I'll be your soldier

By Angel_without_wings1

62.1K 5.7K 949

Nikad ne znaš što ti život može donijeti. Nikad se ne možeš vječno skrivati od osobe koja ti je pokazala isti... More

Početak
Jednom ću ti ispričati
Prišao mi je
Ples i natjecanje
Pazi! Izmet!
"Jesu to suze u tvojim očima?"
"Mislim da si sladak."
"Dobit ćeš svaki dan jednu ružu, sve dok mi ne postaneš cura"
Izlazak s Adamom
Fotografija
Utakmica
Prvi poljubac
Tebe ne bih mogao zaboraviti niti da hoću
Dean se pokušao ubiti
Skype
Nek svi znaju da te volim
Prvi izlazak, prava svađa
Slika ide na natjecanje
Varaš me s najboljom prijateljicom?
Budi moj svjetionik u tami
Volim te,ali kao prijatelja
Ja ne plačem
Ugovor o odgovornom ponašanju
Zašto me nije poljubio?
Spasio si mi život
Mogu posuditi tvoju knjigu
Spreman za avanture glavnog grada?
Day 1:Vožnja autobusom
Day 1: Hotel
Day 1: Nemoguća si!
Day 2: Nikad nećemo biti više od prijatelja
Day 2: shopping
Day 3: Burek
Day 3: Tvoj prvi put da si...
Day 4: pripreme za izložbu
Day 4: Izložba
Day 4: Što ti srce kaže?
Day 5: Hoćeš mi biti dečko?
Day 6: Grmljavina
"Adriana, što je bilo?"
Na plaži
"Što se danas dogodilo?"
"Moraš se zakleti da nećeš reći Adriani ni pod cijenu života."
"Plan POMIRBA kreće u akciju!"
U trgovini
Plan POMIRBA je uspio
Proslava rođendana
" Ma mene nije briga što selo priča!"
Adam se potukao
To Do List- jahanje
To Do List- romantična večera
To Do List- sladoled
To Do List- noćno kupanje
To Do List- Cjelodnevni izlet gliserom
To Do List- lokot ljubavi
To Do List- gledanje zvijezda
To Do List- Posjet galeriji
To Do List- slapovi
"Voliš me?"
Posebna noć
Rastanak
Kobna večer
Što je Jamesu i ljubomora
"Vjeruješ li ti meni?"
Kog James voli?
On je za mene mrtav!
Laži, puno laži
"Otkrilo se tvoje pravo lice"
Zar je ovo kraj?
Duh prošlosti
Nemoj umrijeti!
Zovem se Laura
"I dalje ga voliš?"
Gdje li je Elly sada?
Udarac prošlosti
Imam plan kako riješiti tvoju dilemu!
Proslijedi dalje
Kupanje
Bit ću tvoja med. sestra u kući
Komplikacije
ISPRIKE!!!!!
Nikad više ja i ti
Odustala sam!
Istina će biti otkrivena
Mogao si sve upropastiti
"I gdje smo sad?"
Kad ćemo više biti zajedno?
Trudna sam!
Zaruke

Krivica me ubija

842 77 5
By Angel_without_wings1

Šetala sam ulicama i razmišljala što ću reći Adamu. Znam da ću ga povrijediti, nečije srce uvijek je slomljeno. Ipak je to moje najviše. Ne znam što osjećam, zbunjena sam cijela. Sve me boli i tijelo i duša. Sama sam kriva što sam osjećajna. Sva krivica je na mojim leđima. Iz misli me prenuo mobitel. Adriana me zove. Dogovorile smo se naći na kolodvoru, tu jedino i znam doći. Otišla sam kod nje i odmah zaspala. Nikad se nisam ovako osjećala, zbunjeno i slomljeno, kao da nema izlaza iz svega. Mrzim drugima nanositi bol na bilo kakav način, a sad jesam. Krivica, krivica me ubija. Ujutro sam se prva probudila i sjedila na krevetu. Imala sam poruku od Adama da je sretno stigao i da mu nedostajem. Vidjela sam da je 7 sati te sam izašla na balkon i nazvala ga. Znala sam da se već ustao, ali nisam bila sigurna hoće li moći razgovarati.

