Barndomsvänner | o.e

By thefooo-noveller

257K 8.9K 1.4K

Beatrice och Oscar är barndomsvänner. Tiden gick, dom blev äldre. Med åren tappade de kontakten helt. Dom tro... More

1 - sommarlov
2 - studion
3 - bilresan
4 - stranden
5 - grillkväll
6 - grillad mat & skräckfilm
7 - tankar
8 - trampa båt
9 - åskväder
10 - han får mig att le i mörkret
11 - flygplatsen
12 - besök på fel toalett
13 - Norge
14 - fjärilar i magen
15 - kärlek suger
16 - rufsigt hår
17 - midsommar
Inget kapitell
18 - sanning eller konka
19 - lycka
20 - upptäckt
21 - godmorgon
22 - lyckotårar
23 - göteborg & ullevi
24 - meet and greet
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
God Jul Överraskning
57
58
59
60
61
62
63
64
66
67
68
69 - 1/2
69 - 2/2
70
71
...
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Bonus kapitel
BOK 2 UTE NU!!!

65

2.5K 110 13
By thefooo-noveller

När jag kommit hem samma eftermiddag smsar jag till Oscar som lyckligtvis är ledig idag. Vi bestämde att han skulle komma hem hit så att vi kunde träffas en stund. Även om vi sågs tidigare idag så saknar jag honom.

Jag vill göra något för honom, något fint. Så jag bestämmer mig för att göra smoothie och pannkakor.

Jag gick ut i köket och dukade fram glas och tallrikar innan jag gjorde iordning varsin hallon och mango smoothie som jag hällde i de stora glasen jag nyss dukade fram. Egentligen är jag inte så bra på det här med att laga mat. Men på något vänster lyckades jag få ihop en pannkakssmet samt steka smeten innan det plingade på dörren.

Jag skyndande mig ut till hallen och öppnade dörren. Där utanför står han. Världens finaste kille. Det blonda håret ligger rufsigt över hans bruna ansikte. De svarta jeansen med hål på knäna passar perfekt på hans muskulösa ben. Den vita T-shirten får hans armmusklerna att synas tydligt. Leendet hans läppar bär på får mina ben att kännas svaga. Så jävla fin är han.

"Hej min fina prins" säger jag och kramar om honom. Hans muskulösa armar kramar känslofyllt tillbaka.

"Heej vackraste , allt bra?" Frågar Oscar och pussar mig mjukt på hjässan. Jag drar ifrån kramen lite lätt och kollar in i hans blågröna ögon. Han ler mot mig och jag mot honom.

"Allt är perfekt när jag är med dig" säger jag ärligt. Försiktigt placerar han sina läppar mot mina. Den mjuka pussen skapar fjärilar i magen. Försiktigt övergår den till en djup passionerad kyss. Mina armar virar jag kring hans nacke. Han placerar sina händer mjukt på min midja. Varje gång han rör mig är det som en stöt utav värme och pirr sprider sig i kroppen. Jag blir liksom helt varm och fjärilarna blir helt vilda i magen på mig när han rör mig.

Vi går ut i köket där jag fixat iordning mellan målet. Oscar kollar med stora ögon mot mig och ler när jag sätter mig på en utav stolarna och visar att han kan sätta sig mitt emot. Han placerar sig mitt emot mig, fortfarande med det fina leendet.

"Har du gjort allt detta själv?" Frågar Oscar. Jag nickar glatt mot honom.

"Jag ville göra något för dig för att du är du, detta va kanske inte sån stor grej men det är åtminstone något " säger jag ärligt och skrattar lätt på slutet . Oscar lägger sin mjuka hand över min och kollar djupt in i mina ögon med en kärleksfull blick.

" Oavsett om du gör något litet eller stort för mig så betyder det mycket för mig . Att du frivilligt lägger ner tid på något för att få mig att bli glad gör mig så lycklig. Jag älskar dig Bea" säger Oscar med mjuk röst. Han kramar min hand hårdare när han uttalar den sista meningen.

"Jag älskar dig med Oscar"

Efter att ha ätit upp och suttit länge och bara pratat om allt möjligt, bestämmer vi oss för att duka av. Det är så skönt med Oscar att han är så avslappnad i allt man kan prata om, han lyssnad och förstå det jag säger. Jag kan liksom sitta och prata om mens utan att han äcklas av det som endel killar konstigt nog gör. Han kan prata med mig om det som om det var jätte naturligt vilket det också är.

När all disk är i diskmaskinen och alla matprodukter på sina platser bestämmer vi oss för att spela FIFA. Trots att jag knappt har några kunskaper inom det spelet lyckades Oscar övertala mig.

