Bullshit (Cz Larry) Jednodílo...

By majusek

65.9K 2.6K 281

:) Různé Larry jednodílovky i pár 15+ :) More

Hatred
Danseuse !+!
Never touch me again! !+!
Never touch me again! 2
My horrible boss
My horrible boss 2
Is this edn for us?
Měli bychom to fanouškům říct
"Co jsme to udělali?" A/B/O
Hybrid-A/B/O
"Drzý...to mám rád"
"Tohle nám nevyšlo pane učiteli" A/B/O
Průvodčí

Měli bychom to fanouškům říct 2

2.7K 124 9
By majusek

!+!

"Louisi chodíš s Danielle" L:"Nechodím....ještě ne" "To je jedno, ale chceš a já nechci aby si jí podvedl a už vůbec ne se mnou" L:"Nemůžu jí podvést když s ní nechodím" "Louisi" povzdechl jsem si. "Máme být přátelé" L:"Vždyť ano....jen jednou naposledy...rozchodový sex" ušklíbl se. "Ten už jsme měli" L:"A byl to jeden z nejlepších sexů co jsme kdy měli." "To sice ano, ale byly jsme na sebe naštvaní a t-"  nestihl jsem to ani doříct a Louisovi rty se ocitly na těch mých dravě je líbajíc.

"Uhm" vydechl jsem, dlaněmi zatlačil na jeho hrudník a tím ho od sebe odtáhl. "Přestaň...tohle...tohle nedělej" zavrtěl jsem hlavou a snažil se uklidnit svůj splašený dech. L:"Proč ne? Harry...prosím...potřebuju to...prosím...potřebuju ještě naposledy cítit ten úžásný pocit mít tě v sobě...prosím...Hazz potřebuju tě prosím" zakňoural a zabořil si tvář do mého krku.

"Není to správné...máme...máme být přátelé a tohle přátelé nedělají" zašeptal jsem a omotal ruce kolem jeho beder. L:"Já vím" šeptl a mé tělo se otřáslo nad něžnými polibky, kterými obdarovával můj krk. 

"Uh" vydechl jsem a zavřel oči...on přesně věděl co na mě zabírá. L:"Vím že to taky chceš Hazz...přiznej si to...chceš být zase ve mě, chceš cítit to jak úzký pro tebe vždycky jsem" šeptal mi nadrženě do ucha a lehce skousl můj úšní lalůček. Ten zmetek sakra ví že když takhle mluví vzrušuje mě to!

"Hmm" vzdychl jsem tiše když skousl kůžičku na mém citlivém místě pod uchem. L:"Vím jak moc chceš znovu přirážet do mé úzké dírky...přiznej si to...přiznej si jak moc chceš, abych sténal tvoje jméno a slastí, kterou mi dokážeš způsobit jen ty,  se pod tebou kroutil prosíc tě, abych se mohl udělat" šeptal drze a rukou sjížděl po mé hrudi až k lemu trička pod které vjel a prsty putoval zase nahoru k mé bradavce, kterou začal palcem lehce dráždit.

"Uhm" zasténal jsem a rukama sjel na jeho zadek, který jsem pevně stiskl. L:"Uhm" vydechl spokojeně a jedním rychlím pohybem mi sundal tričko. "Louisi ne-" L:"Chci znovu cítit tvého ptáka v mém zadečku Harolde notak!" zakňučel a rukou sjel k lemu mých tepláků. "Není to správné" zamumlal jsem a vyjel rukama pod jeho tričko zkoumajíc bříšky prstů jeho bříško a hrudník. 

L:"To...to mě...nezajímá" vysoukal ze sebe a skousl si ret když jsem palcem přejel po jeho bradavce. Znovu se dravě přitiskly na mé rty a rukou mi vjel pod kalhoty, kde mě začal hladit přes boxerky. "Sa-kra" vzdychl jsem a rukama zajel pod jeho kalhoty a boxerky hladíc ho tak po holém zadečku.