„Hej Adam." Rekla sam kad se javio.

„Elly?" upitao je.

„Što je bilo?" odmah je osjetio da nešto nije u redu.

„Svašta, Adame, svašta." Rekla sam na rubu suza.

„Možeš li sad pričati? Ne želim te smetati ako nemaš vremena."

„Mogu, ne smetaš mi. Pričaj što je bilo." Rekao je, a ja sam počela priču koju sam svako malo prekidala zbog plača.

„Stvarno je to učinio? Nisu njemu sve na broju." Rekao je Adam.

„Učinio je, iako meni idalje nije jasan razlog. Voljeti znači i ne biti voljen. Svatko ima svoju bol i treba se nositi s njom."

„On očito ne zna ili je ovo samo trik da budete u vezi? Možda je on neki psiho?"

„Nije psiho samo je zaljubljen. Nismo svi isti, znaš. Ne vjerujem da je bio neki trik jer nije znao priču. Sve je to učinio u trenutku slabosti." Rekla sam opravdavajući Deana iako neznam zašto

„I sad ste u vezi?" upitao je nakon trenutka šutnje.

„Aha." Kratko sam odgovorila znajući koliko ga boli.

„A ono što smo mi imali? Ono nije bilo nešto obično."

„Mi smo imali nešto prekrasno, a sad imamo jedno divno prijateljstvo." Odgovorila sam mu.

„Što ti zapravo osjećaš prema njemu, a što prema meni?" upitao me je izravno. Znala sam da će to pitanje jednom isplivati.

„Ne tjeraj me da ti na to odgovorim. Ne znam ni sama. Ono što sam ti rekla to i osjećam prema tebi, a za njega nisam sigurna."

„Znači, mene voliš, a s njim si?" rekao je nekim čudnim glasom.

„Oba dvojica mi nešto značite, ali ti više. Ne znam jeli to ljubav ili ne."

„Shvaćam." Rekao je razočarano.

„Slušaj. Dala sam priliku meni i Deanu. To ništa ne mora značiti. Možda mi prekinemo do ljeta, možda on uvidi da ja nisam takva kakvom me on drži, možda uopće ne budemo dugo u vezi. Nikad se ne zna što budućnost nosi." Rekla sam. Morala sam mu dati nadu, ali i sebi.

„Znam, ništa ne traje vječno. Nadam se da nisi pogriješila sa tim. Moram ići, čujemo se večeras." Rekao je te smo se pozdravili.

**Adriana's pov**

Istina je, Elly je lagala. Ona je tako osjećajna i druge stavlja ispred sebe. Više misli kako je drugima,a najmanje kako je njoj. Jako ju je pogodilo sve ovo s Deanom i pristala je biti u vezi s njim. U redu, tu ju shvaćam. Ima grižnju savjest, ali opet šteti sebi samo da bi njemu bilo dobro. Ujutro sam ju čula kad je ustala. Nazvala je nekog, Adama. Sve mu je ispričala. Ona njega voli, sad to vidim. Njemu ne bi mogla lagati, dok je Deanu bez problema lagala. To je ljubav, ne možeš lagati onome koja iskreno voliš i cijeniš. Jako me boli gledati ju ovakvu. Vrijeme će pokazati da ona i Dean nisu jedan za drugog. On će to vidjeti i sve će biti u redu.