En stund senare ligger vi båda placerade i tv soffan med varsin Playstation kontroll. Oscar ligger tätt bakom mig, jag ligger mjukt i hans famn med hans ben på vardera sida utav min kropp. Hans armar är lätt placerade runt min kropp och framför mig håller han sin kontroll. Jag håller min kontroll lätt mot min mage. (Som på bilden fast tänk er att tjejen också har en kontroll )

Matchen är igång. Bollen är på mitt lag, Barcelona. Oscar är Tottenham. Jag passa förfullt mellan mina spelare, helt förvirrad om hur jag ska ta mig tillväga för att inte Oscar ska få tag i bollen. Jag springer mot målet där Oscars målvakt står med min spelare som har bollen. När jag precis tänkte skjuta mot målet kommer Oscar och tar bollen ifrån mig.

"Oscaaaar vafaaan" skrattar jag. Han flinar lätt mot mig. Gjorde han det där med flit, att han låtsades vara sämre för att sedan totalt äga ut mig?

Matchen fortsätter, Oscar skjuter fyra skott mot mitt mål varav en missar han. Det står 3-0 till honom. Jag klickar på en knapp och på något vänster lyckas jag få tag på bollen Oscars spelare hade. Jag springer mot hans mål och precis innan Oscar tänkte ta bollen passade jag den vidare till en annan spelare i mitt lag. Jag passar ännu en gång till en spelare som står nära målet, när han fått bollen skjuter jag mot
målet. Det blev MÅL.

" OSCAR SÅG DU MITT SNYGGA MÅL" skriker jag exalterat.

"Jaa jag släppte in den med vilje, ville inte se min prinsessa förlora så stort mot mig" säger Oscar och flinar retsamt mot mig.

"Bara erkänn Oscar att jag börjar bli bra på detta, snart är jag bättre än dig och då kommer jag utklassa dig totalt" säger jag självsäkert, fast i själva värker är jag inte så säker på om det jag sa. Hur mycket jag än tränar kommer jag nog inte bli bättre än Oscar på FIFA.

"Visst, vi säger väll så" skrattar Oscar .Jag ler säkert och vi fortsätter matchen. Det hela slutar med 6-2 till Oscar lag Tottenham.

"Jävla skitspel" muttrar jag surt och slänger kontrollen på golvet . Oscar lägger ifrån sig kontrollen och skrattar lött åt mig.

"Det är inte lätt när det är svårt" skrattar han. Jag blänger surt mot honom innan jag också börja skratta. Det går inte att vara sur på honom. Så enkelt är det.

Jag vänder mig om i hans grepp så min mage ligger mot hans mage och våra nedre delar ligger tätt mot varandras. Mjukt placerar Oscar sin ena hand längst ner på min rygg, väldigt nära rumpan. Den andra handen flätar han samman med min.

"Du är så fin, varenda liten del utav dig är perfekt" mumlar Oscar och biter sig löst i underläppen. Mina kinder blossar upp i en röd nyans och jag fnissar lätt för att jag blev så glad av Oscars ord att jag inte fick ut några ord utan bara ett fniss.

"Världens vackraste kille" säger jag mjukt. Jag lutar mig mot hans ansikte och för samman våra läppar . Mjukt masserar läpparna varandra. Fjärilarna i min mage flyger omkring och skapar ett enormt pirr. Han får mig att bli så lycklig.

Försiktigt övergår pussen till en mjuk kyss. Hans tunga dansar lätt med min. Jag placerar min lediga hand vid hans nacke och leker lätt med hans nackhår. Jag är så lycklig att jag har honom. Killen som får mig att känna mig glad varenda dag.

Oscars hand placeras lätt på min rumpa. Han klämmer lätt och det pirrar till i hela mig. Jag trycker min kropp närmre honom. Kyssen blir allt mer ivrig och den över går till någon slags hångel. Våra tungor brottas som aldrig förr. Oscar drar sin hand löst över min rumpa och jag trycker min nedre del närmre hans. Jag känner något hårt som bildats innanför hans byxor. Det får mig att flina lätt i kyssen.

Vi drar ifrån och båda andas häftigt för att återhämta dig med syre. Men det dröjer inte länge innan våra läppar återigen har dragit sig till varandra och vi återigen ligger och grov hånglar i soffan. Jag kysser Oscar ut mot käken och sedan ner över halsen. Ett lågt stön kommer från hans mun. Jag ler. Ett rött litet märke placerar jag på hans hals innan jag kysser samma väg tillbaka. Oscars grepp tag om min rumpa hårdare. Våra tungor brottas återigen. Det känns som raketer i magen på mig. Smidigt gör Oscar så han ligger överst och jag underst. Jag särar lätt mina ben så hans kropp är placerad mellan mina ben. Hans överkropp ligger tätt mot min. Kyssen blir allt djupare och ivrigare. Han placerar sin hand på insidan utav mitt lår och drar sin hand löst upp och ner. Han kysser mig ut till käken och nedåt mot axeln. Ett svagt stön lämnar mina läppar. Han kysser samma väg tillbaka och våra löpare kraschar återigen ihop.