L:"Sakra Haaazz" zasténal když jsem do něj zasunul hned dva prsty a začal si ho připravovat. L:"Kašli...kašli na to" zavzdychal a lehce mi ruce odtlačil. L:"Chci cítit tvůj penis ne prsty" vydechl a stiskl v dlani můj penis. "Kurva" vydechl jsem a přetočil nás. Sundal jsem sobě i Louisovi zbytek oblečení a potřel nás lubrikantem.

L:"Kurva..kurva...kurva" sténal zatímco mi omotal nohy kolem pasu a zarýval mi slastí nehty do zad. "Bože Louisi..si tak....kurevsky úzký!" zasténal jsem a ještě zrychlil přírazy. L:"Maah!" vzdychl a přitiskl se rty na můj krk. L:"Prosím...prosím...kurva..Hazz já už-" mumlal mi do krku a začal znovu přirážet proti mě. "Ještě..ještě ne!" zavrčel jsem a tvrdě do něj přirazil. L:"Zatraceně!" zasténal a ještě víc mi zaryl nehty do zad 

L:"Noták Ha-azz...prosím!" vzdychl naléhavě a tak jsem omotal prsty kolem jeho chlouby a začal po ní rychle přejíždět dokud se konečně neudělal, co zapříčinilo že se kolem mě stáhl a já se konečně přehoupl přes ten pomyslný okraj slasti.


L:"To bylo úžasné" zašeptal Louis do mého krku a pohladil mě po boku. "Jo..to bylo" usmál jsem se a naposledy ho políbil. "Ale už se to nebude opakovat ano? Rozešli jsme se a každý máme jít jinou cestou" L:"Jo...já vím...přátelé?" "Přátele" přikývl jsem s úsměvem. L:"Počkej!" "Co?" zasmál jsem se když Louis zvedl peřinu a prohlížel si můj rozkrok. L:"Už to nikdy neuvidím...chci se toho nabažit" zaculil se a po chvíli peřinu pustil.

L:"No nic Harolde...budu muset jít" povzdechl si a jen tak nahý vylezl z postele a pomalou a děsně sexy chůzí přešel ke svým věcem, nezapomínajíc kroutit zadečkem směrem ke mě a když k nim došel ohl se tak že jsem měl dokonalý výhled na...něco co už nikdy neuvidím. 

"Vím že to děláš schválně" přecedil  jsem jsem skrze zuby L:"Nevím o čem to mluvíš" zaculil se na mě nevinně a začal si pomalu...hrozně pomalu navlíkat boxerky. "Přestaň!" zavrčel jsem a vylezl z postele. L:"Mám se přestat oblékat?" zaculil se sladce a pustil boxerky, které mu po stehnech sjeli až ke kotníkům. 

Hlasitě jsem polkl a radši odvrátil pohled abych na něj neskočil. Rychle jsem se oblékl a ignoroval Louisovo nesouhlasné zabručení. "Takže...zavoláme si?" zeptal jsem se když se konečně taky oblékl. L:"Jo...zítra ti zavolám a domluvíme se co a jak" "Fajn" usmál jsem se a doprovodil ho ke dveřím.

L:"Doufám že tohle nebylo úplně naposledy" špitl Louis a podíval se na mě. "Lou...víš že-" L:"Ne..nic neříkej Hazz" zakroutil hlavou Louis a obejmul mě. L:"Nebylo to naposledy a ty to víš" špitl mi do ucha dal mi pusu na tvář a se sbohem odešel z domu za svou budoucí přítelkyní.


Po tááááááááák strašně dlouhééé době jsem tady konečně něco napsala :D  

Omlouvám se :(

Nějaké přání na jednodílovku? O čem by jste chtěly? Může to být cokoliv :)

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 277 30
aneb příběh ve kterém se sestra jednoho ze stoupajících labelu náhodně seznámí s nik tendem dominik citta x oc milion+...
53.3K 2.6K 88
Tato kniha bude vyprávět poutavý příběh. Jaký bude život chlapce který přežil, když se jeho opatrovnictví ujme jeho kmotr, který se tentokrát nedosta...
58.9K 3K 110
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
Běh lásky By <3

Fanfiction

3K 147 23
Je tohle pravá láska? Nebo všechno dobré jednou skončí? Budeme si cizí nebo budeme ti nejbližší? Vrátíš se někdy? Jsem pro tebe jako ty ostatní? Zv...