčí

"Drzý...to mám rád"

4.4K 178 26
By majusek

Louis

Sms- LiMa 

00:21 - 'Liame kde jsi? Dotáhl jsi mě tady a nechal si mě tu'

00:55 - 'Liame notak! Začínám se bát! Ani netuším na jakou party si mě to dotáhl!'

01:25 - 'Liame kde kurva si?!'

02:00 - 'Je mi jasné že máš teď na starost šukat řiť nějaké coury, ale proč si mě sem sakra zatáhl?! Jsme kamarádi už od dětství a ty si mě tu prostě nechal!'


Byl jsem tak neskutečně moc naštvaný! Ten...hajzl mě vytáhne na párty nějaké zhuleného týpka a jen tak mě tu nechá....neskutečný! 

Stačí abych promluvil na nějakého kluka a on hned přiletí a odežene ho se slovy "On pro tebe není dost dobrý", nebo si vezmu panáka a on mi ho vytrhne z ruky se slovy. "Ty pít nebudeš Loui potom vyvádíš a já nebudu riskovat že se ti něco stane" každý den od něj slyším věci typu "To ne Louisi to je nebezpečné" "Louisi neubliž si" "Louisi nemluv s ním ani ho neznáš" je horší jak moje mamka. 

Pořád se strachuje aby se mi nic nestalo ale potom mě jen tak nechá samotného v baráku plném ožralých a zhulených lidí....fakt zodpovědné Liame!

  Sms- LiMa   

02:31 - 'Fajn Liame šukej si jak je ti libo...já se jdu opít a trochu se pobavit'

Odeslal jsem vzal jsem si kelímek s nějakou zlatavou tekutinou a na jeden nádech ho vypil. "B-bože!" rozkašlal jsem se a odložil kelímek na bar. Vzal jsem si kelímek s džusem a rychle se napil, abych uhasil žár v mém krku a žaludku z té divné zlaté vody.

"Euw" otřepal jsem se a ještě trochu se napil. Kdybych to smíchal dohromady nemuselo by to být tak špatné! Že mě to nenapadlo hned!

S úsměvem jsem si vzal další kelímek s tou divnou zlatou vodou a nalil si to do džusu. Chvíli jsem hýbal s kelímkem, aby se to promíchalo a pak se napil. "Hm...to není špatné" zamumlal jsem si s úsměvem a měl jsem chuť poplácat se po rameni jaká to jsem hlavička.

"Kolik ti je prcku?" ozval se za mnou dost sexy chraplák. "Do toho ti nic není obře" odfrkl jsem si když jsem se otočil a musel zaklonit hlavu, abych si mohl prohlédnou jeho obličej....hm...tenhle nevypadá špatně...vlastně je dost hezký a...sexy. Vysoký, tak akorát vypracovaná postava, tetovaní, kudrnaté vlasy a zelené oči....mám rád zelené oči.

"No tak kolik?" zeptal se už mileji, přistoupil ke mě a natáhl se kolem mě, aby si vzal kelímek nezapomínajíc se o mě celým tělem otřít. "Bude mi sedmnáct" "Kdy?" zeptal se a odpil ze svého kelímku. "Za jedenáct a půl měsíce" pokrčil jsem rameny. "Takže ti bylo šestnáct" uchechtl se. "Za chvíli sedmnáct" protočil jsem očima a upil ze svého kelímku. "Až za jedenáct a půl měsíce" zasmál se a opřel se o bar vedle mě. 

"To je za chvíli" pokrčil jsem rameny a nevinně se zaculil. "Jsi roztomilý" nahodil svůj asi flirtující úsměv ukazujíc ďolíčky...ĎOLÍČKY! Oh bože děkuju ti že si seslal na zem svého sexy syna! "Říká se to" zaculil jsem se. "Drzý...to mám rád" řekl a přiblížil se ke mě. "Víš co mám rád já?" zaculil jsem se a přiblížil se k němu až jsem se ho lehce dotýkal. "Co?" zeptal se s pomalu se blížícím vítězným úšklebkem. "Svého nejlepšího kámoše" šeptl jsem. "A víš co on nemá rád?" "Co?" zeptal se a prohlídl si mě. "Když se kolem mě motají kluci jako si ty" mrkl jsem na něj a s kelímkem se rozešel na parket.