Plötsligt hör vi hur en nyckel sätts i nyckelhålet på ytterdörren. Vi båda stannar upp i våra rörelser. Oscar sätter sig snabbt upp vilket även jag gör. Ytterdörren öppnas och mammas röst fyller huset.

"Hallå" ropar hon glatt. Oscar och jag kollar i varandras ögon och jag får hålla mig för att inte börja gap skratta i denna stund.

"Heej" ropar vi i mun på varandra med skratten i halsen. Vi båda brister ut i skratt. Jag kollar flinandes ner mot hans gylf där ett litet berg sticker upp. Oskyldigt kollar han mot mig.

"Det är inte mitt fel att du är så jävla sexig" viskar han till mig. Jag ler glatt mot honom. Precis när jag skulle öppna munnen för att säga till Oscar att han också är sexig kommer mamma in i tv rummet.

Oscar tar diskret upp en utav våra soffkuddar som av någon anledning låg på golvet just nu. Han placerar den i sitt knä. Undra varför?

Mamma verkar inte märka något vilket jag är evigt tacksam över.

"Hej Oscar , vad rolig att du är här" säger mamma glatt. Oscar kollar med ett leende mot mig och blinkar med högra ögat till mig, det ögat som är in mot väggen och inte åt mammas håll innan han kollar mot mamma igen.

"Det är roligt att vara här" säger han glatt. Jag förstod precis att han syftade på det vi nyss gjorde. Jag håller mig för skratt. Det hade väll varit jätte märkligt ifall jag hade börjat skratta mitt i allt.

Mamma ler mot honom innan hon fäster blicken på mig.

"Hur var första skoldagen" frågar hon mig.

"Den va väll okej, lite segt men det funkar"  säger jag. Mamma nickar lätt.

"Men ni får återgå till spelandet så ska jag börja med maten, du får gärna äta här Oscar ifall du vill det.  Vi ska äta panerad fisk och potatis" säger mamma.

"Tack vad snällt " säger Oscar och ler vänligt mot mamma. Mamma ler tillbaka innan hon äntligen lämnar tv rummet.

Oscar kollar mot mig och sedan upp på mitt huvud. Jag ser hur han kväver ett skratt. Frågandes kollar jag mot honom. Vad är det med mitt huvud?

" Vadå?" Frågar jag och skrattar lätt. Då brister det för Oscar , hans skratt fyller mina ögon och jag skrattar själv åt hans fina skratt. Fortfarande helt ovetandes om vad vi skrattar åt.

"Du har värsta sex rufsat hår " skrattar Oscar , dock säger han de sista tre orden lite lägre.  Jag stämmer in i hans skratt. Undra om mamma tänkte något speciellt när hon såg mitt rufsiga hår och kudden som ligger i Oscars knä. Fast föräldrar är faktiskt lite osmarta ibland så jag tror inte hon tänkte på det.

Istället för att fortsätta där vi var när mamma kom hem väljer vi att spela vidare istället. Jag menar vem vill ligga och grov hångla med sin pojkvän i soffan om ens föräldrar kan komma in i rummet närsomhelst.  Det hade varit väldigt stelt och pinsamt ifall vi låg här och nästintill hade sex och så kommer mamma in. Jag tackar gud att vi märkte när hon kom hem.

•••

Jag har börjat fixa slutet på denna novell, jag tror faktiskt det kommer bli väldigt bra om jag får säga det själv!

Jag skulle tippa på att det kommer ungefär fem kapitel till innan novellen är slut, men som sagt ska jag göra en uppföljare då ni ville ha det och jag gillar att skriva på denna novell!

Nu ska jag göra läxor, ha en bra dag!

Continue Reading

You'll Also Like

3.3K 92 7
Två ungdomar vaknar i ett isolerat rum. I rummet finns inga fönster, möbler eller förnödenheter. Det enda som finns där är en pistol med en kula. Ing...
682K 10.1K 141
#1 Fanfiction (03-17) hon var ett helgon med en syndares läppar hon var en ängel med en djävulsk kyss han var en syndare med ett helgons läppar ha...
91.4K 1.8K 86
Livet blir inte alltid som man vill, ibland går verkligheten emellan och ljusa dagar går över till mörka. Kärleken mellan Dante och Joline är stor m...
150K 3.6K 38
Dina händer var kallare än mina, men dom värmde mig