**Dean's pov**

Tu sam večer gledao Adamov blog i našao njegove i Ellyine slike. Ništa mi nije bilo jasno. Tek ga je jučer upoznala. Potražio sam datum i vidio da su slike od prije tjedan dana. Zašto je lagala da ga ne zna? Izgleda tako sretno i nasmijano. Možda su u vezi, a ona meni to ne želi reći? Kako je licemjerna, stalno mi priča o iskrenosti, a tu je s drugim i meni laže. Ja i ona nikad nećemo biti par. Bilo mi je dosta svega, nisam mogao zamisliti njih dvoje skupa, ta pomisao me je ubijala. Da ju ljubi netko drugi, a ja to mogu samo bespomoćno gledati. Luke je bio cijelo vrijeme sa mnom i smirivao me. Sto puta mi je rekao da ju nazovem i da sve riješimo, ali ja sam bio jako bijesan i povrijeđen. Bio sam ljut na sebe što sam vjerovao njenom slatkom smiješku, predivnim očima i slatkim riječima. . Nisam mogao to podnijeti te sam digao ruku na sebe. Bilo je to jadno i kukavički, ali mislio sam da je to jedini izlaz. Kasnije sam se probudio u bolnici. Odmah sam morao pričati s doktorom kojem sam sve ispričao i on mi je ukazao kako sam loše postupio. Brzo su me pustili kući. Pričao sam s Lukeom koji je bio jako bijesan na Elly, ne znam zašto. Cijeli dan sam razmišljao što će biti dalje, kakav će njen odnos bit prema meni. Ponedjeljak popodne me Luke nazvao i rekao da dolaze k meni. Jako sam se iznenadio. Vidio sam ju, bila je tako blijeda kao duh. Jako sam ju prepao izgleda. Nakon što mi je sve ispričala shvatio sam sve svoje greške i kako sam glupo postupio. Pristala je biti u vezi sa mnom, nakon toliko vremena. Bio sam jako sretan, iako mislim da je to više iz osjećaja krivnje nego neke zaljubljenosti. Vidjet ćemo što će vrijeme pokazati.

**Elly's pov**

Jako me boli što sam povrijedila Adama, no on razumije. Otišle smo u školu, sve normalno. Dean se sutra vraća u školu. Kući nitko nije ništa znao. Još bolje, ne trebam još i njima sve objašnjavati. Ujutro sam malo učila, malo razmišljala. Čekala sam Adrianu i Deana.

„Hej, ljepotice." Rekao mi je čim je izašao iz busa i poljubio me.

„Hej. Kako si?" upitala sam ga.

„Puno bolje. Možemo zaboraviti sve?" upitao me je i uhvatio za ruku. Ja sam samo kimnula. Tako smo držeći se za ruke došli do škole. Tamo su nas dočekali iznenađeni, ljubomorni pogledi. Čula sam šaputanja o meni i njemu.

„Zašto nas ogovaraju?" upitala sa ga kad smo sjeli na klupicu.

„Ljubomorni. Ne znam, pusti ih." Rekao je i poljubio me u obraz. To je izazvao još više pogleda. Malo kasnije su došli Adriana i Luke te smo zajedno pričali. Zvonilo je te sam ušla u razred sjela kraj Adriane. Odjednom je par cura došlo do mene i pitalo otkad smo u vezi, zašto Dean ima zavoje na rukama. Meni je tlak odmah skočio i htjela sam se izvikati na njih da nas ostave na miru, ali me Adriana spriječila i rekla im da smo u vezi od jučer i da ostalo nije njihova stvar.

„Hvala ti. Bila bi ih sve počupala da se ti nisi umiješala." Rekla sam i nasmijala joj se.

„Znam, vidjela sam ti u očima." Sat je počeo i stalno sam osjećala poglede na sebi. Ne znam zašto su svi toliko zaintrigirani što smo nas dvoje u vezi. Do odmora ga nisam vidjela. Nisam znala gdje te smo ja i Adriana sjele na našu klupu. Čula sam neke cure kako komentiraju da se Dean pokušao ubiti zbog mene i da sam ja s njim zbog sažaljenja i još par stvari. Ne znam koji je njima vrag, što se imaju miješati u naš život. Uto je došao Dean, sjeo je pokraj mene i poljubio me.

„Cijeli dan slušam tračeve i komentare u vezi nas." Rekla sam. Morala sam s požaliti, nisam mogla zamisliti da će ovo imati toliko odjek u školi. Mislim, ja nisam neka popularna cura koja stalno mijenja dečka niti je on neki ženskaroš. Samo smo dečko i cura u vezi.

„Pusti ih. Već će sutra zaboraviti. Nemaju pametnijeg posla nego gledati druge živote."