Dopil jsem svoje pití, kelímek jsem položil na nějaký stolek a začal jsem se pohupovat do rytmu hudby.  V polovině druhé písničky jsem na svých bocích ucítil něčí velké ruce, svalnaté tělo na mých zádech a horký dech na mém krku. "Kluky jako já?" šeptl zvědavě a pohupoval boky ve stejném rytmu jako já. 

"Hm" přikývl jsem a lehce se na něj natlačil. "Svalnaté sexy týpky co si užijou a pak odkopnou" řekl jsem jednoduše a nepřestával se pohybovat. "Připadám ti sexy?" šeptl mi do ucha a já si byl na sto procent jistý že měl na tváři ten svůj úšklebek.

"To je to jediné co si z toho slyšel?" uchechtl jsem a otřel se zadkem o jeho rozkrok. "Ne...slyšel jsem naprosto všechno...ale neznáš mě...nevíš jaký doopravdy jsem" vydechl mi do krku a přejel z mých boků na moje břicho. "Tak mi řekni jaký si" pousmál jsem se a položil si ruce na ty jeho. 

"Kdyby jsi věděl jaký doopravdy jsem ani by jsi se mnou nepromluvil" špitl a rty se přitiskl na můj krk. "Uhm" vydechl jsem a zavřel oči. "Mám se bát?" šeptl jsem omámen z jeho doteků. "Ne" šeptl a otočil si mě k sobě.

Položil jsem si ruce na jeho svalnatou hruď a zvedl pohled k jeho zeleným očím. "Nejsem ten co si užije a odkopne...jsem ten co si užije a odkopnutý je" šeptl a sklonil se k mému krku, který začal laskat rty. 

"Bože" vydechl jsem,rukama vyjel po jeho hrudi a spojil si je za jeho krkem. Celé mé tělo se pod jeho polibky otřásalo a mělo chuť na něj skočit a prosit ho, aby si s ním dělal cokoli ho jen napadne.

"Dáme si ještě drink?" zeptal se když se po chvíli odtáhl od mého krku a vlastně ode mě samého. Pustil mé boky a o krok ustoupil. "Uhm" odkašlal jsem si a lehce přikývl. "Tak pojď" usmál se chytl mě za ruku a táhl k baru kde mi namíchal tu zlatou vodu s džusem a podal mi jí. "Jak si věděl co piju?" zeptal jsem se trochu podezřívavě. "Nejsi ten typ kluka co pije tvrdý alkohol" usmál se přičemž si mě znovu prohlédl. "A taky voníš jako pomerančový džus" mrkl a napil se ze svého kelímku.

"Jsi vážně všímavý" řekl jsem ohromeně a s úsměvem se napil.

O několik drinků a hodin později...

"Kurva!" zasténal jsem a omotal mu nohy kolem boků zatímco do mě přirazil až po kořen. "Bože...-" "Harry" "Huh?" zeptal jsem se udýchaně a zajel mu prsty do vlasů. "Jmenuju se Harry prcku" zaculil se a přitiskl se rty na můj krk. "Harreh" vzdychl jsem když se ve mě pohl a zavřel jsem oči. 

"Máš krásné jméno" vysoukal jsem zadýchaně a lehce ho za vlasy zatahal. "Krásně zní jen z tvých rtů" šeptl a políbil mě...poprvé za celý večer mě políbil a bože má tak dokonalé rty. Dva naprosto dokonalé růžové nadýchané polštářky. 

"Lo-Louis" šeptl jsem své jméno když se malinko odtáhl. "Loueh" pohrál si s mým jménem s úsměvem. "Máš krásnější jméno než to moje" šeptl a znovu mě začal náruživě líbat. 

"Uhm" zavzdychal jsem do jeho rtů když se začal pomalu pohybovat. "Už ti někdo neřekl že jsi naprosto dokonalý Loui?" šeptl a bříšky prstů mapoval moje tělo...mohl jsem se z těch jemných pohybů zbláznit. Moje tělo se pod jeho doteky stále chvělo a lehce se prohýbalo kvůli jeho jemného přirážení.

"Bože...Hazz" zasténal jsem když přirazil o něco rychleji a silněji. "Neřekl" vysoukal jsem zadýchaně a za zátylek si ho přitáhl do polibku, zatímco se on nepřestával pohybovat a oba nás tak přibližovat až k vrcholu. 

"Kurva Louisi" zasténal když jsem přirazil proti němu a s výkřikem jeho jména jsem se udělal. Jen co jsem cítil jak jsem se kolem něj stáhl lehce mu zaškubalo v rozkroku a se vzdechem mého jména se udělal hned po mě.

                             ...

"Máš moc hezký byt Harry" řekl jsem když jsme už čistí leželi v posteli a mazlili se. Byl jsem rád že mě hned po tom nevyhodil z bytu. Chtěl jsem tady s ním zůstat tak dlouho jak jen mi to dovolí a ten fakt, že se o mém odchodu ani nezmínil a právě mě objímá a hladí po boku, mě příjemně hřál u srdce.

"Viděl si jen chodbu a mou ložnici" zahihňal se potichu a víc si mě přitiskl k jeho boku. "Dobře...takže...Harry máš moc hezkou chodbu a nádhernou ložnici" zasmál jsem se a trochu posunul hlavu na jeho hrudníku, abych se mohl podívat nahoru na něj.

"Děkuju" zaculil se a zívl si stejně jako já. "Půjdeme spát?" "Hm" přikývl jsem a víc se k němu natiskl. Nechtěl jsem jít spát, protože jsem se bál že jen co vstaneme vyhodí mě z tohohle bytu až se za mnou jen zapráší...no ale byl jsem po tom všem hrozně unavený a nedokázal jsem udržet své oči otevřené.


Ráno...teda spíše už poledne...

"Uhm..Harry?" protáhl jsem se a porozhlídl se po jeho ložnici...ve které jsem byl sám. Protřel jsem si oči a rukou si prohrábl vlasy ve chvíli kdy se otevřeli dveře a v nich stál nádherný kudrnatý kluk v šedém obyčejném svetru, černých upnutých teplácích a s brýlemi na nose.

"Harry?" uchechtl jsem se. "Ne...nic neříkej...říkal jsem ti že jsem jiný než si myslíš" povzdechl si a rozešel se k posteli se nějakým táckem v ruce. "Klidně běž...jako většina kluků co mě viděla takového jaký doopravdy jsem." řekl s povzdechem a sedl si na postel přede mě "Myslíš jako naprosto krásného, neuvěřitelně roztomilého kudrnatého milého a stále sexy kluka? Tak to byly slepý jestli odešli po tom co tě takhle viděli" vydechl jsem a pohladil ho po tváři. 

"Abych řekl pravdu Hazz...takhle se mi líbíš ještě mnohem víc" usmál jsem se a políbil ho. "Nikam jít nehodlám tedy pokud nechceš abych odešel." "Nechci aby si odešel" usmál se ukazujíc jeho dokonalé ďolíčky. "Chci aby si zůstal...se mnou" "To je dobře protože bych stejně neodešel" zaculil jsem se nevinně a s radostí se nechal políbit.

"Udělal jsem nám snídani" ukázal na tácek s talířem vaflí a nutelou. "Oh bože...můžeš být ještě více dokonalý?" zeptal jsem se a hned se natáhl pro jednu vafli do které jsem se s chutí zakousl.


:3 Doufám že se vám to aspoň malinko líbilo :3 


Chtěli by jste jednodílovku na přání s věnováním? 

Kdo by chtěl tak mi napište do komentářů o čem by jste to tak přibližně chtěli a já bych se pokusila něco napsat :3

Continue Reading

You'll Also Like

1.1K 126 26
Pod tíhou všech těch hadrů, šperků, blesků fotoaparátů tam někde hluboko na dně jsem já. Titulky nejsledovanějších časopisů a internetových stránek...
4.2K 194 14
Osud je pojem něčeho co se má stát. Osud si přál i jejich náhodnému setkání, v tréninkovém centru na Strahově. Kapitán si přeje se seznámit, když se...
23.5K 3K 81
,,Někdy je třeba volit mezi tím, co je správné a co je snadné." Pán Zla se znovu vrátil v plné síly, i přestože tomu celý kouzelnický svět zatím odmí...
53.3K 2.6K 88
Tato kniha bude vyprávět poutavý příběh. Jaký bude život chlapce který přežil, když se jeho opatrovnictví ujme jeho kmotr, který se tentokrát nedosta...