„A znam. Ja nisam navikla na ovoliku pažnju. Ja sam djevojka iz sjene koju nitko nikad ne primjećuje, o kojoj nitko nikad ne priča niti ju komentira. Ovo je malo previše za mene."

„Dođi ovamo." Rekao je te me počeo ljubiti. Eh, sad nas svi gledaju. Zvono me je spasilo daljnje sramote. Ostatak dana sam provela mirno. Nisam više slušala zle jezike. Imala sam svih 7 sati tako da sam odmah morala na bus. Kako mi je čudno kad vidim da me Adam ne čeka, neka praznina je u meni. Cijeli tjedan je kiša padala što je odgovaralo mom raspoloženju. Ne čujem se često s Adamom zbog škole i Deana. Izgleda da je Adam ljut na mene nešto. S Deanom mi je super za sad. Nismo stalo skupa što mi se sviđa, a kad jesmo onda bude još ljudi s nama tako da nam nije dosadno.

„Hoćemo u subotu van?" upitao me je u petak nakon škole. Meni se baš nije dalo jer stvarno se hoću naspavati. U zadnje vrijeme loše spavam i nisam baš u top formi.

„Ajme, neznam. Mislila sam sutra odmarati se. I imam riješiti neke zaostatke od škole." Odgovorila sam.

„A vidi pa mi javi sutra. Može? Nije meni teško doći zbog tebe." Rekao je.

„Ok. Ako ne sutra, definitivno idemo sljedeću subotu u kino?" upitala sam ga.

„E može tako. Mislim da nemam utakmicu." Još smo malo šetali i otišli na bus. Taman sam se spremila za spavanje kad mi je poruka stigla.

„Oprosti što ti se nisam javio cijeli tjedan. Htio sam te malo pustiti da uživaš u novoj vezi." Poruka od Adama.

„Baš ti hvala. (Sarkazam) Jesi ljut?" odgovorila sam odmah.

„Jao. Znam ja tvoj sarkazam, znam i kako ljuto gledaš mobitel trenutno. Nisam ljut, povrijeđen malo, ali nema veze to sam ja."

„Eh, za izraz imaš pravo. Znam kako je i stvarno je ispalo sranje."

„Hahah... Jesi slobodna sutra da se čujemo na Skype?" nova poruka. Odmah mi je Dean pao napamet i njegov poziv. Ma nema veze, s njim sam svaki dan.

„Jesam, cijeli dan. Nazovi kad hoćeš."

„Ok, javim ti kad mi vježbe završe. <3 Laku noć, radni narod ujutro ustaje." Posljednja poruka od njega za večeras.

„Laku noć. " napokon sam zaspala s osmjehom na licu. Nije ljut na mene i sutra ću ga vidjeti, makar kroz kameru. Jutro je brzo svanulo. Doručkovala sam i malo se sredila. Ne mogu pred kameru baš raščupana. Deanu sam poslala poruku da ćemo sljedeći tjedna u kino. Cijelo jutro sam se vrtila po kući, nervozno šetajući s mobitelom u ruci. Nakon nekog vremena ipak sam se smirila i počela malo raditi po kući. Taman sam odnijela smeće kad mi je stigla poruka jesam li slobodna. Upalila sam kameru i čekala njega. Nakon par sekundi je i on se uključio.

A/N: novo poglavlje kako je obećano.... nadam se da vam se sviđa, ako da onda vote and comment...


Continue Reading

You'll Also Like

199K 11.3K 37
Jedan sudbonosni susret promijeni njihov cijeli život. Jedan mali dar i elektricitet koji buja između njih natjeraće ih da premoste kilometre i strah...
172K 5K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...
1.8K 244 4
Daisy mu je uništila život, slomila srce, ali ujedno mu je i rodila novu šansu za ljubav. Hoće li je iskoristiti ili dopustiti želji za osvetom da mu...
226K 5.1K 32
Pala sam na nemilosrdnog čovjeka, a on me prisilio da budem njegova. Njegova žena. Ne znam mogu li ga promijeniti. Okrutan je, bez srca, ali s njim s...